Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Taurine  90 kap.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Jó...
2018-02-21
Egész nap élénkebb vagyok tőle, s különösen abban érzem a hatását, hogy a késő esti edzéseimet is végig bírom nyomni.
Nagyobb lendülettel tudok edzeni
2017-01-05
Napi 3x1 szem szedése ajánlott. Érezhetően nagyobb lendülettel tudok edzeni, a napi teljesítő képességet nagyságrendekkel megnöveli, emiatt az önbizalomnak is jót tesz. A fáradékonyság szinte eltűnik, az egyes sorozatok közötti pihenőidő szükséglet nagyságrendekkel csökken. Nélkülözhetetlen kiegészítő!
nagyon jó, de csak egy ideig
2016-10-09
Az első 2 hétben nagyon határozottan érezhető hatásai voltak. Szorongásoldó, hangulatjavító, határozottan energetizáló, de nem pörget. Fura, de nekem az étvágyamat csökkentette, a páromnak meg pont fordítva. Viszont nagyon gyorsan hozzászoktam, pár hét után már nem érzek tőle semmit. Majd kipróbálom pár hét szünettel, hogy újra működik-e.
Egyetemisták főiskolások, napi 12 órát aggyal melózók figyelem
2015-07-17
Sajnos nem futja a keretből rendszeresen megvásárolni, de amikor extra tunning kell az agynak, az alábbi kombót tolom: Taurine + Caffeine + Gingko Biloba + Lecithin + Omega 3 + tyrosine + Ginseng. Sajnos azonban el kell, hogy mondjam, hogy mindenből legalább a gyártó által ajánlott adag háromszorosával érdemes próbálkozni. Kivéve Omegából, mert abból napi 10 megy. Este Tryptophan és GABA. A vitaminokat nem részletezem, de B komplexből és C-ből is mehet extra adag. Vizsgaidőszakban, megterhelő szellemi tevékenységnél segít. Nem kicsit :-)
nem csodaszer
2015-07-03
Általában kreatin kúra mellett szoktam kiegészítésként használni az energizáló-erőnövelő hatása miatt. Csodát nem kell tőle várni, de szerintem 2-3 hét szedés után érezhető a hatása. Energikusabb tőle az ember. Egy próbát megér mindenkinek szerintem, a bolti energiaitaloknál sokkal többet ér!
Eddig optimális hatás
2015-05-21
pontosabban hosszabb távon tudom csak majd értékelni
Jó termék!
2015-04-29
Nekem bevált mindenféle szempontból, azért is használom! :-)
Túlpörget
2015-01-02
Azt olvasom sok builderes válaszban, h nem pörget... Ha reggel egy kapszulát beveszek, este garantáltan semmi alvás. Már 2-300 mg-tól is rosszul alszom. Pozitív "sejtépítő" hatásai miatt szerettem volna szedni, de számomra ez egyszerűen lehetetlen vállalkozás.
Erősebb és masszívabb lettem tőle
2012-08-16
Erősebb és masszívabb lettem tőle, egyetlen negatívum az az iszonyatos szájszárazság.
nem fáradtam
2012-01-22
Engem nem pörgetett edzésen, de a pozitívuma h még egyszer annyit tudtam volna dolgozni, tehát nem fáradtam úgy el.
nagyobb erőnléttel tudok edzeni
2012-01-07
sziasztok, 2-es típusú cukorbeteg vagyok, edzés ellőtt 1db, utána is 1db. pihenő napon 2db szétosztva kaja kötött, nekem nagyon bejött! sokkal nagyobb erőnléttel tudok edzeni, és ami a legfontosabb a cukromat behúzta átlag 8-ra. ami a gyógyszerel nem nagyon volt elmondható. és az egyik legolcsóbb cucc. köszönöm SCITEC!
nem nekem találták ki
2011-12-06
3 koffein+ 3 taurine-nál már éreztem valamit, sajnos ezt nem nekem találták ki. Marad a koffein.
minimális pörgést érzek
2011-09-15
Csak minimális pörgést érzek edzés közben, de az árához képest nem rossz. Azt hiszem visszaváltok koffeinre, nálam nagyobb hatása volt!
edzés végén nem éreztem azt a kimerültséget
2011-08-11
Nagyon erős pörgető. Koffein tablettát próbáltam ki előtte, de az lófütty ehhez képest!!!! Edzés előtt 2db-ot szedtem és az edzés végén nem éreztem azt a kimerültséget, mint máskor, pedig pörgős volt az edzés.
vérkeringésserkentő hatása miatt szedem
2009-05-21
Jó cucc, edzés előttre is ideális, de én inkább már a vérkeringésserkentő hatása miatt szedem. Bízz bennem, és próbáld ki. Nem kell sok idő, és hamarosan te és a barátnőd is a rabjai lesztek. Ennél már csak az Arginin lehet jobb :)
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet