Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Flexit Gelacoll Caps  180 kap.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Úgy ajánlották a terméket!!
2018-04-25
Mivel csak most kezdtem el szedni, így nagyon nem tudok véleményezni róla, se jót, se rosszat, de az összetétel, és az ajánlás egész jó volt ahhoz, hogy megrendeljem, szóval ebbe bízva, rossz nem lehet
rugalmasabban mozgok
2017-07-11
második dobozzal szedem.. ízületi problémáim nincsenek.. sőt azt vettem észre, hogy sokkal rugalmasabban mozgok
Kicsit jobb így
2016-11-29
Ropogó izületeim, térdem kattogása és fájdalma miatt vettem. Korábban szedtem már időnként kúra szerűen Proenzit, de csodát az sem tett, időlegesen javított ugyan a helyzeten. Gondoltam kipróbálom ezt. Napi kétszer 2 vagy 3-at szoktam bekapni. Nem mondom, hogy csalódtam benne, de többet vártam. Kicsit talán kevésbé fáj a térdem, kicsit talán a ropogás is kevesebb, de nagy áttörést nekem nem hozott. Talán akkor lenne igazán hatásos ha valamilyen izületvédőhöz (kondroitin, glükozamin, MSM) társítanám a szedését. Azt hiszem kipróbálom úgy is.
hasznos ha fáj
2015-09-28
Váll és térd fájdalmaim miatt szedek izületvédőt. Az alap vitaminpakkom elvileg elég lenne, de mivel kényszerpihenőt is kellett tartanom a egyre erősödő izületi problémáim miatt, kiegészítésnek vettem. Remekül bevált. Szépen feljavította a ropogó térdemet, sajgó vállamat, már újra tudok edzeni. Mindenképp javaslom, ha valakinek hasonló gondja van. Napi négyet szedtem két hétig, utána már csak kettőt a szintentartás érdekében (multi pakk mellé), nekem ez elegendőnek bizonyult. Az ára is kedvező, szerintem jó választás.
Jól jött! :)
2015-05-18
Sajnos nemrég edzés közben elkezdett fájni a vállam és a könyököm, kisugárzott az egész karomra, ezért gondoltam kipróbálom az ízületvédőt. Nem bántam meg, a fájdalom teljesen elmúlt azóta, újra tudok úgy edzeni, ahogy szeretnék. Naponta 4 kapszulát szedek étkezések között elosztva, bár néha csak közvetlenül étkezés előtt tudom bevenni. Egyébként a kapszula nem nagy, könnyen lenyelhető. Elégedett vagyok a termékkel. :)
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet