Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Hot Blood 3.0  820 gr.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

2019-05-24
Nekem nem nagyon jött be ez a termek sajnos. Elhiszem h nem vagyunk egyformak, de aki azt irta, h mennyire felpörget ez a termek, az tuti nem dolgozik vagy ülömunkat vegez :D Iz (vernarancs) 1/5 Ezzel az izzel nagyon mlle nyultam :( Hatas 3/5 Oldodas 5/5
Ugy ahogy
2018-05-04
Nekem nem sokat dobott semmin. A fáradság érzetet kitolja az teny, es pukk. Ha mar megvettem akkor elfogyasztom. Eddig Superhero-t használtam, azon ereztem mindent: felpörget, bedurrant, több sorozat es nagyobb sulyok. Ez is használ, de annyit a kanyarban sem mint a Superhero. Az íze (puncs) förtelem, akar csak a Bing Bang-e :)
Nagyon szuper!
2017-03-05
Rendkívül jó a hatása. 3 hete használom. Hihetetlen, amit éreztem a kijelölt mennyiségnél. A súlyokat simán tudom emelni ennek a hatására. Ugyanazokat a sorozatokat sokkal komolyabban tudom végezni! Kirobbanó formát biztosítani!! Az egyik alkalommal előtte 30 perccel egy pohár (3 dl) kólát ittam. Brutális hatás volt együtt a kettő. Természetesen nem szándékos volt a tettem, de hihetetlen hatása volt az edzésemre! Az oldhatósága: nem tökéletes, 10/7. Az íze: (kék guarana esetében) 10/2. Borzalmas. A többi ízben biztosan finom! A hatása: 10/10. Mindenkinek ajánlom! Csak az ízt válasszátok meg!
Hááááááááááát...
2016-11-13
Van ilyenem is :D Szoktam használni, de nem minden edzés alkalmával, mert akkor gyorsan hozzászokik a szervezetem és pár nap folytonos használat után nulla :( De ha az ember odafigyel és nem mindig tolja, akkor hozza amit kell! Durrant, erőben is ott van és a kitartásom is növekszik! Hát az oldódása nálam kicsit szemcsés marad, igaz csak 2-3dl vizben oldóm, mert az ize az brrrrrrrr... a piros az egyszerűen hányás, de a kék sem kutya..... Amúgy meg nem az íze miatt isszuk, tehát ha tartjuk azt a szabályt, hogy minden második edzéskor használjuk, akkor csak ajánlani tudom! ;)
Ütős, nagyon
2016-09-25
Felváltva használom a Hot Blood-ot és a Big Bang-et - persze egy-egy doboz után pihenő -, és nekem mindkettő nagyon bejött. Engem a Big talán jobban pörget, ez viszont jobban durrant, de a lényeg, hogy azt hozza, amit vár tőle az ember. Ha hétvégén, éhgyomorral (egy kis BCAA-val) megyek edzeni és egy ilyet betolok, akkor néha pontosan érzem (érezni vélem), hogy mikor üt be - remek érzés! :)
csak óvatosan..
2016-05-22
Nem is tudom, hogy hány csillagot adjak rá... Biztos működik, csak sajnos ezt elég rossz oldalról kellett megtapasztalnom. Edzés közben erős fejfájás jött rám, ami utána kb 10 napig kísértett. Lehet, hogy a termék nélkül is előjött volna, de biztos hozzájárult, ugyanis az ilyen fejfájást - mint kiderült, miután utánanéztem - az erek kitágulása okozza. És épp ez a termék egyik ígért hatása. Pedig csak kb 2/3 adag volt, és nem először használtam. Szóval nálam a kukában landolt (szerencsére csak minta volt), és nem is ajánlom. Ezt egyszerűen nem éri meg. Keményen edzeni edzés előtti stimulánsok nélkül is tudni kell. Így viszont hetekig vissza kell vennem az edzésekből.
kerékpározáshoz
2015-10-20
Fehérje mellé kaptam egy tasakot. Terepkerékpáros edzés előtt szoktam éhgyomorra egy adagot inni, illetve menet közben elkortyolni egy felet. Emelkedőkön néha oda kell lépni és ilyenkor érezhetően sokat dob ez a cucc, arról nem is beszélve, hogy ilyen borongós esős időben jobban kimelegszek tőle és az átfázás is később, vagy egyáltalán nem jelentkezik. Emiatt ízületeknek közvetett módon kedvez. 16 óránál később nem ajánlom, mivel alvásba bezavar. Hatását 1000mg Ginkgo kivonattal szoktam fokozni.
Korrekt cucc
2015-07-28
Nem vagyok túlságosan nagy rajongója az edzés előtti cuccoknak, inkább csak hébe hóba használok, egy-egy nehéz reggelen. Ezt kék-guaranás ízben kaptam ajándékba egy rendeléshez (6-7 adag), és azt kell mondjam, hogy teljesen rendben van. Éhgyomorra edzek, és azt tapasztaltam, hogy voltak napok, amikor nagyot ütött, máskor kicsit kisebbet. Alapjában véve hozza, ami elvárható, én egy kicsit sokallom a nagy felhajtást, nekem a Pow3rd jobban bejött, és árban is jobban fekszik.
Tetszik
2015-07-05
Edzés előtt szoktam meginni kb fél órával és érezhetően megdob főleg az első pár alkalommal. Sokkal jobban izzadok tőle és érzem a végtagjaimban azt a kicsi plusz erőt amit a termék is ígér, tényleg nem sokat, csak amennyi pluszra komolyan számít az ember, és működik, teljesen jól alkalmazható!
Érdekesen dolgozik nálam
2015-04-29
Nagy nagy várakozással töltött el ez a termék. Nitroxot használtam ez előtt elég sokáig, s mivel elfogyott meg a kíváncsiság is hajtott ezen termék felé így kipróbáltam. Érdekes. Nálam nem úgy hirtelen üt. Persze mindenki más más , máshogy hatnak a szerek. A Nitrox 20perc után úgy dolgozott bennem hogy csak na. Itt más a helyzet, itt azt veszem észre hogy eltelik félóra, és mikor elkezdem az edzést és végig megyek egy szetten akkor kezd el hatni. De akkor viszont már érezhető a huzat, érezhető az a bizonyos Hot Blood, szinte forr a vér mint ahogy a neve is sugallja. Jó termék egyébként mert amit ír azt garantálja is. Nekem ez a narancs maracuja íz kicsit édes émelygős, de csak az elején, aztán már mint egy jó narancs márka. És az utolsó kortyoknál meg már kifejezetten ízlik :D
Jóízű segítség!
2015-03-30
A termék nagyon jó íze kétségtelen, de inkább nem akarom tudni mitől.... Jól időzítve a hatása is érezhető, megfelelő számomra. Hasonló termékeket még nem próbáltam.
Nem hat úgy mint a régi Hot Blood!
2015-03-19
Régen próbáltam a Hot Blood-ot majd most ezt a 3.0 verziót. Meg sem közelítette a régi érzést... azt hittem valamit elrontottam de amikor a 3-4-5 alkalommal próbáltam és nem baszott oda edzésen rájöttem, hogy a szerrel van a baj. A régi verziótól tudom úgy pörögtem, hogy már csak azért mentem haza edzésről mert indulnom kellett és nem azért mert fáradt vagyok! :) Ettől ezt nem éreztem :-/
Nekem nem azt hozta amit vártam
2015-03-12
Nekem nem igazán jött be, bár lehet, hogy csak én tolerálom nagyon a koffeint. Attack-al keverve eléggé megpörgetett, de ha csak magában ittam, akár le is feküdhettem volna aludni. Kék guarana íz nem valami kulináris élvezet, és ajánlom egy külön shaker beszerzését hozzá, mert eléggé erős benne a kék színezék, és sokáig érződik a szaga. Nekem nemigazán jött be, de érdemes vele egy próbát tenni.
Kemény!
2015-02-02
Én csak délelőtt vagy kora délután szedtem, mert ha este ittam belőle akkor nem aludtam hajnalig akárhogy is edzettem le nagyon erős, nekem bevált! Viszont a kék guarana íz szörnyű már bánom, hogy nem másik ízbe vettem na de majd legközelebb! ;)
teszt
2015-01-26
A shop.builder jóvoltából tesztelhettem a terméket. A korábbi verziókat gyakrabban használtam, és szerettem. Nem tudom a jelenleg futó 3.0és verzióban mit változtattak a korábbihoz képest, de az biztos, hogy a normális adagoktól nem éreztem semmit. Viszont a dupla adag, jól időzítve egy igazán hasznos edzőpartner. A guarana ízű a megfelelő hígításban kellemes. Egyetlen egy dolgot nem értek benne, a töménytelen mennyiségű ételfestéket. Ettől függetlenül a termék jól szerepelt, teljesen rendben van, később is fogom használni. Köszönöm a lehetőséget a tesztre :-)
Eddigi legerősebb legjobb Hot Blood
2014-12-15
Eddigi legerősebb legjobb Hot Blood, régéreztem ilyet mint ettől a 3.0-tól szerintem még a War Machint is veri!
kis ideig használt
2014-12-03
Előtte 2.0 használtam hozzá van viszonyítási alapom! A 3.0 sokkal jobb nekem nem fájt utána a fejem, jobban bepörögtem jobban durrantott de én csak kb 100ml vízben oldottam és egybe küldtem le. Edzés előtt közvetlenül ajánlom mert ha hosszú az edzés a végére nem marad hatása (nálam kb 1,5 óra volt az érezhető). Ajánlom mindenkinek! :)
Ezt nem abbahagyni.
2014-11-16
Szoval hogy is kezdjem.... ez nem fogja helyettetek emelni a vasat, de sokat segit abban hogy ti emeljetek. Sajna en mindig ket melo kozt rohanok edzeni, ami persze nem egeszseges dolog. De miutan magamba tolom a Hoot Bloodot, faradsag megszunik, megjon az edzes kedv. Lehet hogy csak agyban rak rendbe, de ez is eppen eleg. Szoval csak ajanlani tudom, vegyetek!!!
Nem túlpörgető pörgető :)
2014-11-02
Hot blood 3.0 teszt nap.... Egy intenzív váll, bicepsz, tricepsz edzés után egy pici fekve nyomás.... 100Kg 7x innen felfelé gumiszallaggal 130 kg-ig 2x ,140 kg 1x Nem volt szakszerű vagy ésszerű az edzés, viszont egy átdolgozott nap után sikerült egy hardcore edzést összehozni! A vérnarancsos termeket kaptam kipróbálásra, az ize nem az igazi de nem az a lényege! Az elődökhöz képest nem volt magas vérnyomás, nem éreztem idegesnek magam, nem pörögtem túl de durrantott rendesen és a fáradtság érzést is kitolta. Érzésre kevésbe drámai mint az eddigiek de az edzés végén látja az ember, hogy bizony hatékony és az elvégzett teljesítmény motivál! Jó termék, ajánlom!
Még mindig kiváló
2014-10-25
A narancsos finomabb, mint a big bang hasonló ízű terméke. Hatását tekintve pedig még mindig az egyik legjobb.
Ez valami elkepesztö!
2014-10-16
Elöször is elnezest, de nincs ekezetem!


Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy van ilyen jo termek a vilägon! Nem hazudok! 20 eve edzek, es soha semmilyen edzes elöttit nem hasznältam. Küldte a Scitec mindig a proba tasakokat, de nem erdekelt. Aztän kiprobältam...


Nem tudok mit mondani, csak azt, hogy ez egy mereg! Jo ertelemben!


Mivel a terem ahol edzek mindig tele van delutän, ättertem a hajnali edzeshez, eh gyomorra. Nem hittem el, hogy mennyit birok, hogy nincs vege az edzesnek, es a sulyok is nagyobbak!


Egyszerüen ez a legjobb dolog ami valaha törtent velem! Kötelezöve kene tenni sportolok szämära!


Fel adagot mertem inni, es a hatäsa lenyügözö!


Mär värom a holnap reggel 5 orät, amikor a következöt megihatom, es edzhetek.


Ami fontos, hogy bemelegites közben csap meg! Futopadon 5-10 perc gyalogläs bemelegites közben elkezdtem teljesen elborulni :D


Az utolso percig edzettem, es meg szuper szettet is nyomtam a vegen a vällamra.


Az izet leszarom, power proteinen nöttem fel...


Egyszoval nagyon nagyon ajänlom!
Kellemes csalódás
2014-10-15
Hallottam és olvastam róla jót-rosszat, egy nagyobb kiszerelést mégis kipróbáltam. A Scitec narancsos íze nagyon nem fogott meg, ezért a kék guaranát választottam. Ha már fejest, legalább ugorjunk a teljes ismeretlenségbe.


Dizájnos doboz, hatalmas páramentesítővel, és a titokzatos gyöngyházfényű kristályos anyag.


Vízben feloldva jött a meglepi, mert mosóporos kék színe van. Kellemes íze van, nincs hányingert keltő mellékíz. Nekem 2.5dl vízben a legjobb.


Tájékoztatóból sokat nem tudsz meg, varázsduma van rajta.


Koffeintartalom 100mg körül lehet, éjszakás műszak után is ad olyan löketet, hogy le tudod verni az edzést.


Pörgés nincs, viszont hosszan elnyúló energiát ad. Ha pörögni akarsz, dobj be mellé 1-2 koffein tablettát, de akkor figyelj oda a folyadék bevitelre, mert fellép a vízhajtó hatás.
Nekem ez kevés
2014-08-10
3 kis tasakkal vettem belőle. Guarana íze nagyon rossz. A blue guarana egész finom (energiaital beütése van az ízének). Vérnarancs borzasztó. Fél adag nekem semennyire nem volt hatásos. Egy teljes adag sem ért nekem sokat. Kicsit pörgetett, de sokkal többet vártam tőle. Annyira nem adott nekem plusz erőt. Pedig nem vagyok nagy koffeines. 17 évesen nekem ez semmit nem ért. Nem fogom használni csak kipróbálás miatt vettem, de nem is ajánlom az ilyesmi korosztálynak mint amilyen én vagyok. Ne várjatok tőle csodát.
negativ
2014-05-13
Az első pár adag hatásos volt de aztán semmi.... az íze elég jó de a hatásától többet vártam
hot
2014-04-16
Csalódtam a termékben semmi bedurranás semmi plussz erő pedig éhgyomora ittam, maradok a bevált módszernél edzés elott kaja és ennyi konkrétan jobban bedurrantam hot blood nélkül.
Hatás: jó, íz: kiváló.
2014-03-28
Hát/váll edzés előtt fél órával ittam meg és kávéfüggőként nem sokat vártam tőle. Tévedtem. Kitolta a fáradtságot, pörgetett, a pihenőkben le sem ültem csak járkáltam fel-alá. Este viszont tényleg nem hagy pihenni, szóval esti edzőknek óvatosan. Az ízéről annyit, hogy nekem valamiért nagyon ízlett (blue-guarana), ellenben a többséggel.
ez jött be a legjobban
2014-03-19
Sok edzés előtti pörgetőt kipróbáltam és ez jött be a legjobban (guaranás a legfinomabb). Edzés előtt 30-40 perccel iszom meg, nagyon jó edzeni vele. Akár elég 10 g is belőle.
Már többször is bizonyitott
2014-03-18
Többször is próbáltam már a kis tasakos kiszerelést, de ez is bejött nagyon. Bepörget és segít koncentrálni is. Hamar durrant, főleg ha valaki szett edzést csinál és nekem olyasmi érzésem volt hogy másnap mintha alig esett volna össze a felkarom meg úgy az egész izomzat amire dolgoztam előtte nap. Szedek mellé Cre-Atpét és Anadrolt, lehet emiatt van. Ezt a kombit csak azoknak ajánlom akik jól bírják a koffeint. :)
Nekem tetszik!
2014-03-16
Sziasztok!


Intenzívebben tudsz edzeni, feszülnek az izmok.


Fél órával edzés előtt szoktam bevenni két adag proteinhez keverve.


Rendben van a termék, bár nekem a Monster Pak is hozta ugyanezt talán még egy picit többet is.


Ettől még nagyon jó, fogom még használni!


Többet azért nem kell várni tőle mint amire kitalálták, sokan túlértékelik a jelentőségét!


Edzeni nem fog helyetted, és a 30-as karokból sem fog 50-est csinálni nagy hirtelen! :)
Pokoli hatás :)
2014-03-12
Délutáni edzés előtt szoktam használni, akkor mikor 7-8 órám van egy nap. Na egy Hot Blood után este 10-ig nem bírok leállni. Narancs juiceos ízesítésűt rendeltem és elsőre különös íze volt, de meg lehet szokni. Rendszeres jelleggel nem igazán érdemes használni, mert könnyen hozzászokhatsz. Ja és az ajándék shaker valami marha durva, innen is köszönet a Builder Teamnek. :)
Ha hozzá vagy szokva a koffeinhez...
2014-03-10
...akkor nem biztos, hogy érezni fogsz egyáltalán valamit. Igaz, eddig csak egyszer, egy tasakkal próbáltam ki a Hot Blood 2.0-át. 30 perccel az edzés előtt ittam meg (hozzátartozik, hogy még ez előtt fél órával bevittem egy adag tejsavót+5 gramm kreatint - korán reggel edzem), de én semmit nem éreztem. Nem ment jobban az edzés, igaz rosszabbul sem, szóval semmi különös. Egyébként szoktam reggel kávét inni, de most direkt kihagytam.


Szóval extra nagy pörgést vagy befeszülést nem éreztem tőle, de valószínűleg ez egyéni érzékenység kérdése is. Egyszer majd kipróbálom teljesen üres gyomorra is.
Jobb, mint gondoltam!
2014-03-05
Sokkal jobban érezni, hogy felpörget, mint a korábban általam próbált Pow3rd! 2.0-a. Edzés előtt 30-60 perccel legurítom és utána csak úgy repül az idő a súlyok alatt, semmi fáradtság, semmi ásítozás. Nehezen alvóknak nem ajánlom, mert ettől tuti hajnali 1-kor is még az órát fogod nézni. Megéri!
nagyon ütős cucc!
2014-02-23
Nem vagyok valami Nagyon tapasztalt e teren, de Ez a szer felulmulta a varakozasaimat.


Az esti edzesnel viszont Volt egy mellekhatasa,: Enkel haromkor meg rugdaltam az ágyvégét :-)


Csak ajanlani tudom!!!
Nagyon beválik..
2014-02-20
Mindenhol azt mondták nagyon jó, hát mondom kipróbálom. Nem csalódtam, olyan jól felráz az unalmas iskolai züllésben pikk-pakk alatt hogy teljesen más emberként megyek edzeni. Durranás garantált, nagyon kieresedtem amióta szedem, ez az amit elszerettem volna érni. Ennek hála sikerült is. Következő kúránál is erre fogok voksolni!
bátran állíthatom hogy ez volt a legjobb!
2014-02-10
Én már elég sok pörgetőt kipróbáltam de bátran állíthatom hogy ez volt a legjobb! Egy teljes adag nálam nagyon jól működik, miután megittam alig vártam hogy leérjek a terembe, viszont a barátnőmnek bőven elég volt egy fél adag is. Lehet ezzel játszani, hiszen ez is egyén függő de én biztosra mondom hogy ez lenne a legjobb termék a világon ha az íze nem lenne ilyen förtelmes. :-D De hát ez van, nem "lányoskodok" :-D megiszom és kész! A hatás minden esetben kárpótol! ;-)
Kitolja a fáradság érzetet.
2014-01-04
Hot Blood a reggeli kardió előtt fél órával és az eredmény 45 perc alatt 7 km futás. Délután nagyobb súllyal és intenzívebben edzek tőle. Bár szerintem óvatosan kell bánni vele, mert az éjszakai alvásnak betesz rendesen.
Hatásos
2013-10-14
Hatásos, durranás kellő képen meg van tőle, de engem agyilag nem úgy pörget be mint ahogy vártam. Ellenben a súlyokat dobálni lehet vele ez tény. Vhogy a mentálpörgetésen lehetne még vmit dobni. De így is elég jó a cucc!
Nekem bevált!
2013-10-11
NAGYON DURVA CUCC! :) 70 kg vagyok, 170 cm...


Edzés előtt fél órával toltam (óvatosan) egy teszt fél adagolókanálnyit 3dl. hideg vízben és vártam a hatást. Különösebbet nem éreztem amíg el nem kezdtem edzeni. De akkor!! :)
Eddig is minden edzés után bedurrantam szépen, de most! Még egyszer annyira feszültem és dagadtak, keményedtek az izmok edzés alatt és utána mint a beton! Annyira, hogy középső ujjammal képtelen voltam megérinteni ugyanazon vállam! :)) És hozzáteszem nagyon jól ment az edzés! Toltam mint egy robot! simán letoltam volna még vagy 2 szériát mindenből, csak nem mertem. Fő a fokozatosság :) Csak azt éreztem edzés alatt, hogy dagad, feszül de alig fárad! :)


Szóval vegyétek, szedjétek! nem bánjátok meg!!


Nem keresgélek tovább ebben a kategóriában. Nekem bevált!


Ha elfogy, jön a következő dobozzal!


Hétfőn tolok egy egész adagot mert az az igazi! ;-)
nagyon hatásos
2013-09-18
Ez a termék még így 2.0 verzióban is nagyon hatásos, én is csak ajánlani tudom minden sporttársamnak. A hatását már az elfogyasztás utáni percben érezni szoktam, (persze megfelelő idő elteltével az étkezés után hogy a gyomorban nem sok vagy egyáltalán nincs semmi). Különösen ajánlom szuperszettek, lepakolások és egyéb magas ismétlésszámmal történő durrantós edzésmódszerek mellé. Legyetek ti is forró vérű szörnyetegek! :)
Közepes
2013-09-04
Esténként, munka után tudok súlyzós edzéseket beiktatni. Igazán sosem voltam fáradt, mindig várom a súlyzós napokat, mert élvezem csinálni.


Miután akár egy teljes adag Trec S.A.W. sem ért semmit, gondoltam kipróbálom a Hot Blood-ot. Fél órával edzés elött egy teljes adagot megittam, semmit nem éreztem, pár óra múlva szépen aludtam, azzal sem volt gond. Szívdobogást, magasabb pulzusszámot sem éreztem.


Nem tudtam tőle 200kg-t nyomni.


Aztán variáltam. Egy órával edzés elött ittam másfél adagot. Akkor mintha egy kicsit jobban ott lettem volna, jobban tudtam koncentrálni a gyakorlatokra, de ennyi. Aludni tökéletesen tudok.


Most a következő a Big Bang lesz, hátha az jobban működik nálam.
Dúrva
2013-08-03
Remek termék, edzés előtt fél órával vettem be (az íze elég vacak, de hát kit érdekel...), mire leértem terembe alig vártam, hogy vége súly elé kerüljek, szinte kapkodtam melegítésnél. Már majdnem láttam a hangokat, mire végre elkezdtem edzeni. Na akkor beütött a ménkű, mindenből több, többször, koncentráltabban ment. Már-már irreálisan több, de én maradok ennél a terméknél, alig akartam hazajönni, pedig már a karom sem bírtam emelni. Még annyit hozzáfűznék, hogy elég jól tolerálom a koffeint, ez mégis durván felpörgetett...
kihozta belőlem az állatot
2013-06-28
kihozta belőlem az állatot. nagyon jó. edzés előtt fél órával ittam egy adagot. olyan burtál hogy viszket tőle a nyakam. ilyen csak a nagyon jó termékeknél szokott lenni mint pl a brutal krea atp vagy ilyesmi. az adagolással kicsit oda kell figyelni. mert az esti alvás az nekem nem garantált ha túl sokat teszel bele.
elmaradtak a hatások
2013-04-08
Hello :D


Ma 2 óra elteltével az utolsó étkezésem után, edzés előtt bedobtam az első adagomat, nállam sajnos elmaradt a bizsergető érzés, edzést megelőzően nagyon fel voltam pörögve, erőben segitett egy nagyon kicsit, a bedurranás nem maradt el de a Swolex-el nagyobb/erősebb durranást éreztem, többet vártam a hires Hot Bloodtol :) de lehet hogy csak nállam maradtak el a hatások :)
durvább volt mint amire számítottam
2013-02-25
Ma megittam az első Bloodot... Olvastam róla jót és rosszat egyaránt, gondoltam próbát megér... Az áhított ízben éppen nem volt raktáron így a guaranás helyett vérnarancsosra került a választás. 3 deci víz, másfél kanál Blood... (egy csapott mérőkanál 13g) Úgy 15 perc elteltével éreztem hogy merevedik a tekintetem és valamit kezdenem kellene magammal, mert nem bírtam már a gép előtt ülni... Elmentem boltba, éreztem hogy felgyorsul kicsit körülöttem a világ. Kb a fogyasztás után 1 órával értem le a terembe, akkor már nagyon kínba voltam hogy emelhessek. A várva várt hatás nem maradt el, sőt még durvább volt mint amire számítottam.


Minden gyakorlatra rányomtam még egy szériát és utána csak azt éreztem hogy még-még-még, pedig erő már nem volt bennem :D


Gyakorlatváltás után úgy éreztem hogy visszatöltődtem, így mielőtt hazamentem, minden gyakorlatra rátúloztam még egy szériát, bár a végén már remegett mindenem és kicsit aggódtam hogy alatta maradok, de szerencsére nem így történt.


A bedurranás sem maradt el, szépen megdagadtam mire sikerült magam teljesen kivégezni. Nekem ez a cucc nagyon bevált, de az nem jelenti azt hogy mindenkinek ez lesz a favorit. Én rosszat nem tudok róla mondani, bár van egy olyan érzésem hogy mostanában nem alszok még el... :D (3óra telt el a fogyasztás óta de még nagyon aktívnak érzem magam, pedig a shakert is elég a számhoz emelni :D)
nem fogsz tudni aludni
2013-02-10
Sziasztok!


Tegnap próbáltam ki ezt a cuccot, este 8-kor ittam meg, fél 9-től fél 10-ig súlyzós edzés /kemény lábedzés/, majd azonnal BCAA és fél óra aerob /elliptikus gépen/..., végig szét voltam pörögve, alig akartam a súlyokat letenni és a gépről is nehéz volt leszállni, tekertem volna még csak meguntam a végére.


Egyszóval nekem így elsőre nagyon bevált, ütős és a legjobb edzés előtti formula, amit eddig próbáltam.


Most hajnal 4:40 van, még mindig nem alszok és 1 óra múlva megyek melózni..., ezzel azt akarom mondani, hogy esti edzéshez necces meginni, mert nem fogsz tudni aludni... :)


Üdv és jó edzést mindenkinek!
csak pörögtem, nem is akartam elfáradni
2012-12-27
Én ezt nem kondis edzés előtt ittam, hanem focimeccsem előtt. És végig nagyon jó volt, csak pörögtem, nem is akartam elfáradni. Csak ajánlani tudom.
Óvatosan
2012-07-27
Sziasztok!


Az elején el kell mondanom, hogy Én az eléggé érzékeny gyomrúak közé tartozom, és a reggeli 1 kávé a napi koffein adagom, még colát sem iszom.


Sajnos ezért számomra a termék nem vált be, habár az edzésen igencsak felpörögtem, és több ismétlést, és több súlyt tudtam emelni mint a Hot Blood nélkül, de több negativ mellékhatása volt mint előnye számomra. Előszőr is iszonyatosan meghajtott, edzés közben, majd utána is kb háromszor fo...tam szét magam és fájt a gyomrom. Másodszor is kegyetlenül leizzasztott, ami az edzésen nem baj, de délután is vagy háromszor cseréltem polot, ugy izzadtam pedig nem vagyok izzadós. Harmadszor pedig még hajnali kettőkor sem aludtam, pedig reggel 11 kor nyomtam be a cuccot.


A termék védelmére irom, hogy haverom aki szintén ilyen nyomorék mint Én ezen a téren, Neki is ilyen problémái voltak, de egy hét után kezdte a szervezete megszokni és a problémái elmultak.


Összegezve: érzékenyebb gyomruaknak, vagy aki kevés koffeint visz be az csak előszőr csak kis adaggal kezdje, és folyamatosan emelje az adagot.
nagyon jó termék...
2012-07-10
Messze a legjobb edzés előtti durrantó és állóképesség fokozó... íze is elég jó, nekem ízlett... mellette myomax pro és 100% whey protein pro ment, plusz vitamin... 2 hónap után kegyetlen növekedés mind erőlétbe mind súlyra.. egyetlen bajom van vele hogy amikor abbahagytam a szedését akk hiányát észleltem.... hiányzott az a plussz az edzésekről... nem estem vissza csak egyszerűn furcsa volt nélküle edzeni..... de mindenképpen megérte, nagyon jó termék...
A legjobb edzés előtti formula!
2012-05-25
Egyszerűen a legjobb edzés előtti formula! Aki ezt kipróbálja, lehetetlen, hogy jobbra találjon! Aki igazán őrületes durranásra vágyik és maximális erezettségre maximális teljesítménnyel az mindenképp próbálja ki! Csak ajánlani tudom!
többször kerültem hányásközeli állapotba
2012-05-15
Összességében érzek némi hatást, jobban nyomom tőle, de pl. hogy most pörget vagy bedurrant, azt nem tudnám megmondani. (bár bevallom őszintén messze nem vagyok profi)


Mindenestre valami hiba az én készülékemben is lehet, mert többé-kevésbé minden táplálékkiegészítőtől émelygek (kivéve a fehérjék), de ettől többször kerültem hányásközeli állapotba. Már várom, hogy elfogyjon, mert kidobni sóher vagyok, no meg egy kicsit hat is.
Jól felpörget
2012-04-03
Nagyon jó kis termék! Jól felpörget (de nem pörget túl), nem érzek semmi káros mellékhatást, durranás is megvolt természetesen. Amikor este edzettem és nem volt hozzá igazán kedven akkor ez meghozta és még aludni is tudtam tőle! Kezdetben fél adaggal próbálkoztam hogy kitapasztaljam a reakciómat de a teljes adag az igazi, azóta is igy használom.
durranás nem marad el
2012-03-20
Sziasztok!


Egy egész adag engem már túl pörgetett túlságosan is azóta is csak fél adagokat iszok kb az az optimális nekem a durranás pedig nem marad el súlyokkal is bőven többel tudja nyomni az ember. Ha punnyadtabb vagy kicsit fáradtabb voltam a kelleténél csak benyomtam 1 fél adagot és már csak úgy repültem is edzeni :) Oldódása teljesen tökéletes.
előhozza az emberből az ördögöt
2012-01-27
Véleményem szerint egy kiváló termék. Hosszú könyök sérülésemből felépülve, edzés előtt ittam egyet, de bevallom nem szabadot volna. Kis könnyed bemelegítő (súlyszoktató) edzés kellett, ne hogy kiújuljon a sérülés, erre kiszúrtam magammal Megittam felpörögtem, bedurrantam és enni akartam a súlyokat, persze nem lehetett. Így 'szenvedés' volt az edzés a kisebb súlyok miatt. Szerintem érdemes mindenkinek kipróbálni, mivel előhozza az emberből az ördögöt, ami miatt maximális teljesítményt nyújthat, ha akar. Nagyobb erőd lesz és kitartóbb leszel tőle. Ami viszont nekem is feltűnt, hogy időnként le kell állni vele, vagy mást kell szedni helyette, különben megszokod és elmarad az a várva várt hatás, amit eleinte megszoksz tőle.
Hihetetlen mértékű bedurranást hoz
2012-01-02
Sziasztok!


Jó ízű, könnyen oldódó, rendkívül hatásos termék.


Az első adagot 10gr edzés előtt 30-40 perccel iszom meg, a maradékot pedig - a másik 10 gr - megcsinálom egy fél literes üvegben és edzés közben fogyasztom el. Az első adag megivásától számítva kb. 15 perc múlva majd kiugrik a szemem a helyéről.


Hihetetlen mértékű bedurranást hoz, illetve rendesen felpörget. Jó lesz tőle a kedved és valósággal akarod az edzést!!!


Értsd: megcsinálod a rendes tömegelő edzésedet, aztén 28 perc kardió + lehasazol... ÉS ezek után van kedved visszamenni a terem túlvégébe még egy kicsit emelni a súlyt, mert érzed magadban az erőt és az energetizáltságot... Eléggé ütős a cucc!


A fáradtság érzetedet teljesen elnyomja! Nagyon ütős edzést kell csinálnod ahhoz, hogy úgy érezd, hogy megpihenhetsz...
semmit nem hatott
2011-12-25
Számomra semmit nem hatott, ellenben edzés végén éreztem hogy össze vissza ver a szívem és nagyon szarul aludtam tőle. Úgyhogy én nem ajánlom, bár látom másoknak bevált.
nem igazán akart hatni
2011-09-28
A terméket akciós áron sikerült megvennem. Mit is mondhatnék? Többet vártam a terméktől a beszámolók és a reklámok alapján. Guaranás ízűt vettem, személy szerint nekem hasonlít a gyermek, epres fogkrémre. Ha kicsit savanyúbb lenne akkor lenne az igazi. Aki próbált már Super Pump 250-et vagy NO-Xplode-ot, azoknak semmikképp nem ajánlom mert az ismerős hatás elmarad. Többféleképp próbáltam, edzés előtt 1 óra, 20 perc, 30 perc, 1 adag, 2adag, nem igazán akart hatni. Végül megtaláltam a legjobb megoldást: 3 adag (6kanál) + 1 adag Big Bang Caps (6szem) edzés előtt 30min, na ettől már jót lehet edzeni! Akinek kevésnek bizonyul az próbálja meg kombinálni a Big Bang Capsal!
eléggé odacsap
2011-08-23
Igencsak jó cucc. Azt ajánlom, hogy elsőre fél adaggal kezdjétek, mert eléggé odacsap, ha nem figyelsz. Edzés előtt 20 perccel megy, 10 per után jön a furcsa bizsergés, 15 után a fokozott koncentráció és a 20. után a teljes elhivatottság az edzéssel kapcsolatban. És ez kitart mind a másfél órán át. Tehát nagyon ajánlom, ha nem is másra, de egy adagot MINDENKINEK kell innia.
kemény cucc:)
2011-08-12
Amikor először ittam az íze kicsit szörnyűnek tűnt és szédültem, hányingerem is volt.. de mára már ez okoz problémát én kb. 20 percet szoktam várni a blood letolása és az edzés kezdete között de ha a teremben szól a zene nem tudom megállni hogy ne kezdjek el melegítgetni vagy ne boxoljam a zsákot.. felpörget mint az állat olyan érzésem van tőle mintha szétszednék mindent.. kiabálok, minden eddiginél keményebben csinálok mindent mindenkit lebaszok hogy már megint pihen.. :D kihozza belőlem az állatot.. én hogy ha egymást követő edzések előtt folyamatosan iszom akkor nem érzek már tőle semmit, olyankor mindig várok 2-3hétet hogy utána újra állat lehessek. kemény cucc:)
elképesztően feldobja az energia szintet
2011-07-26
sok energizálót próbáltam már, de egyikkel se igazán voltam megelégedve. viszont ez a termék kiváló számomra, nagyon jól energizál, edzés előtt 20perccel fogyasztom, és elképesztően feldobja az energia szintet. a termék fogyasztása alatt csak intenzíven lehet edzeni :D
sokkal jobban ott voltam fejbe
2011-07-09
Számomra ez a stimuláns bizonyult eddig a leghasznosabbnak. Az edzés mentális részét erősítette inkább, sokkal jobban ott voltam fejbe, jobban oda tudtam koncentrálni, függetlenül az állapotomat befolyásoló tényezőktől (gondolok én a kevés alvásra, nem volt elegendő töltés edzés előtt, stb.)
aludni azt nem igazán tudtam tőle
2011-07-07
elég jó cucc ez a hot blood jól durranok tőle energizál is rendesen viszont aludni azt nem igazán tudtam tőle. Azoknak ajánlom akik elértek egy határt és nem lendülnek tovább. Személy szerint a big bang jóval ütősebb a hot bloodnál ezt bizton állíthatom ha abból egy adagot megiszol egy állattá változol át.
sokkal jobban kitolja a határaimat
2011-06-24
Upddate: Nos kicsivel több mint 2 hete adtam le első véleményem. azóta van 1-2 dolog amivel többet tudok. Nekem reggel, éhgyomorra nem megy a dolog. Ha előtte nem eszek, irány a wc. Próbáltam fél adaggal, ugyan ez. Úgyhogy én mielőtt megiszom, reggelizek kb 20 percel előtte. Hatása tökéletesen jön, nekem sokkal jobban kitolja a határaimat. 2 hete álmodni sem mertem róla hogy belenyomjak a 80-ba..(55 kg vagyok) Most a 90-be nyomok 2-t.. Tuti hogy köze van a fanatikus edzésemnek is hozzá, de a hot blood nagyon sokat tett hozzá.
teljesítményre sokat dob
2011-06-16
Én is csak annyit tudok róla mondani, hogy elég fasza igaz az íze nekem nem annyira jött be de teljesítményre sokat dob én rögtön 5-10 kg többet tudtam nyomni mindenből.
valóban működik
2011-06-15
Szevasztok!


Most vettem meg a cuccot, az előírt adagot vettem be, és valóban működik a dolog. Nekem kb 25-40 perc múlva elkezdett enyhén remegni a kezem, megemelkedett a pulzusom, és pörögtem mint a flex. Nem próbáltam hogy erőben mennyit segít, szerintem mivel első alkalom, semmit. Viszont az ismétlésszámok 3-4-el többek voltak. A gyomrom kicsit nehezen fogadta így elsőre, lehet hogy egy kicsit még szoknom kell. a színe elég vagány:D


Ár/érték arányban tökéletesen meg vagyok vele elégedve, ugyan úgy mint az eddig vásárolt cuccokkal. Köszönöm Scitec!
nagyon adja
2011-06-07
Szedem már egy ideje és nagyon adja. Bevágom melegítés előtt vagy mielőtt otthonról elindulok és mire nekiállok a hardcore munkának már ver a szívem mint az állat.
Nagyon feldobja az embert. Guaran ízben a legjobb véleményem szerint redbullra hasonlít ajánlom mindenkinek. HASZNÁL nem csak valami varázslat hogy bepörögsz tőle aztán mikor beveszed semmi. Hidd el érezni fogod a hatását, leginkább egy ultrahiperszuper energiaitalhoz lehetne hasonlítani, ami nem engedi hogy ülj a seggeden edzés közbe. (Akik szedik szerintem értik mire gondolok) Főleg jó ha suli után fáradtan vagy munka után kell edzenem menni, bevágom az adagomat 10p múlva no álmosság.
Hozta amit írtak, erőm az felugrott szépen
2011-04-13
Sziasztok.


Kis tasakos kiszerelésben tettem próbára.


Nekem bejött a termék nagyon, nem csak reklám a fent említett szöveg. Vagyis de, de értitek .:)


Hozta amit írtak, erőm az felugrott szépen.


Koncentrációról nem is beszélek:D annyira rajta voltam, hogy azt sem tudtam hogy mit mondtam azelött 5 percel. Pedig fél adag volt.


Íz : tökmindegy, igyad, ha egy kis pluszzot akarsz.


Ami a leges legfontosabb: A korhatáros készítmények nem hiába korhatárosak.
ajánlani tudom
2011-04-09
Sziasztok! Első körben szeretném leirni hogy vettem én is egy 820-as HB-t de nem itt az oldalon! Ugye bár a 820-as az Guarana ízesítésű... hát erröl nem sokat irok csak annyit h nekem nem jött be ízre nagyon rossz. Hatása: edzés előtt bevettem 2 kanállal 3-400 ml vízben.. oldódása egész jó mondhatni 80-90%-os... edzés közben dobott egy kis plusz energiát.. fáradási küszöböt kitolta és tényleg van benne valami ami kéztet a vas széttörésére :) de ez már szerintem pszihésen jön :) ezelőtt SuperPump250-et szedtem... maximálisan megvoltamelégedve a hatással az 800 g-os volt és drágább persze de én valamivel ütősebbnek érzem.. a Hot Blood az meg inkáébb energizál... maximális hatás érdekében aki már kissé hozzá van szokva az edzések előtti energizálásához annak érdemesebb emelni az adagot.. az alap 2 adagolókanál helyett 3-4-re emelni.... hiszen a dobozon az van feltüntetve hogy 1 adag az 2 kanál... még egyenlőre tesztelgetem a terméket de hamarosan bővebb infoval is szolgálok majd.... minden esetre árát tekintve és kiszerelését bőven megéri megvenni.... ajánlani tudom...
valóban kitolja a fáradságérzetet
2011-04-03
sziasztok! Pénteken vettem be először 1 adag HB-ot.. nekem az ízével nem volt gond hasonlít az energiaitalékhoz szerintem:).. inkább pörögtem de nem volt akkora változás mint nélküle.. de azért javított valamicskét:).. valóban kitolja a fáradságérzetet.. nekem bejött.. hetente 1szer fogom szedni mert csak akkor van rá szükségem (suliból egyből terem:S)
nem fér bele a kezem
2011-03-29
'Óriási' ötlet volt az új doboz, nem fér bele a kezem. :(((((
szétvágnék bármit
2011-03-24
Iszonyat a hatása! Már 15-20 perc után érezni szoktam. Hirtelen melegség fog el és kb azt érzem, hogy szétvágnék bármit! A teremben pedig tényleg csak arra fókuszálsz, hogy meghajlítsd a rudat, én kb mániákusként járkáltam fel alá és úgy éreztem, pihennem sem kell a sorozatok között. Kicsit mintha a kezem remegne tőle, de engem nem zavar. Mértem egy vérnyomást is, de teljesen normális értéket kaptam. Ennél a terméknél tényleg lehet hinni a marketing szövegnek, csak ajánlani tudom! A szine meredek az biztos:)
Nagyon jól energizál és rendesen bedurrant
2011-02-08
Nagyon jól energizál és rendesen bedurrant, szét is repedt a karomon a bőr! Ki szoktam egészíteni Attack-al ami nem növeli a stimulánstartalmát mert nincs benne, viszont az arginin tartalma miatt jól kombinálhatóak!!! A kettő együtt egy lábedzésen MAXIMÁLIS BEDURRANÁST biztosítanak!!! NEM KISLÁNYOKNAK!
Remek cucc
2011-01-29
Sziasztok. Eleinte magában fogyasztottam úgy is nagyon jó hatása volt bár nekem nem voltak ilyen mesébe illő dolgok mint egyeseknek. Ez után attack keverve fogyasztottam... Ilyen bedurranást és edzés intenzitást még soha nem tapasztaltam. Egy idő után viszont tényleg megszokod, ilyenkor érdemes másra váltani pl superpump250 vagy leállni vele egy kis időre. Remek cucc
hatalmasat üt és dob az erőmön
2011-01-13
Szevasztok!!


Srácok ez a cucc kemény, nagyon de nagyon kemény! Egy 820 grammosat vettem kb. még 300g lehet benne, de ez az első bevitel után meg még most is hatalmasat üt és dob az erőmön. 4 barátomnak adtam belőle, de minden visszajelzés ugyanolyan volt mint amit én itt most leírtam. Hihetetlen 20perc múlva már érzed is hogy neked edzened KELL!! Próbáltam már sok mindennel, de ilyennel még nem találkoztam, de persze csak akkor ha keményen edzel rá!! Én első alkalomnál már 10kiloval többel nyomtam az utolsó szériát fékpadon és szinte hibátlanul és kevés segítséggel, faszán ad erőt és kitartást!


AJÁNLOM MINDENKINEK EZT A CSODAFŐZETET!!! ;)


De szigorúan be kell tartani az adagolást mert baj lehet belőle! 2 sima (nem púpos) adagolókanál éhgyomorra és már mehet is az edzés!!!
Felpörget, bedurrant, erőt ad...
2010-12-21
Helló mindenkinek!


Ez a termék lett a kedvencem.... viszonylag olcsó és a hatása kiváló! Felpörget, bedurrant, erőt ad... és ezáltal növel! 2 db 820 gr-osat ettem meg 1 év alatt és 80 kgról 97 kgra felhozott. Csak mellette rengeteget kell enni!
inkább pörget mint bedurrant
2010-11-23
Szerintem kifejezetten finom, oldódása jó, inkább pörget mint bedurrant, az ereket szépen tágítja.
elöször a kaja
2010-09-15
sztem ár/arány mértékben a legjobb energizáló durrantó cummó... csak az a baj h sokan rosszul használják ezeket a kiegészitőket! mert mit érne egy pörgetős cucc amitől jobban eddzel de utána nem épiteszbe semmit?:D:D semmit... elöször a kaja, vitamin, fehérje, aminosavak, creatin és aztán az ilyen cucccok... előtte semmi értelme mert energizáló cucc nélkül is kötelező jót edzeni... aki meg nem tud az első 1 évben ilyen cucc nélkül edzeni az rég elveszett ember:) mint ahogy a shop builder irta nekem 15 éves koromba aza 3 éve: ezek a kiegészitők a háznak a parabola antennája... elöször legyen meg az alap, a falak meg a tető, és utána probálkozzak az antennával:) vmi iylesmi volt:D ha ti nem lennétek még mindig azon filoznék mint 3 éve h miért nem jó az no xplode meg a hot blodd kombinálva:D:D szval kösssz;)
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
2010-09-12
Sziasztok! 23 éves vagyok és 90 kg! Hülyeséget beszél az, aki azt mondja, hogy nem ér semmit a termék! Olyan szinten bedurrantam tőle, hogy már megijedtem, hogy szétrobbanok és kb 10 kg-val többet tudtam rápakolni a gyakorlatoknál! Mindenkinek csak ajánlani tudom! ja és én Volumass 35-el nyomom! 1 hónap alatt hozott 4 kg-t ez a kombináció és csak minimális zsír jött fel!!
1 adag kevés, 2 adagtól mellékhatások
2010-09-07
Én 1adagtól semmit nem érzek (nem várok csodát a terméktől), ha 2adagra növelem a mennyiséget akkor kicsit már hányingerem van és zúg a fejem. Véleményem szerint No-Xplode nagyságrendekkel jobb!
:)
2010-03-04
Csak a Hot Blood ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
A maximumot kihozza belőlem
2010-02-17
Nagyon ütős cucc, sőt túl jó már nekem!! Eddzéseknél a maximumot kihozza belőlem, nagyon megpörget, erőben, energiában a toppon vok tőle!! Csak utána ne lenne gond az alvással!!!:S Huzamos ideig ne használd mert függő leszel....:)
Tényleg marha jó a cucc!
2010-01-25
Tényleg marha jó a cucc! Én azt vettem észre, hogy elkezd kalapálni a szívem, picit bedugul a fülem, és mint egy állat, nekikezdek az edzésnek! 20gramm nekem sok volt, picit fáj a gyomrom, 10-15g a tuti! bedurrant!
Pörget, fejben is ott vagy
2010-01-24
Sziasztok!


Sz.tem nagyon jó termék. Pörget, fejben is ott vagy sokkal jobban. Igaz nekem huzamosabb szedés után álmatlanságot okoz, de lassan érettségi, és az nem árt ha sokáig tudok tanulni:) Szóval szerintem megéri, kiváló edzés előtti stimuláns.
Az Attack jobb!
2010-01-16
Próbáltam már mindenhogyan de komolyan mondom álmos lettem tőle!

Erőmből visszavett, és a kedvem is más lett!!

Viszont az ATTACK igen megdobott!
Kitapasztalni!
2009-12-17
Ütős cucc!!! A pink limonádé íze egy rakás szar. Hatás viszont nem marad el. Mindenképpen az tudom mondani h, ki kell tapasztalni és csak fél adaggal kezd.
Ezt tényleg érdemes venni!
2009-11-03
Ezt tényleg érdemes venni!!! Szoktam dobni hozzá egykis creatint mert ugye vannak benne ezek a felszivódás fokozók... úgy mégütősebbnek érzem!!! Durranni is lehet tőle szépeket... egyik lejobb cucc amit eddig próbáltam!!! IGYÁTOK
ez nagyon ott van
2009-09-09
Ez a termék nem csak duma... ez nagyon ott van. Teljes mártékben meg vagyok vele elégedve. Úgy felpörget, hogy nagyon jol mennek töle az edzéseim! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Legközelebb is ilyet veszek!
nincs nélküle edzés
2009-08-18
Sziasztok! Mióta kipróbáltam nincs nélküle edzés. Nekem elég a fél adag, mert megnyomja a vérnyomásom az egész, de így is ébresztőt fúj edzés elött. 11év gyúrás után ez egy kellemes találkozás ezzel a termékkel és lehet, hogy örök szerelem lesz belőle.
Idővel elmúlt a hatása
2009-07-27
Az elsö pár alkalommal még éreztem és tényleg felpörgetett de azóta, semmi!!! Mintha nem is lenne benne hatóanyag! Kár, pedig jól indult.
Nagyon jól durrantam tőle
2009-07-16
szerintem is tök jó cucc! Nagyon jól durrantam tőle már az első pár sorozat után! Szerintem érdemes megvenni
álmosabb lettem
2009-07-08
Sziasztok! az én véleményem erről a termékről nagyon negatív sajnos lehet hogy velem van a probléma már szedtem mindenhogy de semmit sem éreztem tőle, vagyis álmosabb lettem egy kicsit. Szedtem kevesebb néha több vízzel, volt olyan is hogy 2 adagot ittam de ettől sem éreztem semmit. (hozzátenném hogy ez az én tapasztalatom)
Rohadt jó termék!
2009-06-10
Rohadt jó termék! Minden fillérjét megérte. Nagyon megdobja az edzéskedvem, rá tudok koncentrálni rendesen a gyakorlatokra és kicsit több súllyal bírom, vagy több ismétlést tudok csinálni egy adott gyakorlatból, következésképpen nagyon jól bedurranok.
először mindenképpen fél adaggal
2009-06-09
Amikor először próbáltam NAGYON beütött, akkorát durrantott, hogy alig bírtam levenni a pólómat edzés után :) Utána szarul voltam jó pár órán keresztül, a vérnyomásomat nagyon megdobta.


Azóta fél adagot iszok, a hatását így is érzem és a vérnyomásom is rendben van, meg a doboz is tovább tart :)


Aki még nem használta korábban, először mindenképpen fél adaggal próbálkozzon!
fokozatosan maradt el a hatás
2009-05-04
Hát mikor 1 éve az első tasakos hot blood-ot megvettem nagyon felpörgetett. Most vettem egy 820 gr-osat, az első adagnál ugyan azt tapasztaltam, de a másodiktól kezdve fokozatosan maradt el a hatás... mostanra már semmit sem érzek belőle, pedig rendesen mindig kimérem a 20 gr-ot. Volumass 35 pro-val ittam, az tartalmaz attack-ot meg g-bomb-ot, amiknek, ha jól tudom hasonló a hatásuk, lehet, hogy az is közre játszott...
2009-04-16
hello!!!! el mentem aheji táposhoz vettem egy 320-as attack-ot plus egy csomag hoot blood-ot egymás után bekűtema egyegy adagot hát ha lenne péntzem akor így kombinálnám mert 2 óra bicepszezés utána úgy bepukantam már nem is a fáracságtol hagytam abba hanem féltem hogy kipukan a karom:D nagyon jó aki egy icsit pénzesebb az csinálja így
minden edzésemet feldobja
2009-02-28
kurvajo cucc vegyétek! minden edzésemet feldobja imádom!
Nekem bevált!
2009-01-05
Szevasztok!


Sok edzés előtti formulát próbáltam, de egyik sem használt. Épp ezért komoly kétségeim voltak a Hot Blood hatásosságával kapcsolatban. A helyi táposnál vettem próba kép 3 tasakkal. Az első éles bevetésre dec. 31-én került sor. Fáradt voltam, és semmi kedvem nem volt edzeni, koncentrálni sem tudtam igazán, de mivel már benyeltem egy adagot, gondoltam ne vesszen kárba. Az első emelés után visszaejtettem a súlyt mondván, hogy elnéztem a tárcsát, és kevesebbet pakoltam fel. De nem. A fáradságom, kedvtelenségem ellenére a szokott súlyokat könnyedén emelgettem, és már nagyobb kedvvel pakoltam föl az egyre nagyobb súlyokat. Az XL-es pólóm az edzés végére kb. M-esnek nézett ki. Az ezt követő két edzésen elhasználtam a maradék adagokat, és a hatás ugyan az volt.

Ma veszek egy konzervet is.

Nekem bevált!
felrázó, frissitő hatása nagyon jó
2008-12-12
Én is csatlakozom az előttem hozzászolókhoz.

Most próbáltam ki először és tényleg felrázott. Fáradtnak éreztem magam, és amikor megittam utána kb 20 perccel már nem voltam fáradt és edzeni akartam, mintha fittnek éreztem volna magam. Én nem éreztem bizsergést és nem éreztem még erősebbnek magam, de mintha jobban koncentráltam volna az edzés közben. Úgyhogy felrázó, frissitő hatása nagyon jó, és tényleg jobban bedurrant.
tökéletes
2008-12-04
Sziasztok! Sztem aki télleg érzi a testét, az érezni fogja a termék hatását is... NEM CSODASZER, de amire való, arra tökéletes. Az íze télleg szar, de emlékezzünk csak vissza a soksok évvel ezelőtti fehérjék ízeire! :D:D Ha nem érzel tőle semmit, nem biztos hogy a termékkel van a baj, lehet hogy előbb magadban, az edzésed milyenségében kellene keresni a bibit!
jobban tudsz összpontosítani
2008-11-24
Van némi alapja a marketingdumának, viszont csodát nem kell várni. Az tény, hogy sokkal jobban tudsz összpontosítani edzés közben, meg az is, hogy felráz edzés előtt, ha fáradt vagy. Viszont a zacskó felében pszichológia van, magyarul neked is oda kell tenni magad, nem fog a hot blood nélküled edzeni. Ja és vigyázzatok vele, mert ha kicsit hibás (vagy régi) a shaker, akkor takaríthatsz :)
nagyon meg vagyok vele elégedve
2008-11-12
Én 74 kiló vagyok, 5 hete edzem Hot Blood-dal és szerintem jó. Most kezdtem tömegelni, mert sajnos drasztikusan lefogytam. A neves Anabolic Whey + TransX kombinácó mellé választottam ezt, és így ebben a formában - persze úgy, hogy a kajára is odafigyelek - nagyon meg vagyok vele elégedve.
kedvet hozott és még mindig pörgök tőle!
2008-11-07
Már a nyáron rendeltem belőle egy zacsival, de akkor azt két részletben ittam meg, és nem sokat használt. Ma próbáltam meg egy teljes zacsit, és tényleg jó cucc! fáradt voltam, viszont kedvet hozott és még mindig pörgök tőle! Remélem hamarosan kijön a konzerv változata is!
Mióta van HotBlood iszom veszem, iszom veszem
2008-10-29
Ti nem vagytok normálisak! 13éve foglakozom tesépítéssel! Mióta van HotBlood iszom veszem, iszom veszem. De nem fogko tőle 300kg fekvenyomni meg nem húzok nyakmögé 500kg. ez csak a koncentrációt javítja és nem ettől durransz be hanem h segít a koncentrálásba, az adott izomra edzésre. aki azt mondja h ettől többel nyom az csak rizsa. azér mer a vörö zoli szétpörög tőleaz egy dolog. de ti nemm.... nem akarok senkit sem megbántani de nem kell a kamu. ez nem foci, és nem is politika... ez TESTÉPÍTÉS
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet