Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Carnivor  0,901 kg

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Fejlődés!
2017-12-14
Valóban az eddigi legjobb marhafehérje amit próbáltam! Oldódása nem túl jó de, ha hagyod pár percre pihenni miután felráztad nem lesz darabos! Csokis íz hibátlan a mogyoróvajas pedig közepes de iható. Tömegelés mellé fogyasztottam és sokat segített! Nagyon felhabzik és minimálisan puffadtam tőle de hamar elmúlik és nincs nagy gáz sem.. :)
A legjobb marhafehérje
2017-04-15
Szerintem a legjobb marhafehérje. Jól oldódik, nekem az íze is szuper, nincs túlédesítve.
Semmi negativum
2016-04-12
Régebb óta szedem, néha jól esik egy tejes fehérjeturmix, a Sciteces 100% Whey Prof-ot viszont csak vízzel bírom. Jól oldódik, finom. A plusz kreatin tartalma külön pozitívum, Volumass 35-el együtt szoktam szedni. Abban úgyis kevés a kreatin, így ezzel ki tudom egészíteni. Nem találtam minőségibb marhafehérjét.
Tej -és laktóz érzékenyeknek kifejezetten ajánlani tudom
2012-10-03
Túl vagyok egy 2 kilós csokoládéson. Nekem bejött ízre. Olyan mint a kihült gépi forró csokis italé. Alapos felrázás után teljesen tökéletesen oldódik. Akkor oldódik kicsit rosszabbul amikor kezd a dobozban összeállni, erre megoldás, hogy kiveszed az adagolót a dobozól, visszacsukod és kb 45 fokban döntve megforgatod, hogy a por fellazuljon. Felrázás után habzik is - na és? :) Én nem gyúrok versenyszerűen inkább csak úgy a magam szórakoztatására (szenvedek) ezért nem is ittam minden nap 2x. Viszont jól jött az a plussz fehérje amit adott. Sikerül gyarapodni. Elfogyasztás után szerintem érezni, hogy elkezd dolgozni a cucc az izmokban. Tej -és laktóz érzékenyeknek kifejezetten ajánlani tudom. Nekem aztán ritka kényes egy gyomrom van de ez nem bántott, nem puffasztott, nem okozott hasmenést.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet