Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Echinacea (Bíbor kasvirág)  90 kap.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

immunerősítés
2018-12-30
Megelőzés céljából vettem, a téli betegségek megelőzésére, immunerősítés céljából. Eddig még elkerült a nátha is, bár nem tudom, hogy kizárólag ennek köszönhetően-e. Mindenesetre javasolt termék.
Női bajokon és egyéb betegségben sokat segít.
2018-12-05
Azt nem tudom, hogy az átlag betegségeket mennyire segít megelőzni, mert sok más immunrendszer segítő dolgot szedek ez mellett. Kezelésben viszont mindenképp látványos, a Párom nem szedi naponta, de a vírusos betegségét nagyban lerövidítette eddig. Nekem felfázásra és más hasonló női bajokra nagyon bevált, már 1 kapszula érezhetően segít, de a legjobb, ha a kritikus időszakban naponta szedem. Amikor nem szedtem hónapokig, pedig olyan felfázós időszak volt, akkor nagyon könnyen elkaptak az ilyesmi betegségek.
Nélkülözhetetlen!
2018-03-24
Az ősztől tavaszig tartó időszakban folyamatosan szedem és így biztosítom az immunrendszerem védelmét. Nagyon szuper, főleg a sport mellett nélkülözhetetlen! Azonnal érzem a hiányát, ha nem szedem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Olcsó és jó
2017-12-12
Multi Pack vagy a Mega Daily One mutivitaminok mellé szedem és nincs is semmi bajom, sokan kidőlnek a munkahelyen a téli nyavalyáktól, de én nem :D 3 hónapig elég egy doboz, 15 ft egy kapszula... fantasztikus ár érték arány.
Ha közeleg a tél
2017-11-14
A holtak serege ellen ez sem véd, de kb. minden mástól igen. Ősz vége felé beszerzem, és amikor mindenki krákog és kidőlt a takonytól, én akkor is vígan teszem a dolgom. 100 kapszulával pont kihúzhatod a rettenet időt, ennyi pénzért igazából nem is vita tárgya, hogy kötelező.
Családi páncél!
2016-11-25
Igazából elsődlegesen az 5 és fél éves lányomnak rendeltem. Rá van írva, hogy 12 év alatt nem ajánlott és felnőtt sem szedheti folyamatosan, ki kell hagyni 3 hónap után néhány hetet. Emiatt kicsit óvatosak voltunk, de be kell látnom kár volt. 1 HÉT SZEDÉS UTÁN 1 HÉT SZÜNET! Ennyi a recept egy ekkora gyereknek. Tökéletes! Azóta az oviban mindenféle betegség volt (durvák is), nála egy 3 napos náthán kívül semmi! Mi is elkezdjük szedni! Az egész családnak!!! Ajánlott!!!
Afta ellen
2016-11-02
2-3 nap extra napi bevitellel eltüntetni az aftat.
Az immunerősítés királya
2015-12-29
A téli időszakra úgy gondoltam, hogy kipróbálok valami extra segítséget és bevált, mert még az orrom sem folyik és teljesen jó a közérzetem. A kapszulák mérete átlagos és könnyen csúszik. Jó kiegészítésnek gondolom az egyéb multivitamin készítmények mellé.
Immunrendszer támogatása
2015-10-24
Mindenkinek ajánlom, akit stressz ér, legyen az testi vagy mentális egyaránt! Ugyanis pl. az edzés is egy nagy stressz a szervezetünk számára, amit kortizon termeléssel próbál kezelni testünk. Ez a kortizon ugyan nagyon hasznos tulajdonságokkal bír, de sajnos van egy kevésbé jó oldala is: immungyengítő hatása van. Ezt próbáljuk ellensúlyozni vitaminokkal, de ez nem mindig elegendő. Olykor bizony melléjük kell tenni bizonyos növényi kivonatokat is, és az egyik ilyen a Bíbor kasvirág! Ez a termék nagyon hasznos edzéseket végző, és nem edző embereknek egyaránt. Hatékonyan támogatja az immunrendszerünket és ezzel véd a különféle fertőző betegségektől. Természetesen karöltve a vitaminokkal! Könnyen lenyelhetőek a kapszulák, és semmiféle émelygést nem okoznak. Én úgy javasolnám a használatát, hogy kora ősztől késő tavaszig folyamatosan szedjük, akár napi két kapszulát is lehet alkalmazni!
jól megtámogatja az immunrendszert
2013-09-18
Ha lehet nem nyúlok egyből gyógyszerhez hanem inkább természetes úton próbálom legyőzni a megfázást. Nagy adag c-vitaminnal kombinálva nagyon jól megtámogatja az immunrendszert.
hozzájárul a szervezet védekező képességének megfelelő működéséhez
2012-05-17
Üdv azért vettem meg a terméket mert hozzájárul a szervezet védekező képességének megfelelő működéséhez. Kipróbáltam fele elfogyott már. Eddig sem betegeskedtem a multi vitaminok miatt ezt kiegészítésnek szedem. Árban is megéri legalább kipróbálni eddig bevált.


Súlyzós edzés során meg kell ragadnunk minden segítséget ami az immunrendszerünk vagy regenerálódásunk elő segítésében közre működhet.


Persze ha nem edzünk akkor is lehet szedni, hiszen ez növénykivonat, nem kell félni tőle hisz segít.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet