Kapcsolat

Vásárlói vélemények
BCAA Liquid  1 lit.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Nem nyerte el a tetszésem
2017-08-08
Sajnos iszonyat rossz az íze. Próbáltam először egy kupakkal elkeverve aztán kettővel. Számomra ihatatlan volt. Ettől még másnak lehet, hogy ízlik. Hatását ennél fogva nem tudom megítélni, de a rossz íztől eltekintve még lehet hatásos.
Nem jo az ize
2017-06-29
Sokaknak izlik. Nekem nem. Keseru, savanyu nem tudtam meginni egy fel poharral sem. Ettol meg lehet hatekony termek.
jóóó.
2017-06-25
Több féle módszerből a 2 kupak 1 órával edzés előtt. Nekem ez vált be jöt a plussz energia és kevésbé vagyok fáradt, lefekvéshez közel vigyázni kell vele mert bekavar az alvásba.
A termek nagyon hasznosnak bizonyul
2015-05-25
A termek nagyon hasznosnak bizonyul kiszerelesben is a feladatát megfeleloen elatja. Izre nem rossz, csak javasolni tudom!
Az íze tökéletes!
2015-05-20
Az íze tökéletes! maga az aminóval sincs gond hiszen hozza a tőle elvárt hatást! De amibe bele tudok kötni, hogy szerintem elég kevés! és valljuk be ehez az **ft-hoz hozzá teszek **Ft-ot és kapok belőle egy Scitec amino 5600-t amivel sokkal több ideig kihúzom mint ezzel! Természetesen nem lehúzni akaro ma terméket, ez egy nagyon jó és hatásos aminó (próbáltam már) csak nekem kevés. Viszont aki szereti annak csak ajánlani tudom az ízesítés tökéletes, és meghozza a tőle várt hatást! Nálam a termék 3/5 pontot ér.
Segít a fogyásban
2015-04-29
Olyan, mint egy szörp. Jó az íze, jobb ezt inni, mint a sima vizet. Csillapítja az éhséget. Este 6-7 után, ha megéhezek, csak ezt iszom, fogyok is vele, mégsem szenvedek (annyira :) ). Izom meg nem épül le (ezt nem tudom, felmérni, így van-e, de elhiszem). Az ajándék fél liter is nagyon tetszik. A fogyózók, diétázók, szálkásítók titkos csodafegyvere ez lehet. Nagyon egyszerű kezelni, nem kell főzni, bevásárolni, előkészíteni, tárolni, csak elkeverni, és kész is. Jó lenne más ízekben is.
Elvetemült izomvédő.
2014-12-19
A fél liter ajándékkal igen jó árú, de anélkül sem drága termék. Nem egy agyon reklámozott aminó, de a hatása miatt ott lenne a helye a top kategóriában. Én edzés előtt, után és este lefekvés előtt 1-1 adagot iszok. Megszünt a szokásos reggeli izomfájás, csökkenti az izomláz fájdalmat. Mivel én csak ezt szedem regenerálódásra antikatabolizmusra, tisztán érzem a hatását ahhoz viszonyítva, amikor nem használtam. Íze rettenetes, ezért csak máshoz keverve vagy valami kísérővel leöblítve ajánlott fogyasztani. A hatása mindenért kárpótol.:)
Szuper termék
2014-09-23
Minden igaz ami a leírásban szerepel, egy dolgot kifelejtettek legalább is nekem van egy pozitív tünetem. Edzés előtt beveszem az előírt adagot egy korsó vízzel keverve. Kb: negyed-fél óra múlva furcsán kezdem érezni magam és már alig várom, hogy nekieshessek a vasaknak, rendesen megdob lelkileg és testileg.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet