Kapcsolat

Vásárlói vélemények
100% Whey Protein  30 gr.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Próba volt
2019-10-12
Nem rossz az íze bár nekem egy kicsit édes.
Célnak megfelelő
2019-07-07
Ebből is rendeltem pár tasakost próbaképpen, ma teszteltem először edzés után csoki kakaó ízben shakerben. Oldódással nem volt probléma, kicsit a csoki kakaó íztelen, de nem rossz , célnak megfelel.. máskor is simán jöhet mert jó fehérje szerintem, de egy scitec protein sima kék, szerintem ízre finomabb a csoki.
Nutrend
2018-03-22
Nutrend fan vagyok, és most sem csalódtam a termékben. Ízre ,oldódásra is tökéletes.
Nagyon szerettem :)
2017-11-11
Csoki-kakaó ízben próbáltam ki, először egy 30g-os kiszerelést. Az ízével nem volt semmi gond, szerencsére semmilyen mellékízét nem tapasztaltam. Könnyen is oldódott, most nem shakerben ráztam össze, hanem csak habverővel kevertem simára. Kevesebb vízzel készítettem el mint ahogy az ajánlás írja, és egy nagyon finom pudingszerű krémet kaptam. Banánt szeltem még bele és olyan volt mintha nutellával ettem volna. Hosszú futás utáni nasinak nagyon jó volt. Nálam nem okozott semmiféle emésztési problémát sem, pedig elég érzékeny gyomrom van. Ezért is szoktam az új fehérjéket először csak kis keszerelésben kipróbálni. Ezt viszont tudom ajánlani mindenkinek :)
néha nem rossz
2017-07-14
Az áfonyásat és a csoki-kakaósat kóstoltam, oldódásra jó, kevesebb víz kell hozzá, mint egy WPP-hez. Viszont ízre olyan felemás érzésem volt, úgy gondolom ez ízlés kérdése, mindenesetre áfonyásat még nem ittam úgy se.
Túlságosan telített
2017-01-20
Nagyon ízlett, de túlságosan eltelített. Még órákkal később sem voltam éhes, ami inkább kellemetlen érzés volt.
Próba volt, de csak egyszeri
2016-03-15
Kipróbálásként rendeltem, néha szeretek bóklászni a termékek és az ízek között, hogy kiszakadjak a megszokásból. Minden fehérjét tejjel iszok (sorry...), ezt vízzel kellett, de nem is ragadott el az íze (jegeskávé). Hatásra biztosan megszokott, ízre van jobb, ha már a kávénál maradunk akkor a Morning Protein.
Perfect
2016-03-03
Én nagyon szeretem. van mikor pozitívum, hogy kevés vízzel (folyadékkal) kell meginni, így a hasamba nem lötyög. Oldásra nagyszerű és az ízekkel sincs bajom. Ebben /zacskós/ a kiszerelésben, szeretem, hogy bárhová tudom vinni magammal. Csak ajánlani tudom.
Nagyon jó!
2016-01-09
Próbáltam sütikrém illetve jegeskávé ízekben. Olvastam olyan véleményeket, hogy nagyon habosodik felrázás után, nos én ezt a jegeskávénál tapasztaltam csak. Jónak tartom hogy kevés vízzel is kiválóan oldódik. Ez a 2 íz nem túl édes és intenzív, ezáltal nincs olyan mű íze. Hatásra szerintem nagyon jó a minőségi izomtömeg felépítéséhez. Kiváló termék! :)
Tetszettek
2015-11-08
Több ízt próbáltam, nem csak shop builderről rendeltem, vettem máshol is. Ami biztos, hogy ízek szempontjából nagyon ütőseket csináltak: kekszes (sütikrém), áfonyás stb. De némelyik nekem nem jött be: málnás, banán... zab mellé nagyon jó volt, viszont némelyik túl édes, így inkább edzés után fogyasztottam. Ha zabkásához tettem akkor a forró vízbe becsomósodott, szóval előtte fel kellett oldani.
Jó oldódás, finom íz
2015-06-09
Egyetlen apró szépséghibája volt a dolognak, az én tasakomban belül volt egy kék, átlátszó műanyag csík, amit majdnem megittam. Ettől függetlenül maga a termék kiváló, az íze remek (jegeskávéhoz volt szerencsém), maga a por nagyon finom szemcséjű így pillanatok alatt csomómentesre oldódik.
Nagyon jó
2015-05-31
Kiváló. Pár rázás után tökéletesen feloldódik, nem habzik és nagyon finom, nem olyan émelyítően édes, mint sok más fehérje.
szuper
2015-05-18
Jó termék, könnyen oldódik, az íze is jó!
ízetlen protein.
2015-03-31
A jegeskávé és a csoki-kakóst próbaképp rendeltem. Mind a két ízt szeretem, de ezek nagy csalódások voltak. Gondoltam a csoki-kakaós übereli a csokis basic line vagy a Scitec 100%WPP-t, de meg sem közelítik ezeket a jó kis magyar táplálékkiegészítőket. Soha többet nutrend, csak a megszokott magyar cuccok.
Jegeskávé a javából!
2014-07-12
Hideg vízzel, jéggel keverve (kicsit sokáig kell rázni a shakerben a teljes oldódáshoz), fahéjjal megszórva nagyon finom, igazi medenceparti kis testépítő-nasi. Aki nem szereti a kávé ízét, az ne válassza, aki extra édesszájú, az pedig folyékony édesítőt tegyen még bele. A biotech morning proteinjére hasonlít az íze.
a jegeskávés hideg vízzel nagyon ütős!
2013-12-08
a jegeskávés hideg vízzel nagyon ütős! :D


oldódása nem túl jó, de megoldható. edzés után ittam jó volt
2013-08-07
hy, röviden:


íz: 4/5;


oldódás: 3/5;


hatás: 4/5.


üdv
finom, hatásos
2012-10-30
NAgyon finom, hatásos. Fogok még rendelni majd
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet