Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Mega Daily Forte  90 kap.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

2019-01-27
Nagyon régen szedtem ennek az elődjét, ami még a lila dobozos, Universal által gyártott daily one multivitamin volt. Azóta ez az első olyan nem pakk jellegű termék, ami hasonlóan érezhető hatással bír. A Mega Daily One nekem sosem jött, be ahogy a Multi Pro pakk sem igazán. Ebben viszont van jól felszívódó K vitamin, és értelmezhető mennyiségben D vitamin is, ami nekem fontos szempont. Amióta megjelent szinte csak ezt vettem, ha el is csábultam valami más termékre, hamar megbántam és visszatértem ehhez. A hozzá tartozó ásványi anyag komplexxel együtt alkalmazva egy komolyabb terhelési ciklusban elegendő mikro tápanyagot biztosít. Jár érte az öt csillag.
2011-08-15
Az Universal sokkal jobb kivitelben gyártotta. Ez nagy, tapad, keserű, könnyen szétporlad. Mellesleg a Scitec az új ultra-giccses dizájn csomagolásaival nagyban rontotta azt a benyomásomat, hogy a cég komoly termékeket gyárt.


Éppen ezért, meg is szűnt, és helyette megjelent ennek a könnyen lenyelhető, kapszulás változata, a Mega Daily One! - szerk. megj.
Jó kis alap multi
2011-08-07
Jó kis alap multi, nekem meghozta az étvágyamat is, és lenyelni sem egy nagy művészet, ha nincs pénz multi-pro ra akkor ez egy kiváló választás és a mega daily one is.
Tökéletes termék az összetételét tekintve
2011-08-02
Tökéletes termék az összetételét tekintve. Nagyon ütős a B-vitamin tartalma.


Viszont sokszor csak kínok között sikerül lenyelni. Hatalmas, nincs rajta máz és nagyon éles a széle. Nem vagyok hisztis, de ez már nálam is beteszi néha a kaput.


Öszességében ajánlom a terméket, de most, hogy megjelent a mega daily one én arra térek át.
annak is, aki nem sportol
2011-07-30
Szerintem nagyon jó termék, ha kiegészíted CA-MG-vel és egy kis C-1000-rel, akkor tökéletes. Mindenkinek ajánlom, még annak is, aki nem sportol. De ha komolyabban sportol az ember, akkor (és persze telik rá) javaslom a Multi Prot! Én úgy szoktam, hogy télen és nyáron az allergia szezonban multi pro, őszön és tavaszon daily one.
szüleimnek is rendszeresen megveszem
2011-07-24
Rendkívül jó minőségű vitamin, nem sportolóknak is kötelezővé tenném a szedését, szüleimnek is rendszeresen megveszem. Ha kisebb a keret tápkiegre nem ezt a terméket kell nélkülözni! Tavasszal Multi Proval felváltva szedtem egy nap ez másnap az sokáig elég, és beteg sem lettem, Vegyétek!!!!
ajánlom mindenkinek
2011-07-23
Közel egy éve használom a terméket, eddig nagyon megvagyok elégedve vele. Mióta szedem gyakorlatilag nem voltam beteg. Ár-érték aránya nagyon kedvező, ennyi pénzért nagyon jó kis vitamin. Alkalmanként szedek néha CA-MG-t, de önmagában is elegendő egy átlagos, hobbiszintű sportolónak. Bátran ajánlom mindenkinek.
Az íze borzasztó
2011-07-07
Üdv! Amióta szedem ezt a terméket, jobb a közérzetem és egyszer sem kaptam el még járvány idején sem semmiféle betegséget. Úgy gondolom, hogy napi egy tablettája bőven fedezi még a testépítők számára is a megfelelő vitaminmennyiséget. Egyedül az ásványi anyag értéke kevés, de Multi mineral complexel szedem és úgy tökéletes! Hátránya számomra, nagyok a tabletták és szét kell törnöm őket, néha még úgy sem tudom lenyelni. Az íze borzasztó. De úgy gondolom, hogy ezeket félretéve nem drága pénzért kapunk 75 napig elegendő Vitamin ellátást!
erős étvágyat eredményezett
2011-06-19
A betegség messze elkerült, mikor ezt a multivitamint szedtem. Tökéletes! Sajnos nálam a B vitamin tartalma erős étvágyat eredményezett.
lenyelés mát nélkül?
2011-06-01
A scitec rosszul döntött, amikor a tablettától megvonta a sikamlós mázat, miközben nagyobb lett, a felülete totál porózus lett. Így azt érték el, hogy a fogyasztók egy része - pl. én - kínok kínja között tudja csak lenyelni, vagy sehogy. Kár, hogy 3at vettem belőle. Remélem megjön a gyártó esze és nem a mázon fognak spórolni.
gyötrelem lenyelni
2011-06-01
Teljesen egyetértek horadric hozzászólásával. Borzalmas lett a felülete az új tablettának, olyan lett, mint a Peak A-Z vitaminnak, ráadásul legalább kétszer akkora is... gyötrelem lenyelni a kis tégladarabot, nagyot csalódtam a Scitec-ben most... sajnálom
Nehezebb lenyelni
2011-05-24
Nagyon jó kis vitamin bomba. Mióta ezt szedem, jobb a közérzetem, energikusabb vagyok és beteg sem nagyon voltam. Jól erősíti az immunrendszert :) Viszont az új csomagolásban ami nem tetszett, hogy nagyobb tabletták vannak benne. Nehezebb lenyelni, legalábbis nekem.
energikusabb vagyok
2011-05-18
Mióta szedem azóta jobban mennek az edzések, energikusabb vagyok és jobb a közérzetem is :D Arra figyeljetek, nehogy éhgyomorra vegyétek be különben 2 perc múlva újra látjátok :D
az utóbbi 3-4 doboz tartalma teljesen különböző volt
2011-03-16
Nagyon régóta használom ezt a vitamint és ár-érték arányban tényleg a legjobb. Ami viszont feltűnt, hogy az utóbbi 3-4 doboz tartalma teljesen különböző volt. Vagy színben, vagy méretben, vagy alakban, de eltérőek dobozonként. Ezt mondjuk érdekesnek találom.
Nagyon jó termék!
2011-02-12
Nagyon jó termék!


Mindig edzőpartneremmel edzek és azt veszem észre hogy a társam kb 1.5-2 havonta megbetegszik míg én szinte soha! Mi a titok? Hogy én Daily One-t használok míg ő nem használ vitamint. Nekem bevált!
jobb a közérzetem
2010-03-15
Hello


én már 3 dobozzal is benyomtam belőle nagyon jó termék ár kategóriában sokkal jobb a közérzetem energikusabb és kevésbé vagyok fáradt tőle +c1100 és ca-mg-ot is nyomok hozzá így nagyon ütős kis vitamincsomagot kapunk ajánlott termék.
2010-02-16
Azért nem egészen ugyan az mint a daily vita-min. Ebben a magnézium, cink, réz, mangán glükonát formájában van ami 1000X jobban felszívódik, mint a másik termékben lévő, tujaldonképpen szervetlen sók (magnézium-oxid, réz-szulfát, cink-szulfát). A másik ilyen a jód. Ebben a termékben a jód algából van kivonva, míg a másikba kálium-jodid formájában, aminek szintén nem olyan jó a felszívódása mint az algakivonatnak. Lehet hogy ez így kukacoskodásnak tűnik... Ha így gondlojátok akkor BOCS!
2009-11-17
Valóban nagyon jó termék azoknak akiknek nincsen pénzük Multi x-re! Végig tanulmányozgattam nagyon sok multit, ár és tartalom alapján is nagyon jó, ne keresgéljetek tovább ez tökéletes választás C 1000-rel kiegészítve!
Lendületesebb vagyok tőle
2009-09-08
Nagyon jó termék. Az ára megegyezik egy hétköznapi gyógyszertári vitaminéval, csak ez komolyabb. Én már 2 éve szedem. Lendületesebb vagyok tőle. Télen még csak náthás sem voltam. Az biztos, hogy használ!!!
Alap kiegészítő
2009-08-31
Alap kiegészítő. Legjobb ár/érték.
bevált, ajánlom mindenkinek!
2009-08-18
Én c 1000 illetve kalcium-magnézium kiegészítést használok hozzá, ebben a kombinációban szerintem verhetetlen kis vitamin csomagot kapunk, nekem bevált ajánlom mindenkinek!
jó termék, használ
2009-05-30
Rövid leszek: jó termék, használ. A megszűnt SC Essential Daily Vitamin-nál is talán jobb egy kicsit. Persze ezt nehéz azért megmondani.
csak dícsérni tudom!
2009-05-29
ezt a vitamint csak dícsérni tudom! de tényleg! eszméletlen jó! aki nem tudja megvenni havi szinten a multi x-et annak ez kíváló termék! napi egy tabletta elég is belőle! én már lassan két hónapja szedem, és csak dícsérni tudom!
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet