Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Ginkgo Biloba (60 mg)  90 tab.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Jó ár érték arány
2018-05-22
A Scitec termékről váltottam. ha azt bevettem időnként éreztem némi tarkótájéki nyomást, ettől nem. Kb ugyanannyi a hatóanyag tartalma elméletileg.
Tanuláshoz nagy segítség!
2018-02-19
Mindig akkor veszem ha valami nagy szellemi igénybevétel előtt állok. Vizsgaidőszakban nagy segítség, segít koncentráltnak maradni.Többet tudok tanulni és jobban meg is marad. Segít legyőzni a fáradtságot és enerváltságot. Szerintem egy csodaszer.
Amióta nincs, hiányzik
2017-03-29
Ginzenggel együtt szedtem, és nem mondom, hogy iszonyú átütő hatást éreztem, de amióta nincs, azóta viszont állandóan fáradt és erőtlen vagyok, alig bírom nyitva tartani a szemem. Ma jöttem rá, hogy ez hiányzik, mert amíg szedtem őket, addig vidáman jöttem dolgozni, a munkámat gyorsan, pontosan végeztem, este ugyan fáradtan, de jókedvűen mentem haza vagy edzeni... most meg olyan vagyok, mint akit ledaráltak. Úgyhogy Gingko, újra veszlek! :)
Szülőknek
2016-12-11
Szüleimnek vásároltam, szóval saját tapasztalatom nincs a termékkel (még), de amit ők észrevettek, hogy hamarabb sikerül kipihenniük magukat és jobban bírják az egész napos jövés-menést. Nemrégen kezdték el szedni, de már jelezték, hogy a jövőben is igényt tartanának rá! :)
jó termék
2016-11-05
Ár/érték arányban nem utolsó, a fülcsengésem ugyan nem szünt meg, de jó hatással van rám
Nekem bevált
2016-08-02
Nagyon szimpatikus, hogy nem nagy kapszula formátum. Mega Ginsenggel együtt szedem, úgy tűnik bevált.
Remek!
2016-07-22
Ginzenggel együtt szedem, sokkal könnyebben magamhoz térek reggelente, és tudok figyelni a munkámra is. Második hónapja használom.
Hatásos de...
2016-01-27
Fülcsengés miatt vettem, nem azért, hogy "okosodjak" tőle. Nos, a fülcsengés még nem szűnt meg egy hónap alatt (lehet több idő kell még neki) de lehet nem is fog erre használni, mert ezer oka lehet a fülcsengésnek. De az ágyban "okosabb" lettem tőle... :-) , ami végül is nem haszontalan 40 felett... Szóval, a vérkeringés serkentő, értágító hatást én ezen a téren tapasztaltam. :-) Aki ezen a téren akar "erősíteni" magán, tegyen egy próbát vele.
Minden elvárásomnak megfelel!
2015-07-22
MegaGinseng-gel együtt használom, kiválóan élénkít. Az ereken is észreveszem, hogy tágabbak, melóban is tök jól pörgök tőle.


A jobb oldali fülem nem az igazi, sokat rágózóm azért, hogy a tisztulását segítsem. A szedése óta viszont sokszor érzem azt, hogy kicsit viszket, picit lüktet, élet jön belé és kicsit jobban tisztul! A másik pozitív tünetem, hogy a néha jelentkező migrénes fejfájásom előtt ha beveszem (amint a jelét érzem), rá egy órára semmi bajom. Ha így is marad, akkor nálam kötelező tartozék lesz.
Kombinálva az igazi, verhetetlen ár.
2015-06-02
Szükségem volt valamire, ami egy kicsit felpörget, mind szellemileg, mind fizikailag. Nos, önmagában nem igazán éreztem a hatását se a 60, se a 120 mg-osnak, azonban a Scitec Gingsenggel (nem a Multi Ginseng, hanem annak az elődje: 500mg, 2% ginzenozid) kombinálva nagyon jól bevált. Már 1 ginkgo (60mg) és 1 ginzeng tabletta (10 mg ginzenozid) együttesen is érezhető hatást fejtett ki, de én inkább 2-2-t szedtem végül, mert úgy értem el vele igazán ütős hatást, amit a munkaidő végén is örömmel tapasztaltam. Egyéb tapasztalatok a fenti kombóval: - kb. a harmadik nap után éreztem először, hogy igazán hat - jobb minőségű, pihentető alvás, a számomra megszokottnál 1-1,5 órával kevesebb alvás esetén is. - Reggel frissen, üdén és vidáman tudtam kelni, nem úgy mint máskor, amikor 5x nyomtam le az ébresztőt. - ha túl későn vettem be (ébredést követő 6-7 órán túl), nehezebben tudtam elaludni, mert még pörgött a szervezetem - a 60-mg-os készítmény egy pici fehér kerek tabletta (a 120-as meglepő módon kapszula), amit bárki könnyedén le tud nyelni. Nem tapasztaltam olyan jelenséget, hogy letapadna a nyelvemre, mint néhány más vitakinges tablettánál. A két készítményt a Multi Pro Plus kiegészítéseként szedtem. Ajánlom bárkinek ezt a ginkgo készítményt, mert hatásos kiegészítő lehet, főleg ginsenggel kombinálva. Ennyi pénzért pedig nincs min gondolkodni.
egy próbát megér
2015-03-01
A munkához vettem, hogy a koncentráció, a memória, az éberség a munkaidő vége felé se lankadjon. Az bevett adag emelése után sem éreztem különösebb hatást, de tudtam, hogy nem biztos, hogy nálam is kifejti élénkítő hatását. Nem baj, ezért az árért egy próbát megért.
Fáradtság űzésére
2015-01-12
Tanuláshoz és edzéshez vettem, előtte a ginsenget próbáltam, nekem ez jobban bevált, árban is jobb.
Bejött
2014-11-27
A nevelőapámnak vettem egyet a fülzúgására. Arra tökéletes volt, enyhültek a tünetek.


Ár/érték arányban sem utolsó, mint a legtöbb VitaKing termék ez is nagyon megéri. (T*** B***** 80mg/20 kapszula ****** HUF, horror, így ez lett a jóval olcsóbb alternatíva.)
tanulásnál segített koncentrálni
2013-01-31
Ennyi pénzért akármi is vele a célod mindenképpen érdemes kipróbálni. Én az edzéshez és a tanuláshoz próbáltam ki meg a reggeli fáradtság leküzdésére. A reggeli felébredésben segített, élénkített. A tanulásnál is segített koncentrálni viszont az edzésnél nem éreztem különösebb hatást. Meg kell jegyeznem, hogy reggel vettem be és a délutáni edzésnél nem ezért nem élénkített mert kipróbáltam hogy edzés előtt veszem és így sem váltott ki egyértelműen érezhető hatást. Azért hozzáteszem, hogy összességében meg voltam vele elégedve.
nem rossz termék
2012-06-19
Korábban volt egy cikk itt (és/vagy ez itt - szerk.megj.), hogy hatásos migrénes fejfájásra a calcium-magnesium, B-100, Ginkgo hármas és tényleg jó azonban kipróbáltam, hogy melyik elhagyható. Amikor a ginkgo-t hagytam el semmi különbséget nem tapasztaltam tehát elég a calcium-magnesium és B-100 is ha a fejfájások (különösen a migrénes) csökkentése a cél. Legalábbis tapasztalataim szerint. Önmagában nem rossz termék különösen ginseng-el kombinálva jó! Magában viszont ez a termék nálam nem ért el akkora hatást a napi 1 tablettás adaggal....
érdemes kipróbálni
2012-05-21
Üdv!


Az agy karbantartójaként hallottam róla utána néztem a neten és úgy döntöttem fontos lehet nekem.


Segíti a memóriámat segít a suliban és az edzés közbeni koncentrálásban is.


Ajánlom mindenkinek érdemes kipróbálni.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet