Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Súlyzókészlet 2x9,5kg  szett

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

2019-02-01
Kiváló minőségű!
Gratulálok a gyártónak!
2017-06-11
Sokat töprengtem, hogy mi a csudát írhatnék egy tökéletesen bevált, kifogástalan termékről, ami nem közhely, talán azt, hogy eddig 6 db-t rendeltem és még fogok - megéri.
Nagyon jó!
2017-02-05
Igazából nem egy komoly műszaki termék, így sokat nem lehet írni róla. Amit lehet, szerintem kihoztak belőle: a gumírozott tárcsák hasznosak (valóban van szaguk, de én kifejezetten szeretem, pavlovi reflexként segít, hogy ha érzed a szagukat (bicepszedzés közben ahogy az orrodhoz közelebb emeled), nekem ez plusz motivációt ad). Az anya gumírozott, így jól rá lehet szorítani a tárcsákra, nem lazul fel. Ajánlott, valószínű egy életre szóló befektetés, így az árára sem lehet panasz.
Remek jó súlyok
2015-07-14
Remek jó súlyok. Tetszetősek, és külön jó, hogy gumírozottak, mert így nem sérülnek olyan könnyen, illetve nem is sért fel semmit a szobában. A szorítók könnyen forognak a rudakon. Nekem tetszik.Minden tekintetben megfelel a termék az elvárásaimnak! A régi súlyzómhoz képest egy álom a fogása! Fokozatosan tudom változtatni a súlyt és stabilan állnak a súlyok! a párom is használja akinek kezdésnek elég a fogó rúd is!
Jó választás
2015-04-21
Jó választás volt, kezdő emelőként itthonra tökéletes. A tárcsáknak tényleg van szaguk, de egy alapos átmosás segít rajtuk. Az összes tárcsa felpakolható, kellemes markolata van. Kiváló termék. Még rendeltem egy francia rudat is otthoni kezdésnek így tökéletes a pakk.
korrekt
2015-01-04
Sok mindent nem lehet beszélni egykezes súlyzókról...


Amit érdemes tudni róluk:


- Egy rúdra fel lehet pakolni mind a 8 tárcsát, így a max súly (rúddal együtt) 17kg.


- A tárcsák gumi borítása elég illatos :D de idővel veszítenek a szagból.


- Könnyen szerelhetőek.


- Otthoni edzés egy részéhez tökéletesen megfelelnek.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet