Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Vitamin C-500 w. Rose Hips  100 tab.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

C vitamin egy kis extrával
2019-12-16
Tekintettel arra, hogy vízben oldódó vitaminról van szó, jobb szeretem a kisebb kiszereléseket. ha tehetem 500 mg-ból viszek be 2x egy nap. Ez a verzió pluszban tartalmaz csipkebogyót, ami önmagában is jó természetes C vitamin forrás, így egy téli időszakban pláne hozzátesz. A kapszula kicsi, nem okoz gondot a lenyelése. Ár-érték arányban tökéletes, ajánlom.
2019-01-28
Nekem és gondolom nem vagyok egyedül:nem egy óriási tabletta,normál kapszulaméret,aki nem bírja a lóbab nagyságú tabikat annak ez be fog jönni!!
Alap vitamin
2016-04-06
Minőségi C-vitamin, mely kísérőanyagként csipkebogyót is tartalmaz a hatékonyabb felszívódás érdekében. Mivel vízben oldódó vitamin, így hamar kiürül a szervezetből, ezért tanácsosabb többször kisebb adagot bevenni, hogy egyenletes legyen a C-vitamin ellátottság. Erre tökéletesen megfelel ez az 500 mg-os tabletta. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Tökéletesen be lehet osztani.
2015-11-13
Eleinte a szüleimnek vettem csak meg, de utána én is rászoktam, mert nem tartom jó ötletnek, ha csak magamba szórok reggelente 2-3g C-t, és szépen ki is jön belőlem az első adandó alkalommal, mert éppen nem volt rá szükség. Viszont így kb. 2-3 óránként beveszek egyet, főleg ha munkaban vagyok, és több stressz ér. Ja, és veszprémi a nagyker, illetve a Vitaking, ami nekem pluszpont volt :) Az ára pedig remek, ha kis dózis után kutatsz a DMben, Rossmannban, vagy a patikában, ott csak lehúznak majd.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet