Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Ginkgo Forte (120 mg)  60 kap.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Legális
2018-11-27
Hosszabb-rövidebb megszakításokkal szedem és csak jót tudok róla mondani. A napi szintű munkámat jelentősen segíti. Sokat dolgozom számítógépen illetve a műhelyben. Az egész nap során magas szinten tartja a koncentráló képességemet, nehezebben fáradok. Reggel 1 szem a Multi Pro mellé. Szóval nekem bevált.
Ígéretes kezdés
2018-05-23
Orvosi javaslatra kerestem ilyen terméket. Önmagában, természetesen, nem csodaszer, tenni kell azért, hogy javuljon a koncentrációs készség, a memória. Tornáztatni kell a berozsdásodott agytekervényeket, s ennek megkönnyítésére, meggyorsítására eddig nekem bevált.
Jó ár/érték
2017-10-23
Nagyon jó ár/érték/hatóanyag, reggel ébredés után és edzés előtt szoktam tolni, 1-1 szemet, kifejezetten jó hatással van a koncentrációra, nekem bevált és nem is drága!
Számomra hatásos
2017-02-23
Munka mellett tanulok, nagyon fiatal sem vagyok. Nekem hasznos, jobban tudok koncentrálni. Korábban próbáltam ginsenget, mental focust, de nekem ez vált be.
ajánlom idősebb korban
2016-07-11
Helló, Mindenkinek ajánlom idősebb korban, a szüleim 80 évesek elmúltak évek óta szedik, szellemileg is frissek. Igaz, hogy mást is tesznek az ügy érdekében, de teljes mértékben meg vannak elégedve a termékkel. Ezt a terméket most nehezen tudtam beszerezni, nem értem miért, de a szüleim ragaszkodnak hozzá, és örülök, hogy tudtátok terlesíteni a megrendelésemet. Ági
jó termék
2016-02-02
A mamimnak vettem mert ő maga nem költene ilyenekre, elsőként csak megjegyezte, hogy elfogyott, másodjára már automatice megkérdeztem, hogy mennyi van még, rendeljek-e, azóta folyamatosan szedi és könnyebben jutnak eszébe a szavak, szellemileg kicsit aktívabb, frissebb.
Az itteniek között a 120-as szerintem jobb...
2016-01-10
Több fajtát kipróbáltam én is és pár kollégám is. Szóval kb. 5 ember véleménye, amit írok. Van közöttük átlag mezei ember és olyan is, aki amatőr súlyemelő bajnokságokra jár. A lényeg, hogy mindenkinek a 120-as kapszulás fekszik a legjobban eddig (mindenki 40 év környékén)! Ez a termék sem rossz, lehet érezni a hatását! Én úgy érzem, hogy egy 50 környékén járó átlagos életet élő embernek teljesen megfelelő, neki felesleges is a 120mg-os. Ennek ellenére a szüleimnek 60 felett egy 120-ast veszek első körben, de utána átállok erre, mert nekik szerintem szinten tartáshoz teljesen jó lesz ez is!
Agyi vérkeringésjavtó..Szuper
2015-12-20
Nagyon régóta szedem folyamatosan. Elsősorban stresszkezelés és memóriajavitás miatt kezdtem el szedni. Én kb. 3 hónap után kezdtem érezni a javulást. Valahol olvastam, hogy folyamatosan kell szedni, hogy kifejtse pozitiv hatását. Ajánlom mindenkinek!
Nagyon Jo
2015-11-20
Doki ajanlotta a Ginkot, tanulmanyok is bizonyitottak hogy serkenti az agyi verkeringest. Anyunak volt stroke-ja 2 eve es kiegeszitokent szedi. Mellette persze szedni kell a gyogyszert is, de mint termeszetes gyogynoveny hatasos. En is szedem mert ugy erzem mentalisan is frissen tartja az embert. Kiemelkedoen ajanlom.
Kombinálva az igazi, fajlagosan a legjobb ár
2015-06-02
Szükségem volt valamire, ami egy kicsit felpörget, mind szellemileg, mind fizikailag. Nos, önmagában nem igazán éreztem a hatását se a 120 mg-osnak terméknek sem, azonban a Scitec Gingsenggel (nem a Multi Ginseng, hanem annak az elődje: 500mg, 2% ginzenozid) kombinálva nagyon jól bevált. Már 1 ginkgo és 1 ginzeng tabletta (10 mg ginzenozid) együttesen is érezhető hatást fejtett ki, de én inkább 1-2 arányban szedtem végül, mert úgy értem el vele igazán ütős hatást, amit a munkaidő végén is örömmel tapasztaltam. Egyéb tapasztalatok a fenti kombóval: - kb. a harmadik nap után éreztem először, hogy igazán hat - jobb minőségű, pihentető alvás, a számomra megszokottnál 1-1,5 órával kevesebb alvás esetén is. - Reggel frissen, üdén és vidáman tudtam kelni, nem úgy mint máskor, amikor 5x nyomtam le az ébresztőt. - ha túl későn vettem be (ébredést követő 6-7 órán túl), nehezebben tudtam elaludni, mert még pörgött a szervezetem - a 60-mg-os készítmény után (ami egy pici fehér kerek tabletta), a 120-as meglepő módon kapszula kiszerelésű, amiben viccesen kevés por van :-) A két készítményt a Multi Pro Plus kiegészítéseként szedtem. Ajánlom bárkinek ezt a ginkgo készítményt, mert hatásos kiegészítő lehet, főleg ginsenggel kombinálva. Ennyi pénzért pedig nincs min gondolkodni.
Hatásos, csak nem arra...
2015-05-31
Elsősorban azért kezdtem szedni, mert az egyik fülemmbe tinnitus költözött sziszegés formájában. 60mg-os változattal kezdtem napi egy tablettával. Jelentős változást hónapok alatt nem tapasztaltam, felemeltem az adagot napi 2-re. Nem szűnt meg a zúgás, de nem zavaró, néha nem is veszem észre, de ez az állapot sajnos nem tartós. Igazából ez nem is várható, mert akkor Nobel-díjas lenne a módszer. A 120mg-os változatra azért térek át, mert ez gazdaságosabb. Kedvező változás a potencia terén van, hátránya, hogy emiatt hajnalonta felébredek, ami nagyon régen volt már ezelőtt.
számomra hatástalan
2015-03-01
Az orvos ajánlására vettem, de előre szólt, hogy nem mindenki érzi a hatását. Én sem éreztem, a dózis emelése után sem, nem baj, kipróbáltam.
hatásos
2014-12-21
Ginsenggel kombinálva kezdtem szedni, már 1 hét után éreztem hatását.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet