Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Whey 100  2,27 kg

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

szépen épít szálkás izomzatot
2017-03-28
NA kérem! Imádom a TREC termékeket! Én úgy tapasztalom, hogy a marketingre ez a cég keveset költ, éppen ezért kevésbé ismert, mint pl.: egy Scitec vagy BioTech stb. Lehet, hogy azt az elvet vallják, hogy jó terméknek nem kell "cégér"... Lassan két éve szedem a termékeiket és ez a kedvencem mind közül is. Nő létemre (aki földi halandó hétköznapi ember, nem versenyző, nem fitness modell stb.) sok dicséretet kapok: mennyit fejlődött a hát/váll izomzatom az utóbbi időben. És csak ezt a protein turmixot iszom, most kezdtem el egyéb BCAA, glutamin, vitamin pack-okat, edzés előttit stb. pluszban beszerezni. Szóval nekem ízre, oldódásra is tökéletes, és ezek szerint szépen épít szálkás izomzatot is. Szerintem :-)
Semmihez nem hasonlítható hányásíze van
2013-04-22
Villámakcióban került hozzám meggy-csoki ízben először és utoljára, ritka szar cucc! Ennyi pénzért normális fehérjét is lehet venni. Semmihez nem hasonlítható hányásíze van, túróhoz keverve ehető. Egyetlen pozitívum az oldódása. Sokan játsszák az agyukat, hogy nem az íze miatt isszuk. Vélemény szerint aki ezt állítja az életében nem nyomott még egy kemény diétát sem, így fingja sincs milyen jól esik egy finom shake amikor szinte nulla cukron van az ember hónapokon keresztül. Én pont ezért szoptam be ezzel a fosízű szarral!
nem kifejezetten finom, de iható
2013-04-14
villámakcióban vettem csoki-kókuszosat - első kóstolásra az volt a benyomásom, hogy nem kifejezetten finom, de iható, azóta minél több ideje iszom annál rosszabb... azért annyira nem vészes... (bár néha kissé hányásra emlékeztet :D ) de scitec 100% whey profja mérföldekkel finomabb annak a csoki-kókuszát 10kg! után is finomnak tartottam


oldódása is rosszabb kicsit, de azzal sincs nagy baj,


nem habosodik,


állagra ugyanolyan mint 100% whey prof.,
emésztéssel sem volt gond,


többet nem valószínű, hogy veszek, jobb és olcsóbb termékek vannak a piacon...
vízzel sem rossz, abszolút nem édes
2013-03-27
Csokis-meggyeset rendeltem, az íze tejjel olyan mint a feketeerdő fagyi (Imádom), vízzel sem rossz, abszolút nem édes így az eddzés utáni massal tökéletesen kiegészítik egymást! Nekem abszolút jól oldódik fél perc rázás shakerben és már iszom is! Nem puffaszt, de jól eltelít! Hatása, hát hatást a megfelelő étrendtől kell váni, meg a kemény edzéstől nem ettől!
Nekem sajnos nem hozta azt amit vártam.
2013-01-06
Próba képpen váltottam terméket. Előtte az edzés utáni turmixban 100%WPP+ Vitargo ment. Nekem érzésre jobb volt a WPP. Az ízével nem volt gondom, csak vízzel elég fura volt. Tejjel kimondottan finom. A tökéletes oldódáshoz 3-4 perc rázogatás kellett. Szerintem egy próbát mindenképpen megér, bár nekem sajnos nem hozta azt amit vártam.
2012-05-30
csak az egyik kérdésre reagálnék: 100g-ban van 10g leucin, egy adag 30g!
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet