Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Gymnema Sylvestre  90 kap.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Nem hozta a várt hatást
2019-10-03
Nekem sajnos nem hozta meg a várt hatást. Talán az édesség utáni vágyam egy étkezés után kisebb. Észrevételeim szerint eszem édességet, de talán mondhatni kisebb arányban, valamint talán a vacsorát kisebb adagban fogyasztom, mint eddig, de eget rengető változásról nem tudok beszámolni. A leírásában az szerepelt, hogy elveszi az édes ízt a szájból, mert elzsibbasztja az ízlelőbimbók ezen részén. Ez hülyeség, egyáltalán nincs így, minden ízt ugyan úgy érezni. Az értékelést két hét után írtam, talán a 90 kapszula után lesz nagyobb változás is.
Azonnali étvágycsökkentés, de a nassolási vágy még nem múlt el
2017-01-24
Étkezés előtt bevéve arra az étkezésre kevesebb is jóllakat, kisebb az étvágyam az első falatnál is. Az étkezések között sajnos még mindig édességeken jár az eszem, lehet, hogy emelni kell az adagot.
Szuper
2016-11-09
Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel! Étkezés előtt vagy közben beveszek napi kettőt és érezhetően csökken az étvágyam, mióta szedem kevesebb nasit kívánok.
Vércukorszint csökkentő
2016-02-13
Én teljes mértékben meg vagyok elégedve ezzel a termékkel. Kezdödő cukorbetegségemre diétával és fahéjtablettával kombinálva szedem. A vércukrom teljesen normálissá vált. Csak diétával ez nem mindig sikerült. Az édesség utáni vágy csökkentésére krómot is szedek.
Igazi étvágycsökkentő
2015-12-29
Nem szeretek nassolni, de az édesség a gyengém. A célom az volt vele, hogy étvágycsökkenést és édesség utáni vágy csillapítását érjem el a szedésével. Sikerült! Abszolút nem drága termék és megéri a pénzét, diétában pedig nagyon ajánlatos! Tavasszal ismét fogok rendelni, diéta időszakára.
Csökkenti az édesség utáni vágyat.
2015-10-13
Én személy szerint minden étkezés után iszonyatosan kívántam az édességet, pedig vércukorszintem is rendben van. Mióta a terméket szedem csökkent ez a vágy, és már nem eszem édességet étkezés után, mivel nem kívánom azt. Kivétel ha párom valamilyen sütit csinál. Azt megeszem, de nem olyan mennyiségben mint az a készítmény szedése előtt tettem. Nálam csökkentette a napi bevitt élelem mennyiségét is. Egyszerűen úgy érzem nem fér belém több. Viszont erőben nincs visszaesésem, pedig az edzés melett több fizikai munkát is végzek, mint régebben.
Átlagos
2015-10-08
Tapasztalataim: az első héten nem igazán vetem észre semmi változást. A második héten észre vetem hogy nem kívánom az ételeket. De viszont az édesség utáni vágyam meg marad csak kisebb mennyiségbe. A harmadik héten ez is alább fagyot. Én napi 3* eszek eböl a gyógykészítményből igyekszem minden étkezés előtt. Mellette igyekszem minél több sportot be iktatni. Így 3 hét után nem vetem észre hogy a súlyom válltozot volna.
éhség érzet csökkentő
2015-06-12
Diéta könnyebb betartására vásároltam. Általában napi 2-3 szemet fogyasztok belőle étkezés közben. Azt tapasztalatom, hogy kevésbé kivánom a szénhidrátokat és az éhség érzetem is csökkent pár nap alatt. Szerintem folyamatosan fogom fogyasztani ezt a terméket :)
Sokkal kevésbe kívánom az édes ételeket.
2015-06-04
Lean Bossal kiegészítve szedem diéta és mozgás mellett. Sokkal kevésbe kívánom az édes ételeket.
Vércukor csökkenés
2014-12-22
Naponta kétszer szedem, krómmal kiegészítve, diéta és mozgás mellett eltudtam hagyni a cukortabletta szedését. Édesség utáni vágyat jelentősen csökkenti.
csökkentette az étvágyamat
2014-11-05
Diéta mellé vásároltam, észre vehetően csökkentette az étvágyamat nem kívántam annyira az édes dolgokat napi 1 tablettát szedtem éhgyomorra! Szerintem abszolút nem drága termék és meg éri a pénzét, diétában pedig nagyon ajánlatos!
Vércukorszint csökkentés
2014-05-13
Én is paleolit étrend mellett fogyasztom. Napi 3x400mg-mal elég jól csökkenthető a vércukorszint. attila_3c8693-tól szeretném megkérdezni, hogy 1-es, vagy 2-es típusú cukorbetegségre alkalmazod? Milyen ásványi anyagokat, vitaminokat használsz? Előtte nagyobb mennyiségű inzulint adtál? - (sajnos ez nem egy fórum, így nem valószínű, hogy attila olvassa a későbbi vevővéleményeket és válaszol - szerk. megj.)
Vércukor
2014-03-04
Vércukor és inzulin rezisztencia csökkentésére kiváló gyógynövény.


Természetes és hatékony. Cukor anyagcsere problémával küzdőknek kiváló. Véleményem szerint meglehet próbálkozni a napi 3x400mg -al, néhány hét alatt jó eredményt hozhat.


Én paleolit étrend mellett eszem, napi 2 gramm Ceylon fahéjjal, ásványi anyagokkal, vitaminokkal. Már évek óta nem szúrom magam, a napi 4 helyett és biztosra veszem, h ez is hozzájárul. Természetesen ez egyedi eset, de mindenképpen megéri próbálkozni a termékkel. Az ára is kellemes.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet