Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Vitamin C-1100  100 kap.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Legfontosabb vitaminnak tartom
2018-03-03
6 db megy naponta kettesével a főétkezések közben oktobertől áprilisig, 3db /nap az év másik részében. Évek ota nem voltam beteg, megfázva, infulenzás stb. Hogy ennek tudható e be nem tudom de nagyon hiszek benne hogy szerepet játszik benne. Nekem top termék és mindenekfölött áll.
Téli vitamin
2018-01-30
A hideg idővel ez is előkerült, nyáron megelőzésképpen is érdemes lehet használni, de télen mindenképpen kell. Ha kicsi a költségvetés, akkor C-vitamin és D-vitamin legyen, szerintem a multinál is fontosabb ez a kettő, a többit az étkezéssel könnyebb bevinni.
Ajánlom!
2017-11-14
Alap!
2017-10-24
Ár-érték arányban kiváló. Ajánlom mindenkinek.
napi1
2017-10-14
Nem tartom csodakészítménynek, és többet sem tud bármelyik másik C vitaminnál. Viszont úgy gondolom, napi 1000mg C mindenkinek szedhető, ez pedig egy jó választás a sok másik vitamin mellett. Jó az ára, rendben van a kiszerelés, könnyen lecsúszik.
Alap!
2017-09-25
Alapvitamin, amiből kis túlzással sosem elég ;) Hozza a megszokott Scitek minőséget, mellékhatás nélkül teszi a dolgát. Különösen ajánlott!
Multi mellé kiegészítésnek
2017-07-20
Multi-Pro mellé szoktam reggelente bedobni egy szemet, este pedig magnézium és B6 vitamin mellé még egy szemet. Nekem bevált.
Alap C-vitamin
2017-07-19
Nagyon jó C-vitamin, szokásos Scitec minőség. Kis kapszulák, +10% tartalom a többi hasonló termékhez képest. Multivitamin, Omega3, CaMg, Q10 mellé szedem ezt is rendszeresen. Mindenkinek ajánlom!
Csak ez
2017-06-19
Na jó, néha a BioTech-es C-1000, de azért a plusz 100mg nem elhanyagolható mennyiség, pláne ha napi 2-3-at szed az ember. Ez biztosan működik, vakon meg lehet benne bízni.
Nekem bevált
2017-04-01
Eddig már próbáltam más C-vitamint is de nekem ez vált be alegjobban az aplussz 100mg nekem sokat számít. Jó felszívódású. kiváló kiegészítő! Ajánlani tudom nektek!
Téli időszakban kötelező.
2016-12-29
Én csak a téli időszakban szedem. Természetesen ha elkap az ember valami vírust attól nem védi meg, de sokkal hamarabb rendbejön tőle az ember ha szedi folyamatosan. Megfázást is nehezebben szedek össze télen amióta használom.
Kell a C!
2016-05-02
Multi Pro mellé szedek 3*1 szemet. Hol ebből, hol sima c1000-ből - a lényeg, hogy menjen még valami pluszban egy komplex mellé. előtte sem voltam sosem beteges, de amióta szedek, nagy dózisban, azóta még hírből is elkerül mindenféle nyavalya! :) Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Alap kiegészítő
2016-02-18
Napi 1 kapszula fedezi a C-vitamin szükségletemet, betegség esetén 2 darabot szoktam belőle bevenni. Alap vitamin, amire mindenkinek szüksége van. Nagyon sokáig elég, megéri az árát. Ár-érték arányban kiváló! Ha elfogy biztosan újraveszem! Ajánlom mindenkinek :)
Alap vitamin, mindenkinek!
2016-02-17
Kezdő vitamin szedőként kicsit megijedtem a mérettől, de semmi gond nem volt vele: nagyon könnyen lecsúszott elsőre is :) Amiket tapasztalok a szedése óta: közérzet javulás, fáradékonyság csökkenése, futás és súlyzós edzéseknél jobb teljesítmény. Ár/érték arányban megfelelő, jó választás!
VITA C 1100
2016-01-16
hát ez a termék ki váló nem gondoltam volna hogy ilyen jó lesz jó árba is van meg is éri nekem segitet rajtam ez a c vitamin hát edzésem közbe altalába mindig fájt a válam edzés közbe és könyököm tricepszelés közbe de azóta használom ezt a c vitamint jó közérzetem és étvágyam is meg változott nem fájnak már a válam és könyököm edzések közbe jó gyors fel szívódás könnyen le nyelető hamar fel szívódik jó nekem be válik semmi íze nincs neki jó :) :)
Könnyen lenyelhető, nagy dózisú C-vitamin.
2016-01-03
A multivitaminom kiegészítéseként szedem. Könnyen lenyelhető, nagy dózisú C-vitamin. A C-vitamin az egyik legfontosabb a vitaminok között. Mivel nem könnyű manapság természetes élelmiszerrel bevinni a megfelelő mennyiséget belőle, ezért én ezzel a táplálék kiegészítővel oldom meg a dolgot. Semmi rosszat nem tudok róla mondani, mindenkinek jó szívvel ajánlom.
Vitamin ami mindig kell!
2015-11-01
Könnyen lenyelhető nagy dózisú vitamin ami alap kell hogy legyen főleg egy hobbi sportoló számára is. Arról nem is beszélve hogy mellékhatása nincs igy bátran szedhető. Nagy kiszerelésben kapható igy sokáig elég. Nekem bevált, bátran ajánlom mindenkinek.
Legjobb
2015-09-06
Egyszerüen szuper feltölt
legjobb
2015-07-30
Amióta ezt szedem multivitaminok mellé kiegészítésnek azóta nem votlam megfázva... tényleg ott van!
Amitől ez jobb, mint a tablettás C-vitamin
2015-06-29
A kapszulás C-vitamin azért jobb a tablettás változatnál, mert egyrészt könnyebben lecsúszik, másrészt nincs benne az a sok fölösleges cucc, ami egy tablettát összetart. Ezáltal szerintem könnyebben és gyorsabban emészthető, valamint nincs benne plusz szénhidrát sem, ami ugyan mennyiségileg nem sok, de diétában számít az is. Érzékenyen reagálok némely adalékanyagra, ezért is kerülöm a tablettákat. Ez a termék még sosem okozott panaszt, és az ár-érték arány is kiváló.
Nagyon jó extra dózis!
2015-05-25
Már a 3. dobozzal vettem belőle, és naponta egy szemet szedek! Kivéve ha beteg vagyok mert akkor 2-3 szem is megy naponta, de nagyon jó termék árban is és minőségben is! A szokásos 1000 es C-vitaminhoz képest ez 100 mg-al nagyobb dózisú így ez sportoló embereknek tökéletes! Én a Mega Daily One Plus multivitaminnal együtt szedem és így tökéletes páros! Megadja a kellő vitamin mennyiséget a szervezetnek!!!
Tökéletes nagy dózisú C-vitamin
2015-04-13
Én akkor szoktam szedni a multivitaminon kívül extra dózisú C-vitamint, ha úgy érzem, hogy egy betegség kezd kialakulni nálam. Ilyenkor vagy sikerül elkerülni teljesen vagy gyorsan túl vagyok rajta. Nekem tökéletesen működött.
Betegség ellen
2015-03-19
Általában napi 1 szemet eszek, de ha érzem, hogy beteg leszek, akkor két vitamin is lecsúszik. Ha mégis megbetegszem, napi 4-5 szemet veszek be, persze sok-sok vizet kell inni rá, de 1-2 nap alatt kimegy belőlem a legrosszabb betegség is. Viszont, anyum 1 darab vitamintól is olyan lendületet kap, hogy reggeltől estig le sem tud ülni, csak megy és megy, le sem lehet lőni. :D Szóval, mielőtt napi többet vennétek be, teszteljétek, hogy rátok milyen hatással lesz. :)
igyatok mellé sok vizet!
2015-03-14
Mikor elkezdtem szedni, pont beteg voltam. Csoda nem történt tőle eleinte, mert makacs voltam és akkor is mentem edzeni. A betegség egyre durvább lett, úgyhogy kihagytam 2 hetet az edzésből, és 2 C-bogyit vettem be naponta. Éjszaka szakadt rólam a víz, a vizeletem sötétebb lett, ezért sokkal több vizet kezdtem inni. Én tanultam az esetből, ha legközelebb támad a göthő, akkor nem erőltetem az edzést, inkább vitamint duplázok! Mindenkinek ezt javaslom!
Alap
2015-03-01
Nélkülözhetetlen mindenki számára. Átlagban napi 2őt szedek, ha jelét érzem betegségnek (ami szerencsére ritka) akkor beveszek 3-4 et. Személy szerint nagyanyámnak is ilyet szoktam venni! :D
Remek!
2015-01-30
Remek ár és minőség. Napi 1db és azóta nem voltam beteg, pedig a családba mindenki kidőlt. Vegyétek!!!
Remek
2015-01-03
Egy éve folyamatosan szedem ezt is, betegségről azóta nem is hallottam...:)
Ápol és véd
2014-12-19
Napi 2-4 tabi és a betegségnek sanyi! :)
Kötelezővé tenném
2014-11-08
Mennyit spórolhatna a társadalombiztosítás, ha ezt a terméket kötelezővé tenné mindenkinél! A betegségek zömét elfeledhetnénk.


A lényege az, hogy egész évben szedni kell, és ha szükséges, akkor napi 5-6 kapszula is bemehet egyesével szépen elosztva a napra.
Maradok is ennél
2014-10-30
Sok tapasztalatot írhatnék, de a legutóbbival mindent elmondhatok. A C vitamin nem halmozódik a szervezetben, így nem okozhat hypervitaminózist, mint mások, amiket úgy szednek, mintha a szerencsétlen orrszarvút ölték volna meg a szarváért, hogy azzal fickósítsák a hiszékeny, de pénzes hülyéket.


Télre mindig felpumpálom magam ilyen erős C-vitaminnal. Ha több volna, mint kell, gond nélkül ürül. Ez fontos. A másik az, hogy a napokban déli melegben indultam el hazulról, de mire hazaértem, a szakadó esőtől teljesen átáztam, nagyon fáztam, és a közel öt órányi vizes fázás ellenére semmi bajom sem lett. Amióta a komoly C-vel élek, nemcsak a reményeim váltak be, hanem szinte sérthetetlen az egészségem. De ahhoz ennyi és ilyen erejű C vitamin kellett. Maradok is ennél, mert az általános gyümölcs- és zöldségkerülés idején, nem beszélve meglepően magas áraikról, feltétlenül szükséges az ilyen komoly vitamin a szervezet erejéhez.
Alap!
2014-09-25
C Vitamin kell, ez nem kerdes, mindenki tudja. Nem, a kis szerencsetlen leveles patikai bogyo, amit anya hoz, nem jo.
Nagyon jó
2013-09-30
Nagyon jó árban/értékben. Gyakran betegeskedem ezért is kezdtem el szedni, mióta szedem még az sem egy köhintés sem nátha sem semmi nem gyepállt! Remek kis termék alapkiegészítő mindenkinek ajánlom ennyi pénzért ajándék!!
Jó árban lévő termék
2013-09-10
Jó árban lévő termék, általában 1 vagy 2 kapszulát veszek be naponta, de amikor betegesnek érzem magam lemegy 3-4 is. Szerintem nagyon megéri megvenni. C vitaminból sose elég.
a legjobb
2012-09-28
Véleményem szerint a legjobb C-vitamin a shop.builderen. Árban verhetetlen és alapkiegészítő ha valaki nem tudja minden hónapban megvenni magának a Multi Pro-t. Napi 1 kapszulát szedek és javítja a közérzetemet, sokkal jobb az étvágyam és nem is betegeskedek. Ha meg előfordul egy kisebb betegség akkor napi 5500mg is mehet. Vegyétek! :)
Nem vagyok beteg
2012-06-13
A Multi-Pro mellett szedem pluszba, 2 gramm ebből jön, így összesen kicsit több mint 3 gramm naponta.


Hatás: Nem vagyok beteg, már jó rég óta nem is voltam, megfázás elkerül.


Ár: írhatnám, hogy szinte kiváló.
Napi rendszerességgel szedem
2012-05-21
Üdv!


Napi rendszerességgel szedek C vitamint. Ez a termék kielégíti vitamin igényem a Multi pro mellett. Remek ár és minőség nem csalódsz benne. Ajánlom mindenkinek.
megéri az árát
2012-04-08
Király látszik, hogy hat mert mióta szedem nem repedezik ki az ajkam ha meg véletlen elfelejtem bevenni másnap rögtön olyan, megéri az árát, vegyétek és egyétek!!!!
a betegségek elkerülnek
2012-04-05
A legjobb ár/érték arányú C-vitamin! Én napi két szemet szedek az elsőt reggeli után Daily Vita-Min-nal kombinálva, a másodikat pedig edzés után, nekem így vált be a legjobban. Energikus vagyok és a betegségek is elkerülnek.
sokkal gyorsabban regenerálódok
2012-02-15
Kiváló ár/érték arány, mióta meggyőztem anyámat, ő sem a gyógyszertárban veszi a C-vitamint, hanem a scitectől. Mióta szedem, sokkal gyorsabban regenerálódok, jobban tudok koncentrálni a suliban és nem kapok el minden szar vírust. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2011-11-05
Skacok! Bekaptam egy vírust, nagyon tréül voltam. Rendeltem a cuccból és 3x2-t IGEN, HÁROMSZOR KETTŐT (reggel-délben-este) toltam. 2 napig tartott a kórság, akinek nincsen, azonnal rendeljen!!! De ha nem vagy beteg ne hatosával nyomasd....
Vidámabb, élénkebb lettem
2011-10-27
Vettem magamnak egy dobozzal az edzéshez és a hideg idő ellen. Eddig 500 milis gyógyszertárit fogyasztottam de hatása elenyésző volt. Ez viszont fél óra eltelte után eltüntette a városi életmód által okozott stresszt. Vidámabb, élénkebb lettem tőle. Még a tenyérizzadást is megszüntette. Mindenkinek bátran ajánlom és nemcsak testépítőknek, sportolóknak hanem ülő életmódot folytató embereknek is. Az ár érték arány meg verhetetlen.
Árban jó
2011-10-12
Árban jó, külön pozitívum, hogy nincs benne 4-5 féle felesleges vivőanyag, szinezék, csomósodást gátló (titánium dioxid, szilícium dioxid, stb.).
Csökkenti az izomlázat
2011-09-10
Fasza kis vitamin, napi 2-t veszek be belőle (este és edzés után) + Multi Pro-t. Csökkenti az izomlázat és úgy vettem észre, hogy 1-2 nappal a regeneráció is lerövidült. Ennyi pénzért szinte ajándék!
kevésbé jön ki rajtam az allergia
2011-08-27
A legjobb ár/érték arányú C-Vitamin, ezenkívül mindenki tudja, hogy mennyire fontos a C-Vitamin megfelelő mennyiségű bevitele. Én napi 4-5 g-ot simán betolok, és most, hogy ezt teszem, sokkal kevésbé jön ki rajtam az allergia is.
Télen még fontosabb
2011-08-07
Legfontosabb antioxidáns nélkülözhetetlen az egészséges élethez. Télen még fontosabb főleg, ha megfázott az ember. Vagy ezt veszem vagy a c1000-et.
legjobb ár/érték
2011-08-03
A legjobb ár/érték arányú C-vitamin ami kapható. Főleg így, hogy még akciós is. ;)
Kiváló ár/érték arány
2011-08-02
Nem lehet létezni C-vitamin nélkül! Kiváló ár/érték arányú termék!
ez a termék tökéletes
2011-07-31
mindenkinek szüksége van c-vitaminra nem igaz? dehogynem, ez a termék tökéletes mindenki számára, és nem utolsósorban itt a legolcsóbb ;)
Kiváló ár/érték arány
2011-07-26
Kiváló ár/érték aránnyal rendelkezik, gyakorlatilag a legjobb választás C vitamin kiegészítésre, amire pedig mindenkinek szüksége van, még hardkór vitamin pack mellé sem árt beszerezni egyet.
segít a regenerálódásban
2011-07-04
Multi Pro mellé használom de olyan elosztásban hogy reggeli után megy közvetlenül a Multi és edzés után pedig közvetlenül a C1100. Ahogy én észrevettem segít a regenerálódásban, árban az egyik legjobb/kedvezőbb C-vitamin, arról nem is beszélve hogy télen egy kis megfázás, torokfájás sem volt, ajánlom mindenkinek nyugodt szívvel.
árban verhetetlen
2011-03-03
Szerintem árban verhetetlen a C-1000 Caps képest. Rendkívül hasznos a C vitamin, ez mellé még érdemes szedni Calcium-Magnesiumot.
Ár/érték arányban kiváló
2011-01-25
Nagyon ott van gyerekek! :) Ár/érték arányban kiváló. Ezt kell tolni, nem a maripent...
jó ára van, megéri!
2009-05-19
Nagyon jó ára van, megéri! Én Vita-X mellé szedem + még szedek ásványi anyag komplexet is (Biotech multi mineral)
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet