Kapcsolat

Vásárlói vélemények
DAA Pro  100 kap.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Tényleg tuti!
2018-12-23
47 évesen már tényleg nem árt valami tesztoszteronszint növelő,ezért próbáltam ki kb. fél éve. 3-4 nap után már éreztem a hatását(napi 2x2). Sokkal motiváltabb lettem az edzésen,nőtt az erőszintem,nem vagyok olyan fáradékony. A libidót is rendesen megdobja,legszívesebben éjjel-nappal... :-) Viszont egy dolgot észrevettem,hogy valóban ciklikusan kell használni! Először 1 hónapig használtam,aztán egy hónap szünet. A köztes időszakban Ginsenget tolok egy hónapig,mivel a nálam a Tribulus és a Maca már régebben sem vált be. Következő kúránál,megint ugyanígy csináltam. Most viszont már második hónapja szedem folyamatosan és már nem is érzem annyira a hatását,ezért le is állok vele. Tényleg egy hónapig érdemes folyamatosan szedni,aztán egy hónapig más jellegű teszto növelőt kell tolni,így kitűnően működik!
Bevált!
2018-02-09
Jó termék! A második héttől kezdtem észrevenni a hatását, emelgettem a súlyokon, sokkal koncentráltabb lettem az edzésen és a kúra végére látványos lett a fejlődés. Az asszony is örült hogy fickósabb lettem! Nyilván nem vagyunk egyformák, de nekem bejött! Ajánlom!
Nem történt semmi
2017-11-07
36 éves vagyok 8,7nmol/l (labor minimum 8,49) tesztoszintemre kerestem valami "természetes" tesztonövelőt. Mivel az orvos szerint ez a minimum felett van erre nem írhat gyógyszert! Gondoltam kipróbálom! Beszedtem az egész dobozzal, majd megismételték a tesztoszteron vizsgálatot 8,77nmol/l. Magyarul nem csinált semmit. (Hiszen nem gyógyszer. - szerk. megj.)
Megfelelő
2017-10-08
Körülbelül 3 hete szedem Protein buzz Tribulus 2500-al együtt. Én reggel eszek 1-et és edzés előtt 2 szemet. Így jobban érzem a hatását,már amennyire lehet ezt így mondani. Nem egyik napról a másikra jött meg a teszto fokozók hatása, csak szépen csöndben egyre jobban megy minden edzés és valahogy tagoltabbnak látom az izmaimat mióta szedem. A hatására akkor lehet ráérezni igazán amikor elfogy.
Nagyon tol
2017-02-06
Az első pár napban szinte semmi hatás. A gyártó által előírt mennyiség helyett (2X2) csupán napi 2X1-et szedtem. A 3-4. naptól erőnövekedés, mindent nőneműt meghágás, majd az 5-ik naptól annyira túltolta a tesztót nálam hogy azt éreztem hogy vagy elájulok, vagy a falon átmegyek. Úgyhogy le is álltam vele... a későbbiekben újra rápróbálok. Semmit nem szedtem vele együtt, csupán supradyn multivitamint.
Nagyon ott van!
2016-10-14
Pár napja szedem, mega tribuval kombinálva. Én gyalog túrázó vagyok, hosszú távket csinálok 30-40 km, de érzem a pozitív hatást, kitartóbb vagyok, többet bírok fizikailag, kiegyensúlyozottabb, na meg abszolút pozitív az ágyban a hatása. Ja és 60 múltam! :-) Ki szeretném használni az alkalmat és megköszönni a Shop Builder csapatának azt a sok segítséget, korrekt tájékoztatást amit az oldalon keresztül nyújtanak. Jó kis közösség ez, közös a célunk azt hiszem! Folytassátok csak így tovább, sok sikert kívánok a munkához, a sport társaknak meg gyarapodást, minden szempontból!!! :-)
Semmi
2016-07-20
Gondoltam teszek egy próbát, de nem jött be. 24 vagyok, nálam nem volt még érezhető a hatása. Majd talán pár év múlva :)
Kevés plusz, de azért használ
2016-03-19
Napi 2x2 kap.-t szedtem 30 napon át. Kíváncsi voltam lesz e érezhető hatása. Természetesen pro és kontra beállítottságú cikkeket is talál az ember a DAA-val kapcsolatban (is). Tapasztalt hatások (mindegyik relatíve kis mértékű volt, de saját véleményem szerint már elég szignifikáns ahhoz, hogy ne a placebo-hatás számlájára írjam.):


-erőnövekedés


-több energia


-nagyobb étvágy


Érdemes tenni vele egy próbát. Csodát szerintem semmiképpen nem fog tenni, de nekem nem volt hatástalan.
Nem rossz
2016-02-07
Egy hete szedem, 2x2 tablettát az előírtak szerint. Észrevehetően javult a kedvem, valamint a nemi vágyat is minimálisan fokozta, bár eddig se volt különösebben gond vele! :) Ajánlom mindenkinek, aki szeretné kicsit felturbózni az edzéseit, de nem akar pörgetőt.
Elég jó
2015-11-09
1 dobozzal szedtem be belőle. Napi 2x2 szemet szedtem, jelentős erőnövekedést tapasztaltam. Kilóba nem lettem több. Nemi vágyamat nem serkentette, legalábbis nem vettem észre, viszont sokkal pörgősebb voltam tőle. Még egy dobozzal biztos bemegy Megéri kipróbálni.
Alfahím
2015-11-05
Sziasztok! Egy edző tanácsára szedtem, dupla adagot belőle. 20 éves vagyok, szóval alapból nincs túl alacsonyan a tesztóm, de ez brutális volt. 2-3 nap után: Magasabb nemi vágy, magabiztosabbnak és erősebbnek éreztem magam kondiban és kondin kívül is!
Tudja a kötelezőt
2015-08-13
Nem vártam csodát és nem is kaptam. Hozta a szerintem elvárható pár százalékos pluszt az edzésben és a napközbeni frissességben. A családi békesség elérésében pedig fontos szerepet játszott az altesti ránctalanító hatása.
Tribulus mellett/helyett
2015-06-18
Aki próbálta már a tribulust, de nem nagyon használt neki, annak ez a termék egy remek alternatíva lehet a tesztoszteron szint beállítására. Annak is érdemes kipróbálnia akinek bevált a tribulus, a kettővel együtt valószínűleg még jobb hatást érhet el. Szerintem érdemes az előírnál kicsit nagyobb adagokban szedni, a megfelelő hatás érdekében, ezt ki kell tapasztalni. Ha minden rendben van a táplálkozással és az alap kiegészítőkből sincs hiány, akkor mindenképpen érdemes egy próbát tenni vele, főleg 30 felett, de csodát nem kell várni.
Csillagos ötös!
2015-06-07
Helyi scitec boltban vettem, itt a Shop builderen olvastam utána. Ez az amit kerestem. A megadottak szerint szedtem még 1 hét vissza van a dobozból, ha nem is egyből de még fogok később vásárolni belőle. Háttérben dolgozik, ne várjatok tőle durranást (maximum a cerkátokban)! Nekem bivaly erőt adott, és nem utolsó sorban felélesztett a holtpontról, várom az edzéseket minden nap, agressziót nem emel (ezt az Anadrol szedése után éreztem vicsorogtam még az edzés után órákkal is) csak egy egészséges tesztoszteron szintet! Ajánlom! Próbáljátok ki!
2015-06-01
176 cm/85 kg, 39 éves vagyok. Triboosterrel együtt szedem és szépen dolgozik. Tiszta izom jön fel, zsír megy lefelé rólam (nem diétázom). Erőt is ad az edzésen. Érdemes kipróbálni!
DAA PRO ...
2015-05-13
Ha már daa akkor én személy szerint a daa ultrára szavazok mert az FRANKÓN hozza. De inkább a daa ultra + Brutal Anadrol!!!!!
hát-hát közepes
2015-04-15
Én nem ezt várom el egy tesztoszteron fokozótól. Brutal Anadrol, és Tribooster is próbáltam már, picit talán drágábbak, de számomra sokkal hatásosabbak, mint a DAA pro. Ez inkább szexuálisan pörget fel. Az anadrol meg a tribu is inkább agressziót fokoz, hangsúlyozom nálam. Más termékekkel szemben a durranást sem éreztem...
Ez hat!
2015-04-15
Hozta amit vártam. Reggel éhgyomorra majd edzés után vagy este szedem. Pár nap után érződik hogy sokkal kipihentebb vagyok, jobban tudok koncentrálni az edzésen és jobb az erőnlétem is, több erőm van a mindennapok során. Tömeget nem tudom pontosan de a tükörben látszik, hogy végre elindultam a hosszú holtpont után tovább! Ezt jól bizonyítja hogy a súlyokat is elkezdtem tudni emelni, szóval megéri egyszer kipróbálni mindenkinek.
Rendkívüli
2015-03-05
Kénytelen vagyok újabb véleményt írni. Egyetlen termék sem volt nálam annyira hatásos, mint a Daa pro. Amikor abbahagytam újra szarul éreztem magam, (nem is tudtam eddig, hogy milyen ramaty a közérzetem). Ezért újra elkezdtem szedni, és szinte azonnal hat. Reggel éhgyomorra veszem be, majd kb egy óra múlva kaja. Az étkezéshez beveszem Mega daily one, és pluszba 25mg cinket, 2000NE D vitamint és egy evőkanál omega 3-at (lenmagolaj). Ezt mindenki próbálja ki! Érzem, ahogy elönt a tesztoszteron. Nyugodtság, magabiztosság, de úgy, ahogy eddig még soha sem tapasztaltam. Libidót is nagyon megdobja, és a merevedésen is javít! Az izmaim töltöttek, edzés alatt durranok. Volt egy kis erőnövekedésem is, de inkább tömeget hozott nekem a termék, bár lehet ez csak az extrém töltöttségtől van. A súlyom 85ről már 88,7 és a testzsírom 14,1ről 14,3 lett. Tehát valóban izmosodtam. Annyira jó a pszichés hatása, ami vagy a magas tesztoszteron szinttől van, vagy attól hogy agyi ingerületátvivő anyag, hogy szinte a függője lettem. Estére vettem be triptofánt is hozzá, és olyan mélyen aludtam mint valamikor kisgyerek koromban. Reggeli merevedés visszatért, a legkeményebb edzés után is másnapra regenerálódok. Nincs izomfájdalom. Nagyon ajánlom mindenkinek! Szerintem akinek nem hat, az rosszul szedi.
Hatásos
2015-02-27
30 éves vagyok és 10 éve foglalkozok testépítéssel. Az elmúlt 1-2 évben éreztem, hogy a tesztoszteron szintem alacsony. Azt hittem csak túledzettem magam, de nem. Ingerlékenység, alvászavar, libidócsökkenés, teljesítmény és forma hanyatlás. Próbáltam már sokféle tesztoszteron fokozót, de ez az egyetlen ami hat. És nálam nagyon jól hat. Kiegyensúlyozott vagyok, megy a heti négy edzés, jól alszok, minden nap áll a cerka. Nem vicc. Már 47 napja szedem, kicsit csökkent a hatása, úgyhogy most tartok egy kis pihenőt, de alig várom, hogy újra szedhessem. Nekem napi 6 szemmel vált be, és szigorúan éhgyomorra kell szedni, mint minden más aminosavat, egyébként csak harmad olyan hatásos. Reggel 6 éhgyomorra, edzésnap 3 reggel, három edzés előtt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Nekem bevált!
2015-02-22
Igaz lehet az a híresztelés, hogy nem mindenkinél hatásosak a TST fokozók. De nekem igenis hat.


Voltak kétségeim hatásossága felöl, de azt kell mondanom, meglepődtem a hatásán. Napi 3 kapszulát szedtem, 2 reggel edzés előtt, 1 lefekvés előtt, bár 50mg cinket is toltam mellé.


Már másfél hét után azt éreztem hogy jobban megy az edzés és egy 10%-ot erőben is dobott és definiáltabb lettem. Libidó megnőt, de aminek nem örültem azok a patik! Nem vészes de ez volt az utolsó jel ami mellett nem tudtam elmenni a hatásosdágát illetően!


Most elfogyott, de nyomok még egy kúra DAA Ultrát, aztán pihi!


Ajánlom mindenkinek aki érzi magán, hogy már nem úgy pörögnek a hormonai. Én 34 éves vagyok, de szerintem 30 év felett már....!
Nem jött be...
2014-11-25
1.5 dobozzal beszedtem de nem igazán érzem a hatását...
úgy gondolom bevált
2014-10-25
Bár a sok vizsgálat azt mutatja, hogy nincs komolyabb hatása, személyszerint én érzem az erőszintemre tett hatását, sőt kissé a viselkedésemben is jelentkezik a fokozottabb tesztoszteron szint. Nekem működik, de a komplexebb termékek, mint pl a Steel Rocket hatásosabb.
Jóféle kiegészítője a Steel Rocket-nek
2014-09-23
33 vagyok, Steel Rocket-hez használom kiegészítésnek (2 tablettát teszek hozzá egy adaghoz), és hozza az elvárt eredményt, bár önmagában még nem próbáltam.
Próbáljátok ki, nagyon bikák lesztek tőle mind erőben, mind izomzatban.
2014-09-02
Szevasztok!


Szerintem nagyon ütős termék, reggel és lefekvés előtt szedek 2-2 szemet,és ezt megspékelem egy jó kis tesztoszteronszint fokozóval.


Próbáljátok ki, nagyon bikák lesztek tőle mind erőben, mind izomzatban.


Természetesen helyes étrend és kőkemény edzés mellett!
vegyetek mást
2014-06-24
kipróbáltam 1 dobozzal, de semmi. Lehet tovább kellett volna tolni, de inkább váltottam.
Semmi extrát nem tapasztaltam
2013-08-26
Sziasztok!


Kipróbáltam, bár nem igazán érzem tesztoszteron hiányosnak magam. Semmi extrát nem tapasztaltam, nem szakítottam szét a termet stb stb. Fejlődésem a szokásos volt. Álítólag PCT kúrába hasznos lehet a DAA, viszont abban nincs tapasztalatom.
használt valamennyit
2012-09-28
Valamiért úgy éreztem, hogy a tesztoszteron szintem nem a legmagasabb ezért kipróbáltam. Elején nem sokat éreztem. De aztán egyre jobb volt a kedvem a napok folyamán, egyre jobban bepörögtem és egyre jobban ment az edzés. Lehet ez a placebo hatás? Nem tudom. Véleményem szerint korom ellenére tényleg használt valamennyit. Fiataloknak felesleges, de az idősebbek nyomathatják rendesen ;))
Erőben dobott, jobban bírom az edzéseket
2012-02-02
Hali. Második dobozzal tolom. Erőben dobott, jobban bírom az edzéseket, keményebbek az izmaim, szóval összességében meg vagyok vele elégedve. Pihenőnapon 3 kapszula, edzés előtt 6 kapszula (scitec üzletben az eladó srác így ajánlotta és tényleg bevált).
Erőbe és regenerációba dobott
2012-01-01
Most fogyasztom a 2. dobozzal nekem eddig pozitív a véleményem róla. Én nem alkalmaztam feltöltést, hanem reggel 3 szem és edzés előtt 3 szemet szedtem. Erőbe és regenerációba dobott és mint ha a hasam is kisebb lenne. Az izmaim pedig keményebbek nap közbe.
Sajna nalam nemvolt semilyen hatasal
2011-07-25
Feltoltesi szakaszban 2*5 darabot vettem be 10 napig. Aztan 20 napig napi 1 kapszula edzes elott 30 percel. Nemedzesnapokon kajalaskor vettem be.


Igy neszedjetek mert nalam semmi ahtasa nemvolt. MAx az agyban ugyesebb voltam.


Sajna nalam nemvolt semilyen hatasal......:(
nem sokat dobott
2011-07-03
Sziasztok! 21 vagyok,


2 dobozzal toltam be, megcsináltam a 10 napos feltöltést. Igazából többet vártam ettől a terméktől, amellett, hogy megfelelő mértékben táplálkoztam és edzettem mellette. Nem tudok se kilót se centit mondani, mivel nem sokat dobott. De merem állítani, hogy ez ez olyan termék, amit már csak akkor érdemes venni, ha a vitaminon, fehérjén, kreatinon és az aminosavakon keresztül minden megvan és még mindig van pénzed.
miután abbahagytam kihegyesedd a mellbimbóm
2011-05-24
Szedtem asszem 3 dobozzal. Edzés és erő szempontjából mindenképpen nagyon pozitív a termék. Viszont nekem miután abbahagytam kihegyesedd a mellbimbóm gondolom az ösztrogénné átalakult tesztoszteron miatt, szóval gondolom ha valami ösztrogénblokkolóval szedi az ember akkor minden rendben. Emiatt viszont többet nem is veszek mert elég kiégetős és nem tudok vele mit csinálni. Akármennyit szaunázok vagy betekercselve aerobozok a hegyesség nem akar elmúlni. Ha valakinek van jó tippje erre így utólag az írhatna valami okosságot.
Vmi plusszt ad, de nem úgy ahogy azt én elképzeltem
2011-05-23
Hi! Pár hónap kihagyás után megint elkezdtem az edzést. Alap kiegekkel plussz gondoltam kipróbálom ezt. Feltöltési szakasz végén járok, különösebb tesztoszteron többletet nem vettem észre magamon. Viszont segít mert pár edzés után kezdem magam utolérni. Sőt!


Közérzetem jobb, régen meló után gyakran elment a kedvem az edzéstől, most sokkal motiváltabb vagyok (persze ez lehet másnak is a hatása). Reggel első és második étkezés közt megy az első hatos, délután pedig edzést megelőző étkezés után. Vmi plusszt ad, de nem úgy ahogy azt én elképzeltem :)
3 szemmel volt kevesebb
2011-05-06
Azon kevés scitec termékek egyike ami nekem bejött. Bár az is igaz, hogy a többi gyártó is erősen túlzó reklámokkal nyomul (sőt)! A termékről: Jobb kedv (az edzéshez is meg máshoz is) több erő, (pedig sok edzést hagytam ki) motiváció stb. Mindent a leírtak szerint csináltam, de az igaz, hogy egyéb termékekkel is kiegészítettem ezt+ tényleg jól kajáltam. Csak egy negatívumot szeretnék felhozni: az első három dobozba 1 szemmel kevesebb volt. Amit most végeztem ki már 3 szemmel volt kevesebb.
semmilyen pozitív vagy negatív hatást nem tapasztaltam
2011-04-19
3 dobozzal ettem meg belőle, mindig este éhgyomorra szedtem, az elején reggel is. A második héten észrevettem, hogy kissé gyorsult az anyagcserém; gyarapodott az output. :) Ezt leszámítva semmilyen pozitív vagy negatív hatást nem tapasztaltam.
semmilyen hatása nincs a tesztoszteron szintre
2011-04-05
Üdv! KIpróbáltam a D-test-et. 2 dobozzal vettem. 30 nap alatt fogyott el. 10 nap feltöltés 20 nap szintentartó dózis volt az adagom. KOrábban a tesztószteron szintem sajnos elég alacsony volt. 11-12-es körül. ng/dl azt hiszem a mértékegység. 10-27 a ref tartomány. 5 nappal a D-test szedése utána nézettem egy tesztoszteron szintet és lement 8-ra az érték. Szerintem semmilyen hatása nincs a tesztoszteron szintre illetve adott esetben negatív hatást gyakorol rá. AZ ÉN esetemben. Szomorú vagyok!
nekem nagyon bejön!
2011-03-26
Üdv!


Nagyon tetszik ez a termék! egy doboz elfogyasztása után kontúrosabbak az izmaim, kitartást ad az edzéshez, étvágyat csinál:) nekem nagyon bejön!
megérte a pénzét
2011-02-27
üdv. lassan elfogy az első doboz amiből napi 2x6 db ettem meg.


Személyes tapasztalatom az h edzéshez + erőt add, néha előter benne az az érzés h valamit szanaszét tördelnék.. sokkal erősebbnek magabiztosabbnak érzem magam érzem h növök.


Szexuális téren hatás kb mint Mega tribu X vagy a methyln 1-D, állandó éhség és itt is igaz a reklám szöveg előtör az ember állati oldala minden téren, barátnőm örömére. :)


Teljes mértékbe számomra megérte a pénzét és a köv dobozt a héten megveszem mert biztonsángos, hatékony és mert Scitec. (szigoruan evés után vegyétek be mert ha éhgyomorra azonnal szaladsz a WC-re;)
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet