Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Mega Arginine  140 kap.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

2019-08-14
Évek óta fogyasztok arginint. Az benne a szenzációs, hogy azonnal érzed a hatását. Ha edzés előtt 30 perccel beveszel 3 szemet szinte nem érzel fáradságot, 2 órán át kitart, az erőszintet is érezhetően növeli, jobban bedurrannak az izmok, néhány nap szedése után érezhetően jobban terhelhetőek az izületek is. Ha a következő edzésen kihagyod a 3 szemet érezni fogod, hogy minden a régi.
Hétköznapokra és edzéshez
2018-04-06
Eddig nem nagyon költöttem extra kiegészítőkre, inkább csak fehérjék, vitaminok és ízületvédők jöttek a builder-től. Hát most már ez nem így van. Minden reggel kettőt veszek be és lefekvéskor is kettőt. Edzés előtt még kettőt. Mint férfi én be kell valljam, rám hatással van. Nagyobb lett ugyanis az étvágyam. Ezt a barátnőm is észre vette. Lehet, hogy csak rám van ilyen hatással, de én most már szívesen használom egész nyáron, aztán meglátjuk.
Nekem nem lesz alap
2018-02-28
Packba jött így megérte de nekem nem jött be. Valahogy nem érzem a hatását igazán de ez lehet csak egyéni probléma is persze. Egy dolog tuti, ha külön kell megvenni és szűkös a keret van ettől fontosabb tápkieg szerintem. De ha belefér egy próbát megérhet (kinek mi jön be).
Bedurranás és koncentráció előtérben
2018-01-19
Amino Charge mellé vettem be edzés előtt. Abban eleve van 1000mg L-arginine, úgyhogy csak kis adaggal, 1 kapszulával próbáltam. Végül 2-t veszek be előtte, azaz 1000+2600mg-ot, és azt kell hogy mondjam, teljesen tiszta végig az elmém, arra koncentrálok amire kell. És emellé tényleg brutálisan be tud durrantani. (És az egyéb térfogatnövelő hatásai is valósak és látványosak :) ). Olvastam, hogy lefekvés előtt is ajánlott, ekkor szintén 2 szemet vettem be, de ettől mintha nehezebb lett volna az elalvás. Utána viszont nagyon jól aludtam. Összegezve: ezekután alap kiegészítő lesz nálam, különösen jó, hogy ha más kiegészítővel párhuzamosan szedem, magam tudom adagolni, hogy mennyi legyen belőle.
Koncentrációban segít!
2016-12-09
Koncentrációban segített edzés közben! Nehéz súlyzós edzéseknél kifejezetten jó ha veszel ilyet, mivel nagyobb odafigyelést igényelnek a súlyok használata! Bedurranás is garantált!!
Ez egy ÉLETELIKSZÍR!!!
2016-04-22
Ez ÉLETELIKSZÍR! A test összes izmait erősíti. Így a szív, a tüdő, a belek és egyéb izmokat is. Hosszabb távon érzékelhető a térd kopott porcainak lassú újranövekedése. Ezzel egyúttal kezdenek a térd fájdalmainak megszűnése és a járóképesség visszatérése. De ugyanez vonatkozik a test többi porcaira is. Az erekció olyan lesz, mint egy 25 évesnél és állandóan. A potencia visszatér. Reggel 2, este 3 kapszulát ajánlok.
Ne gondolkodj rajta, vedd meg.
2015-08-14
Nem csak fizikailag, de szellemi tevékenységre is hatással van.
alapvet? termék!
2015-07-05
Alapvető mindenkinek ajánlani tudom. A bedurranás garantált, illetve teljesítményen is látszik a hatása. Néha tanulás előtt is használom, olyankor jobban megy talán a megnövekedett véráramnak köszönhetően. Edzés előtt illetve reggel és este lefekvés használom.
Ajánlom
2015-04-26
Nem rég rendeltem de eddig teljesen elégedett vagyok vele, fokozza az éberséget, csökkenti a fáradságot, jobban mennek az edzések.
ALAP
2015-03-05
Alap kiegészítő! Ez egy nagyon hasznos aminosav tömegelés és szálkásítás ideje alatt is. Segíti a zsírvesztést, segíti a regenerálódást, kitolja a fáradtság küszöböt. SZUPER!
nagyon hatásos
2014-12-22
Nem rég kezdtem el használni, de nagyon jó véleménnyel vagyok róla.


Edzés előtt 2 kapszulát veszek be és már az is keményen durrant. Fokozza az éberséget, csökkenti a fáradságot, jobban mennek az edzések.


Bátran ajánlom!
Top5
2013-11-09
Az egyik kedvenc kiegészítőmmé lépett elő, olyan nincs, hogy ne vigyek be arginint valamilyen formában legalább edzés előtt.


Ezt a változatot jobban preferálom a tasakosnál, edzés előtt 4 szem Mega Arginin egy kis Pow3rd 2.0-val, és a bedurranás brutális az edzésintenzitásról nem is beszélve. :)


Lefekvés előtt 2-3 szemet szoktam alkalmazni a fokozott regeneráció és a növekedésihormon termelés serkentése érdekében, és úgy veszem észre, hosszabb távon élesebb a forma még tömegnöveléskor is. Márpedig a tükör nem hazudik. :)


Nálam helye van a Top5 kiegészítők között. :)
nagyon jól durrant
2012-01-11
Reggel és edzés előtt szedem, nagyon jól durrant, kihozza az ereket és erőben is sokat dob, fokozza a regenerációt. Kreatin kúrák között szoktam főleg alkalmazni, hogy az erőszintem megmaradjon.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet