Kapcsolat

Vásárlói vélemények
100% Whey Protein Professional Lightly Sweetened  0,92 kg

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Nem lehet megunni.
2015-08-27
A vaniliásat szoktam rendelni, viszonylag semleges íze van. Nem egy kirobbanó cukrászdai ízélmény, de legalább nem lehet megunni. Az intenzívebb ízű epres és hasonló turmixokat néhány héten belül meguntam, a doboz felénél már néha undorom is volt - különösen, ha túl sok édesítő is volt benne. Azt én nagyon utálom, amikor az édesítőtől fémízű marad a szám. Ezt a Lightly Sweetened Vaniliásat már két éve fogyasztom, és nem unom. Néha feldobom egy kiskanál kakaóporral, vagy egy fél rúd ízesítő stick-kel, de nagyon ritkán. Az ízek élvezetét meghagyom a szilárd kajámra, de a turmixom legyen semleges, és semmiképpen sem émelyítően édes. Ez a termék tökéletesen kielégíti az elvárásaimat. Szeretem, és az utóbbi időben már 5 kilósban rendelem, mert úgy gazdaságosabb :-)
Nem az íz a lényeg!
2014-05-03
Carbox-al ittam edzések után (remek kombót alkotnak), így nem volt rossz az íze, simán Carbox nélkül már nem volt túl finom, de az árát megéri. Maga a protein remek, ár/érték arányban az egyik legjobb a véleményem szerint!
Visszatértem a simára!
2011-01-29
Sziasztok! Kipróbáltam én is az LS-t (csokisat) a sima 100% Whey Protein Prof után. Trans X proffal és vízzel kombinálva nagyon rossz íze van, simán vízzel és 1,5 %-os tejjel is alig bírtam meginni. Napi 3-4 kanállal ettem belőle (normál étkezés mellett), de nem éreztem hogy annyira telítene vagy használna mint a sima. Valahol ízben a kettő kombinálása lenne a legjobb. Így én visszatértem a simára!
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet