Kapcsolat

Vásárlói vélemények
AAKG-1000  100 tab.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

kompakt kis cucc
2018-10-29
jó kis termék praktikus szemes aki nem szereti az edzés előtti italokat de + ra vágyik edzés alatt neki való a szemes nekem nagyon jól szerepelt durranok tőle bírom edzés alatt úgy hogy minden szempontnak megfelel aminek szánták
Bizsergető
2018-04-10
Edzés előtt kis értágító hatásával megadja a kezdő lökést az edzéshez. Az íze elég rossz lenne, de szerencsére a kapszula miatt ez nem érződik. Próbáltam már por formában is, de azt magában képtelenség meginni csak BCAA mellé csúszik le.
NO+ vérnyomásra YES!
2017-11-14
magas vérnyomás mellett az ember nem megy el csak úgy. naponta szedem ezt a kis adagos vérnyomás csökkentőm mellé, edzés elé pedig pluszban 1 szemet. nekem elég az 1-1 tabletta, és tényleg remekül érzem a hatását. "bedurrantót" nem fogyasztok az említett hypertonia miatt, ezzel viszont kiválóan lehet azért felspannolnia magát az embernek (megjegyzem ha edzés előtt hulla és nulla vagy azon nincs az a bedurrantószer, ami segít...)
Kipróbáltam
2017-06-06
Számottevő hatást nem tapasztaltam tőle az edzések során. 5 tabi bevétele után talán mintha okozna némi energia növekedést... De nem érzek tőle nagy bedurranást, még az eresedés sem látványosabb mint nélküle. De még majd adok neki esélyt edzés során. Talán ágyék tájékon érezhetőbb a hatása ha ágytorna előtt használom, szóval lehet meghagyom inkább erre a célra... :))
Teszi, amit kell.
2017-06-06
Korábban a Scitec AAKG termékát használtam, miután az nem volt rendelhető váltanom kellett. Edzés közben érezteti pozitív hatását. Később fáradok és jobban bedurranok, karedzéskor különösen látványos. Én lefekvés előtt is szoktam használni a pihenőnapokon, és úgy tapasztalom, hogy jótékony hatással van az alvásra is.
Inkább Biotech l-arginin powder
2017-05-15
Nem a leggazdaságosabb arginin termék, többet nem is veszek. De csak azért mert az l-argninin powder Biotech termék ennél magasabb kategóra minőségre és összetételre, annak ellenére, hogy az olcsóbb is. Viszont nagyonis hat, felfűt, durrant.
már nem tudok élni nélküle :)
2016-12-20
Edzés előtt 5 tabi és egyáltalán nem érzel fáradtságot :) Éjszakai "meló" előtt 3 tabi és máris iszonyat keménységgel tolod amit "kell" :):):) Kötelező darab!!!
Alapvető kiegészítő, de ha alapvető, akkor nem lehet pusztán kiegészítő....
2016-08-15
Sok helyen sok féle hatást tulajdonítanak neki. Én naponta egyet lefekvés előtt veszek be: nekem ugyanis lejjebb viszi a vérnyomásomat így nagyon kellemesen alszom tőle (nem álmosít, mielőtt még belém kötne valaki). Edzés előtt már legalább kettőt tolok, függetlenül attól, hogy milyen más no-fokozót vagy pörgetőt veszek még be. Másoknak is ajánlottam magas vérnyomás ellen, mit veszíthetnek, és eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptam. Olyan illető aki munkaegészségügyin elhasalt magas vérnyomás miatt (180-190/100-110), 4-5 hét után 140-150-es értékeket produkált..... Ne kérdezze meg se orvosát, se gyógyszerészét.....
Energizál
2015-08-13
Nekem a folyékony NO fokozók jobban bejöttek, de amikor 4 szemre emeltem az adagot, akkor jöttem rá, hogy ennyire szüksége van a testemnek. Az erezettségem javult, pihenőket alig kellett tartanom és edzés közben, ha nyújtottam egy kicsit, éreztem, hogy dől a vér a kívánt szervbe. Ár-érték arányban megfelelő, lehet kísérletezni a bevitt dózissal, ártani biztosan nem árt!
Nagyon jó
2015-08-05
Pár hete pihentetem az edzés előtti komplex használatát és gondoltam kipróbálom. Tényleg 5 csillag. Edzés előtt fél órával 3 szem és iszonyat bedurranást eredményez plusz fel is pörget. Próbáljátok ki megéri az árát.
Legjobb.
2015-07-13
A legjobb aakg amit próbáltam. Én 5 szemet tolok edzés előtt, pihenőnapon pedig ugyanennyit reggel éhgyomorra. Melóban is profitálok belőle mert jobban bírom, nálam növeli a munka kapacitást is. Használtam több gyártó termékét de ez adta a legjobban... pláne egy kis koffeinnel :)
Komoly lökést ad
2015-07-08
Edzés előtti bevétel komoly lökést ad! 2 féleképpen azedem: kondi előtt: komoly bedurranást eredményez, erek szépen kijönnek, élvezetes az edzés. Ökölvívás előtt: L-karnitinnel szedve nagyon kitolja a fáradság küszöböd! Nem fáradsz, 2 menet között gyorsan regenerálódsz! Ahogy elkezdtem szedni a kondim rögtön elhúzott a többiektől. Folyékonyba még gyorsabb de ez is jó... reggel ébredés után nyomok egy ezrest majd edzés előtt 2 ezret! Szerintem nagyon éri az árát...
Nagyon jó edzés előtt
2015-07-06
Ajándékba kaptam anno egy ilyet a Páromtól (nem tudta mi ez :) ), de én kapásból 5 szemet nyomtam le edzés előtt. Hát kb mintha 10 kávét vertem volna le. Hatását tekintve őrületesen kihozza az ereket, jobb koncentráltság, több akaraterő és fókusz.


A súlyok maradtak ugyanazok, de több sorozatot nyomtam le vele.


Nagyon bejött, és kellemesen éreztem magam edzés után, nem dögfáradtan mentem haza. Nitrox Therapy-val szerintem még jobb lehet az érzés.
Pörgető mellé tökéletes
2015-06-15
Pow3rd mellé vettem, amikor akciós volt. Így kiemelkedő volt árban és remekül ki is egészítették egymást. 5-6 kapszulát vettem be belőle és másfél adag Pow3rd-et edzések elött rögtön. Hatása hihetetlen durranás, és agy izom kapcsolat, ennek eredményeként remek edzéskedv. Erőnövelést nem mondanék rá, de ennek ellenére is nagyon ajánlom. Testépítő/erőemelő edzést folytattam, de nyilván a magasabb ismétléseknél éreztem a hatását intenzívebben. A tablettákról érdemes tudni, hogy nem kellemes lenyelni, de ennyi a negatívum amit tapasztaltam. Mindenképpen fogok még venni belőle.
Nem rossz
2015-05-29
Nem fogsz bedurranni mint "állat", de ha nem akarsz erősebb bedurrantókhoz nyúlni ez is megfelel.
örület!
2015-03-05
Hát, 2 szemet vettem be ebből + Tyrosine-ből egyet + a szokásos BCAA. Fogalmam sincs melyik hatása de őrület!


Most jött meg az első két termék és hát így kezdtem: nem tudtam ülni, kivárni a 20 percet mert éreztem hogy erőben vagyok, ráugrottam az elipszisre, amin rekordot állítottam fel, aztán egyáltalán nem éreztem hogy fáradt vagyok! Ráugrottam a terheléses gépre is (amire ma egyáltalán nem akartam), és utána se voltam fáradt, ezért visszaugrottam az elipszis trénerre. És igazából még most is erőben vagyok... nem vagyok FÁRADT! De abbahagytam mert fogalmam sincs holnapra ebből mi sül ki izomláz formájában!!!!! Jah és edzés után úgy látszodtak az ereim mint még sosem. - Bár mondjuk nekem eleve látszódnak, de nem így mint most a karomon és a lábaimon.
Jó bedurrantó
2014-12-23
Edzés elött szedem 3-4 darabot. Jól bedurrant az erek is láthatóvá vállnak, de ehez a másodig dobozt is meg kellett kezdenem. Ősszeségében nagyon jó, és jó az ára is.
Korrekt termék
2014-11-19
Edzés előtti termékek koffeintartalmuk miatt számomra nem a legjobbak.


Ezért választottam elsősorban ezt, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Az Én megítélésem alapján a legjobb ár érték arányú termék ebben a kategóriában. 2-3-mat szoktam belőle alkalmanként szedni illetve kreatinnal és l karnitinnel egészítem ki.
jobban bírtam az edzéseket
2013-09-11
Én 5 g-ot használtam edzés előtt fél órával. Az eredmény brutális. Sokkal jobban bírtam az edzéseket, nem volt holtpont, többet bírtam mind súlyban mind ismétlésszámmal mint korábban. Nagyon jó termék edzés előtti bedurrantónak!
edzés utáni izomláz sokkal elviselhetőbb
2013-03-30
Én edzés előtt 2-t veszek be, talán ezért nem tapasztaltam az edzésnél kirobbanó hatást, de a bedurranást így is éreztem. Ugyanakkor az edzés utáni izomláz sokkal elviselhetőbb, kisebb volt. Ezen felül mióta szedem, étvágycsökkenést is tapasztaltam, így a diéta sokkal elviselhetőbb.
Erőt adott, a bedurranást fokozta
2012-09-28
Erőt adott, a bedurranást fokozta, jobban mentek tőle az edzések. Nekem az előírtnál nagyobb adagban szedve volt igazán hatásos. Nekem ez a termék bejött, megérte az árát!
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet