Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Folic Acid  250 kap.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Családtervezés alapköve
2019-10-14
Családtervezés miatt szedtem, illetve szedem. Vérsadáskor még a hemoglobin szintem is javult tőle és a szokásos étrendkiegészítő adagommal együtt innen könnyebb volt megrendelni mint a patikába szaladgálni. Jó kis kiszerelése van a csomagnak, ráadásul egészen lenyelhető méretűek a kapszulák is ami nálam fontos szempont.
Legjobb ár és kiszerelés
2017-02-16
Családtervezéskor kezdtem el szedni-hisz ez az első ami biztos kell. Tökéletesen helyettesíti a népszerű terhesvitaminokban lévő mennyiséget és sokkal jobban megéri.
Mindenben verhetetlen!
2016-01-10
Az ár/érték aránya kiváló! A gyógyszertári termékekhez nem is tudom hasonlítani, mert sokkal kisebb dózisokat vettem ott közel ilyen áron. Az egyik legfontosabb termék, amit mindenki szedhetne! Persze nem lehet észrevenni, amíg rendben van a bevitele, de amint tartósabb ideig nem kerül be, tényleg jöhetnek a gondok. Nőknek és fiatal, esetleg gyermeket kívánó hölgyeknek meg szinte alap...
Olcsó és jó
2015-07-29
Feleségemnek vettem, mert az orvos szerint szednie kell folsavat, mert vashiánya van. Nagyon jó ár-érték arányú a termék. A feleségem már érzi is, hogy használ neki a folsav. Tehát jó termék jó áron.
Jó ár, Jó termék
2015-03-11
Tartósan kell szednem folsavat, amit régen patikából szereztem be. Aztán csak eszembe jutott, hogy lehet szét kéne nézni mondjuk shop.builder-éknél is... és tényleg. Matekoztam egy sort és kiderült, hogy tényleg jobb árban van, mint bármelyik patikai koncepció. A minőséggel sincs baj, abszolút megfelelő. Mikrogrammokról van szó, szóval egészen kicsi kapszulák vannak benne, amik tetszés szerint adagolhatóak.
Egy doboz több, mint 8 hónapra elég
2013-04-05
A Pro Nutrition Dailyhealth B-komplexe mellé szedem ezt a folsavkészítményt kiegészítésnek. Együtt szedve még hatásosabbak, növelik egymás felszívódását. 2012 októberében homocisztein szint mérést végeztek a véremből, ekkor 16,5 µmol/L volt az érték. 2013. márciusában, 5 hónapnyi folsav (+ B-komplex) szedés után ez az érték 11,2 µmol/L-re csökkent, ami már beleesik a normál tartományba. Mivel az életmódomon semmit nem változtattam, ezért a javulást a folsavnak tudom be. Nekem bevált és külön jó, hogy még az ára is baráti. Egy doboz több, mint 8 hónapra elég. Én mindenkinek jó szívvel ajánlom a szedését, hisz egyrészt lassítja az érelmeszesedés kialakulását, másrészt pedig a terhesség előtt és első 25 napja alatt szedett folsav nagymértékben csökkenti a babáknál a gerincvelő rendellenességek kialakulását. A havi adag mindössze 300ft és borzalmas betegségeket lehet megelőzni vele.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet