Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Scitec csavaros Shaker  db

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Használhatatlan.
2018-11-13
Ez a második scitec shakerem az első két hét után már eresztett, de ez amit most vettem már az első perctől fogva. Szeretem a scitec termékeket de shakert kétlem hogy veszek.. Eddig a favorit biotech USA és Protein Buzz (ugyan az a kettő csak más felirat.
Szerszám kérdése...
2018-07-30
Sziasztok, tudnotok kell, hogy ezeket a műanyag shakereket olyan gépeken "nyomják", ahol időnként a szerszámokat karban kell(ene) tartani, azaz cserélni illene. Ez sajnos az állandó túlterheltség/maximális kihasználtság miatt olykor elmarad és a szúrópróbaszerű minőségellenőrzésen ugyan átmennek próbadarabok, de simán előfordul, hogy akár egy egész széria hibás lesz, főleg, ha eltérő színű a test és a kupak. Száradás után itt más lesz az egyes elemek térfogatváltozása. Ennek köszönhetően eresztenek. Én nem is használok ilyet, maximum ceruzatartónak, vagy csak ebben viszem be szárazon a zabpelyhet a melóhelyre.
rosszul zár
2018-02-04
Eleinte nem eresztett. Kb. 1 hónap után a menetnél elkezdett ereszteni bármennyire húztam meg. Egyetlen pozitívuma az űrtartalom. Többet nem veszek ilyet.
gagyi nagyon
2017-11-29
Állandóan ereszt valahol akárhogy csavarom rá és kettő eltört hosszában annyitól hogy a kocsiból kiejtettem... Gagyi.
Egy rakatt sz@r!
2017-11-18
Mar ketto ilyenem is volt es mindkettobol kiomlott a cucc! Viz illetve a protein shake is!
Szuper shaker
2017-11-16
Én meg vagyok elégedve vele. Jól zár.
Vicc
2017-11-06
Bárhogy téped meg a tetejét, a nagyobb menetes résznél ereszt. Sikerült az edzőterem felé a BCAA-m felét a pólómnak felszívnia, mire a terembe értem. Használhatatlan, kidobott pénz. Egyébként eddig bármelyik kisebb gyártós shakere használható volt. Csalódás...
Eddig csak pozitív
2017-11-03
Már jópár ilyen csavaros shaker ment el az elmúlt időbe, itt írtakkal ellenkezőleg nekem eddig nem eresztett, jól zárt, jobban szeretem az ilyen "régi" shakereket mint az új pattintósat, űrtartalma is nagyobb, nem kell kétszer kimenni egy edzésen bcaa-ért, nomeg az ára is 1/3 a. Megvagyok elégedve maximálisan.
Eddigi legsilányabb
2017-10-08
A kezdetektől fogva ereszt mind a nagy, mind a kis kupak mentén, amit nem lehet lezárni megfelelően, ugyanis mielőtt még a felrázott állapot után lecsavarnám, már a menetében pang a folyadék, s az pedig folyik is le szépen a shaker oldalán. Nem kell hozzá hőmérséklet különbségnek (+nyomás) lenni ehhez, mint pl. szobahőmérsékletű folyadék és hűtőből kiszedett shaker kombó. Lehet, hogy én vmi selejteset kaptam, de ennek nem ilyennek kell lennie. A régiekkel össze se lehet hasonlítani a minőségét...
Ereszt
2017-10-02
Nekem 3 ilyen shakerem is van. Átlátszó, narancssárga és kék. Mindegyik ereszt ha csak vizet teszek bele, vagy pl BCAA-t oldok fel. A fehérjénél nem ereszt. A shakereket fél év küldönbséggel vettem, szóval még arra sem lehet fogni hogy rossz széria.
OK
2017-09-07
Az én shakerem kicsit ereszt. A kupaknál is ha rá van tekerve látszik, hogy nem teljesen passzol a helyére, gondolom gyártási hibás lehet.
Szivárog
2017-09-01
Ez talán pont egy selejtes darab, mert a vele rendelt másik opál verzió kiválóan funkcionál. Ellenben ez rázáskor csodásan fröcsköli szét a tartalmát, mindegy milyen erősen szorítom rá.
Alap termék alap áron
2017-08-30
Teljesen jó
Tudja, amit elvár tőle az ember...
2017-08-14
...sőt mondhatni remek mindennapi társ, mert teljesen megbízható.
Király
2017-08-02
Úgy sékel, mint az álom! Mióta ezt használom, sokkal erősebb vagyok és a bicepszem is a duplájára nőtt. Érdemes váltott kézzel használni, hogy elkerüljük az asszimetriát. Soha ne töltsd teljesen tele mert fennál az izomsérülés veszélye.
nekem jó
2017-07-25
könnyen tisztítható és hogyha odafigyelek, hogy jól ráhúzzam akkor nem ereszt
ERESZT FOLYIK SHIT
2017-07-04
Csak a tej+feherje nem folyik ki belőle a vizes verziót ereszti, bcaa elso használatnál fröcsögött belőle. Ne vegyétek próbáljatok mást.
Izom
2017-07-02
Amióta ebből iszom a turmixot sokkal izmosabb vagyok és a zsír is lement rólam. Átalakult izommá! Ahogy pók megcsípte Peter Parkert, úgy lettem én is egyik napról a másikra szálkás. Ez egy csodashaker!
ereszt...
2017-06-28
opalbol rendeltem meg egyet, mert az elozo opal shakert leejtettem, bar nem tort el, de a bcaa az oldalan kifolyt. eppen csak kulon vicces, hogy a 490ft-os, par napja atvett shaker ugyanezt a tunetet produkalja, pedig nem ejtettem le.
Könnyű
2017-06-27
Jól össze lehet rázni benne a koktélt, könnyen tisztítható!
Szuper
2017-06-23
Jöl zár, amire használatos arra tökéletes... semmi extra... jó ár!
Amire kell arra tökéletesen jó.
2017-06-16
Annyi probléma van vele, hogy amikor beletöltöm a vizet, nem mindig látom hogy meddig töltöttem. De ha fény felé tartom akkor lehet látni. :)
Faja
2017-06-14
Opálosat rendeltem. Már van 4db. Mindegyik jól zár. Én este rakom bele a fehérjét és másnap a teremben kérek bele vizet. De egyébként sem folyik úgy tapasztaltam. Mivel átlátszó így látható a folyadék szint. Itt néhányan sírtak hogy nem jól mostható. - Én csak a legelején mostam el egyszer (első használat előtt). - Használat után mindig engedek bele vizet és felrázom majd kiöntöm. Ezt eljátszom kb 3-4 szer és tiszta lesz. Ha esetleg van benne makacs lerakódás, akkor úgy hagyom fél órára a vizet benne, majd még 2x kiöblítem és kész. Berakom a mosogató csöpögtetőre és kész. Azért van több shaker, hogy amíg az egyik szárad, addig a másikat tudom használni.
Hibátlan!
2017-05-31
Az elemek kiválóan illeszkednek. Nem szivárog sehol. Kék szinben van nekem, annyi a hátránya hogy nehezebb megállapitani hogy mennyi folyadék is van benne.
Vélemény őszintén
2017-05-31
Elolvasva a véleményeket azzal egyet értek, hogy ha nem csavarom rá a kupakot akkor kicsit szivárog. Meg kell húzni és vigyázni kell, hogy a kis kupakot nehogy túlhúzd. A mérce valóban nehezen olvasható a kéken. Lehetne megoldás, hogy a mérce sáv átlátszó lenne. Talán érdemes lenne a gyártónak javasolni :-) Amivel nem értek egyet az a felirat kopása. Szerintem ez fogás vagy kéz kérdése. Saját tapasztalásom alapján azt tudom mondani, hogy ha a belső éle a talpnál nem szinte 90 fokot zárna be a henger falával (hanem mondjuk íves lenne) akkor a tisztítása is sokkal könnyebb lenne.
Jobb mint a Biotech
2017-05-22
Az biztos, hogy jobb mint a Biotec terméke, eleve nagyobb, az állandóan folyatott
Minőség!
2017-05-02
Teljesen jó shaker, jól zár és tökéletesen illeszkednek egymáshoz az elemek. A kéknek annyi hátránya van, hogy nehéz látni mennyi folyadékot is töltöttünk bele.
olcsó de atombiztos
2017-04-12
Minden okés vele, a célnak teljesen megfelel.
Ez kell
2017-04-12
Sokadikat "fogyasztom", hol elveszett a kupakja, hol elrepedt a nagy ráhuzigálástól a teteje, de most úgy tapasztalom, változtattak a kis kupak záródásán pozitív irányba. Jobban záródik, és ez annak köszönhető, hogy nem ül fel a menetes rész. Áhh mindegy jobb lett.
Nagyon jó!
2017-04-08
Szerintem ez a shaker nagyon praktikus. A fehérjét könnyen pár rázással eltudom vele készíteni. Tisztítása egyszerű. Jobb mint a pattintós shakerek sokkal. Egy hátránya van a felirat nálam 1-2 hét alatt teljesen lekopott, de nem a felirat miatt használom.
célnak megfelel
2017-04-01
az opál az tökéletes, mert nem csak mosogatásnál veszed észre, ha a vitargo vagy fehérje leragadna az aljára.
Tökéletes!
2017-03-25
Kiválóan használható, könnyű elmosni, jól záródik és ár arányában is megfelelő ha tehetem a későbbiekben megint ilyet veszek!
Hibátlan!
2017-03-01
Jól záródik, könnyű elmosni. Olcsó. Teljesen megéri.
Ár érték arányban tökéletes
2017-02-20
Közben a kis kupakot nehéz rácsavarni, félreviszi a ment, valamint a műanyag túl sötét, alig lehet látni, hogy a beletöltött folyadék éppen hol áll a szintezőskálán.
Szuper!
2017-01-31
Jól zár, könnyű elmosni kézzel is és géppel is, és olcsó, nagyon olcsó. Teljesen megéri.
2017-01-25
Jól néz ki és könnyen tisztán tartható. Azt mindegyik esetében be kell tartani, hogy használat után rögtön mossuk el, különben nagyon büdös tud lenni, de nem kell nagyon sikálni, könnyen ki lehet öblíteni.
Teljesen jó
2017-01-06
Nincs mit magyarázni rajta. Ennyi pénzért nem kap shakert. Főleg ilyen jót. Ajánlom!
Hibátlan
2016-12-20
Hibátanul működik, amire kell.
Remek
2016-12-11
Vannak hiper-szuper, kapszulatartós, csili-vili shakerek is, de nekem ez vált be már több éve! Egyszerű, de nem folyik, nem csöpög, pont arra való, amire használni akarom - összerázni a belekerült porokat és meginni. És erre tökéletes, csak ajánlani tudom!
Megfelel
2016-11-30
Az előző shaker-em szintén Scitec-es, de pattintós fedelű, bombabiztos, hermetikus záródású, veszettül masszív vaskos anyagból. Hátránya, hogy pajszer kell hozzá. Na, pont ezért vettem ezt az egyszerű, olcsó, csavaros tetejű shakert. Könnyen nyílik, és szintén patentül záródik. Az anyaga vékonyabb mint a régi, de szerintem ez is bírni fogja a strapát.
jól zár
2016-11-28
Könnyen tisztítható, hamar szárad és jól zár. Átlátszót vettem, így jobban látom meddig van töltve. Elégedett vagyok.
semmi gond nincs vele!
2016-11-25
Nem csöpög nem folyik kia turmix belöle!:)
Célnak megfelelő
2016-11-25
A célnak megfelelő, viszont gyorsan kopik a felirat a shaker oldaláról, szinte pár mosás után eltűnik róla, csupán csak ezért adtam 3 csillagot!
Remek választás
2016-11-24
Nagyon jó minőségű shaker, nem ereszt, és elmosni is könnyű. Érdemes az átlátszót venni, hogy jobban lehessen látni, meddig van töltve.
Tökéletes
2016-11-18
Egyáltalán nem ereszt. Hibátlan.
Igyatok turmixot! :)
2016-11-17
Régi shaker-em már elég megviselt volt, így kénytelen voltam venni egy újat. Nem eresz, a menetek jól zárnak és jól is néz ki, könnyen mosható. Nálam még nem jelentkezett a felirat kopása, de ez szerintem lényegtelen, hogy lekopik e vagy sem. A lényeg, hogy össze tudjam keverni amit kell és jól zárjon. Én opál színben rendeltem (átlátszó).
Elég jó
2016-11-11
Tetszik és a műanyag se veszi át a szagát a fehérjének ha elfelejtem kimosni de a Scitec felirat kopik róla ezt sajnálom.
Kellett már
2016-11-05
BodyBuilderes mellé rendeltem. Nem szeretem allandoan mosogatni cserelgetni :D formájukban ugyanaz minden. Jól zár, cseppmentes, szűrővel könnyen oldódnak a kiegészìtők. Annyiba jobb, hogy átlátszó. Kimérem én látatlanba is.. de jobb érzés mikor látom a különféle színes löttyöket. :Dd
Megfelelő
2016-10-29
Ha rászorítjuk nem szivárog és jól használható, én elégedett vagyok vele, kéket vettem de jobb lenne jobban belelátni, ezért inkább az opál vagy a neon változatot javaslom
Szuper!
2016-09-24
Én áttetszőt vettem. Teljesen jó, nem ereszt sehol. Könnyen tisztítható, mosogatás után hamar kiszárad. Nem kell ennél jobb. Remélem nem fogom elveszíteni a kupakot.
kiváló
2016-09-20
Dizájnos, nem szivárog. A legjobb.
Kupak probléma
2016-09-19
Teljesen megvagyok vele elégedve az, hogy kéket vettem saját hibám mert igazán látni mennyi víz is van benne, viszont nagyon menőn néz ki :D. A kupakja nekem sokszor nehezebben kap rá mint kéne sztem de nem igazán számít.
Célnak megfelel
2016-07-31
A kék színűből vásároltam, persze tudtam előre, hogy nem átlátszó így nem is okoz problémát a beosztás. A fehérjéhez szükséges vizet szerintem aki már rutinos, az szemre betudja lőni, hogy mennyi kell, ha pedig nem, válasszon másik shakert. A korábbi áttetsző shakeremnél sem nézegettem már a vízmennyiséget. Jól tisztítható, praktikus, dizájnos. Egy problémám van nekem is vele: ereszt. Amikor fehérjét keverek össze, akkor nincs gond. Csak időnként ha nem viszek palackos vizet edzeni, vagy csak aerob edzésre megyek, akkor ebből szoktam vizet fogyasztani. Amikor összerázom a vizet egy kis aszkorbinsavval, akkor a harmadik-negyedik rázás környékén már ereszti a vizet. Mindenesetre én nem hordok magamnál sosem előre bekevert fehérjét, így kellemetlenséget nem szokott okozni, a célomnak megfelel. :)
Évek óta elvagyok vele
2016-07-20
Volt több shakerem is. Ez a fajta a legjobb. Ebből is az opálos, mert látható benne a vízszint. A minta nem kopik annyira, mint a többi társánál. A kis kupaknál vigyázni kell amikor rátekered, mert a menet nem tökéletes.
Amit én kaptam az rossz
2016-07-10
Látom hogy vegyes a vélemény, én megrendeltem mindenféle utána olvasás nélkül, lehet nem kellett volna. Nagyon ereszt!! Selejt. nem a ** ft a gáz hanem a csalódás meg hogy lehet menni intézkedni...
Fantasztikus
2016-07-05
Kettőt vettem és egyik se zár jól hiába csavarom rá erősen. Összerázáskor folyik belőle a cucc. Ami van rajta felirat a tenyeremen maradt vagy elmosódott teljesen (mondjuk ez a kisebbik probléma). Elképzelhető, hogy pont kettő selejteset kaptam, ahogy olvasom a véleményeket.
Nem látszik a vízszint
2016-06-19
Én a kék shakert vettem. Nem látni megfelelően, hogy mennyi folyadékkal töltöm fel. Az oldalára rakhattak volna egy átlátszó csíkot.... De megoldom, csak szerintem ezt ki lehetett volna találniuk... Viszont a Scitec Soy fehérjepor beleragad a kupakba és sokszor a szűrő mellett a falra is...
Szeretem!
2016-06-14
Sok volt a gondom a régebbiekkel mert letört a teteje stb stb. Amióta ezt használom a kedvem is jobb es az emberek is jobban elfogadnak. Bár lehet a szappanos víz is hozzájárul. Viccet félretéve : olcsó, praktikus, és strapabíró. Ajánlom mindenkinek!
teljesen jó
2016-05-19
Ez már a harmadik ilyen shakerem, nincs vele semmi gond, nem ereszt. A 1,5 éves is teljesen jó még, csak a felirat kopik le viszonylag gyorsan róla. A nem áttetsző verziókról nem könnyű megállapítani, hogy mennyi folyadék van benne, inkább az átlátszóakat ajánlom.
Nem jó, nem zár
2016-05-19
A shaker ereszt, orrán száján, mindenhol, így szinte alig lehet felrázni, illetve elkeverni benne normálisan a turmixot. Bioteches is van a családban, az tökéletesen zár, ráadásul kéket rendeltem, amin nem látszik át, mennyi benne a folyadék. Megbántam... :(
Nagyon jó
2016-05-06
Nagyon jó minőségű. Ráadásul az egyik legolcsóbb a piacon. Ennél több nem is kell. Nem ereszt sehol, strapabíró. Egyenlőre nem is kopik. :) A kéknél fennáll az a bökkenő, hogy alig-alig átlátszó és megnehezíti ez a kimérendő folyadék csekkolását. Ezért is ajánlanám inkább az átlátszót. :)
korrekt tartós
2016-04-15
Mit lehet írni egy shakerről?! amire kitalálták arra tökéletes. anyagát tekintve ez a legtartósabb amivel eddig volt dolgom. most már csak ezt veszem, úgy kb. évente 1-2 alkalommal. a műanyag rácsos szűrőt minden alkalommal. a szelektívbe dobtam anélkül is jól működik.
Nem épp tökéletes
2016-03-29
Formára, árra tökéletes. Az opál remekül átlátszik. Egy gondom van vele, az hogy ereszt. sikerült kifogni egy selejtest darabot.. az alja és a felső rész közötti részen ereszt. ha megfordítom és óvatosan rázom használható... de a következő rendelésnél nézek másikat..
Minőségi!
2016-03-25
Nagyon jól van kezelve az anyaga, mosogatógépben is könnyen tisztítható, nem deformálódik magas hő hatására, mikróban is használható. Nem engedi a színét. (Jártam már úgy másikkal, hogy a tenyeremen maradt a felirat.) A szállítási tárolásáról nem tudok mit írni mert alapjáraton nem arra lett ki találva benne van a nevében is, hogy SHAKER. Szállításra, egy üres fél literes ásványvíz üvegbe, szoktam át tölteni a cuccot ebben csak fel rázom/itthon iszom belőle. A fejlődésem a tartalmától függ nem a felirattól az üvegen.
Shaker, első, jó
2016-03-16
Ez az első Shakerem. Ezért nem tudom mihez viszonyítani. Viszont a tapasztalataim vele szembe nagyon jók. Biztos hogy van ennél jobb shaker. De mint ahogy ez is a többi is megfelel a célnak. A felirat elég sokáig bírja. Bár most már lassan 2-3 hónap után látszik hogy picit kopik. Jól zár, méghozzá nagyon jól. Nem folyik, nem enged. Könnyen mosható. És jól össze lehet rázni benne a cuccot. Szóval szerintem aki egy egyszerű de jó shakert akar az nyugodt szívvel választhatja ezt itt! :)
Célnak tökéletes
2016-02-17
Amire használni kell, arra tökéletes, ha meg többre vágyna az ember akkor vesz olyat. Lehet csak én nem találtam a shopban, de jó lenne ha lehetne csak a tetejét/kupakját rendelni. A kutya már a második shakeremet fogyasztja és mindig csak a száját rágja szét - biztos érzi még rajta a turmix ízét. Szóval ha lenne rá lehetőség akkor "részletekben" is rendelnék belőle (Sajnos darabokban csak a részeit nem forgalmazzuk - szerk. megj.)
Dizájn és minőség
2016-02-17
A másik nagy gyártó shakerét használtam eddig, de ez a csajos rózsaszín-ezüst annyira megtetszett, hogy gondoltam egy próbát megér. Nem csalódtam. Az enyém teljesen jól zár, semmiféle kopást nem tapasztalok így a 4. hetes használat után sem. Picit valóban nehezebben olvasható le az adagolója, de fény felé fordítva már tökéletes látszik. Egyebet nem lehet róla elmondani. Shaker, teszi a dolgát :))
Folyik
2016-02-10
Úgy látszik teljesen véletlenszerű, hogy valaki olyat kap ami zár, vagy olyat ami nem. Tudom csak pár száz forint, de így pont arra nem jó amire való. Rázás közben spriccel ki belőle a cucc, így fel se merül, hogy el merjem rakni a táskámba.ui.: A polcon jól mutat :)
Alap shaker
2016-02-03
Alap shaker nem is nagyon lehet mit mondani róla, vízet öntesz bele betekered felrázod elmosod. Úgyse ezzel alszol esténként de teszi a dolgát. A fehér színűt kezdőknek tudom ajánlani akik még nem érzik a beleöntött víz mennyiségét mert teljesen átlátszik. Nem nagyon lehet elrontani az adagolást ha figyelsz.
Remek!
2016-01-20
Végre, hogy a csavaros termékek dominálnak a piacon, így nem fordulhat elő már az, hogy az edzőtáskádban lejön a shaker tetején, és elönti a fehérjeturmix a benne lévő ruhadarabokat. Nekem eddig abszolút kedvenc, jó az ára a formája, és nagyon könnye takarítható, tisztítható. Csak ajánlani tudom.
rendben van
2016-01-19
Praktikus, meglepően kézreálló és jól is záródik, kép alapján nem volt ennyire meggyőző. Rózsaszínben rendeltem, lehetne áttetszőbb is, de így is látható, hogy mennyit töltök bele. Nem szivárog, könnyen használható és tisztítható. Elégedett vagyok vele :)
az eddigi legjobb shakerem
2016-01-08
Összesen 3db-ot rendeltem belőle, abból 2 db tökéletesen zár, az egyik minimálisan ereszt a kupaknál folyadékkal összezáráskor. Összességében ennél jobb shakert még nem találtam, a csavaros kupak jó megoldás, elégedett vagyok a termékkel, ajánom másoknak is.
Egy kis trükk! :)
2015-12-27
Sokan írják, hogy nem jól zár. Sajnos az első próbálkozásaim során sajnos nekem is eresztett (és jól rá volt zárva). Mihelyst kipróbáltam fejjel lefelé rázni a shakert ez a probléma teljesen megszünt. Javaslom ezt a módszert mindenkinek. Én kéket vettem és éppen annyira látszik át, hogy lássam a mérce segítségével mennyit töltök bele! Személy szerint tökéletesen meg vagyok elégedve a termékkel!
Célnak megfelel.
2015-12-12
A célnak számomra kellőképpen megfelel.


- Biztonságos (korábban a pattintós kivitelű jó párszor okozott kellemetlenséget, csavaros kivitelnél ettől nem kell tartanom),


- Strapabíró,


- Nem folyik - nem ereszt


Ennél nagyobb elvárásom nincs egy pár száz forintos egyszerű shakerhez.
Tökéletes!
2015-12-04
Eddig ez az 1. shakerem és így féltem mint egy szűz..., hogy nem megfelelőt fogtam ki, főleg hogy olvastam hogy az opál sokkal inkább eresztős fajta, mint a kék. De rendesen zár, mint az izmos női PC izmok! Shakerek közül ez tetszett meg a legjobban, visszafogott, de külsőleg mégis szép, legtöbb bájital könnyen elkeveredik benne. Az ára kíváló! A mérő számok könnyen leolvashatóak a 2 oldalán. A szűrő nagyon passzentos, áll benne, mint Katiban a gyerek, illetve teszi dolgát! Fogásra, mintha pont a kezembe gyártották volna, nem csúszik ki nem lifeg, egyszerűen jó fogású. Könnyen mosható, még a legapróbb rések is!
Nem ereszt!
2015-11-06
Nem ereszt. Az enyém biztos nem. Arra használom csak amire hivatott. De nincs is sok időig benne a cucc, csak addig míg a shake folyamata zajlik, max pár perc. Tetszik a kialakítása, nem szorul a kupak sem. Jó termék. Színben az opált választottam, könnyen leolvashatóak a számok az oldalán is.
Nem ereszt!
2015-10-20
Nem ereszt a shaker. Szerintem akinél ereszt az csak egyszerűen nem körültekintően zárja le vagy a felső kupakot vagy alsó részét. Én akár a fejem fölé is tehetem rázás közben semmi sem jön ki belőle. A shakerben egyébként csak pár percig van az ital aztán elfogyasztásra kerül. Pont arra használom amire tervezték, hogy a por és a víz összekeveredjen. Opál színűt vettem belőle, nagyon tetszik. Mivel nem ereszt így 5öst adok neki.
Nem is kell jobb!
2015-10-17
Mikor átvettem a rendelésem, megtetszett a kék színű így vettem egyet belőle, valljuk be **ft-ért ajándék, pláne hogy shakerből sosem elég. Élőben sokkal!! szebb, mint képen, viszont színe miatt kicsit nehézkes belelátni, de aki már öntött vizet a shakerébe, annak nem lesz akadály megsaccolni. A felirat nem kopik, jól zár, ennél többet meg nem kell tudnia egy shakernek! Kiváló
Használható
2015-10-14
Eddig egy nagyon hasonló, de még pattintós tetejű verziót használtam ebből a fajtából. Ezt a csavaros megoldást sokkal jobbnak tartom. Biztonságosabb. Nekem nem ereszt picit sem, dobálhatom bátran. Átlátszó verziót rendeltem belőle, mert szeretem látni, hogy mennyi az annyi!
átlagos
2015-10-07
Ár-érték arányban egy tökéletes shaker. Ennyi pénzért nem is gond, ha vannak kisebb hibái. Nekem kicsit szorulósan megy rá a tető és a kupak is. Ennek következtében van, hogy néha-néha szivárog minimálisan. Jó, mert ebbe nem poshad bele a cucc szaga, mint az előző shakereimnél. :) Kinézete is jó.
tökéletes
2015-09-08
Direkt átlátszó shakert kerestem, hogy egyszerűbb legyen a méricskélés. Emelett csavarosat, mert záródást tekintve csakis azokban bízom meg (tapasztalat). Nem kellett csalódnom, tökéletes a célra, a kék szín nálam plusz pont.
jól zár
2015-09-07
Teljesen jól használható, jól zár.
tökéletes társ
2015-08-29
Ez a tuti. :) Olcsó, elég nagy, jól zár, pont. A lekopó felirat engem nem zavar, hátizsákban hordva szinte mindennek ez a sorsa. A célra megfelel néhány betű nélkül is. :)
Szuper
2015-08-24
A legjobb, mi eddig nálam járt. Jól zár.
Nagyon jól használható
2015-08-23
Egy kéket és egy opált vettem. Az opált jobban szeretem az átlátszóság miatt, bár még jobb lenne ha a ml skála értékei más színűek lennének, akkor lámpafény nélkül is látszana. Sajnos kívül a festék tényleg hamar kopik. Eddig egyszer fordult elő nálam is, hogy rosszul tekertem rá a tetejét és kifolyt a cucc. Ez viszont nem a shaker hibája, figyelni kell és kész. Könnyen tisztítható, olcsó és praktikus, ajánlom mindenkinek.
Kiváló!
2015-08-21
Tökéletesen zár, nem szivárog egyáltalán. Én Kékben rendeltem egyet, igaz hogy mivel sötétebb így nehezebben látszik mennyi folyadék van benne de ha nem korom sötétben használod akkor szerintem tökéletes és a célnak teljesen megfelel.
Verhetetlen
2015-08-18
Kidobáltam a régi, robbanós shakereimet és beruháztam ezekre is. Nincs is jobb, mint szembemenve az elvekkel ebből kortyolgatni a Biotech Morning Proteint.
Kedvenc shaker
2015-07-19
Valamiért a kék a nyerő nálam, kedvenc szín, általában ezt a kettőt váltogatom, mindig párosával érdemes beszerezni, egyik itthon, másik melóhelyen. Minden mindig kéznél van, ha fehérjét, tömegnövelőt vagy bcaa-t esetleg bármi mást kell pótolni a szervezetemben.
Scitec minőség ez is
2015-07-17
Ez a shaker is hozza azt a minőséget amit a scitectől már mrgszoktunk. Jól zár... Szivárgási gondok nem lesznek vele. Én egyből megrendeltem belőle a kéket és az opált is. Az opálban jobban látszik a benne lévő folyadék mennyisége, a kéknél ehhez a fény felé kell forditani.
Tudja amit tudnia kell
2015-07-16
Nem ereszt, remekül teszi a dolgát. Viszont elég hamar büdösödik. Használat után rögtön mosom el mosószerrel, de így sem az igazi. Mindenkinek ajánlom, bár lehet az opálos változat előnyösebb lett volna, ebben csak felülről tudok saccolni mennyi lehet benne.
legjobb
2015-07-09
Több shakert is kipróbáltam már,a legtöbb valahol lyukas volt, vagy csak nem zárt rendesen. Nekem ezzel a fajtával nincs semmi bajom, sőt teljesen megvagyok vele elégedve, van belőle vagy három darab és egyik sem ereszt sehol! A festék tényleg kopik, ahogyan azt már leírták, de az nem befolyásol semmit.
Minőségi, jól záródó shaker
2015-07-08
Az opálból rendeltem, hogy lássam mennyi folyadék van benne. Jó méretes shaker, és elég strapabíró. Teljesen jól zár, sokszor viszem a táskámba és egyszer sem folyt ki. A szűrő nekem felesleges, főleg hogy a porok tök jól oldódnak. A felirat meg igen, lekopik, de kit érdekel? Elvégre nem menőzni vesszük. Az ára meg igencsak baráti egy ilyen jó kis cuccért.
Praktikus cucc
2015-06-29
Jól, csöpögésmentesen és könnyen zárhatóak a termék csavarzárai. Előfordult már, hogy a fehérje összecsomósodott összerázás után a kupakrészben, de valószínűleg nem a shaker hibája. A mennyiségjelölő számok és rovátkák viszonylag láthatóak és feltételezem elhelyezkedésük miatt nehezen kopnak le a helyükről, akár hosszas használat után sem. Mivel az opálos verziót választottam, a folyadékszintet nagyon könnyű leolvasni. Viszonylag egyszerűen szétkapható, tisztítható és összerakható. Összességében egy korrekt cucc, teszi amit kell.
Tökéletes választás
2015-06-25
A gyártó termékéhez illő shaker - bármikor, bárhova. Az átlátszó változatában könnyebben ellenőrizhető a betöltött folyadékmennyiség, mint a kékben. A zárással kapcsolatban is jó tapasztalatom van; igaz, a vizet általában külön viszem magammal, a szükséges tápkieg előre ki van adagolva ezekbe, így bármikor útrakészen van.
Remek választás
2015-06-22
Akinek volt régi shakere az ismeri annak minden hibáját. Nálam akkor dőlt el, hogy lecserélem, mikor a táskámban edzésre menet lepattant a régi változat kupakja, a turmixom meg kiömlött. Az új csavaros változatoknál ez már nem fordulhat elő. A keverőrács elsőre hasznosnak tűnik, de tapasztalatom szerint anélkül is működik. A ráccsal az a bajom, hogy plusz mosogatni való. Amire érdemes figyelni, hogy ha zabpehely beleszárad, akkor nehéz elmosni, valamint a felirat dörzsölés hatására lekophat. Ezektől függetlenül a funkcióját tökéletesen betölti.
Jó kis shaker!
2015-06-20
Ez a shaker nagyon jó. Jól zár, könnyű kezelni. Bátran ajánlom mindenkinek. Nagyon jó termék nagyon jó árban. Mindenki akinek fontos egy könnyen kezelhető, megbízható, könnyen tisztán tartható shaker annak erre van szüksége. A scitec most is a nevéhez hűen egy szuper terméket dobott a piacra.
egyik legjobb shaker
2015-06-13
Ez a második ilyen shakem, és nagyon bejövős. Opálosat rendeltem, hogy lássam még is mennyi folyadékkal veszem be (ne érzésre történjen). A kupak és a teteje kifogástalanul zár én nyugodt szívvel merem ajánlani! :D
Ár/érték arány jó
2015-06-13
Olcsó, jól zár, nem szivárog, könnyen tisztítható. Az opál színű shaker átlátszó, ezáltal könnyen látni, hogy mennyi van benne.
Pont az aminek lennie kell
2015-05-26
Tökéletesen zár, opál kivitelben vettem így látszik benne miből mennyit tettem bele.
Karaj cucc.
2015-05-19
Nem folyik, nem csöpög.
ajándék volt
2015-05-19
Egy BCAA Xpress mellé kaptam ajándékba. Maga a kérhető ajádnék egy Toldi Zsuzsis shaker volt, de nagyon-nagyon rendesek voltak, és kérésemnre kicserélték egy ilyenre. Maximálisan elégedett vagyok. Köszönöm Shop.Builder!!!
Csillagos ötös!
2015-05-18
Tökéletesen teszi a dolgát, szivárgásmentes, kényelmesen záródik. Könnyűszerrel kitisztítható fél perc alatt. Kézreáll. Én egy opál színűvel rendelkezem, a folyadékszintet tisztán le lehet olvasni róla.
Egyszerű, nagyszerű
2015-05-14
Nem kell túlbonyolítani, jól teszi a dolgát. Egyszerű eltalálni a mentet rajta, könnyen záródik és nem szivárog. A kékkel egyedül az a baj, hogy ha pontosan akarom tölteni, akkor nem látszik rendesen a folyadékszint.
Nagyon jó termék
2015-05-02
Nagyon jó ár/érték arányú!
Tökéletes, csak az a fránya kupak...
2015-04-29
Előttem már mindent elmondtak - tökéletes shaker. De ha lenne opció tartalék kupakkal rendelni, az volna ám a vidám dolog! ;)
Jó termék.
2015-04-19
Opál színben rendeltem, mert szeretem látni, ahogy összekeveredik a por a folyadékkal. Remekül záródik, könnyen kimosható, erős szerkezetű. Megéri az árát.
Strapabíró, jól záródó!
2015-04-11
Második shaker-nek vásároltam. Az első Scitec-es shakerem már vagy 10 éves. Annál a verziónál még sajnos nem csavaros volt a tető, sokszor előfordult, hogy nem jól raktam rá és kifolyt a turmix rázás közben, vagy még rosszabb, leugrott a teteje és minden tiszta turmix lett. Csak ajánlani tudom: - Kiváló záródás - tökéletesen látni az opálos verziónál a skálázást - nagyon jó, strapabíró anyagból készülő termék
szép design
2015-04-09
Tudja amit kell. Nagyon kedvező áron.
Jól záró shaker
2015-04-08
Jól záró shaker. Scitec minöség. Ha a kupakot véletlenül nem jól csavarod rá akkor is egy kattanásal a helyére ugrik.
Tökéletesen zár
2015-03-31
Jól zár, nem ereszt, arra tökéletes amire kitalálták. A felirat is bírja, bár ha nem bírná a használhatóságát nem befolyásolná. Érdemes opálosat venni, abban jól látható a beletöltött folyadék szintje.
Strapabíró
2015-03-31
Vettem már néhány Shakert, de mindig váltottam valamiért (szín fogás, folyás stb.) ebből most vettem a másodikat. Nem folyik, többször leejtettem vagy valaki lelökte, felrúgta stb. de egyszer sem nyílt ki, mindig áttetszőt választok. Kifogástalan!
jól záródik, strapabíró
2015-03-28
Nekem teljesen bevált. jól záródik, strapabíró, mást nagyon nem is kell tudnia :) Opálosat vettem, szerintem az külön előny, hogy pontosan látom a folyadék szintjét, könnyebb adagolni. Árban meg ugyanott van, mint a többi.
nagyon tetszik!
2015-03-20
Én a fehér átlátszós verziót vettem meg, és nagyon bejön!!! Eszméletlen motivál maga a scitec felirat és jól látom benne a folyadékot hogy mennyit öntöttem bele... valamint nagyon jól zár, nekem nincs semmi problémám a zárásával... szóval tényleg nagyon bejött, én csak ajánlani tudom mindenkinek!! ;)
2015-03-12
Mint minden kupakot úgy ezt is lehet rosszul rátenni, de azt azért észre veszi az ember... Jól zár. A rácsos belsőnek köszönhetően a fehérjét könnyen tudom vegyíteni a vízzel. Ha zabpelyhet tesz bele az ember, akkor persze érdemes kiszedni a rácsot, mert azon fent akad megdagadt finom szemű zabpehely... :) 5 hónapja nyüstölök 1 opálosat, de még mindig jól zár, és a felirat sem kopott le róla...
5 kiló izmot hozott 3 hónap alatt. De csak a kék!
2015-03-07
Viccet félretéve; napi többszöri használat mellett is tökéletes fél év nyüstölés után is. Nem csöpög, nem ereszt, a rácsot kényelmesen és pontosan a helyére lehet illeszteni, nem kell babrálni vele, mint a régi noname, "pattintós" shakereknél. Két hete kaptam egy Bioteches shakert ajándékba, ami tökéletesen működik, de a rács behelyezése ott sem zökkenőmentes. És persze mióta ezt használom, sokkal izmosabbnak érzem magam...
nem az igazi!
2015-02-23
nekem nem igazán vált be kék színbe rendeltem egyből 2 db is azt remélve hogy valóban igazak az állítások hogy nagyon jól zár nem folyik és strapabíro az az nem kopik! Sajna egyik sem jött össze a felirat rajta a harmadik melegvizes öblítés után megadta magát ami még nem is lett volna gond hisz ez mellékes de mikor a sporttáskámba eláztatta a fehérje a felszerelésem akkor elkapott az ideg egy kicsit! nekem nem vált be de lehet hogy én pont elkaptam a 2 selejtet ! :( :/
Magáért beszél!
2015-02-02
Rendeltem az átlátszóból is és a kékből is, megvagyok elégedve vele. A lényeg, hogy nem ereszt és ezt az tudja aki vett már más formájú shakert.
A legjobb
2015-01-17
Nemrég rendeltem egyet, tökéletes, a felirat sehol sem kopik és nagyon jól zár!
Tökéletes!
2015-01-09
Évek óta ezt használom és haverjaimnak is ezt ajánlom. Olcsó nem ereszt még ennyi idő után sem pedig naponta többször is használom. Haverjaim is dicsérik!
Tökéletes!
2015-01-04
Nemrég vásároltam meg egy ilyen scitec shakert kék színben, és elkell mondanom hogy istenkirály. A színe nagyon el van találva, nem ereszt,j ól zár. A mások által leírt problémát, hogy a felirat hamar lekopik nem tapasztalom, igaz ezért kicsit óvatosabb, elővigyázatosabb vagyok a felirat környékén! :)
Kíváló!
2015-01-04
Egy másik gyártó terméke sokszor eresztett, illetve úgy tűnt sokszor, hogy "menetes" az egész teteje, gondoltam veszek egy új shaker-t, jó döntés volt, nem ereszt sehol, a kék szín tényleg el van találva. A felirat rész nekem sem kopik, igaz nem is súrolóval mosom....
Kötelező darab!
2014-12-29
Nem ereszt, dizájnos és jól mosható. És még az ára sem vészes.
Hát nem is tudom.
2014-12-27
Nagyon jól néz ki. De nehezen záródik passzosan nagyon oda kell figyelni különben felrázás közben fröcsög minden szana szét többször rá kell ellenőrizni a menet ráhúzására.
jó!
2014-12-27
tetszik!! nem csöpög és nagy előnye, h belül fényes ezáltal nagyon könnyen tisztítható. Az írás sem kopik. Az eddigi legjobb shakerem.


Eddig bioteches shakereim voltak, de az összes csöpögött.


scitec:)
Egész jó
2014-12-25
Jó a design, nem büdösödik annyira, jól és könnyen tisztítható és erős!
Legjobb!
2014-12-24
Legjobb shaker, legjobb árban. Tökéletesen zár, könnyen mosható. Már a 3.-at vettem. Szerintem csak ezt fogom a továbbiakban is, ha szükségem van egy shakerre. Vegyétek, vigyétek, csak ajánlani tudom. :)
Teljesen megfelel
2014-12-15
2 hónapja használom, nekem egyáltalán nem szagosodik, jól zár (ha nem mosod egyfolytában forró vízben, akkor nem ereszt egy cseppet sem), elégedett vagyok vele!
Jó shaker ;)
2014-12-13
most vettem egyet nagyon jó!
kedvenc
2014-12-08
3 ilyenem van! csak ezt szabad venni!


szuper!
Új shaker
2014-11-21
Kaptam egy új shakert (kék szintén), ez már tökéletesen zár, semmi eresztés! Perfect!


Köszönöm S.B! :)

(Nagyon szívesen! - szerk. megj.)
Célnak megfelel
2014-11-20
Fehérjére, tömegnövelőre tökéletes választás, nekem 2 van ebből, sajnos BCAA és Glutamin bekeverésénél, fogyasztásánál nem zár tökéletesen.
Jó vétel
2014-11-16
Királyul zár, a legjobban az összes eddigi shakerem közül. Tetszetős is, az űrtartalma viszont kicsit kicsi - de még így is pont elég, épp nem zavaró. Jó vétel.
Ár/érték arányban hibátlan
2014-11-14
Olcsó, jó... A célnek tökéletesen megfelel, jól zár. Az opálos kivitel mérőpohárnak is hibátlan. A festés persze erről is hamar lekopik, de az csak extra...
Nem nagyon vagyok megelégedve vele.
2014-11-14
Egy kék színű shakert rendeltem, de a második használatnál vettem észre, hogy folyik. Elsőnek arra gyanakodtam, hogy én nem tekertem rá rendesen a tetejét és ezért fröcsköltem szét BCAA Xpressel a lakást, de nem. Sajnos sikerült egy nem teljesen záró shakert kifognom. Egyébként kinézetre jó, de azzal sokra nem megyek. :)


(Az utóbbi időben többektől is hallottuk, hogy a BCAA és a Glutamin, vagy más hígabb ital esetében egyes shakerek eresztenek, érdekes módon fehérjével vagy tömegnövelővel pedig nem... - szerk. megj.)
alap dolog
2014-11-13
egy ilyen, vagy ehhez hasonló nélkül kivitelezhetetlen a fehérje elkészítése. sokszor leesett már, de nem ereszt. célszerű alaposan kimosni a meneteknél, mert elég büdös tud lenni. a felirat sajnos lekopott róla.


lassan egy éve meg van, és ameddig bírja ez is marad.
Masszív kis shaker
2014-11-12
1 éve ebből iszom az edzés előttim, a szagát nem vette át és szerencsére nem is ereszt, jól zár még mindig!
Nagyon jó shaker
2014-11-05
Nagyon jó shaker sokkal jobb mint a legtöbb amit eddig használtam remekül illeszkedik nem csöpög nem folyik és erős műanyagból készült ennyi pénzért ajándék! Ajánlom mindenkinek
Tökéletes választás
2014-10-30
Legjobb
Nagyon jó
2014-10-16
A célnak megfelelő, és ami a legjobb hogy nem megy szét a menet és nagyon jól zár mindenkinek bátran tudom ajánlani.
A célnak tökéletesen megfelelő
2014-10-10
A célnak tökéletesen megfelelő és szerintem többet nem is kell mondanom :)
Igyál turmixot!
2014-09-25
A célnak tökéleztssen megfelel, nem ereszt, jól zár. A felirat valoban kopik, de nem igazán izgat a dolog… persze jobb lenne ha rajta maradna, de fontosabb az ami belül van ;-)
Te honnan iszol?
2014-08-18
Látom sok ember panaszkodik, hogy kívülről hamar lejön a szép kis sciteces felirat, nos akinek ilyen gondja van attól kérdezem, hogy: "Te honnan iszol?" Csak, mert én a shaker belsejéből, ezért csak a shaker belsejét mosom ki, ha eddig mindent mosogatógéppel mostál, akkor ez az egy most legyen kivétel, de ha lusta vagy vagy nem akarsz odafigyelni, hogy ne érje víz és mégis szükséged van a szép kis logóra a megoldás akkor is egyszerű, fogod magad és le ragasztó-szalagozod, akkor nem éri se víz se pára és nem kopik le, valószínű, ha elég ember gyűlik össze akkor akár egy petíció is indulhat afelé, hogy a jövőben lehessen kapni builderen ragasztószalagot kifejezetten azoknak, akik féltik a scitec logót a shakerükön :D


(Nem ennyire egyszerű, mert mosogatógépben hő hatására a ragasztószallagra ragad át a festék, és lejön egy-az-egyben. Mi annó réges régen, még a nem-csavaros tetejű shakerek korában, magunk szitáztattuk, pontosabban tamponyomták, a shakereinket. Na, akkor ott a szakiktól megtudtam, hogy van olyan anyag, amivel a tampon után (vagy előtt? - már erre pontosan nem emlékszem) le kell kenyni, vagy fújni, és akkor az eléri, hogy beívódjon a festék a műanyag anyagába. Után viszont vagy hőkezelni kell, hőfújóval, vagy a másik típusú festék esetében UV-lámpával x ideig világíani rá. De, ez nagyon macerás. Így, szerintem senki nem csinál az olcsó shakerekgyárak közül shakert. Mi sem. Nem titok, hogy a miénket a Scitec-típusúból csinálják. Sajnos, ezekről széria függő, hogy melyikről jön le gyorsan a festék... - szerk. megj.)


Amúgy tekintve, hogy nekem nem volt ilyen gondom nem tudok bele kötni a shakerbe, a szűrő WPP miatt szokás szerint csak porfogó, de egyébként egy full force MPM nél elég hasznos, szóval végezetül olyan 5 csillagos :)
Olcsó is, szép is és még jól is zár!
2014-07-13
Nagyon jól zár a kupakja, soha nem fröcsög ki. Sajnos a scitec logo nekem is hamar elkezdett lekopni róla, de egy mosogatószivaccsal szépen leszedtem róla az egészet és most van egy teljesen jól szuperáló puritán shaker-em. Amióta nincs rajta grafika, mosogatógépben is bátran mosom és semmi baja nincs tőle!
Kopik!!
2014-05-01
Sziasztok! Strapabíró a séker, viszont nálam a scites-es felirat fele lejött a második nap után, szerintem holnapra már az egész lefog jönni! Tudom nem ez a lényeg, de gondolom, ha vennétek egy nike pólót ott se nagyon örülnétek, ha lejönne a nike jelzés! :( sajnálom, mert nekem tetszett a felirat talán majd legközelebb...
Perfectoooo
2014-04-10
Nem ertem akinek folyik, csopog az miert van! En csak ezt a shakert hasznalom. Kivalo! Persze, ha felre tekered ra a tetejet vagy kupakjat akkor nem kell csodalkozni, hogy ereszt.
Mindenkinek csak ajanlani tudom! Az opal kenyelmesebb a mertekegysegek lathatosaga vegett. :)
Király
2014-03-25
Nem régen vettem és szokatlan érzés hogy a fehérje össze rázása után nem tiszta víz a kezem... nagyon jól zár :)
Opál és jól zár
2014-03-17
Nem egy atomreaktor bonyolultságú szerkezet, de amire való, arra jó. 1 hónap alatt semmi gond nem volt a zárással, nem csöpög, nem szivárog rázás közben. Biztos ami biztos, mosogatógépbe azért nem teszem. Teljesen simára keveri a 30g fehérjét vagy a 30g fehérje+30g vitargot is, bár én csak max. 3-4 dl vizet használok hozzá. Pedig nem sok gondot fordítok a keverésre, a tejbegrízt is csomósan szeretem.
Semmi csöpögés
2014-03-17
Opálból vettem nekem nagyon bevált egyáltalán nem ereszt tökéletesen átlátható, egyszer mosogatás után viszonylag magasról sikerült leejtenem a járólapra na mondom kész vége pár napos shaker és tönkre b@sztam de semmi baja nem lett szóval bivalyerős. Egyedüli szívfájdalmam hogy a csodálatos grafika az oldaláról nagyon hamar kopni kezd a kupakján lévőről nem is beszélve, mind1 lesúroltam a mintákat így kaptam egy szép natur shakert. Tökéletes Ár/Érték arány ajánlom mindenkinek!
Árának Megfelelő !
2014-03-15
Nekem Kék színben van belőle! Tökéletesen zár, nem ereszt, nem marad meg benne a szag! Egyetlen hátránya a sötét színe ami miatt nem lehet tökéletes kimérni az adagokat erős fényforrás nélkül! De gondolom mindenki fizeti a villanyszámlát szóval nem nagy probléma :) ! Ennyi pénzért tökéletesen megéri!
Jó shaker
2014-02-25
Ez egy jó shaker. Több, mint egy éve vettem, és nagyon szerettem, mivel első shakerem. Sajnos mostanra büdös lett, mint a dögkút, de ez gondolom más shakereknél is így van. De ennyi pénzért korrekt, ajánlom mindenkinek.
Ár/érték arány tökéletes
2014-02-05
Ezen az áron tökéletes megoldás. A csavaros kivitel nem ereszt, megfelelően zár, csakúgy, mint a kupak. A betűk lekopnak néhány hét alatt, de ezért az árért ez belefér. A nagyobb adagok is jól mixelhetőek, az opálos színnél látható a turmix mennyisége, a jelzőszintek pontosak.
Ajánlom azoknak akik nagy turmixokat szeretnének edzés után inni
2014-01-18
Sziasztok. Nagyon jó shaker, pont jó a mérete, jól össze lehet benne rázni az edzés utáni turmixot (40g tejsavó+ 45g szénhidrát+ 5g kreatin +bcaa) ebből dupla adag is kényelmesen elfér benne. Nem csöpög, nem szivárog, jól zár. Nekem nagyon bejön. Ajánlom azoknak akik nagy turmixokat szeretnének edzés után inni.Üdv. Sztyopek.
2013-10-31
Én sajnos a fotón szereplő, előző generációs sctiec shaker-re számítottam (a fotón sem az első generációs pattintós shaker szerepelt, mivel az már jó egy éve nem kapható, de... a kpet most updateltük, így mindkét színkombináció szerepel már rajta, hogy kevesebb legyen az esetleges félreértés - szerk. megj.). Nem próbáltam még ki, de az biztos, hogy ez nem átlátszó (kék), és a kupakja is gagyibbnak hat. (pedig, mindegyiknek ugyanolyan a kupakja, a scitec army-sorozat shakereinek, a full-force, az adiponix, újabban restyle, de még a mi builder-es shakerünknek is - hiszen egy helyen készülnek - szintén szerk. megj.)
eresztésre hajlamos
2013-08-22
Opál színben vettem, és sikerült is egy eresztésre hajlamosat kifogni. (És ahogy látom többen is panaszkodnak főleg az Opálra..)


Amit pedig úgy vettem észre, hogy edzés előtt az öltözőben már be kevertem a turmixot és csak úgy vissza tettem a táskámba és be a szekrénybe.. És mikor végeztem és nyúltam be a táskámba már éreztem, h nem stimmel valami, de szerencsére nem folyt ki olyan sok..


Pedig mikor be keverem és meg iszom nem ereszt.. De akkor még is csak volt neki valami gondja.. És kopik is róla kicsit a felirat, de az különösebben engem nem izgat. Minden esetre én inkább a Kék színűt tanácsolom..


Szerkesztői megjegyzés: én meg nem tanácsolom, hogy bekeverve tartsatok benne semmit, és főleg azt nem, hogy bekeverve táskába vigyétek benne a cuccot, mert nem erre lett kitalálva a műanyag shaker. De, ha már öltözőben tartjátok, akkor legalább fektetve a táskába tevés helyett inkább felállítva tegyétek be az öltözőszekrény polcára, és a szivárgásos balesetek elkerülhetőek lesznek. Ezeket a műanyag shakereket a bekeverésre (por, folyadék, három rázás, fogyasztás) tervezték, nem a biztonságos tárolásra. Mellékesen jegyzem meg, hogy nem is testépítő az, akinek nem borult még ki a csirkemell rizse a táskájába a szuperül záródó méregdrága mlm-es Tupperware ételhordójából is. És, ha már így belemelegedtünk, akkor elmondom, hogy egyszer Egerebn, télen, Bunny a szélvédő elé a műszerfalra tette a Toyota Hiace-ünkben az akkor még robbanós (nem csavaros) shakert, betöltve proteinnel, majd amikor elindultunk, a pára miatt rákapcsoltam a meleg fújást a szélvédőre, és a felrobbanó shaker beterítette belülről csoki-mogyorós trutyival a szélvédőt és műszerfalat. Az egész szépen rákeményedett Pestig, másfél napig vakartuk le - de akkor sem a shaker volt a hibás!
a menet és a belső perem közzé tettem egy befőttes gumit
2013-08-18
Én az eresztést ugy oldottam meg, hogy a tetőbe, a menet és a belső perem közzé tettem egy befőttes gumit... igy már jol zár....
első használatnál megadta magát
2013-08-06
Kettőt vettem belőle, az egyik már első használatnál megadta magát.


Egyszerűen elrepedt a kupakja.


Szerintem a BioTech-es shaker jobb minőségű.
nem ereszt
2013-05-02
Egy hónapja vásároltam a terméket, és meg vagyok vele elégedve. Kedvező az ára, nem ereszt, nem tört el pedig volt hogy levertem az asztalról. A kék színűt vásároltam meg ami, a folyadék kimérésének szempontjából problémásabb, de mint azt előttem is leírták fény felé fordítva tökéletesen leolvasható a mérőskálája.
hajlamos ereszteni
2013-04-12
Sajnos én kifogtam egy olyat ami hajlamos ereszteni. Ilyenkor pzs vagy törlőkendő segítségével a tető és maga a shaker menetét szárazra törlöm, hagyom pár percet száradni, vissza a tető és megfelelően működik. Opál színűt vettem, nagyon frankón látni a beosztásokat, így pontosan ki lehet mérni mindent!
kitűnően zár, egyáltalán nem ereszt
2013-03-20
kettőt vásároltam a kék színűből, mind a kettő kitűnően zár, egyáltalán nem ereszt nagyon megvagyok vele elégedve. A sötét szín miatt nehezebb leolvasni a mértékeket, de a fény felé tartva átlátható úgy hogy ajánlom mindenkinek!
egyáltalán nem ereszt
2013-02-04
Jó shaker, nekem egyáltalán nem ereszt, nagyon megéri az árát.


Egyetlen apró hátránya, hogy a sötétkéknél bizonyos fényviszonyok között elég nehezen lehet leolvasni benne lévő folyadék mennyiségét, de ezzel azért együtt lehet élni. :)
egyik hajlamosabb az eresztésre, a másik kevésbé
2013-01-26
2 darabot vettem belőle, egyik hajlamosabb az eresztésre, a másik kevésbé.


De van megoldás: miután rácsavartam a csőrös tetőt, finoman megnyomom, hogy szelel-e, ha igen, akkor a víz is utat fog találni kifelé! Tető le, 180 fokkal elfordítva rácsavarom, úgy már jó lesz!


Lehet, hogy a sokadik rázás után elkezd ereszteni, ez akkor is megfigyelhető ha a menetek vizesek, így romlik a zárás, és jön kifelé a cucc!


Az ivókupak tökéletes, simán rácsavarható, remekül zár!


A víz szint fény felé fordítva remekül látható, jól leolvasható!


Tehát ha ereszt:


- tetőt vedd le, kapasd rá 180 fokkal arrébb (legjobb még rázás előtt kicsit összenyomni, hogy sziszeg-e)


- ha vizes vagy a tető menete, vagy a shakeré, akkor papírtörlővel letörlöd, csont szárazra


nekem így hibátlan mindkét shakerem!
nem ereszt sehol
2012-12-19
Elég masszív fogást biztosít a kialakítása. A kis kupakot a tetején néha nem tudom teljesen rácsavarni de olyankor egy kis nyomás és rögtön a helyére pattan, ám ettől függetlenül nem ereszt sehol. A felírat erről is kopik azért de messze menően nem annyira mint a régi shaker esetében és nem is ez a lényeg. Ennyiért teljesen jó!
Ereszt csúnya és gagyi
2012-10-25
Ereszt csúnya és gagyi a brutál shaker üti
tökéletesen zár, jó az ára!
2012-09-04
Mindenkinek ajánlani tudom! tökéletesen zár, jó az ára!


Az anyaga is jó, strapabírónak tűnik, és ami fontos jól látható mennyi folyadékot töltesz bele!
Nekem is ereszt...
2012-08-22
Nekem is ereszt... De ennyi pénzért mondjuk l*szarom, a Brutal shakerem is ugyanúgy folyik.
Mondjuk vicces, mert a brutal shaker full fekete... így a scitec-be mérem ki a 300ml folyadékot és töltöm át a brutalba mert az egyszerűen használhatatlan, ilyen szempontból.
semmi baja sincs! nem ereszt
2012-08-15
több mint 2 hónapja használom ezt a shakert és még mindig semmi baja sincs! nem ereszt, jól láthatóak a számok a folyadék kiméréséhez. a feliratból pár betű lekopott, de ez nem nagyon érdekel, mert attól még jol használható!
Elég masszív és nem ereszt
2012-07-16
Vettem egy ilyet a barátnőmnek és szerencsére semmi gond nincs vele.


Elég masszív és nem ereszt, mellékízt sem ad.


Nekem ennyiért megérte!
ereszt használhatatlan
2012-07-13
Kettőt vettem belőle, az egyik tökéletesen zár és nagyon szeretem, a másik bármit csinálok vele ereszt használhatatlan.
ereszt sajna
2012-07-06
Az enyém is ereszt sajna :(
nem ereszt!
2012-07-01
Célnak megfelel!! A turmixomat simán meg tudom benne csinálni, nem ereszt!! Megpróbáltam a creatinomat is, azzal már nem jártam sikerrel :) ott eresztett. keményen.
Azóta inkább csak a turmixokat tolom benne, arra tök jó. Én kéket vettem, tényleg kicsit nehezen látható az oldalán az osztás, de fény felé forditva kiküszöbölhetö ez a kis hiba. Kopni nekem is hamar elkezdett, de most őszintén, kit érdekel?? Reklámozni akarod, vagy meginni belőle a turmixod? :) Egyébként is, **FT.-ért számitottál??:) Szerintem célnak megfelel, amire kell arra jó!!
ilyen szar shakerem még soha nem volt eddig
2012-06-15
ilyen szar shakerem még soha nem volt eddig.


a mintázata kb 2 hetes használat után már kopik, emelett a shaker ereszt mint az állat.


maximálisan rátekerem a tetejét, ahogy csak lehet, de mégis ereszt.


szerintem egy forintot nem ér a termék, nekem pénzkidobás volt....
nem ereszt sehol
2012-05-21
A régi pattintós Scitec shaker mindig kipattant pl Vitargo CRX rázása közben, de még egy sima csavaros shaker is engedte ki a cuccot. Ez viszont tökéletesen megfogja, nem ereszt sehol, rázhatom amíg akarom és még az oldódása is kicsit jobb benne.
nem csöpög
2012-05-17
A kis kupakot kicsit nehézkes rákapatni, de egyelőre jól zár, nem csöpög. Remélem a szénsavas cuccok sem fognak majd ki rajta, mint az elődnél.


Masszív, a régi shakernél tömzsibb, így kis kezűeknek rosszabb lehet a fogása.


Nem tudom, hogy a rács, vagy a lapos tető miatt, de az eddig bajos (csomós, nehezen oldódó) Full Force MPM lényegesen jobb állagú lett.


A beosztás az oldalán lehetne nagyobb, de mindent összevetve remek darab.
Ez a shaker nagyon jó!
2012-05-16
Ez a shaker nagyon jó! és ára is!


-jobb a kialakulása fogása régihez képest.


-Nem, kel nagyon ráhúzni se hogy biztonsággal össze keverjük a turmixunkat!


-Táskába is biztonságosan hordható


-A szűrő elég jó nem lesz csomós a turmixunk.


-Elég jó masszívan meg van csinálva, a szűrő is elég jól meg van csinálva rugalmas nem törik el.


-a folyadék menyiséget is szépen ki lehet mérni .


Én csak ajánlani tudom mindenkinek!
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet