Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Mega Glucosamine  100 kap.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

2019-02-18
32éves vagyok, először próbáltam ki izületvédőt. Húzódás majd az ebből következő ízületi gyulladás miatt kezdtem el szedni. 2-3 hét után már érezhető volt a hatás. Ezt követően pedig teljesen rendbe hozott! Nagyon elégedett vagyok a termékkel!
Porc kopás terdben
2018-04-08
Tini korom óta küzdök térd problémákkal. Recseg, ropog, bár ez a kisebb gond, segítség nélkül nem tudtam guggolasbol felallni annyira fájt. Nos, nem csodaszer ez sem, viszont rengeteget javultak a terdeim. A ropogas ugyan megmaradt, viszont magabiztosan, minimális fájdalommal gugolok, vagy csinálok bármi más mozgást ami térd hajlitassal jár. Úgyhogy nagy piros pont a terméknek!
Térdre futáshoz
2018-02-06
Megelőzésként szedtem napi 1 darabot (fél adag), majd elkezdett fájni a térdem csak futás közben. Átváltottam a normál 2 darabos adagra, és most már nem fáj a térdem, maximum egy kis kellemetlen érzés van benne néha. Kb. heti rendszerességgel kocogok 1 órát futópadon, egyelőre úgy látszik a normál adag segít. Nekem bevált ár-érték arányban is!
2017-11-25
Az izületek védelme miatt szedem némi halolaj kapszulával. Kell hogy ne kotyogjon a térd meg a geric. Aki nem eszik cupákos csülköt, vagy kocsonyát, ahogy én sem, akkor legalább egy ilyennel illő az izületekért tenni.
a kellő dózis
2017-11-14
Mega MSM-mel párban és Olimp Sport-os Collaregennel szedem minden este amíg egy 100-as adag el nem fogy, majd ~1,5 hét szünet után szedem újra, így kúraszerűen. Már nagyon rég óta. Ez a hármas kombó nekem bevált, pedig a vállamban artrózist állapítottak meg, a jobb térdem keresztszalagját meg vagy 22 éve műteni kellett. Jelenleg ezzel a 3 termékkel remekül üzemelnek az ízületeim, nem is tervezek váltani!
2017-10-10
Megelőzés céljából használom.
Futáshoz használom
2017-09-14
Megelőzés céljából használom napi 2-t, reggel és este étkezés előtt-után.
Jó erős cucc
2017-09-02
Korábban Joint-X-et szedtem, azonban átttértem egy olcsóbb termékre, ami szintén megfelelt. Sajnos mivel felborult a napirendem, ezért nem feltétlenül tudtam mindig időben bevenni a másik terméket, így aztán hamar éreztem a térdemben h nem kapja meg a szervezetem a szokásos dózist, ezért ilyenkor tűzoltásnak szoktam bevenni Mega Glucosamine-t. Teszi a dolgát rendesen! Sztem ha elfogy a másik izületvédőm áttérek erre! Csak ajánlani tudom!
Megelőzésnek
2017-08-08
Nincs ízületi problémám, de elég sokat sportolok. Igaz ésszel edzek, de biztos ami biztos alapon megelőzésnek szerintem jó egy ilyen tápkieg. Lexikális tudásom alapján a glükozamin a legfontosabb ízületvédő, ezért ezt szedem, napi 1-et, megelőző jelleggel.
2017-07-07
MSM-el együtt szedem, megelőzés céljából.
Megelőzés jelleggel
2017-05-10
Kb 2 hónapja szedem. Megelőzés jelleggel szedem, illetve azért mert guggolásnál elkezdett ropogni a térdem. Sajnos a ropogás azóta sem szűnt meg, de úgy tudom, hogy az természetes és nem gond, ha nem fáj.
Megelőzésre használom: bevált
2017-04-20
Megelőzésre használom, szerencsére nincs kezelnivaló, fájó ízületem. Árban és mennyiségben verhetetlen, én a Mega MSM-el együtt használom, plusz halolaj és plusz kurkuma = tökéletes védelem! Mindenképp fontos az ízületvédelem is, erre ez Nekem bevált.
Tudja a dolgát
2017-03-01
Sok porcerősítőt kipróbáltam már öröklött porckopásomnak köszönhetően, de sokáig nem találtam számomra megfelelőt, ami jól beépülő és ellát vitaminokkal/ásványi anyagokkal is. Még sem szerettem volna lemondani az edzésről, ezért nagy adag glüközaminra volt szükségem ahhoz, hogy megőrizzem, fenn tartsam azt a szintet, amivel fájdalom és recsegés-ropogás nélkül tudom folytatni az alakformálást. Így találtam rá a Mega Glucosamine-ra ezen az oldalon. Már második adagot veszem belőle! ;) Használ! Azóta is jókat edzek, probléma mentesen.
Amit ígér azt tudja
2017-01-19
Ezt a készítményt édesanyámnak (50+; közepesen kemény fizikai munka+ testkompozíció átalakító időszak) rendeltem. Nekünk elsősorban az ízület és porcvédelem volt fontos. Ilyen terhelés mellett nem éreztem elég komplexnek ahhoz, hogy "önmagában" működhessen, de komplex ízületvédővel cserélgetve nagyon jól működik. Ha valakinek prevencióra kell(ene) vagy nem olyan súlyos az idült állapot, aminek a romlását szeretné megakadályozni, önmagában is alkalmasnak tartom. Egy nagyon jó ár-érték arányú termék. Egyetlen hibájaként a bizarr kinézetét tudom megnevezni.
megfelelő
2016-12-29
Kiváló árérték. Nekem alkari izületi és izom probléma áll fent, túlerőltetés és egy baleset okán, ezért kezdtem el szedni hátha segít. Az izületi fájdalmat abszolút kezeli, s még úgy érzem hogy az izom fájdalomra is hat, igaz nem olyan hatékonyan mint izületre de ennek az oka a sérülésem túlsúlyossága. De mindenképpen ajánlom, és alap kiegészítő szerintem.
Nagy dózis jó áron
2016-12-16
Mega MSM-mel szedtem napi egyet-egyet, amíg el nem fogyott. A térdkattogásom megszűnt, nem is jött elő. Pár havonta egy kúrát nem árt végig csinálni vele. A kapszula könnyen lemegy, vettem is belőlük megint egy dobozzal.
király!
2016-10-20
Mega Glucosamine+full force kollagén+C1000. A legjobb kombó az izületi problémákra.
Igényeimnek megfelel. ÁR-ÉRTÉK
2016-08-14
Mindig is ezt szedtem, egy egész téli időszakot kibírtam betegség nélkül. Hozza amit kell, alapvető táplálékkiegészítő egy testépítőnek, de testvérem is használja (aki fegyencedzést csinál), hiszen több hatóanyag van mint egy sima bolti multi vitaminban.
Hogy, ne fájjon a térded és fel tudj állni!
2016-07-31
Nem azzal van a baj, hogy fájnak az izületeid, hanem, hogy nem tudsz segíteni magadon. Sok mindent kipróbáltam és nem jött be. Egy számomra igen fontos személytől kaptam a tippet a MEGA GLUKOSAMIN-ra. Na! Hát ez az ami! Napi kettő kapszula és dolgozhatsz. Emelek elöl, hátul, oldalt és azt kivánom, hogy ez maradjon is így. Gugolásból emelek, terpesz gugolásból föl le. Szóval a haszon az, ha nem a beszélöre koncentrálsz, hanem arra amit mond. Nem fáj a vállam, térdem. Örülök, hogy így döntöttem. Köszönöm!
Jó kiegészítő!
2016-07-28
MSM és cápaporc mellé szedem megelőzés képp mindháromból 1-t és erre tökéletesen elég is.
Megelőzés
2016-04-13
Megelőzésképpen szedem, remélem segít. Nem fáj most semmim, nagyobb súlyokat is meg tudok mozgatni, de valahogy úgy érzem, hogy a Mega Glucosamine is segít ebben :-). Lehet, hogy csak pszichésen hat, de pl. vállgyakorlatoknál bátrabban használok nagyobb súlyokat. A bal térdem nincs mindig a helyzet magaslatán, de a legutóbbi lábedzésen nagyon jól bírta, ebben benne van szerintem a termék hatása is.
A vállam újra használható ropogás minimalizálva
2016-04-02
Köszönet a termékért! Sajnos 15 éve történt küzdősport beleset szétcseszte a jobb vállam, azóta bármilyen visszakezes mozdulat behugyozás... volt...!! 1 hónapja kaptam ebből a termékből fél dobozzal ajándékba, azóta rendeltem magamnak és szedem! Ez a cucc nem hazudik.. váll probléma minimális szinten, odafigyelve semmi gond! :) a melóban is határozottan érzem lehullott pár korlát! Most édesapámba tolom befele, térdfájáson teszteljük! :)
Úgy néz ki, hogy hatékony
2016-01-29
Szerintem elég hatékony a termék. A térdem miatt kezdtem el szedni, mert egy sima lépcsőzés is gondot jelentett már. Igaz, hogy elsősorban megelőzésre való, de szerintem jobb lett tőle a térdem, nincs az a nyilalló fájdalom már. Minden nap szedem, 2 db-ot előírás szerint. Mínusz 1 pont: kicsit nagy a kapszula, néha keresztbe fordul a torkomon. :)
Nem érzem a hatását
2016-01-27
Egész évben szedek valamilyen izületvédőt, most Mega Glucosamine-t, Mega MSM-et + Multi Pro Plus-t és Collagen Liquid-et. Sokféle izületvédőt szedtem már, igazából különbséget a termékek hatása között nem tapasztaltam. A panaszaim így is előjönnek, majd elmúlnak. Néha elgondolkodom, hogy a Multi Pro Plus mellett kell-e költenem.
Gerincproblémákra bevált
2015-10-23
Édesapám súlyos gerincproblémái azóta szűntek meg, mióta a Mega Glucosamine, Mega MSM és a cápaproc - hármast használja, természetesen az egyéb alapvető vitaminokkal kombinálva! Azóta a meló is sokkal könnyebben megy neki, szóval nemcsak ő, hanem az egész család nagy kedvence lett! :)
jól hat!!
2015-08-27
A párom is és Én is több hónapja használjuk. Én 40 a párom 53 éves és sajnos mát nem olyanok a "forgó-alkatrészek" mint régen. Napi szinten sportolunk és azt vettük észre, hogy kevesebbszer érezzük az ízületeinket terheltnek és nem is sajog annyit mint régebben.
Szuper
2015-07-16
Mega MSM-el szedem Én is mint sokan mások. Naponta 3 szemet tolok ebből is meg a másikból is. Olyan fél éve váltottam erre a kombóra. Nem fáj semmim, hozza amit el lehet várni tőle. Én mondjuk szét szoktam szedni a kapszulákat, aki hasonlón gondolkozik készüljön fel rá az íze szörnyű :D
Bevált
2015-06-26
Amikor guggoláshoz nagyobb súlyokra váltottam, elkezdtem érezni a térdemet, amitől nyilván megijedtem. Mindenhonnan azt hallottam, hogy ez csak megelőzésre való, de pénzügyi megfontolásból mégis ezt vettem.


3 napig két szemet szedtem és megszűnt a fájdalmam, azóta napi egy megy le és a fájdalom nem jött vissza. Lehet, hogy még időben elkaptam :)


Szerintem nagyon tuti cucc! :)
Létfontosságú a hosszútávú súlyzós terhelés mellé
2015-06-10
Ahhoz hogy biztonságban tudjuk izületeinket elengedhetetlen.
Szerintem jó termék...
2015-05-02
Szerintem jó termék, régen is szedtem amikor súlyzós edzéseket végeztem, éreztem hogy kell valami. Most jelenleg térdfájásra szedem 3 hete, minden reggel 2-vel indítok és már érzem, hogy jobban mennek az edzések.
megelőzésre és karbantartásra nagyon jó
2015-04-14
Komoly ízületi problémám nincs, és hogy ne is legyen, ezért évek óta szedek ízületvédőt. A bal térdem kattog és néha szúr, sajnos nem csak edzések alkalmával ezért kipróbáltam már pár terméket, köztük számos patikai készítményt de számomra a Mega Glucosamine vált be a legjobban. Szerintem ár-érték arányban tökéletes! Ahogy többen is írták, megelőzésre és karbantartásra nagyon jó, én kb. 3 hét után már éreztem javulást. Csak ajánlani tudom!
Megéri az árát
2015-04-11
Együtt szedem ezt a terméket a Mega MSM-el, tökéletesen kiegészítik egymást, ezáltal az ízületi fájdalmaim a múlté.
Nekem bevállt
2015-02-01
Mega MSM-el párosítva használom, a szedésük óta megszűnt a térdfájásom. Viszont kicsit kattog a térdem, könyökem és a nyakam azon eddig nem segített de még nem is szedem olyan régóta. Sportorvos szerint nem kell foglalkoznom izületek ropogásával, a térdfájdalomra ajánlotta hogy próbálkozzak valamilyen izületvédő készítménnyel arra ez a páros be is vállt.
Megelőzésre nem rossz választás
2015-01-27
Megelőzésre és általános karbantartásra nem rossz, főleg Mega MSM-mel párosítva. Komolyabb probléma esetén viszont érdemes, valami összetettebb vagy modernebb készítményt alkalmazni.
izületi problémák
2015-01-20
nekem nagyon bevált csak ajánlani tudom
Franko
2015-01-19
Egy hónapja használom de határozottan enyhítette váll fájdalmam és annak kattogását a könyököm kattogását. Nagyon jó. Vegyétek :)
Ízület problémák enyhítése!
2014-12-30
A terméket édesanyámnak rendeletem, mivel ízületi problémákkal küzd (ízületi porc kopás, ízületi fájdalom, kattogás stb..) 1-2 hónap elteltével arról számolt be, hogy a problémái enyhültek... Nagyon jó termék, mindenkinek ajánlom aki hasonló gondokkal küzd.
Kiváló!
2014-12-21
1 hónap után megszűnt a kattogás a nyakamban. Vettem belőle az anyósomnak is (Ő 80 éves), ugyanerről számolt be nekem!!! Vágod?! 80 éves embernek is 1 hónap után megszűntek a kattogások! Ezek után minden ismerősömnek ajánlottam, ráadásul az ára is nagyon kedvező.
Jó volt, de
2014-12-18
a pénztárcámnak és az ízületeimnek jobban bejött az Arthro Guard.
kell
2014-10-29
Én (is) Mega MSM-el együtt szedem. Én puffadok valamelyiktől, de mindegy is, mert az a lényeg, hogy nekem használ.
Porclágyulás
2014-10-12
Porclágyulást diagnosztizáltak nálam, doki javasolta, hogy 1,5 g legyen meg naponta, úgyhogy én 2x1 Mega Glucosamine-t szedek MSM-el egyetembe. Úgy érzem, hogy segít, de idő kell hozzá. Ez mellett még NEM-et szedek.
Megelőzésre
2014-09-19
Mega MSM-el együtt szedem (1-1 szemet) és tökéletesen kiegészítik egymást. 3 éve nincs semmi problémám, heti 4 súlyzós edzés mellett.
Tényleg hozza amit ígér
2014-05-12
10 éven keresztül kattogott a bal könyököm, plusz csomó más ízületemmel is probléma volt. Már jó régen vettem belőle, de akkor körülbelül 3 hét alatt szinte teljesen megszűnt a könyököm kattogása, amit alig hittem el!


Tényleg hozza amit ígér, nem kamu. Tényleg lehet segíteni a porcokon, ízületeken.
Nagyon jó izületvédő
2014-03-20
Nagyon jó izületvédő, nekem a tárogatásnál kezdett el fájni a vállam, így vettem egy dobozzal és napi két kapszulától pár hét alatt teljesen elmúlt a fájdalom. Én ebéd előtt szoktam bevenni a kettőt.
2 hét alatt kisebb csodát művelt
2013-10-04
A vállaim egy idő után feladták és elkezdtek fájni. Ekkor döntöttem a készítmény használata mellett. Napi két kapszula + C vitamin kb. 2 hét alatt kisebb csodát művelt. Szóval nekem bevált.
2013-07-05
Mivel egyszerre több tápkiegészítőm fogyott el, amiket persze kötelező volt beszereznem ;) ezért kénytelen voltam ezt megvenni az Arthro Guard helyett.
NEM mondom, hogy rossz ez a termék. Nekem eleve fájtak az ízületeim, amiket az Arthro Guard helyretett, ezért gondoltam, hogy akkor megpróbálkozom ezzel, hátha szinten tartásnak jó lesz. A vállam kattogása visszatért és fájni is kezdett, de egy idő után ez elmúlott és megint jó, viszont a 20%-os akció keretében beszereztem egyet megint az Arthro Guard-ból, mert annál sokkal jobb eredményeket tapasztaltam. De ismétlem, nekem eleve fájtak az ízületeim.


Szerintem annak tökéletes ez a termék, akinek még nincsenek ízületi fájdalmai, mert valóban segít megvédeni az épséget. De akinek már van valamilyen fájdalma, az szerintem próbálkozzon komplexebb kiegészítővel.
2013-02-08
Nem rossz termék, de érdemes még rákölteni még egy ezrest és akkor már egy összetettebb ízületvédőt is kaphatsz.
2013-01-31
Sajnos szabályosan végzett gyakorlatok mellett is elérünk egy szintet amikor a súly nagysága miatt elkerülhetetlen, hogy ne fájjon valamink. Én ebből az okból vettem magamnak ebből egy dobozzal. Napi két kapszula mellett kb. három hét után azt tapasztaltam,hogy az izületeim komolyabb megterhelés után sem kezdtek el fájni és a korábbi, időnként előjövő fájdalmak is megszűntek. Nálam most NO PAIN YES GAIN van:) Persze ami az izületeket illeti.
önmagában is sokat segített
2012-11-22
Anyagi okokból csak ezt eszem ízületvédelemre, és már önmagában is sokat segített a ropogó fájós vállamon és térdemen.
vállamnál nagyon sokat segített
2011-08-02
Nagyon hasznos termék ízületi problémák elkerülésére. A vállamnál nagyon sokat segített. Na persze ne felejtsük, hogy ez nem csodaszer. Normális pihenés és helyesen végzett gyakorlatok nélkül semilyen készítmény nem fogja megvédeni az ízületeket!


Nagyon jó ár/érték arány.
már nincs is fájdalom
2011-07-27
Sztem nagyon hasznos termék, Scitec Mega MSM és Ca-Mg-t használok mellé (plusz multivitamin). Volt két rossz csuklóm, alig bírtam fekvenyomni vagy haskerekezni, de mostanra már nincs is fájdalom, nagyon jól bírja a csuklóm, jobb mint valaha. Tudom ajánlani mindenkinek. Életem végéig szedni fogom, persze ha nem lesz sokkal drágább.
2010-06-08
Mega MSM mellé szedem jelenleg is. A vállam kattogása ritkább és halkabb, mint azelőtt. Gyorsabb regeneráció.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet