Kapcsolat

Vásárlói vélemények
AAKG  100 kap.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

2019-03-06
Őszintén vallom hogy a Scitec a csúcs de itt elcsúsztak egy kicsit a szer teljesítménye elmaradt a várttól nem nagyon éreztem a hatást amit a márkától vártam egy kis eredményt csak akkor éreztem ha a megjelölt adag dupláját használtam. Talán majd tovább fejlesztik egy új verzióra valamikor.
Nagyon jó termék
2018-03-27
Már az első alkalommal mikor szedtem éreztem a hatását. Jól bedurrantja az izmaimat és eresít is rendesen jobban megy tőle az edzés és jobba segít a fejlődésben.
Kiváló cuccos :)
2017-12-10
Most fog elfogyni az első doboz és elmondhatom hozta a leírásban lévőket. Edzéskor nagyszerűen bedurrant, szépen eresít, megdobja a kondizás élményét. Meló előtt is bedobok egyet reggelente, mert felpörgeti a napomat, könnyebben bírkózok a 20-on 30 kilós vascsövekkel egész nap. Nekem bejött nagyon, szeressssem :)
Kedvenc lett
2016-12-27
Nagyon megérte számomra. Fáradságérzetet kitolta és a bedurranás is sokkal hatásosabb volt.
Valami iszonyat jó!
2015-07-03
Én nagyon meg vagyok elégedve az AAKG-val! Nálam nagyon bevált! Sokkal később fáradtan el mint alapból ahogy elszoktam fáradni. Később durrantam be tőle akkor mint állat! :D Viszont nekem annyira ki dobta az ereimet az alkaromon, hogy már az utolsó szériánál (1kezes bicepsz edzésnél) szinte fájt, mivel ahogy húztam fel húzódtak össze az ereim. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Jó kis kiegészítő, de nem az elsődleges
2015-06-23
Gondoltam kipróbálom, figyelve az étrendre. Lefekvésnél veszem be, hogy fokozza az GH éjszakai termelését. Szemmel látható hatásokról én nem írnék, ez szerintem sokkal inkább a háttérben fejti ki a hatását. A megfelelő étrenddel és kiegészítővel, nagyon szépen támogatja a fejlődést.


Mindenképp tudom ajánlani, de természetesen csakis a multivitamin, izületvédő, fehérje szentháromság után.
nagyon jó termék
2010-05-21
Egyetértek Csabikával. Valóban nagyon jó termék, edzés előtt lemegy a 4 kapszula és nagyon összerak mikorra a súlyokhoz érsz, mind fejben, mind erőben. Mindenkinek csak javasolni tudom, az ára nem húzós és valóban sokat dob. A Monster 100-ban is van AAKG, de én javaslom külön is a kipróbálását, megéri.
már az első gyakorlatnál beduransz
2009-12-19
ez nagyon tuti szinte már az első gyakorlatnál beduransz! Nem fáradsz el és még jelentős erőt hoz én azt mondom megéri az árát!
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet