Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Citrulline Malate  90 kap.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Mix
2019-09-12
Sziasztok, Superheroval kombózom. Edzés előtt 1 órával 4gr citrullin-malát,fél órával előtte egy adag Superhero. Próbáljátok ki!
Hasznos és gazdaságos
2018-01-09
A citrullin a szervezetben jobban megemeli az arginin és ornitin szintjét, mintha ezeket magukba szedné az ember. Kiválóan fokozza a NO termelődést és az aminosav anyagcserét. Az almasav meg a citromsav ciklusba is besegít tehát kitolja a fáradságot.
Savasodást gátolja!
2016-12-09
Kitolja a savasodást az edzés alatt! Több kemény gyakorlatot tudsz vele végrehajtani az edzés során anélkül, hogy nagyon elfáradnának az izmaid, ezért nagyobb intenzitást kapnak az izmaid, így a fejlődés is nagyobb lesz, illetve gyorsabb ha megfelelően táplálkozol! Szedek mellé, Lean Bosst, és Mega Arginint edzés előtt!! Űtős!! Tömegnövelésnél ajánlott!
Változó vélemény
2016-08-02
Több, mint egy éve írtam erről a termékről. Akkor még otthon edzettem, magas ismétlésszám, kis súlyok, úgymond kezdő szint. Augusztus végén lesz, hogy 1 éve terembe járok, azóta némi nemű fejlődésen és izomnövekedésen mentem át. Ezt a tereméket 4 hónapja rendelem, folyamatosan. Ezt pedig addig tenni is fogom, míg a testépítés lesz a hobbym. Miért? Egyszerűen hihetetlen volt, mikor újból fogyasztani kezdtem és azt vettem észre, hogy 10-12 szabályos ismétlés helyett, a bukás elmaradt és még pár mozdulatsor belefért... Lassabban fáradtam, egyszerűen sokkal tovább és jobban tudtam edzeni. Azóta rendszeresen fogyasztom, igencsak pozitív eredménnyel. Akinek tudom reklámozom a terméket, ha kicsit is komolyan veszi ezt a sportot, akkor igen jó barátja és segítője lehet a Citrulline Malate!
Több sorozat, fáradhatatlanság. Ezt kerestem!
2016-06-22
Olyan teljesítménynövelő terméket kerestem, ami nincs televágva kreatinnal stb. Relatíve egy "letisztult" formulaként tekintek rá, kiváló edzés "előtti" kiegészítő. Maximálisan meg vagyok elégedve, a gyártó termékeiben még nem csalódtam. Nem savasodok, akkor engedek vissza, mikor az izom már nem bírja az erőfeszítést. Nem pörget fel/túl, akár kései edzéshez is kiváló. Mondjak rosszat? Nem tudok!
Must have kieg szerintem
2015-07-24
Én ezt évek óta használom, azóta amióta legelőször kipróbáltam. :) Nekem bedurranásban lényegében semmit nem ad, de a fáradtságküszöböt jelentősen kitolja. Röviden pár extra ismétlést jelent, és az is kevésbé fáraszt. Nekem benne van a nem cserélném le semmiképpen sem körben. (Valamiért nem enged az oldal 5 csillagot adni csak 4-et... de 5.. :) )
Feltüzel
2015-05-17
Kreatin kúra alatt fogom használni ezt a szert, amúgy folyékony Argininnel küldöm meg magam edzés előtt. Már az első alkalomnál éreztem a különbséget. Citrulline Malate inkább úgy pörgetett, mint egy adag koffein. Megemelte a testhőmet, éreztem, hogy felgyorsulok, alig kellett szünetet tartanom és nem akartam leállni az edzéssel. Ma jön a főpróba, lábazni fogok, az összes itthon található súlyt feldobom a rudakra, meglátjuk mi lesz... :)
Végre :)
2015-04-24
Amikor bejött a Pump n Go, nagyon megkedveltem a citrullin malátot, elképesztően bedurrantam tőle, és sokkal jobban fokozni tudtam az edzésiramot. Így amikor megszüntetésre került, érthetően csalódott voltam. Most örömmel rendeltem belőle ismét, és tökéletesen teljesítette az elvárásaimat; kemény iram, magas intenzitás, és extrém bedurranás. Így biztos lehetek benne, hogy az edzés utáni turmix is jó helyre megy. :)
Állat!
2015-01-16
Nagyon állat! Tényleg alig kell pihenőidő a sorozatok között. Máskor alig kaptam levegőt lábedzésekkor, fájt mindenem. Most meg simán megy minden. Egyáltalán nem pörget, gyakorlatilag nem érezni semmit.. és pont ez a lényeg, még a fáradtságos sem! :) Heti három edzéssel 2,5 hónapig kitart egy doboz (én csak edzés előtt szedem). Egy próbát megér, ajánlom.
Nem tudok leállni az edzéssel
2014-12-01
Ma vettem egy dobozzal, edzés előtt kb fél órával betoltam egy adagot (3 kapszula). Máshogyan hat, mint a koffeines stimulánsos félék, nem viszi az egekbe a pulzusom és a vérnyomásom, egyszerűen csak nem tudtam abbahagyni az edzést. Na még egy sorozat, na még egy, na még egy, sorozatok közt sokkal kevesebb pihi is elég, és persze nagyobb súllyal is tudok dolgozni.


Nekem nagyon bejött, megérte az árát.
semmiféle hatását nem éreztem...
2012-03-28
Diéta mellé vásároltam hátha hoz egy kis plusz energiát de sajnos semmiféle hatását nem éreztem...
másnap nem volt olyan nagy izomlázam
2011-12-31
Nálam nem csak az edzésen leadott teljesítményemen javított hanem 1 kemény edzés után másnap nem volt olyan nagy izomlázam. Nem volt az, hogy 1 kemény lábedzés utáni napot szinte lábra sem tudtam állni.
csökkenti az izom fáradtság érzetet
2011-08-04
Üdv! Na, először próbáltam ki ezt a terméket. Igazából már korábban az Attack-ban találkoztam vele. Edzés előtt vettem be 40 perccel 3g-ot. Mellé ment beta alanin+HMB. Valamint kreatin+BCAA és karnitin, de ezek egy külön koktél formájában. Úgy éreztem, hogy valóban hatásosan csökkenti az izom fáradtság érzetet, mert az edzés második felében is magasabb ismétlésszámot tudtam tartani a sorozatoknál. Nem pörget vagy ilyesmi csak egyszerűen jobban bedurrantam tőle. Viszont nem annyira mint mondjuk az Arginintől, ami engem már zavart az edzés vége felé. Az edzés másnapján kevésbé volt izomlázam és elég fittnek éreztem magam. Pihenőnapokon is használom a terméket két étkezés között. Kíváncsi vagyok mi lesz a hatás hosszú távon kreatin és beta alanin kombinálásával.
jól kitolta a fáradtságküszöbömet
2011-06-15
Én kosárlabda mellé használtam, egész jól kitolta a fáradtságküszöbömet (bár a karnitin is kb. azt tudja, de olcsóbban, és az még elvileg zsírt is éget)
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet