Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Súlyzókészlet 2x19,5kg  szett

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

teljesen használható készlet
2018-07-12
-Nem lötyögnek a súlyok ha meghúzom rendesen. Nyugodtan emelhetem, nem lazul le magától gyorsan. - Van egy enyhe szaguk, de a szoba másik felében már alig érzem, azt is csak ha külön figyelek rá. De közelről sem erős vagy zavaró. -A gumi miatt picit halkabbak, mivel itthon edzek ez is számít. És talán a padlót sem törik fel ha véletlen óvatlanul teszem (ejtem) le. -Egy rúd egy oldalára két darab ötös és a két és feles épp hogy rámegy a szorítóval együtt. Három ötöst rendesen rögzíteni nem tudok már. Így kb 27-ig megy max egy rúd. Szerintem komoly edzéshez ugyan nem jók, de komolyan csak teremben lehet edzeni. Otthonra nagyon jó készlet. Kis kreativitással több izmot meg lehet mozgatni vele. Ha valakinek ilyenre van szüksége (mint most nekem) úgy jó vételnek tartom.
Tökéletes otthoni edzéshez!
2017-04-08
Itthoni testedzésre használom és szerintem ezzel a súlyzószettel is meg lehet csinálni a főbb gyakorlatokat. Elég masszív és nem foglalnak nagy helyet ami nálam nem utolsó szempont. Ami kissé zavaró, hogy ezalatt a 2 év alatt amióta megvannak a tárcsák gumiszaga még mindig megvan. De ez legyen a legnagyobb probléma.
Nagy csalódás
2016-09-09
A gumibevonat olyan büdös, hogy csak nyitott ablaknál lehet edzeni vele! Tároláskor kettő szemetes zsákba kell tenni, hogy ne járja át a szobát a gyomorforgató gumiszag. Lefestettem gumira való festékkel, de még így is elviselhetetlen! Reménykedtem, hátha idővel csökken a bűze. Tévedtem. A két rudat megtartom, de a tárcsákat ki kellett dobnom a szemétbe. Ezt bebuktam. Sima fém tárcsákat vettem a rudakhoz, kalapácslakkal lekenve. Azoknak nincsen szaga.
Szuper súlyzó
2016-04-30
Nagyszerű súlyzó készlet, a szorítók jól zárnak jó a menet könnyű rászorítani, a gumírozott tárcsa se rossz főleg ha szobában használod a tárcsa éppségét is védi plusz szobába se sért fel semmit, valamint egész komoly súly, és korrekt áron jó minőség :)
Jó is meg nem is....
2015-12-29
Sziasztok!


A rúd menetes részének átmérője 29-30mm (ez még ok). A tárcsák belső átmérője viszont 32mm!!!!!!!! Nem picit lötyög.... Ezáltal csak szorítóval használható a súlyzó... Ez számomra azért negatív, mert ha az ember gyorsan cserélgetné a tárcsákat, minden esetben vissza kell tenni a szorító gyűrűket. A tárcsák gumiborítása megfelelő minőségű. Így szettben viszont megéri az árát.
Tökéletes!
2015-08-18
Nagyon jó készlet. Már régóta szerettem volna egy ilyen szettet. Tökéletes minőség, jól illeszkednek a rúdra a tárcsák, precízen rá lehet fogatni, nem mozognak rajta. Praktikus a gumibevonat, így nem kerül összetűzésbe a tárcsa a padló bevonatával. :) Nagyon köszönöm, hogy megrendelhettem és ajánlom mindenkinek, aki otthon szeretne edzeni!
ár-érték arányban tökéletes
2015-08-13
ár-érték arányban tökéletes. A tárcsák nem feltétlen büdösek, inkább "erős szaguk van". Szerdán megrendeltem, péntek reggel már ki is szállították. Viszont a szállító megállt a ház sarkán azzal, hogy házhoz szállítást kértem és már itt van a háznál, aztán a kezembe nyomott egy 40 kilós dobozt. A lakástól ez még 100 méterre és 10 emeletre volt, nem volt szórakozás felvinni. Mondtam is neki, hogy legalább megspóroltam a borravalót.
Nem bántam meg :)
2015-07-08
Régóta terveztem, hogy veszek egy ilyen szettet és nem bántam meg. Nagyon jó minőségü a két egykezes rúd. A tárcsák kicsit büdösek az elején de így kb két hét után kezd elillani a szaguk. Mindenkinek szívből ajánlom aki otthon szeret edzeni.
Megfelelő
2015-07-05
Nagyon praktikus otthoni használatra, minőségi gumírozott felületű tárcsákkal, viszont egy kicsit lötyögnek a rúdon a tárcsák,mert a belső furata 32mm, de ha a szorítók rendesen meg vannak húzva akkor nem vészes!


Alapjában véve elégedett vagyok vele, a jó ár-érték aránya miatt.
Imádom
2015-06-28
Tökéletes kiegészítője az otthoni edzésnek. A súlyzó tömege a mérlegem tanúsága szerint 20 kg a megadott 19,5 helyett, úgyhogy panaszra nincs ok, bár lehet, hogy a digitális mérleg is tévedhet... :) Simán bővíthető a súlyzó 5 kilós tárcsákkal, ha az ember kezdi kinőni, bár még nem tartok ott, de közeledek :)
Minőségi termék baráti áron!!!
2015-03-05
Minden tekintetben megfelel a termék az elvárásaimnak! A régi súlyzómhoz képest egy álom a fogása! Fokozatosan tudom változtatni a súlyt és stabilan állnak a súlyok! a párom is használja akinek kezdésnek elég a fogó rúd is! Ebben a termékben bárki megtalálja a számára fontos edzéslehetőséget a kezdőtől egészen a komoly intenzív edzésig!!! Én garanciát vállalok erre a termékre nyugodt szívvel!!!!
Ezt kerestem
2015-02-02
Pontosan ilyen súlyzót kerestem és nem is csalódtam. Komoly ki szett, ne habozz!
Remek jó
2014-05-16
Remek jó súlyok. Tetszetősek, és külön jó, hogy gumírozottak, mert így nem sérülnek olyan könnyen, illetve nem is sért fel semmit a szobában. A szorítók könnyen forognak a rudakon. Nekem tetszik.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet