Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Jumbo!  8,8 kg

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Magáért beszél
2020-01-17
1,5 hónap alatt +5 kg. Szerintem ez magáért beszél! Megadta a szükséges kalória többletet amire szükségem volt, így szépen hozta a tömeget. Abszolút meg vagyok elégedve. Megadta a kezdő löketet, ami nem utolsó sorban motivációt is adott az edzéshez. Egy a titok: Nem kell sajálni sem a kaját, sem a Jumbot, különben csak kidobott pénz szerintem.
amire való, abban hatékony
2019-09-02
nekem jobban működik, mintha venném külön a whey professionalt és innám pluszban a vitargot amit már agyontökéletesítettek, de én még mindig nem nyerem attól a kombinációtól azt mint egy komplex Jumbo-tól, így aztán ár-érték arányban még akkor is jobban járok ha a 8.8 kg kiszerelést veszem. sokan hiszik magukat nagyon bölcsnek, hogy ugyan minek ez, ennek a nagy része csak cukor és szevasz. ajánlom tanulmányozásra az összetételét, hogy miből áll ez a "cukor". mert az azért legyen már tiszta hogy nem kristálycukorról beszélünk vagy szőlőcukorról, vagy valami egyéb szarról. ami az összetételét képezi azt nyugodtan elhihetitek hogy az is van benne, az EU-ban nem lehet csak úgy hasraütésszerűen forgalomba hozni semmiféle élelmiszert pláne a tápkieg területen. már rég nem lehetne árulni ha minőség szempontjából megkérdőjelezhető lenne. érdemes itt tisztázni még valamit. kaja az nem is kérdéses hogy rendben kell legyen ha tömegnövelés(testépítés) céllal fogyasztja a polgár. egy adag ebből 808 kalória, varázslatot senki ne várjon ha eszik 1 nap majd ezzel együtt összesen 1300 kalóriát meg nem alszik semennyit, és akkor itt irdatlan növekedések lesznek csak mert a Jumbot eszi, mert nem lesz elég a laikus kajálás sehogy. tömegnövelés a cél itt, ez eleve úgy lehetséges hatékonyan hogy feltekerjük a hangerőt és zabálunk, kalóriatöbbletet eredményezünk a testünkben hogy nőni tudjunk, és merészelünk mindezek mellett valamennyit zsírosodni? hu a fenébe ki hitte volna. szerintem el kell dönteni mi a cél és hogy ahhoz a Jumbo jó-e, segítek, nem a szálkásításnál kell használni amikor visszük lefele a szénhidrátot, ezt csak azért mondom ilyen cinikusan mert néhány ember nem tudom mit gondol az emberi test működéséről azok után hogy ez az egyetlen olyan oldal ahol erről az egészről mindent el lehet olvasni. aki meg nem tette meg, eleve tök feleslegesen nyúl tömegnövelőhöz mert azt se tudja mit csinál.
2019-04-08
Arra számítsatok, hogy tele van cukorral és a legtöbb tömeg ami feljön az bizony zsír barátaim. :) Én vékony alkat vagyok de rám is tett zsír rendesen az izom mellé. Inkább a kevesbé cukros változatát ajánlanám úgy, hogy jobban odafigyelsz a kajádra.
Meg vagyok elégedve!
2018-09-17
Amióta szedem körülbelül 2-3 naponta jön rám fél kg. Naponta 4 kanállal veszek be és mellé szedek még fehérjét (2x), kreatint és anadrolt. Azt kapom a terméktől amire számítottam! :)
Hozza amit az ember vár! Szerintem a piacon kapható legjobb tömegnövelő!
2017-10-26
Nagyon sok mindent kipróbáltam már, de tényleg. Nehezen hízó, vagy inkább nem hízó típus vagyok. Sosem jártam sikerrel. A zöld Jumbo viszont nagyon bejött. Annyira hogy 58kg-ról egy hónap alatt felmentem 66-ra :D Nagyon jó végre látható eredményért küzdeni. Kreatint szedtem mellé és Jumbobol az epreset. Kaja nem mindig volt rendben (egyetem miatt), de azért törekedtem. Így is hihetetlen számomra az eredmény. Szóval ezt vegyétek ha reménytelennek látjátok a hízást.
AJÁNLOM!
2017-08-12
Nekem hozta amit elvártam tőle. 1db 8,8 kg vettem nehezen hízó alkatoknak ajánlom, 5 kg-ot hozott. Testzsírom viszonylag megnőtt most már gyúrhatok tömegre.
Ajánlom!
2017-07-23
Üdv! Edzés után is szoktam inni, hogy a szénhidrát hiányt pótoljam addig amíg nem jutok el az étkezésig. A teljes adag kicsit édes nekem, de lehet csak nekem, nem vagyok egy édes szájú! :)
Igen!
2017-03-10
Évek óta nem tudtam növelni a tömegem. Persze az evésre sem figyeltem oda rendesen részben hanyagságból, de főleg munka miatt nem tudtam. Most valamivel jobban étkezek és iszom a jumbo-t. 4-5 kg már feljött! És bevallom kicsit csalok vele, mert nem mindig iszom meg a teljes ajánlott napi adagot, de így is kiváló!
Már nagyobban veszem
2017-02-24
Már sokadik adagot eszem belőle és azt kell mondanom, hogy a legjobb. Többször vettem a 4,4 kg-os kiszerelést de most 8,8-asra váltottam. Mint ahogy a Builderen is olvastam egyszer a véleményüket: "nem is értem minek tömegnövelőt kis kiszerelésben gyártani". Ezt a véleményt osztom én is. Ez a kiszerelés kiadós és nem kell olyan sűrűn rendelni belőle min a 4,4 kg és a 2,86 kg kiszerelésűből. :) Nagyon hatásos cucc! Ajánlom! :)
Az egyik legerősebb Hard Gainer cucc
2016-04-16
Most vettem meg a második nagy zsákkal, és nehezen hízó alkatoknak ajánlom, akik akarnak is valamit maguktól! Én közvetlen edzés után szoktam vele tölteni, és edzés napokon kívül minden este vacsora után + 1 adag fehérje mellé. Az állaga tökéletes, jól oldódik, az ízén érezni hogy tele van Szénhidráttal és mindennel, amire a szervezetnek szüksége van a gyors és megfelelő izomtömeg növekedéshez. Fokozza az étvágyadat, rásarkal hogy 3-4 óránként egyél, ami nehéz, de kötelező. Mikor fél évvel ezelőtt elkezdtem edzeni 71 kiló voltam a magam két méterem mellé. Rendszertelen táplálkozás, ártalmas szenvedélyekkel laktam jól, de belépett valaki az életembe, és elkezdtem odafigyelni magamra. most 86 kiló vagyok, 105ig tömegelek, addig a Jumbo!, és a megfelelő étkezés adja a válaszomat a kitartó kemény edés mellé! :)
Jumbo
2016-03-27
Sziasztok! Jumbo = nagy és erős. Én nagyon megvagyok elégedve a Jumboval. Azt hozza amit elvártam tőle, persze megfelelő mennyiségű, minőségű kajával. Endomorph testalkatú vagyok. De ez mégsem hízok tőle. TRX + Súlyzós gyakorlatokat végzek, kardiózok, Tehát nem tudok hízni. Minőségi masszát építek magamra. Massza = izom :) Csak ajánlani tudom. Köszönöm Shop.builder, Scitec.
Nem is rossz!
2016-03-20
Kicsit merész ki a 8.8 kg kiszerelést választja, mert kellemes az íze de rálehet unni... Mindenesetre nem mindig az íz a fontos! Lelkes kezdőként vágtam bele és nem is próbáltam még túl sok mindent, meg is lepődtem az eredményen. Nem vagyok egy vártorony és elég sokat is mozgok amellett hogy gyakran hagyom ki az étkezéseket, így hát munka melletti edzés inkább súly vesztéshez vezetett! Edzőtársam ajánlotta, 3 hónapig használtam és közel 9 kg-t hozott, erőben és állóképesében is dobott! Az árát úgy gondolom megéri, viszont kicsit magas a cukortartalma emiatt nem mindenkinek javasolt!
finom, jól oldódik, hasznos
2016-03-15
Még csak most kezdtem el szedni, eddig Jumbo Professionalt ittam edzések után, de mivel nehezen hízó vagyok, most hogy kcisit elakadtam a tömegelésben, átálltam erre. Ízre ugyanolyan mint a professional, finom (vízzel iszom) de érezhetően cukrosabb, édesebb az utóíze, mint a pro-nak, de ez logikus. azt, hogy mennyivel dobja meg az ember súlyát és teljesítményét még nem tudom, ahhoz kell még pár hét, de szerintem nem fogok csalódni.
az egyik legjobb tömegnövelő termék
2016-02-28
Természetesen a 8,8kg-os kiszerelésben éri meg a legjobban! Minden ízben nagyonj finom, és az egyik legjobb tömegnövelő termék! Nagyon jó és hozza amit kell! Az oldódása is teljesen jó igaz Shakerben valamivel többet kell rázni mint, egy Whey Pro-t de ez is szépen oldódik! Nagyon ajánlom, egy minőségi termék!
Megfelelő
2016-02-18
Alapvetően megvagyok elégedve vele, étrend mellett jó cucc. Nekem személy szerint nagyon tömény, edzés után nagyon eltelít, ezáltal nehezemre esik kajálni 1 órán belül. így a zacskó vége felé, alig várom hogy elfogyjon és váltsak Vitargo+fehérjére edzés utánra.
Hozza amit az ember vár!
2016-01-18
Ektomorf testalkattal rendelkezem, 180cm/65kilóval indultam, egy zsák után és lehetőségekhez mérten ODAFIGYELVE A KAJÁRA (~140g fehérje, 420~490g szénhidrát, ebben a Jumbo is bent van!) mellett sikerült elérnem a 71 kilót ami nyilván nem szín izom, de tömegelünk ugyebár és láthatóan formálódtam. Reggel 100g zab+2 kupak Jumbo illetve edzés után 3 kupak Jumbo formában fogyasztottam, pihenőnapokon 2 kupak reggel+zab és a délután folyamán 2 kupak. Ár érték arányban 10/10.
Alapozáshoz
2015-11-11
Kipróbáltam néhány tömegnövelőt, mielőtt eljutottam a Jumbo-ig. Nagy előrelépés volt ez a váltás a sok cukros, alacsoiny fehérjetartalmú cucc után. Ez végre egy komplex, jó minőségő, relatív magas fehérjetartalmú tömegnövelő. Én főképp kezdőknek és nehezen fejlődőknek ajánlanám. Elfogyasztottam néhány dobozzal/zsákkal, de amikor kijött a Professional, áttértem arra, mert nekem jobban megfelel, kevesebb benne a szénhidrát. De jó emlékek kötnek a zöld Jumbo-hoz, sokat segített az alapozásban.
Nagyon jó
2015-08-16
Páromnak rendeltem egyet vaníliásban. Jól oldódik, hozott is rá egy kis tömeget, kellően feltölti edzés után, csak nagyon édes. És külön örült az ajándék pólónak.
Zsír cucc!
2015-07-23
Ha tömegelés akkor Jumbo! Nekem nagyon bevált tömegeléskor, igaz hoz is egy kis zsír/víz duót, de az edzés nagyon megy ebben az időszakban, nagyobb súlyok, alacsonyabb sorozatok! Aki izzadósabb az tapasztalni fogja, hogy a benne lévő kreatin monohidráttól még jobban fog, de ez megbocsátható, mert a szer jól működik.
4 hét alatt 70kgról 75-re mentem fel
2015-07-21
4 hét alatt 70kgról 75-re mentem fel tőle természetesen normális kaja mellett. Egyedül a zsákos kiszereléssel van gondom.. miután beszedtem egy adagot 2 percig küszködnöm kell, hogy normálisan legyen le szigetelve a teteje.. a dobozos verziót jobban honorálnám.. Ízével én csokisat vettem semmi gondom vele!
Ár értek király tömegnövelő
2015-07-19
Tömegnöveléskor amikor meg áll egy szinten a fejlődésem akkor szoktam bevetni. Nehezen hízok, de eddig mindig hozta az elvárt hatást ez a termék. 5-7 kg-t szokott hozni, nem szoktam elzsírosodni tőle, de még egyszer írom, nem vagyok hajlamos erre. Fehérjét mindig fogyasztottam mellé, nem csak magában. Több részre felosztva fogyasztom, nagy részét edzés után. Oldhatósága és íze is jó.Nehezen hízóknak ajánlom, nem fogtok csalódni!
A legjobb tömegnövelő kezdőknek!
2015-07-11
Nekem is ez volt az első tömegnövelőm, hihetetlenül fejlődtem tőle! Ektomorf alkatúaknak ajánlom főként, hiszen a hízékonyabbak könnyen bezsírosodhatnak tőle. Íze, oldódása nagyon jó, az ára is megfelelő, ugyanakkor kicsit sokallom a 86 g cukrot adagonként.
Ha betartod a szabályokat meghozza a tömeget!
2015-07-04
Ectomorph (magas vékony) testalkatom miatt döntöttem emellett a tömegnövelő mellett. Az elején tökéletes volt hozta is a kilókat mind addig amíg nem kezdtem el stagnálni, gondolkoztam mi lehet a baj (mert ugye azt gondoltam marha sokat eszem) de ez közel se volt elég ahhoz h fejlődjek. Így elkezdtem felírogatni h miből mennyit eszem, majd nap végén bújtam a kalória táblázatokat és végeredménybe kiderült h nem elegendő a tápanyagbevitelem. Aztán változtattam a kajámon és megindult ismét a fejlődés. Úgy h ha kezdő vagy ez tökéletes tömegnövelő ha mellette jól kajálsz!! Aki nehezen zsírosodik annak még haladó szinten is ajánlom.
nekem bevált
2015-07-03
Sok fajta tömegnövelőt kipróbáltam már, alapvetően nehezen fejlődöm, megszenvedek minden egyes kilóért. Miután a "gyúrós körömben" mindenki ajánlotta, vettem egyet. Nem kellett csalódnom, ízre, oldódásra tökéletes (epreset vettem), komplex termék, megadja azt a pluszt, ami kell ahhoz, hogy jöjjenek a kilók.
mondhat bárki bármit
2015-04-29
ez egy nagyon jó tömegnövelő! Sokan fikázzák, de nekem személy szerint nagyon bejön! Hozza amit ígér! Rendes kaja mellett, egy 8.8kg-os zsák eddig majdnem 10 kilót hozott, természetesen nem full száraz izomban, de nagyon jól hozza a tömeget!
Jó kis cucc ez!
2015-04-07
Vékony és nehezen növő típus vagyok, és sokak ajánlása, és az itteni értékelések alapján vetem meg az első 4.4kg -os kiszerelést. Kb 2 hónapig tartott és olyan 5 kg- ot hozott rajtam, úgyhogy ezek után bátran vettem meg a 8.8kg-os változatot. Az ízéről viszont annyi észrevételem van, hogy először vaníliásat vettem, de az nagyon émelyítően édes volt számomra. Ezért is rendeltem epereset most, és ez sokkal jobb. Nekem az epres Calippo (jégkrém) ízére, vagy a régi epres Turbórágó és társainak ízére emlékeztet, vízzel keverve, szóval könnyen csúszik. Mindent egybe véve, csak ajánlani tudom.
Kezdőknek a legjobb
2015-02-25
3 dobozzal ettem meg, 6 honap alatt +20kg-ot hozott. Testzsírom viszonylag megnőtt de a kockák láthatok maradtak. Aki megunta hogy vékony az Jumbot szedjen egy jó étrend mellé és hamar jönni fog a változás!
Nincs jobb
2015-02-06
Úgy tolja fel a tömeget, mint a barom. Sovány vagyok, heti hármat edzek. Már másodszor kezdem el a kúrát, mert elsőre elszállt az ihlet, de mindkét esetben nagyon hamar jött a gyarapodás. A csoki nagyon finom, mintha kakaót innék, jól oldódik, és tényleg odaver. A kajám csak kb. van rendben, főleg mert vegetáriánus vagyok, de még így is jövök fel. Mindenkinek ajánlom, aki nagyon nehezen hízik.
Jó termék, szerintem a piacon kapható legjobb tömegnövelő
2014-12-07
Nagyon jő minőségű termék. Jó íz, jó ár, összetétele komplexitása a legjobb.Már sok tömegnövelőt próbáltam szinte az összes top márka tömegnövelőjét, de a Jumbo mindent ver. Sok olyan tömegnövelő van a piacon ami fehérjéjéhez szinte csak hozzáönt egy valag cukrot meg pár extrát jelentéktelen mennyiségben és csillagászati áron adja, de a Jumbo más. Még csak pár napja használom, de már most érzem hogy lesz fejlődés.
Nagyon jó
2014-11-18
A jumbo eddigi legjobb termék amit fogyasztottam. Jól oldódik jó az íze és hozzá a tömeget. Minden 5 ☆.
Finom
2014-11-01
Az első tömegnövelőm. Kb. a felénél járok, csak edzés után fogyasztom rendes kaja mellett. 2 kg-mal gyarapodtam eddig. Ízre eddig a legjobb (csoki), a korábbi fehérjékhez képest.
Számomra első osztályú
2014-10-11
Korábban már vettem egy 4,4 kg-osat és nagyon bevált. A csoki íz nálam a favorit (sose tudom megunni az ízét). Azt a hatást kapom tőle amit vártam.


Szerintem a prémium tömegnövelők közé tartozik, és árban is a minőséghez képest arányos. Csak ajánlani tudom elsősorban a nehezen fejlődőknek, de persze mindenkinek is! :)
Vajon mit
2014-09-25
Nem tudom mit vartak, akik nyafognak. A Jumbo teljesiti, amit iger. Top minoseg, ahogy a Scitectol el is varhato. Amugy is "rengetegen" "szenvednek" azzal, hogy "tul" "szalkasak", tessek, lehet durrantani a Jumbot!
Eddig 2kg plusz jött rám!
2014-09-23
Nekem bevált! Igaz még csak 3 kg fogyott el de erőre és súlyra is egész jól jött fel! Eddig 2kg plusz jött rám! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Epres a tuti!
Oldódás, íz
2014-07-19
Oldódása remek, íze kiváló, (nekem a csokis jött be!). Az árát tekintve van drágább is, és nagyon szépen dolgozik a szer.
Nagyon jó termék
2014-06-24
Remek termék, hozta a tőle elvárt hatásokat. Mind erőben, mind tömegben rengeteget fejlődtem. Hozzá teszem zsírosodtam is tőle, de ehhez hozzátartozik az is, hogy alapból könnyen zsírosodó típus vagyok, szóval ez elhanyagolható dolog. :) Az viszont nem, hogy az oldódása is kiváló. Megéri megvenni. :)
Sajnos nem jött be
2014-06-08
Kb fél ével az előtt, hogy nekivágtam a JUMBO-nak megindultam tömegben, felszedtem kg 6 kiló száraz izomtömeget. 92/195-el vágtam neki ennek a terméknek. 3 kupacot toltam be belőle korrekt kaja és más körülmények mellett, de sajnos csalódnom kellett. Mindössze 1,5 - 2 kg jött tőle, de az sem kifejezetten izomtömeg. Ízlések és pofonok/szervezet/egyén függő.


Ami viszont nem túl előnyös az a komoly cukor tartalma.
Lassú felszívódás
2014-03-23
Tömegelés kezdetén vettem a Jumbot. Gyors anyagcserém végett egy elég magas kalóriás étrendbe volt beillesztve, de amiket itt olvastam, hogy emberek ettől híztak el, furcsállom, természetes ha jó a kajád tudsz vele fejődni, de kurvaisten, hogy nem hizol el. Edzések után toltam 180grammot. Gondot jelentett az edzés utáni első étkezés, mert nagyon nehezen akart elmúlni a turmix utáni teltségérzet. Ez lehet hogy dirket van így hogy nem olyan hipergyors a felszívódás, de nekem annyira nem jött be. Egy tejsavó+gyors ch+monohidrát kombó mind árban mind hatásban veri.
szó szerint TÖMEGnövelő :) :(
2014-03-11
üdv mindenkinek.személy szerint (mindenkinek másképp, ez egyértelmű) de pozitív és negatív dolgokkal is találkoztam vele szemben. zsákosból fogyasztottam el 2-t kb 3 hónap alatt. kb amennyit megettem belőle annyi fel is jött. ez eddig mind rendben van, viszont nem túl elhanyagolható, h hasi és derék tájon zsirosít. nehezen fejlődő alkat vagyok. jelenleg 187 centi magas és 80 kilogramm. amikor elkezdtem 63-4 kiló voltam. tömeget hozott rendesen viszont zsírt is eléggé derék és has téjékra. izomnövekedést kemény edzés (7ből 5 nap izomcsoportokra felosztva) mellett csak az első pár hétben vettem észre, utána csak a hasam nőtt.


ízre csokisat vettem, teljesen rendben volt. picit hígabbra is ráztam, mint kellene. kifejezetten finom natúrban is, de én edzés után használtam csak, 2 banán, 6deci tej, ajánlottnál bővebben kimért adag kb 250 gramm, így tökéletes volt. mellette creatin ment és tribooster. nekem ezek a tapasztalataim vele kapcsolatban. viszont kellene egy kis segítség, egy kevésbé "zsírosító" tömegnövelő gyanánt. megköszönném :) szép napot mindenkinek és elismerésem az oldalért(10/10). nekem sokat segítettek a leírtak, bár kezdő (fél éve edzem) létemre van mit tanulnom :)


jahm és majdnem kifelejtettem... a kajám olyan 60%ban van rendben, mert valamikor mindent eszem mindennel, néha pedig étvágytalan vagyok, de igyekszem ráállni a többször kevesebbet témakörre. üdv mégegyszer mindenkinek! köszönöm Builder :)
Nekem nem vált be, de kezdőknek jó lehet
2014-02-16
Elfogyasztottam régebben egy-két zsákkal, de az én testkompoziciómmal nem igazán jött be. Kezdő koromban (nagyon vékony voltam) viszont jól jött volna.
Eprest tudom ajánlani mindenkinek, meglepően jó ize van. Rázva nem keverve. ;)
2014-02-08
Nagyon jó íze van a többi hasonló tömegnövelőhöz képest! Hasznos termék, megfelelő étrend és edzés mellett rengeteget tesz rád! Csak ajánlani tudom!
10kg szálás izmot szedtem fel 6 hónap alatt
2013-06-08
Szélsőségesen gyors az anyagcserém, igaz hardgainer vagyok. A jumbot reggel edzés után 1-1 adagot illetve a napközben 2-3x fél adagot iszok. A jumbo abból a szembotból tökéletes nekem hogy nem bírok annyit enni amennyit kéne és állandóan éhes vagyok, ezt a jumbó teljesen megoldotta, én hízni így sem hízok tőle, de 3. 8kg adag után 10kg szálás izmot szedtem fel 6 hónap alatt ,ami egy hardgainernél igazán jó :)))
Nehezen hízók számára ez a termék tökéletes
2013-05-14
Nehezen hízók számára ez a termék tökéletes. Én is ilyen alkat vagyok. 8,8 kilóval vettem olyan 3 kilót pusztítottam be eddig és látható a növekedés. Az izmaim sokkal keményebbek jobban bírom az edzést. És még úgy is hogy én a nehezen hízó kategória vagyok úgy is jött egy kis zsír. De szerintem ez természetes ha rendesen tömegelni akarsz. Reggel 2 adagolókanállal nyomom edzés után pedig 3 adagolókanállal. Pihenő napokon csak reggel szoktam 2 adagolókanállal. De mindenképp csak akkor vegyetek ha a kajátok rendben van mellette. Nagyon sok embertől hallottam hogy mekkora sza... termék és mikor rá kérdeztem hogy mit ettél mellette...? Hát csak annyit mondok a parizeles szendvicstől ne is várjon az ember izmokat. Én amúgy BCAA xpressel és king creatinnal szedem ez a kombo nekem tökéletes mindegyik termék óriási.
nehezen hízó társaimnak csak ajánlani tudom!
2013-05-07
jumbo prof.-ról váltottam erre a magasabb fehérjetartalom miatt és jól döntöttem. (Szerkesztői megjegyzés: NEM ennek a magasabb a fehérje tartalma hanem ennek az alacsonyabb! A Jumbo Professional ban több a fehérje, kevesebb egy kicsit a szénhidrát. Ez, a zöld jumbo való a nehezen hízóknak. A másik, a narancs jumbo, a profi, pedig a könnyebben zsírosodóknak. - Bocsi, a szerkesztői megjegyzés miatt, de nem szerettem volna, hogy félreérthetően maradjon itt) ektomorf vagyok, szinte a torkomon kell néha erőszakkal lenyomni a kaját hogy hízzak. jumbo prof.-nál hirtelen megugrott majd lelassult végül megállt a növekedés szinte, váltás után szakaszosan ugyan, de megvolt a növekedés rendszeresen. vékony, magas testalkatú, nehezen hízó társaimnak csak ajánlani tudom!
+7.5 kg izmot hozott
2013-04-21
Kiváló! Csak jó dolgokat tudok róla mondani, nekem személy szerint bevált! Le a kalappal a Scitec előtt! Nekem 2 ilyen zsák elfogyasztása után +7.5 kg izmot hozott, 60kg-rol indultam most 67.5 kg vagyok (Hozzá teszem nagyon nehezen hízó típus vagyok, a kajám 70%-ban rendben volt! Úgy ittam, hogy 2 kanál reggel 2 edzés után, 1 lefekvés előtt. Mellé ment Creatine Monohydrate, 100%Wpp + Multi-pro! Az ízzel és az oldódással nem volt gond.


Szóval szerintem jó kis tömegnövelő!
Jól oldódik és ízre is finom
2013-04-06
Tömegnövelők királya. Jól oldódik és ízre is finom. Nem számítok nehezen hízónak, de én megmaradok a magasabb szénhidráttartalmúnál (zöldnél), annyira bejött. Több termék kipróbálása után ezzel sikerült elérnem a kívánt testsúlyomat. A 8kg-os a leggazdaságosabb annak aki előre gondolkodik; ha utánaszámol az ember, hogy meddig tart ki, és meddig van tökéletesen letudva az edzés utáni tömegnövelő turmixa, nagyon gazdaságosan jön ki az elsőre drágának vélt ár.
rengeteget pisilsz tőle
2013-03-29
Nagyon jó termék! 8,8 kilóból feljött 8 úgy hogy kombináltam a T-360-al. Könnyen oldódik, nagyon finom, más cukros dologra nem is vágysz tőle, éppen elég ami benne van.


2. 8,8 kiló elején tartok kombózva a Mega HMB-vel. Már feljött 1,5 kiló. Egy baj van vele. Néha még éjszaka is felkelek enni (nagyon szeretek aludni), meg rengeteget pisilsz tőle. Gondolom a benne lévő creatin miatt.
1 hónap +4 kg
2013-03-22
Ez az első termék/íz (csokis) ami JÓ ízű mint tömegnövelő! Nem elhanyagolható ha hosszútávon issza az ember. Jó oldódás! 1 hónap +4 kg, végre már tűnnek el a bordák :) Ami fontos nagyon a K A J A. Nekem 7g ch/tsk kellett hogy hízzak! Eddig soha nem sikerült! Hát ezért, mert nem kajáltam eleget. Számolni kell, minőségi kaja stb.. Büszke vagyok magamra! Figyeld a tested, ismerd meg és nem marad el a fejlődés!
plussz 10 kg, feszesebb karok hát és comb
2013-02-20
Szerintem nagyon király.....


Én viszonylag nehezen fejlődöm, de már vagy az 5. zsákot-- mostmár vödröt tolom plussz meg a Power 3d! Kb. 8 hónapja csinálom súly plussz 10 kg, feszesebb karok hát és comb.


Keményen hozza az elvárást. JA és senki ne várja a csodát az első vödör után..... Kitartás és kemény munka mellett a legjobb barátoddá lesz!
88kgről 101ig 6 hét alatt
2012-12-11
A natural testépítés híve vagyok, mindig is az voltam, ezt figyelembe véve szerintem nagyon látványos eredményt tudtam elérni a jumboval. 6 hétre osztottam be, 88kgről /186cm/ indultam, egészen 101ig fel tudtam vele menni a 6 hét alatt!!! Minimális zsírosodás mellett! Bic +4cm, comb +6cm, vádli +2cm, derék +2cm /76cm/!! A legjobb tömegnövelő amit valaha próbáltam!! Reggel nyomtam 100g ot és edzés után is 100 at! Persze az étrendem is rendben volt mellette :)
az emésztésem is sokkal jobb lett
2012-11-22
Kezdő vagyok, számomra a Jumbo volt a legtökéletesebb termék, ami kapható, mert az nagyon nehezen hízók táborát gyarapítom. Az induló adataim 185 cm és 68 kg volt bő fél éve, mára elértem a 75 kg-t. Természetesen rendes táplálkozás mellett ez lehetetlen lett volna.


Lehet, hogy egyedi eset vagyok, de úgy vettem észre, hogy a termék használatától az emésztésem is sokkal jobb lett. Kiválóan betölt, az íze pedig hibátlan. Minden kezdő híznivágyónak kötelező!
nem jött be
2012-09-22
Igazság szerint, nekem nem jött be, pedig elég sok jót hallottam róla mielőtt kipróbáltam volna. Izmot szinte semmit nem hozott, viszont zsírt azt rendesen, főleg a hasamra. Ízre is szörnyű, de lehet, csak velem van a gond, és túl finnyás vagyok.
Ezzel aztán lehet hozni a tömeget!
2012-08-29
Sziasztok! Ezzel aztán lehet hozni a tömeget! Egy próbát mindenképp megér. :-)
2 hónap alatt 13 kg nőttem tőle
2012-07-10
Nekem hozta amit elvártam tőle. Két 8,8 kg vettem 2 hónap alatt fogyasztottam el és 13 kg nőttem tőle persze megfelelő kajálással. Oldódással nincs probléma. Erőszintem növekedett míg használtam. Ízre meg elviselhető nem jelent problémát meginni.
1,5 hét alatt hozott 1,8kg-ot
2012-06-30
Sziasztok.


Ez a termék egy igen brutális termék.


1,5 hét alatt hozott 1,8kg-ot. A kaja nagyon rendben van. Úgy szedtem, hogy reggel 2 kanál és edzés után 2 kanál. Pihenőnapokon meg csak reggel 2 kanál. Oldódásáról annyit, hogy ha beleöntöm a vizet akkor szinte egyből feloldódik. Íze is jó (csokis). Vegyétek és egyétek mert igen jó.
2 hónap alatt híztam 6kg-ot
2012-04-22
Sziasztok!


Az extra nehezen hízó kategóriába tartozom, tehát a Jumbo mellett döntöttem. Múlt év elején neki álltam gyúrni, csináltam is fél évet, ez a fél év alatt 7,5 kg-ot híztam (60kgról, 67,6ra), úgy, hogy elszórtan vettem 2 zsák jumbot, multi prot többször, és egy vödör volumass 35öt, de nem is ez a lényeg. Idén februárban végre eljutottam arra a pontra, hogy neki állok újból mert vissza fogytam újra 60kg-ra. Megvettem a kezdő tömegnövelő 1 csomagot (Jumbo, Multi Pro, Attack) és neki durrantam. E hónapban vettem meg a 3adik csomagot. Az Attackot csak az első hónapban szedtem edzés előtt. Tehát így mára össze jött 2 havi kúrára való. Az utóbbi két hónapban, már rendeltem 3-3 csomag 1 kgos zabpelyhet is. A kora reggeli és délelőtti Jumbo adagomba (100g/adag) teszek 50-50 g zabpelyhet, a 3adik adagomba (délután) csak néha 20-30got. Nos a kajámról annyit, hogy a Gastroyal hozza minden délelőtt a munka helyemre (húsos leves + második), ha tudok csirke mell rízst rendelek mindig, ezt el is fogyasztom délelőtt. Délután ha tudok tojást eszek, vagy csirke mell rízst, elég elszórtan. A munkámról is tudni kell, hogy heti 5 napot dolgozok átlag 10 órát pékségben, egész nap pörgök mint a ringlispil, full aerob az egész.


De most már rászeretnék tapintani a lényegre. Én tényleg nagyon nehezen hízó vagyok, mégis viszonylag (és lehet sokat mondtam ezzel), rendbe tettem a kajám (ha nem is mindig azt amit kell, de 2 óránként bekapok valamit) és minden hónapra megvan a kis csomagom, az edzésem is rendben van és pihenek is mellette eleget (napi 8óra alvás) és csodák csodájára 2 hónap alatt híztam 6kg-ot, tehát újra 66 kg vagyok.


A lényeg, ha tényleg rendben van a kajád, pihensz eleget és jól gyúrsz, lehetetlen, hogy ne kezdj el hízni, főleg ha kezdő vagy és egyszer csak a hétköznapi punnyadék kis életedbe nem hozol egy ilyen hatalmas változást.
LEGJOBB
2012-01-24
Aki brutálisan akar tömegnövelni annak ezt a cuccot kell tolni;)


LEGJOBB, KEDVENC, JUMBO!!!:D
2-3kg plusz feljött
2012-01-05
Felkelés után és edzések után ittam 1-1 adagot. Jól visszatöltött, energikusabb voltam a sok ch-tól és a maratoni hosszúságú edzések alatt sem fogytam sőt még 2-3kg plusz is feljött minőségi izomban. Nem zsírosított abszolult. Bár 1 edzésen legalább 2000-3000kcal elégettem (futás, biciklizés, úszás) Szerintem nagyon korrekt termék főleg ahoz mérten, hogy 8,8kg-t kapsz **ezerét!!!
Ár/érték arányban teljesen korrekt
2011-12-20
Semmi gond nem volt a cuccal, megjött, kinyitottam, kanál volt benne ez plusz pont a zsákosnál. :)


Étrendnek megfelelően fogyasztottam és hozta a várt hatást.


Én az adagokat elosztottam, negyed adag reggel, a többi edzés után.


Ár/érték arányban teljesen korrekt.
szemmellátható jelei vannak a tükörben
2011-11-24
kíváncsiságból vettem, hogy kiderüljön mi a különbség az otthoni wpc+dex mix és egy piacvezető tömegnövelő közt és be kell valljam, hogy ezzel a ch komplex-szel a 2 hónapos használat alatt szemmellátható jelei vannak a tükörben, dagadt vagyok még sem a hájam vastagodott tőle, valószínűleg kevés ch-t raktam eddig a turmixba (50g), nem is értem ki veszi meg manapság ezeket sima whey+dex/malto elavult termékeket, olcsóbban csak úgy lehet kihozni otthon keverve ha mindenből a nagykiszerelést veszed de az 100k egyszeri kiadás ami 5 zsák jumbo ára, következőre a jumbo prof zsák jön a kutyulgatást hagyjuk meg a vaterás szarrágó hülyékne :DDD
2011-10-02
Azért nincs minden rendben a jumboval :/ Jumbo fogyasztása előtt a koleszterin szintem 5.1 volt. 4 kiló elfogyasztása után 6.3 lett (a betegesen elhízottaknak van ilyen) azért ezt mért nem írják rá a termékre?


A koleszterin sok minden függvénye, az újabb kutatások az egyénenkénti hajlamnak egyre nagyobb szerepet kezdenek adni... Az biztos, hogy a testépítő, izomépítő táplálkozásnak ára van, a túl sok kalória, a sok hús (csirkemell, hal, marha, stb.), a sok cukor (szőlőcukor, maltodextrin, egyéb szénhidrátforrások - akár a rengeteg rizs is) mind-mind hatással lehet a szervezetre. Ezért érdemes rendszeresen orvosi ellenőrzésre járni. Sajnos van, aki genetikája miatt nem igazán előnyös, ha testépítéssel foglalkozik (akár naturál, akár nem naturál módon), mert a megnövekedett testsúly, izomban is, nem "természetes". Nem vagyunk egyformák. Van, akinek a szervezete, anyagcseréje azt a táplálék mennyiséget amit az izomépítéshez be kell vinni, már nem tudja maradéktalanul, megfelelően és egészségesen feldolgozni. Nekik egy sportos életmóddal és nem túl nagy izomzattal be kell érniük. Hasonlóan, vannak, akik a futást erőltetik, pedig az ízületeik nem alkalmasak genetikailag az állandó, éveken át tartó hosszú futásra... Másoknak meg igen. Az előbbiek, pár év után komoly ízületi kopásokat szednek össze, míg az utóbbiak hosszú évtizedes rendszeres futással is: semmit. Ezért fontos az állandó odafigyelés, a rendszeres orvosi kontroll azoknál, akik el kívánnak menni a kicsit is extrémebb sport irányába.
Jó kis termék!
2011-09-09
Jó kis termék! Reggel és edzés után, maximum még lefekvés előtt, bár ugye ez nem étrend helyettesítő! Ha az ember eszik mellette rendesen, akkor meglesz az eredmény! Egyik haveromnak nincs nagy étvágya, és itta-itta mégse hízott tőle!
Nekem bevált csak ajánlani tudom!
2011-09-05
Szedem reggel, edzés után, meg lefekvés előtt is, hozza amit kell, tényleg nem árt egy jó testápoló mellé :D


Mikor megiszok egy adagot belőle dolgozik a gyomor, elég telt érzést okoz.


Csokisat vettem már több mint 14 kilót finom, csak herótom van már a csokitól. :D


Jó az oldódása! Tejben is!


Nekem bevált csak ajánlani tudom!
nagyon bejött és relatíve olcsó is
2011-08-31
Nem kell ezt túlmisztifikálni. 150g ch + 50g fehérje naponta. Komplex ch, ezért közelebb áll a normális kajához, mint a hagyományos cukros szarok. Nekem nagyon bejött és relatíve olcsó is.


Egyébként mi az, hogy zsírosít?? Egyesek a kiskegyed fórumról járnak ide? Bakker.
6kg jött fel rám 1 hónap alatt
2011-08-20
Most értem egy 8.8 kg-s végére :) Oldódásra nagyon jó ami nekem fontos.... Hatása mégjobb: 6kg jött fel rám 1 hónap alatt ami nálam hihetetlen jó eredmény. Eddig 1 éve stagnált a súlyom de úgy hogy 1 kiló se jött fel :( Egyszóval 10/10 pontot kap a Jumbo :) A jövőhéten veszek még egy 8.8kg-at :)
nem hozott semmit
2011-08-17
Vettem belőle a zsákos kiszerelést és sajnos nekem heti 3 edzés mellett sem hozott semmit. Azt hozzá tenném, hogy nagyon nehezen tudok csak hízni és a táplálék bevitel sem volt mindig tökéletes időhiány miatt, de azért a semminél mégis többet vártam volna. Lenyomok még egy zsákkal most B-100-al és creatinnal együtt hátha így összejön, mert egyébként csak jót hallok róla ismerősöktől is. ;)
kiváló termék
2011-07-24
Jópár zsákkal és dobozzal vettem már belőle! Az eddig használt legjobb tömegnövelő valamiért a benne lévő zabot néhány nap után a gyomrom nem tolerálja, sajnos nem tudom, hogy miért nem, de igazából nem is érdekel ez a része!:D Ezt leszámítva azt hozta amit vártam tőle Scitecnek egy kiváló terméke!
megy tőle a hasam
2011-07-21
Kegyetlenül megy tőle a hasam, valami nem stimmel vele.
Nálam csillagos 5ös
2011-07-09
Tömegnövelés céljára tökéletesen megfelel, persze megfelelő étkezések mellett. Nekem a 4,4kg-os hozott megközelítőleg 3-4kg-ot, ami az én esetembe már nagyon jó, mivel nehezen hízó típus vagyok. Reggelire zabbal megspékelve ment, illetve 1 adag ment edzést követően, kis fehérjével kiegészítve. Nálam csillagos 5ös.
Jumbó megadta a löketet
2011-06-28
Ha tömegel valaki és megadja a szervezetének a maximumot, akkor is előfordulhat hogy holtpontra kerül, nálam is így volt de Jumbó megadta a löketet hogy még több kalóriát toljak. Nagyon keményen adja az erőt is... édes mint az állat ezért javaslom hogy több vizet adjatok hozzá mint az előírt mennyiség. Ha nem sikerül hízni akkor csak ebben bízzatok, ha ettől sem sikerül ott már gond van...
láltható fejlődést érek el
2011-04-18
Sziasztok!


Most használtam el, egy 4.4eset és vettem meg a 8.8at. Ajánlom mindenkinek, végre egy kieg amivel láltható fejlődést érek el, persze helyes étkezéssel mellette. Tényleng nem az izéért iszod, de az pozitivum, hogy jól oldódik. Aki meg olyan ügyetlen lenne mint én, vigyázzon a nyitásnál nem kell levágni a tetejét se semmi!:D
sok megy a hasra
2011-04-05
Most fogyasztottam el egy zsák Jumbot és a következőket tapasztaltam vele:


Én vanília ízesítésűt vettem és reggelente 2 kanál, edzés után 3 kanál, este 2 kanál adagolással ittam. Kipróbáltam tejjel és vízzel is. Oldódása jó, ízre kinek hogy... Nekem vízzel nem annyira jött be.


Mindazok mellett, hogy a táplálkozásomra nem nagyon figyeltem oda (kb naponta 3-4szeri étkezésem volt) és mellette még Attack-ot fogyasztottam kreatinnak, éreztem a hatását. Az egy zsák jumbo által jött kb tisztán 4 kg (72-ről 76-ra), illetve éreztem erő növekedést is, de ugye ez köszönhető a kreatinnak is.


Viszont vigyázni kell vele, mert szerintem zsírosít és sok megy a hasra, úgyhogy ha valaki nagyon félti a kockahasát még tömegnövelés alatt is annak nem nagyon ajánlom...


Most egy 100% Whey Proteinnel próbálkozom, helyette...


Amúgy nálam a Jumbo egy 10-es skálán 7-est kap (Ár-érték, funkciója alapján)
Iszonyat tömeget hoz
2011-02-21
Iszonyat tömeget hoz normális kaja mellett!


100 kilós vagyok, de egy edzés utáni adag után kapkodom a levegőt ha még enni is akarok.


Persze a kaja arányokat grammra be kell lőni, ha nem eszel félre tömegelés alatt sem, akkor nem zsírosodsz annyira.


Ha félrezabáltam rám is jött a hasra, de ahogy meghúztam a szemetet megállt;)


Nagyon ajánlott holmi!
Jó termék
2011-02-01
8.8 tette a hatását.


Minden edzés után egy adag, mellette volumass 35 prof.


Jó termék, csak ajánlani tudom.


Mellé valami jó testápoló és anti stria krém nem árt :)
tökéletes termék
2010-10-24
Messzemenőleg a legjobb töminövi amit eddig használtam az évek során. Sokféle gyártóét kipróbáltam, évekig használtam egy félét, aztán kipróbáltam a jumbót mert kiváncsi voltam hogy milyen, ismerőseim közül szinte mindenki dicsérte. Hát nem okozott csalódást. Egy adagot érdemes szét osztani 2 részre, legalábbis én így iszom. 3 kanál reggel, 3 deci vízben, bele a turmix gépbe és gyönyörűen csomómentesre lehet turmixolni kb. 10 másodperc alatt. Nem sűrű, eléggé híg ami nagyon teccik mert így olyan mint egy tejeskávé :) (csokis)


a másik adag is 3 kanálból áll, az jöhet edzés utánra. És most jön a java... edzés utáni turmixoktól mindig rosszul voltam, eltelítődve, éreztem a gyomrom h non tele van. Mióta a jumbót iszom edzés után semmi ilyen nincsen, semmi rosszullét, teltségérzet vagy levertség... nagyonjól visszatölt, és hála a többféle szénhidrátnak (palatinose, zabpehely, vitargo) nemleszek rosszul tőle... Az ár/érték arány csillagos ötös, 8,8kg ennyi pénzért ajándék főleg egy nagynevű gyártótól. A felszívódás fokozóknak hála már kb. 1 órára rá tudok rendesen kajolni, ami nálam nagy szó, mert a régebbi töminöviktől 2-3 óra után jött csak meg az étvágyam annyi h tudjak enni. Ismét egy tökéletes termék a Scitec-től. 10-ből 12-es a termék! Remélem jó sokáig fogják forgalmazni :D
egy hét alatt hozott fel egy kilót
2010-08-13
nagyon jó dolog ez a jumbo heti 4 szer edzek, naponta 4-5 ször eszek nagyából rendbe tartott tér3endel és egy hét alatt hozott fel egy kilót... megjegyzem nagyon nehezen hizok minden étkezés után enzym tablettát kell szednem.. de az összes tömegnövelőböl amit eddig használtam ez viszi a pálmát.. szal nagyon jó cucc az oldodása elég jó, finom is szal 10-böl 10 et érdemel....:D
borzasztó íze volt
2010-06-27
a vanilliásat vettem elöször, a végére már rókázhtnékom volt töle.


másodszorra az epres jött. attól már elöször is. borzasztó íze volt. a shaker olyan büdös lett tőle, hogy kidobtam a francba.


De leszarom. Az egészet. nagyobb lettem, és még nagyobb leszek.


(csak azt sajnálom, h nincs több íz, mert ha ár a csokisat is kivégeztem, nemtom mit csinálok, mert ez a legjobb és nem akarok semmi mást.)
((amúgy én mindkettőt itt vásároltam, csak azért van csillag, mert telefonon rendeltem és nem neten))


(Legközelebb kérd, hogy a telefonos rendelésedet kapcsolják az azonosítódhoz, és akkor nem lesz csillag!
visszazárható, de ennek se láttam semmi jelét
2010-05-20
Nem kifejezetten a termék hatásáról írok, csak volt egy esetem ezzel a klassz cuccal. Életem első Jumbo-s 8,8-as csomagját pusztítom. Mikor megkaptam azonnal problémába ütköztem... hogy nyílik? Feszegettem a zsák tetejét a sarkainál a füleinél... erősen oda volt ragasztva küszködtem vele vagy 10 percet. Olvastam a neten, hogy visszazárható, de ennek se láttam semmi jelét. Végül is nem jöttem rá, hogy hogy nyílik... nem láttam semmi olyan írást, hogy: Itt nyílik, vagy Open here vagy akármi, fogtam egy ollót azt jónapot! Miután kibontottam, már megtaláltam a visszazárható részt, meg hogy hol kellett volna kibontani (hosszú vízszintes perforált csík a zsák oldalának tetején), de még most se tudom, hogy működik a visszazárható része. Valószínű, hogy én vagyok láma. Szóval a kibontás után szabadon érintkezett a levegővel a cuccos... gondoltam nem romlik, meg és eddig ezzel nem is volt gond, viszont arra nem gondoltam, hogy egyik reggel bepókhálósodik. Nagyba kanalazom a Scitec-es shakerembe, mikor az első kanál után a por szépen kipottyant... valami fekete cucc meg bennmarad a kanálban. Nézem mi az átok nyavalya az, mire megmozdult. Na több se kellett... abban a pillanatban el is dobtam a kanalat úgy megijedtem. Egy pókot sikerült kikanalaznom és mivel elég nagyra nőtt, biztos vagyok benne, hogy ő is benyalt pár gramm Jumbo-t, de azért még mindig én vagyok az erősebb :D Azóta letakarom egy rossz ruhadarabbal, ha már egyszer nem tudom visszazárni. Már csak némi pókhálóval kell megbirkóznom... remélem nem káros az egészségre! Na csak ennyit akartam... sose hagyjátok, hogy bárki vagy bármi belemásszon a táptokba!
20 nap alatt hozott 6 kilót
2010-04-04
20 nap alatt hozott 6 kilót, normális étkezés mellett. Erőben nagyon megdobott, edzésekre is jól feltölt. Kezdőknek mindenképpen ajánlom, ez a legjobb tömegnövelő. 5 csillagos
hozott 3 kg-t
2010-03-13
sziasztok!


holnap leszek a felénél a zsákosnak és már hozott 3 kg-t, úgy h a kaja sajnos nincs rendben teljesen, szóval teljesen meg vagyok vele elégedve. pláne úgy hogy rossz kajálásnál is sokat segít. (mondjuk ezt alapul véve nemtom miért mondják mindig itt a srácok, hogy a legfontosabb a kaja, de mondjuk ők értenek jobban hozzá, ezért ebben ne halgassatok rám)


viszont abban igen, hogy mindenképpen megéri. nincs sztem olyan ember, akinek ez ne segítene kisebb nagyobb mértékben. TE sem lehetsz kivétel!


U.i.:de mondjuk minden éremnek két oldala van, ahogy azt itt is megtapasztaltam. az egyetlen negatívum az, hogy a vaníliásnak olyan tömény cukor íze van, h csak nehezen megy le a torkomon, de még így is megéri. az én faterom nem szereti az édes cuccokat. aki így van ezzel, mint ő, hát...
Nagyon ajánlom, tényleg hasznos termék
2010-02-23
Halihó!


Az alapozás után (rendes kaja + crea bomb + AM-es Mass Power) ami nálam jó pár hónap volt, úgy döntöttem, váltok. Akkor a 183 centimhez 98 kiló körül kezdtem, és 106 kilóig mentem fel. Plusz javult sokat az erőszint. De lassult a fejlődés, és hát az új/változatosabb gyakorlatok mellett a mannán is változtatni akartam. Így jött a Jumbo, mivel erről olvastam ár/érték/hatás alapján a legjobbakat. Először, csak egy 4,4-eset vettem, de már az is meggyőzött, újra lendültem fejlődésben. Ezután már nem volt kérdés a 8,8-as csomag. Nagyon ajánlom, tényleg hasznos termék, egy kis + Crea Bombbal együtt veri (nálam) a mezőnyt. Az íze nem érdekel, nekem a hatás a lényeg - mindegyik édes, azt kész. Aki csak a gasztronómiai élvezetek miatt issza, az takarodjon el csokit enni, vagy étterembe, de legalábbis innen el... Mert hogy a gyúrás nem erről szól. Megfelelő edzés, megfelelő táplálkozás, megfelelő pihenés. És bizony néha olyan dolgokat is le kell gyűrni/meg kell tenni, ami rossz. Ja hogy ez már derogál? Akkor kisfiam tünés vissza a játszótérre hintázni. De tényleg: ne csináljunk már gasztronómiai rovatot abból, ami egy termék hatásmechanizmusát hivatott bemutatni! Köszönöm, hogy elmondhattam a véleményemet!
hozta rendesen a kilókat
2010-02-20
Nagyon ütős cucc :) hozta rendesen a kilókat... csak ajánlani tudom annak aki megragadt a súlyánál és nem tud hízni, mert ettől beindul.... Én majd 6-7 hónapig megálltam 78 kilón, de ettől beindult rendesen.....


Az napi 5 adagot érdemel 2 részletre bontani, mert egyszerre pl meg sem tudja emészteni a szervezet az egészet. Reggel 2kanál, edzés utan 3 ;) Nekem ez bejött.


Ami nem tetszett benne:


1. a port beraktam a shakerbe összeráztam és szabályos nagyságúra dagadt benne a zabpehely.... mintha a reggeli zabpelyhemet ettem volna kakaóval.:S


2. jött pocak tőle nagyon :S
Erőben és tömegben is hoz rendesen
2010-02-17
Én a zsákos kiszerelét vettem meg ment mellé daely one meg hoot blood is. Nagyon ütős kis motyó lett! Aki egész nap rohangál mint én annak kell a ch szal...jumbo!! Erőben és tömegben is hoz rendessen, és még csak a zsák felénél vagyok!! SZAL 10/10 NÁLAM... 1 gond van vele vagyis inkább a kiszereléssel...:S Ez a zsákos kiszeleés nem a leg célszerűbb ahányszor 1 adagot kiveszek belőle mindgyárt tiszta mocsok lesz minden mivel a por rátapad a zsák bels felére..:S szal vödörben jobb lenne. de amúgy fasza aki megteheti VEGYE!!
egy 8.8-as Jumbo megtörte a jeget
2010-02-09
Én már elég régi motoros vagyok e sportban, sokáig állt a fejlődésem hiába minden, aztán egy 8.8-as Jumbo megtörte a jeget, 40 nap alatt. Reggeli egy adag, vacsora egy adag. Kaja változatlanul hagyva, de a plusz 100gramm fehérje és 300gramm CH megtette a hatását!


A lényeg az extra fehérje plusz extra CH a tömegnöveléskor! Na ebben megvan!
nagyon jó anyag
2009-10-26
Szerintem nagyon jó anyag ... a jó étkezés mellett persze.. Nagyon állatt.. igaz eprestöl kicsit kerülget a hányinger de a hatása miatt le******. :D
láthato a fejlődés
2009-10-21
Elengedhetetlen ez a cucc ahhoz, hogy meglendítsd a fejlődésed ha esetleg megállsz. Gyönyörüen láthato a fejlődés egy 8,8 as után... 10/9- es :) Akinek van rá zsetkoja igya mint a vizet ;)
2009-10-08
Hogy a fenébe nőtettek 5-8 kg-t 1-2 hét alatt???? :)


Én egy éve szedem a vm35-öt, meg most fogyott el 1 ilyen zsák is, de az egy év alatt szedtem fel 4kg-t. 28éves, 79kg, 171cm magas vagyok, étrend 90%ig rendben, edzés/pihenés szintén...


Szerkesztői megjegyzés: ezek olvasói vélemények (jelezve, hogy ki az aki a shop-ból tényleg vásárolt is a termékből és ki nem), nem ellenőrzöttek, bármit beírhat bárki. Egy szerencsés kezdő, nekiáll edzeni, és rendesen táplálkozni. A korábbi napi fél parizeres zsömle után ha van egy közepes kajálása, egy jó kiegészítése, és egy jó tinédzser-genetikája, meg esetleg egy rossz mérlege, akkor az első hetekben elképzelhető látványos testsúlybeli változás. Később ez lelassul. És gyengébb genetika mellett, minden gramm izomért keményen meg kell dolgozni egyrészt a teremben, másrészt a konyhában. Azért jó, ha többen írtok, mert egyedül ezzel lehet egy internetes vevővélemény rovatot árnyalni.
befogtok sz.rni a fejlődéstől!
2009-10-07
A létező legjobb és legösszetettebb tömegnöveő! Sok év edzés után nálam ez volt a kulcs a további fejlődéshez! Napi 1-2 teljes adag JUMBO!étrenddel és befogtok sz.rni a fejlődéstől!!!!!
statikusan feltőltődik a por
2009-08-29
Ma érkezett meg a zsákos kivitel, ami meglepetést is tartogat: ha műanyag kanállal veszem ki belőle statikusan feltőltődik a por (ennivalónál ez vicces :) ) és szétugrál mindenfelé...


Íze leginkább a zab dominál ami simán nyelhető, remélem hasznos is lesz.
Köszönöm Scitec
2009-08-26
Hali!


egy 16 éves srác vagyok. 1 éve kezdtem el ugymond ezt a gyurást de most álltam neki igazábol. ez az első táp kiegem. a csokis valmi kurva jo. és ezt figyeld leirom a fejlődésem: jún 28-án kezdtem el szedni 70 kg voltam 50 kg-val nyomtam fekve 34 cm volt a bicepszem és 104 cm a mellem. JUMBO+ NAPI 4000KCAL ÉS KEMÉNY EDZÉS. Augusztus 2.-án kar 39cm mell 118 cm a sulyom pedig 81 kg és a fekvenymásom 50 ről 80 ra ugrott és ez a széria.


Köszönöm JUMBO Köszönöm Scitec ;)
10 kilot hozott 1 hónap után
2009-07-19
napi 5 - 6 szoros étkezés reggeli és edzés után jumbo lefekvés elött pedig 100% Iso Whey. nekem 10 kilot hozott 1 hónap után. meg vagyok vele elégedve
1 het alat 5 kg hozott
2009-07-16
hello jo ez a cucc nekem 1 het alat 5 kg hozott ajanlani tudom
1 het alat 5 kg sulyt hozott
2009-07-15
hello nekem nagyon bejött igaz hogy en meg toltam ra 100whei, tribulust, propadrol, igf-7big, aminot, multivitamint de nalam 1 het alat 5 kg sulyt hozot ez a kombinacio 100 ezer f de de eöben tömegben tuti s total legalis ha van ra valod probald ki a propadrol pici agresziot ad de mar 3 nap utan erzed mig a tribulusz nulla 8,8kg jumbo jo cucc
nőttem több mint 10 kilót!
2009-06-28
Most vettem meg a 8,8-ast, eddig 4,4est tudtam csak venni. Szerintem a legjobb az ár/értéket nézve! Én kb másfél 2 doboz 4,4es elfogyasztása mellett nőttem több mint 10 kilót! Egy picit zsírosodtam is, de belefér a 2,5-ös zsírszázalékom miatt:) Aki nehezen hízó típus annak ez a legjobb termék!
78,5 kilórol 85,5re mentem fel
2009-06-25
Nagyon jo ez a cucc reggel edzés után és este toltam. jol oldódik, ize is finom:P feltöltés után 78,5 kilórol 85,5re mentem fel szoval bevált rendesen
Segített átlépni a holt ponton
2009-05-20
Én már betoltam magamba egy 2.86 kilós kiszerelést még mikor az kijött. Segített átlépni a holt ponton és újra hízni kezdtem. Május 12-én 85.8 kg voltam, mára 91 kg és nem zsírosodtam be annyira mint előzőleg. Természetesen figyelni kell a kajára és csak zabálni, pihenni, keményen edzeni. ;)
2 hét alatt 5kg
2009-05-14
Sziasztok. Én 2 hete nyomom magamba (2 merőkanállal reggeli és edzés között tejben, edzés után kis csoki gyümölcs, utána még 2 kanál JUMBO vízben), tehát 2 hét alatt 5kg bár ha nem figyelek oda hogy mit eszek mellé akkor zsírosít a derekam környékén. De nagyon jó, megéri az árát, aki hízékonyabb szerintem ne ezt válassza.
Nagyon jó termék
2009-05-12
Nagyon jó termék. Elfogyasztottam már egy 3 kg-os kiszerelést, és mára jött meg a 8,8 kg-os is. Ízre nekem nem jön be, sem átlagra, de a hatása a fontos, az pedig kíváló. Állagra jobban ízlett az Anabolic Whey. Krémesebb.


Mondjuk a kettőt nem is lehet összehasonlítani, mivel az egyik egy szénhidrátos tömegnövelő (zabpehellyel), a másik pedig egy magas fehérjetartalmú tejsavó-protein (izolátum és koncentrátum).
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet