Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Nitro-Tech Performance Series  1,8 kg

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Tökéletes
2019-09-10
1 hónap alatt rendkívüli fejlődés külalakban és erőben is. Mindenkinek ajánlom.
2019-04-11
Oldódása jó, de nem tökéletes. Brownie-sajttorta íz adja, de nem végtelenségig. Izomnövelő hatás: egyelőre kérdőjeles, a creatine miatt azonban a teljesítmény egyértelműen nőtt. Akciósan vettem, és biztosan fogok még adni neki esélyt a jövőben is, amennyiben reális áron lesz eléhető.
2019-04-01
Szeretem ezt a fehérjét, de most a kiváncsiságom miatt "szenvedek" :D . Gondoltam most kiprobalom a fahejas izt , majd amikor meglattam a dobozan hogy az valojaban fahejas csiga hát nagyon megorultem ... egybol anyukam fahejas csigajanak ize jutott eszembe ,mondom ez tuti jo lesz.. hát a por ize borzaszto :D de csak ennyi a negativum.
2019-03-08
Sok féle fehérjét kipróbáltam. Annyit akarok mondani, hogy ez mindet veri és ezen az akciós áron ez a főnyeremény. CSAK AJÁNLANI TUDOM!
Imádom :)
2018-03-18
Régebben is használtam ezt a terméket, mert nekem nagyon bevált. A húzósabb ára miatt váltottam másra. Ez egy világmárka és kétségtelenül az egyik legjobb fehérje amit lehet kapni. Emellett finom és jól oldódik. Ha több fehérje is van otthon akkor azokat jobb elfelejteni míg ezt issza az ember, így teljes a hatás. Ma már csak akciós áron veszem mert rengeteg jó fehérje van a piacon. De 30% kedvezménnyel /6 ezer forint/ kihagyhatatlan!
Remek!!
2018-02-23
Nagyon jó kis termék, megéri az árát. Hozza amit kell, első doboz után már érezhető a hatása, lehet kicsit az ára húzósabb de megéri!! Ajánlom mindenkinek
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet