Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Stress B-Complex  60 tab.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Stresszcsökentésre ez vált be.
2018-09-26
Régebb óta szedek elsősorban stressz csökkentés céljából. Nekem bevált. Próbáltam több B komplex készítményt már de nekem ez vált be a legjobban.
A stressz mindennapi életének kísérője, rohanás, a munkahelyi- és családi gondok.
2018-05-08
Az embert időről időre stresszes behatás éri, melynek következtében szorongás, alvászavar, fejfájás, hát- és nyakfájdalom, zabálási roham, emésztési probléma, stb. léphet fel. Ez a készítmény ezeket a tüneteket orvosolja, segíti át szedőjét a kritikus pontokon. Javítja a közérzetet.
Nagyon jó az idegeknek
2018-03-07
Jó stresszoldó. Ezáltal segiti a pihenést a koncentrációt. Ajánlom mindenkinek aki ideges mielőtt nyugtatóhoz nyulna próbálja ki. Egy nagy előnye van nem lehet hozzászokni mint általában a nyugtatókhoz.
Stesszes időszakban kiváló
2018-02-05
A páromnak vettem a terméket, aki műszaki boltban dolgozik. A 2016-os karácsonyi hajtást túlélte, de nagyon stresszelt és elfáradt az ünnepekre. A 2017. decemberi hajtást már nyugodtabban élte át, hála ennek a terméknek. December elején kezdte szedni és elmondása szerint ebben az évben nem idegeskedett, nem stresszelt annyit, a közérzete is jobb volt és nem volt annyira fáradt, kimerült a nap végére, mint az előző évben. Azóta is szedi, mondván ártani nem árthat. Egyszóval stresszes időszakban kitűnő választás!
Szuper
2017-12-10
A nagyikámnak ajánlotta az orvos a gyógyszerei mellé kiegészítésként. Használt! A mami toppon van és újra rejtvényt is fejt
Kiváló
2017-08-22
Stresszes és nehéz fizikai munkát végzek, ennek megfelelő B vitamin kiegészítőt kerestem. Örülök, hogy rátaláltam erre a termékre. Erősebbnek, energikusabbnak érzem magam, pihentetőbb a kevesebb alvás is!
Pozitív hatás
2017-05-16
Nagyon kedvező ár-érték arány! Mióta szedem sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, elmúlt az alvászavarom és az energia szegénységem. Azonban nem titkolom farkas éhes vagyok tőle. A kilóimnak viszont nem tesz jót, ha többet eszem. A pozitív hatásai miatt csak ajánlani tudom.
Megéri!
2016-09-03
Eddig nagyon stresszes voltam feszengtem munkahelyen. Mióta szedem nyitottabb vagyok, nem stresszelek annyit, dúdolásztam munkahelyen. :) Mindenkinek ajánlom!
Hasznos
2016-08-16
A magasabb dózisú B-vitamin kedvező hatással van az idegrendszerre, így mindenkinek ajánlott.
Nomen est omen
2016-07-27
Nagyon stresszes és letargikus szoktam lenni. De ezzel a készítménnyel örömittasan repkedtem a munkahely és iskola között. Biciklizésnél is sokat segített, sokkal tovább bírtam. Ennyi pénzért 2 hónapra nagyon ajánlott.
Stressz ellen bejött.
2015-09-07
Régóta használom, simítja az idegeket. Stresszes embereknek nagyon ajánlott.
Hajhullás ellen kiváló!
2015-08-04
Eléggé hullott a hajam, próbaképpen vettem ezt a terméket... Egy hét alatt drasztikus csökkenés állt be és az állapot stabilizálódott. Emellett tök nyugis voltam, amíg szedtem. Ha a multit szeditek rendesen, akkor nem gond, de ha pl. csak egy fér bele a sok munka, gyors kaja meg egyéb miatt, akkor nagyon jó kiegészítő!
2015-05-31
Vita Complex mellé vettem. Mióta szedem nyugodtabb vagyok és a bőröm is szebb lett tőle.
Kiváló termék
2015-05-08
Nagyon jó B-vitamin komplex, nagyon jó áron. Sokkal nyugodtabb tőle az ember. Ajánlom mindenkinek, aki kimerült, stresszes munkát végez, feszült. Sokat segíthet!
A termék kiváló
2015-04-07
Nem is szaporítom a szót. Jó ár. Jó alapanyag kombináció. Gyorsan reagált a kimerült szervezetre.
majdnem tökéletes
2014-12-17
Biotinból és B12-ből lehetne benne több. De amúgy tökéletes.
pihentebb és nem olyan feszült
2014-12-01
Párom használja a terméket stresszoldásra és jobb alvásra. Azt mondja, hogy pihentebb és nem olyan feszült, mint előtte, szóval elég pozitív véleménnyel van a termékről.
Stresszoldó, de túlzottan
2014-08-29
Valóban nyugodtabb vagyok tőle, segít az alvás-problémákon is, de kicsit túlzottan is, mert ha reggel beveszem, délutánra állva is el tudnék aludni. Ezért inkább csak akkor szedem, ha van lehetőségem ebéd után pihenni.
tényleg gyorsan érezhető a hatása
2014-03-11
Üdv!


Nagyon jó termék! Ennél a terméknél mondhatom el, hogy tényleg gyorsan érezhető a hatása. Izomfájdalom és izomgörcs miatt vettem. Minden reggel egy tablettát vettem be, és egy hét után el is múltak az izomfájdalmaim és az izomgörcsök. :) Miután elfogyott, még sokáig nem is voltak fájdalmaim. :D Nekem bevált!
Kevesebb alvással is pihentebben ébredek
2012-05-17
Üdv.


Egyetemen tanulok és amikor sokat kell tanulni akkor segít legyőzni a mindennapok kihívásait.


Kevesebb alvással is pihentebben ébredek fel mint máskor 8 óra alvás után.


Továbbá ami személyes kedvencem az, hogy valahogy olyan jókat álmodom tőle, már ezért megéri. köszönöm.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet