Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Omega-3 Kids  100 g.k.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Hasznos kiegészítő
2017-07-26
Többek között ezzel a termékkel vezettem be a kislányomnál a táplálékkiegészítőket. Látta, hogy én is fogyasztok hasonlót, így ezzel hasznosan kiélhette utánzási ösztönét. Szétrágja, mert kedveli a burok ízét. Amúgy kis méretű, főleg a felnőtteknek valóhoz képest. Hasznos kiegészítőnek tartom.
Agyfényesítő!
2017-02-17
Én a gyerekeknek és édesanyámank is vettem. A méret mindkét esetben fontos volt, hogy könnyen lenyelhető legyen.
Bevált
2015-11-16
A lányomnak vettem, mert extra terhelést kap a suliban az agya:) Mérete megfelelő, könynen lenyelhető, és napközben sem panaszkodik, hogy visszabüfögne a halolaj kapszula. Gyermekeknek tökéletes a mérete, más gyártók nagyobb Omega 3-as cuccait nem tudta lenyelni.
Klassz
2015-11-05
7 éves kislányomnak rendeltem, szeretjük. A kapszula mérete miatt néha-néha szétrágja inkább, de még így is fogyaszthatóbb, mint más termékek. A lényeg, hogy nem nyafog miatta, gond és erőltetés nélkül tudjuk rendszeresen szedni. Pár éve már próbálkoztunk vele, de 3-4-5 évesen még nem ment le...
Tudja amit kell
2015-04-30
5 éves fiamnak rendeltem. Azt mondja nem tudja lenyelni. Belekevertük a teába, így meg hal ízű. Most odaadtuk unokatesóknak. A 7 éves lány szintén nem tudja lenyelni, de a 10 éves fiúnak simán lemegy. Érdekes, hogy az 5 éves fiam simán lenyeli a cseresznyemagot, de ezt nem. :) Ki érti ezt? A lényeg: elengedhetetlen a gyermekek optimális fejlődéséhez.
Remek cucc
2014-10-05
Két lányom szedi, gond nélkül, jól működik.
müxik a dolog
2011-11-05
Két kislányomnak rendeltem, (3 és fél éves és 6 éves) a kicsinek simán lemegy a torkán, de a nagyobbnak alig akar. Finnyás. A lényeg, hogy müxik a dolog.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet