Kapcsolat

Vásárlói vélemények
IsoGreat Zero Sugar Zero Fat  2,3 kg

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Jó, gyorsan felszívódik
2018-01-07
Egyszer vettem régebben, igazából azt tudja, amit egy laktózmentes izolátumnak kell. Jó volt, hatásra és ízre is. Nyilván nem olyan krémes, mint a piros vödrös verzió, de egy zéró izolátumtól ezt nem is kell várni.
Eddig hiba nélkül
2016-06-05
3 hete iszom reggel edzés után. Amit ennyi idő alatt tapasztaltam, hogy csökkenti az edzés utáni éhséget, ezért tudom reggeli helyett inni. Vígan el vagyok vele a következő étkezésig. Ízre egészen jó, nekem kicsit túl édes, de ezt azzal kompenzálom, hogy több vízzel higítom. Szóval ahogy a címben is írtam, eddig hiba nélküli,és teljesen megfelelt az elvárásaimnak.
Eddig hátrány nélkül :)
2015-12-01
Az eddigi egyetlen olyan laktóz mentes termék, amit a laktóz érzékeny párom mindenféle probléma nélkül (vagyis a laktóz intollerancia allergiás tüneteinek jelentlezése nélkül) tud fogyasztani. A minőségét mint fehérje, a használat rövid ideje miatt még nem tudom értékelni.
Könnyű bevenni, nem terheli a gyomrot, érzésre átáramlik az izmokon
2015-01-07
Az ON Gold Standard mellé vettem, mert ebben az IsoGreat-ben nincs zsír és szénhidrát, nem is sokkal drágább, én pedig legtöbbször elég későn szoktam edzeni (22-23, lefekvés előtt) és külön szénhidráttal fogyasztom. A Gold Standardot egyelőre meghagytam napközbeni fogyasztásra. Számomra hibátlan az íze (vanília-erdeigyümölcs), jól oldódik vízben, habár egy kicsit többet kell kavargatni, mint pl. a Gold Standard-ot, kreatin monohidráttal használom, jó párosításnak tűnik. Könnyű bevenni, nem terheli a gyomrot, érzésre átáramlik az izmokon. Negatív hatást nem tapasztaltam.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet