Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Alkaly-X  660 gr.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Elmegy...
2016-03-21
Edzés előttre iszom. Minimális erőt dob pluszba de ezen kívül nem volt sok hatása. Viszont ahogy írja a termékleírás, a bőr felületén tényleg megjelent a bizsergető érzés, ami engem eléggé zavar de ahogy elkezdtem edzeni, általában többnyire elmúlt. Aki szereti magát szadizni annak lehet bejön, de szerintem scitec kínálatában is vannak sokkal jobb kreatinok.
Ch, alanin és kreatin mátrix
2016-01-22
F2 krea force-al kevertem ezt a kreatin mártixot. Mivel ebben ch szénhidrát tartalom is van, jobban beépít... Megfelelő állagú és finom ízhatás. Nekem bejött, feszesít rendesen. persze megfelelő dózis kell hozzá napi 3szor reggel edzés előtt és után eszek belőle...
Illata és íze kitűnő
2015-01-02
Hatásáról még nem tudok írni, mert ma próbáltam ki először, de az illata és az íze kifejezetten finom, puncsos gyümölcsös, kellően üdítő cucc főleg edzés után. Nekem eddig minden kreatin bevált, egyiktől sem vizesedtem, nem voltak gyomorpanaszaim, így gondoltam kipróbálom ezt is, természetesen semmi negatív tapasztalatot/hatást nem tudok írni, max annyit, hogy nagyon gyorsan el fog fogyni, 20 adag van benne csak... miért nincs ez 2 kilósban???
iszonyatosan sokat dobott erőbe
2011-12-17
Nekem eddig a kreatinok annyira nem jöttek be, mint ha nem használna semelyik. Aztán ráakadtam erre a termékre és iszonyatosan sokat dobott erőbe és később is fáradok az edzésen tőle. Semmilyen negatív hatást nem tapasztaltam viszont annál több pozitívat!
2 kilo jjött fel 1 doboztol
2011-07-07
Sziasztokk.


én sokaig crea bomb ot használtam és kiprobáltam az alkaly x et mert már régota akartam nem véletlen ez a viszonylag drága árr.. ez a kreatin brutális, amint megszom rá párpercre érzem azt a sok apro tüszurás érzést ahogy elkezd hatni... csodásss termék 2 kilo jjött fel 1 doboztol:))
Fájt tőle a fejem
2010-04-08
Nekem nem jött be. Fájt tőle a fejem és amúgyis magas vérnyomásom mégjobban növelte. Kipróbálok egy monohydrate kúrát, hátha az bejön.
nem igazán
2009-12-03
SZEVASZTOK!!!


Kipróbáltam, de nem igazán tapasztaltam azt, mint 1 sima kreatinnál, nekem személy szerint a sima monohydrate jobban bejön, de azért aki teheti az próbálja ki!!!
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet