Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Powerball 250Hz Pro számlálóval

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

játszva erősödni
2016-12-14
nagyon jó -erősödésed folyamatos ellenörzéséről a számláló gondoskodik- egyik kézből a másikba téve huzamosabb ideig tudod dolgoztatni az al és felkarodat-arra kell vigyázni hogy ha gyenge a markod akkor óvatosan cseréld a golyót menet közben egyikből a másikba nehogy leessen.
Jó móka
2016-02-17
A fiamnak vettem (12 éves), ő hamar ráérzett a működésére. Én kevésbé :) De tényleg jó móka. Sajnos leesett kb. 120 cm-ről a hajópadlóra, és megsérült a giroszkóp benne. Szóval nem túl strapabíró kis szerszám, vigyázni kell rá. De most rendelek pótlást :)
Nagyon szeretem
2015-10-03
Még csak 1 hete van meg, de nagyon bírom. Nagyon jó érzés használni, kellmes ahogy mozgatja az ember kezét, persze az első pár indításnál csúnyán lepörgött és nem ment a dolog, de aztán egész könnyen ráéreztem. Őszintén szólva sajánlom, hogy a számlálósat vettem, mert túl sok értelme nincs, hiszen úgysem lehet látni miközben csinálod, de nem is ez életem problémája. Azért rosszul az sem jön. Ajánlott beszerezni egyet aki szeretné kicsit megerősíteni az alkarját, mert jónak tűnik rá. A fogása annyira nem kényelmes, de ha az lenne, akkor valószínűleg nem erősítene annyira a szorításon.
Nagyon megerőlteti az alkart
2012-08-24
Egyik munkatársam hozott egy ilyet most, megmutatni, hogy milyen is.


Elképesztően jó! Nagyon megerőlteti az alkart, és a koordinációt is javítja szerintem.


A következő rendelésemben tuti lesz egy ilyen, már most tudom, hogy MEGÉRI az árát!
Ez a termék kitűnő!!!
2012-04-12
Ez a termék kitűnő!!! 5-10 perc alatt rá lehet érezni!! Azon kívül, hogy jól erősíti az alkart még szórakoztató is!!! Nekem nagyon bejött és nem bántam meg a vásárlást!! Mindenkinek ajánlom! Köszönöm!!!
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet