Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Vitamin C-1000 with Rose Hips  30 tab.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

akinek 1000-es C-vitamin kell jó áron
2017-12-30
Tökéletes ár/érték arányú 1000-es C-vitamin. Nagyobb kiszerelés természetesen még jobban megéri.
Jó ár, napi vitamin
2017-12-02
Teljesen megéri az árát, c-vitaminra pedig szüksége van az embernek napi szinten. Reggelente veszem be reggeli előtt vagy után, ahogyan épp ráérek a kapkodás közepette. Ha kicsit hagyod a szádban, savanykás íze előjön, de ez nem egy szopogató tabletta, le kell nyelni vízzel és kész. A kapszulák mérete elfogadható, nekem még nem akadt a torkomon.
Kiváló!
2015-12-26
Ár-érték arányban verhetetlen! Eddig biotech usa 1000-es C-vitaminját szedtem, gondoltam kipróbálom ezt terméket. NEM-forte mellé szedem izületvédőnek, de önmagában is simán leveri a náthát! Nálam bevált, alapvető vitamin, télen fogom szedni egy kis kiegészítésnek.
Az ezres c vitamin!
2015-12-24
Az őszi időszak beköszöntével már kezdem szedni a magasabb hatóanyagú c vitamint! Igaz elsőre csak ötszázast, nálam itt is fontos a fokozatosság elve! Hozzá szoktatom a szervezetem a magasabb dózishoz! Példa (szeptember, október 500 mg.! December, január 1000 mg.! Február ismét 500 mg.!) Előtte, utána a multiban lévőt! Bízom benne másoknak is ennyire fontos a c vitamin mindennapi szedése! A doboz külön remek csak felpattintom és minden ok! De a legfontosabb, hogy csipkebogyó felhasználásával készült! Nagyon rendben van!!
Kiváló
2015-01-14
Akciós volt, ezért hozzádobtam a rendeléshez egy ilyet is. Teljesen jó, bátran tudom ajánlani más gyártó drágább 1000 mg-osa helyett. Influenzás időszakban 2 hét alatt beszedtem, és nem is lettem beteg. :) Ami pedig külön jó pont, hogy a tabletták nem túl nagyok, így nem kell küzdeni a lenyelésével.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet