Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Super Protein Amino  501 tab.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Minőségi termékek megbízható gyártótól.
2010-04-03
Hasonló vélemény mint zumi81 esetében. Több termék, több év. MESSZE a legjobb és ár/érték arányban is veri a mezőnyt.


Gondoltam próbálok DYMATIZE kombót. Ezzel, a folyékony aminójával és kreatinnal, illetve meth-x-szel (sajna az utóbbit nem sikerült beszerezni). Hát antibiotikum kúra :) után neki kellett mennem megint a dolgoknak és nagyon bevált ez a gyártó. Én azért próbáltam ki mert hasonló jókat olvastam mások véleményei alapján és valóban nem csalódtam.


Még csak annyit, hogy nekem nem voltak ilyen jellegű emésztési problémáim mint zumi-nek :), de lehet ezek után ránézek én is az alagsorra. :))


Minőségi termékek megbízható gyártótól.
2010-02-20
Ez már a harmadik fajta Amino komplex tabletta/kapszula, melyet volt szerencsém kipróbálni, és eddig messze ez volt a legütősebb az összes közül. Nyúbí gyurmaként ezidáig 2 év edzéssel a hátam mögött még két év után is hihetetlenül nagyot dobott az edzéseim intenzitásán, pedig mikor el kezdtem szedni igen csak stagnáltam. Könnyen le lehet nyelni, mintha teflon bevonata lenne a tablettának, szárazon az ember ujjai közül simán ki tud csúszni. Az egyetlen bibi vele, hogy a javasolt adagolás nekem nem jött be, mert a tabletta igen sűrű és tömör, tele van mindennel ugye. Érdemes a napi 3x4 tablettát pl 6x2-re módosítani ha ideje engedi az embernek, mert sokszor az emésztés során nem szívódik fel teljesen. -Kúlbá erről árulkodik. (Ne röhögjön ki senki, véletlenül vettem észre én is, de aztán többször is észrevettem.) Pl ha eszik rá az ember valami nehezet, akkor előfordulhat, hogy nem emésztődik meg rendesen, így ésszerű többször kevesebbet bevenni belőle, úgy már nem volt gond. Most kipróbálom az ugyan gyengébb, de hasonló *** cuccot, hogy az hogy szívódik fel, de asszem ez lesz a befutó kissé módosított adagolással.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet