Dr.Kelen Sport START (150 ml)

 / 4.9 12 vélemény
Dr. Kelen Cosmetics Dr.Kelen Sport START 150 ml
Ár: 1 280 Ft
Egységár: 8,53 Ft/ml
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Dr.Kelen Sport START - bemelegítő

A bedörzsölő gél használata edzések előtti felkészülésnél, nehéz fizikai igénybevételt megelőzően ajánlott. Használatával a sérülések kockázata, a túlterhelés veszélye csökken, a teljesítmény javul, a bemelegítési idő lerövidíthető.

A fokozott terhelésnek kitett testrész bedörzsölése elősegíti, hogy az izmok optimális állapotba kerüljenek, vér- és oxigénellátásuk javuljon.

Alapanyaga a jól ismert sósborszesz, melynek rendkívül kedvező hatását koncentrált gyógynövény-kivonatokból álló ún. herbal-system fokozza. A készítmény gyorsan beszívódik, mezen foltot nem hagy, és a bőr nem ragad. Bőrbarát összetétele garantálja, hogy érzékeny bőrtípus esetén is használható.

Tartósítószert, illat-, és színezőanyagot nem tartalmaz

Aktív anyagai: borókaolaj, citromolaj, mentol, eukaliptuszolaj

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

Foci előtt...
2015-06-23
Foci előtt használom, főleg a combom belső oldalán - hiába a bemelegítés, egy régebbi sérülés miatt a belső combomnál gyakori volt a húzódás. viszont mióta ezt a krémet használom (plusz a bemelegítést sem hagyom ki természetesen), azóta egyszer sem kellett idő előtt kiszállnom a játékból húzódás miatt! Én csak ajánlani tudom!
Imádom
2016-03-22
Baromi jó ár értékben verhetetlen, mikor bekenem magam egy két perc után bevörösödök forróak lesznek az izmaim és enyhén csíp. Illata nem olyan erős mint a hasonló krémeké - termékek, csak ajánlani tudom! Nem kell belőle sokat használni mert ennél a terméknél viszont érvényesül a jóból is megárt a sok mondás jelentése...