Ecdysterone (120 kap.)

 / 4.0 5 vélemény
Nutrend Ecdysterone 120 kap.
Ár: 11 990 Ft
14 900 Ft
Megtakarítás:2 910 Ft 20%
Egységár: 99,92 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Nutrend Ecdysterone

ANABOLIKUS BOMBA!!!

Egyedülálló ÚJ termék a hosszú távú gyors izomtömeg növekedéshez. Az Ecdysterone serkenti a fehérje szintézist a szervezetben, és így maximálisan támogatja az izomtömeg növekedést, megakadályozza az izmok károsodását (katabolizmusát).

Sokféle ecdysteroid vegyület létezik a természetben, melyek közül nagyon sok hatástalan az ember számára. Sportolói vélemények és kutatások, tesztek alapján kizárólag a beta ecdysteron és a turkesteron anyagok bizonyultak hatásosnak.

Ecdysterone igen hatékony standardizált kivonata a Leuzea sáfránynak (Rhaponticum carthamoides). Az ecdysterone hatékonyan elősegíti az izomnövekedést és a maximális anabolikus állapotot. De ez még nem minden! Az Ecdysterone 30 mg-os mennyiségtől kezdve igen jótékony hatású lehet az emberi izomzatra nézve. Ez a rendkívül hatékony standardizált kivonat tiszta L-Leucin-nel van gazdagítva.

Biztonságos, mégis erős!

Használata étkezés közben vagy közvetlenül utána javasolt, így kedvezőbb élettani és természetes hormon növelő hatása lehet hatástani funkcióját tekintve, káros mellékhatásoktól mentesen.

Lantos Johnny, világbajnok testépítő a NUTREND TEAM tagja, szintén részt vett ennek az egyedülálló termék tesztelésében. Az Ecdysterone hatékony és fontos része lehet a sportoló felkészülésében.

Az ecdysteroid nem szerepel a Nemzetközi Olimpiai Bizottság doppinglistákon, hiszen semmi köze a doppingszerekhez, dacára az elnevezésének. Ez egy növényi hatóanyag, mely teljes biztonsággal fogyasztható bárki számára, aki szeretné elősegíteni a száraz izomtömeg növekedését.

Úgy tervezték, hogy támogassa az izomtömeg maximális növekedését, valamint védje az izmokat katabolikus folyamatok okozta károktól.

  • Ösztönzi a fehérjeszintézist
  • Elősegíti a minőségi izomnövekedést és egyben védi az izomrostokat
  • Egyedülálló anabolikus kombinációja a Leuzea carthamoides-nek (forrás ecdysterone) és L-leucin-nek
  • Extra magas hatásfok
  • Gyors teljesítménynövekedés
  • Alkalmas kemény edzésekhez, valamint a testépítőknek izomtömeg növelésre
  • 1000 mg L-Leucin tartalom / nap
  • 1000 mg Ecdysterone / nap - 90% standardizált kivonata a Rhaponticum carthamoides növénnek

Ajánlott adagolás:

Izomtömeg- és teljesítmény növelésére - 3 kapszula / nap, lehetőleg étkezés után.

Felhasználás: felbontás után tároljuk legfeljebb 25 ° C a hőmérséklet és 3 hónapon belül fogyassza el.

Összetétel: Rhaponticum carthamoides kivonat (90% ecdysterone), L-Leucin, zselatin kapszula (zselatin, titán-dioxid szinezék).

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-01-11
Udv. 19evesen van ertelme ilyen kiegeszitot venni.? Creatin+tomegnovelo+vitamin+mastodon komboval. Persze megfelelo kaja mellett. Illetve eronovekedes mellett lathato fejlodest eredmenyez.? Mire lehet szamitani.?

válasz
2017-01-13
Szia!

19 évesen sokat még nem profitálnál belőle, pár évet még várj vele.

Vevővélemények

A türelem ereje
2016-02-24
Nem az a szer, amitől holnapra lerántod a Holdat az égről. Ha jól osztod be, néhány nap alatt már érzed, hogy "valami" változott. A Mastodonról megírtam, hogy megtart. Maradok a hasonlatnál: ez segít a megtartásban. Kiváló segéderő. Mivel együtt szedem a kettőt (másokkal), azt tapasztalom, hogy az újjáépítésben segíti a fenntartást. Ha egy épületről itt-ott idővel leesik valami, az Ecdysterone segítségével JÓ HANGULATBAN tudod újítani a kopott felületeket. Átjárja egész testedet az örömmel végzett munka eredményének diadala. Nem gyerekeknek ajánlom, hanem komolyabb felnőttkorba kerülteknek. A mennyiséget és a rendszerességet nagyon erősen ajánlom, mert - kivált az említett párosításban - túlzásra is hajlamossá tesz. Aki ezt szedi, jó, ha már bölcsebb korban van, és nem akar kiugrani az emeletről abban a hitben, hogy aki leér a földszintre, ugyanúgy jár, mint aki onnan felugrik az emeletre. Nagyon jó, de türelemmel és mértéktartással kell szedni, az önfegyelemre is vigyázva.