Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Lactobacillus Acidophilus  60 kap.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Valamire bevált, valamire nem
2018-08-15
Azért kezdtem el szedni a terméket, mert egy másik véleményíró, aki hozzám hasonlóan fekélyes vastagbélgyulladással küzd, azt írta, enyhítette a tüneteit. Igazat kell adjak neki, nálam is hasonlóan hatásosnak bizonyult, még ha nem is szünteti meg teljesen a betegség kellemetlen velejáróit (esetemben a hasam egy ponton folyamatosan tud fájni hetekig), mindenképpen érzem a pozitív hatását, mert lényegesen kevesebbszer érzek fájdalmat. Viszont ha közbe jön egy jó kis hasmenéses vírus, számomra nem annyira vált be ez a probiotikum. De nem gond, mert ilyenkor egy-két szem a Microbiota Pro-ból teljesen hatásosnak bizonyult eddig, így napi szedésre tapasztalataim alapján a Lactobacillus Acidophilus teljesen jó megoldás, hasmenés esetén pedig nem árt kisegíteni azt egy kis Microbiotával.
Étel intolerancia esetén is hatásos
2017-03-03
Lányomnál több mindenre (glutén, tojás) is étel intoleranciát állapítottak meg. Ez, hasmenésben nyilvánult meg, ha valami olyat fogyasztott, ami tartalmazza azt amire érzékeny. Sokmindent kipróbáltunk már de eddig ez a legjobb termék ami valóban segített neki. Ajánlom a hasonló ciőpben járóknak.
Nem gondoltam, hogy ilyen jó
2016-11-12
A reggeli turmixom után mindig irány a WC, illetve vannak ételek, amiktől puffadok és megy a hasam. Hasfogót, szén tablettát nem akartam szedni, mert azért nem volt vészes egyszer sem a dolog, de gondoltam, ezzel teszek egy próbát... Bejött! Amióta 2-3 naponta bekapok egy-két szemet, azóta nem volt olyan étel, ami felpuffasztott volna! Csak ajánlani tudom!
Hihetetlen!
2016-02-12
Napi 1-et szedtem 3 napig, de megfogta a hasam, aztan egy hétig minden másnap egyet, de még úgy is gondot okozott. Azóta heti kettőt szedek es már egyáltalán nem puffadok a tejtől vagy a túl sok szénhidráttól. Már nem üldözöm ki a páromat a szobából, igazi kapcsolat mentő! :D
Emésztési gondokra kiváló!
2015-04-25
Eddig semmilyen pro/prebiotikum nem volt olyan jó hatással az emésztésemre, mint ez. Levesektől pl. rendszeresen ment a hasam, de mióta szedem kb. hetente 3-szor ezt, a jelenség teljesen eltűnt!
Nagyon jó!
2015-03-12
Mióta szedem nem puffadok. Sokat segít az emésztési problémákban és a bélflóra helyes működésében. Mivel az immunrendszer a belekben van így sokat köszönhetek a készítménynek hogy télen elkerült a betegség!
antibiotikum mellett mindenképp
2015-01-14
Férjemnek 4 héten keresztül kellett antibiotikumot szednie, féltünk, majd hasmenése lesz. Napi kettőt szedve a termékből megúszta a kellemetlen toalett-re való rohanást.
nem fáj a hasam, fittebb vagyok
2013-10-25
Sziasztok,


én már vagy 3szor vettem ebből a készítményből. Annyit mondanék, hogy nekem fekélyes vastagbélgyulladásom van már 5 éve (Colitis ulcerosa - akit érdekel olvasson utána). A betegség lényege, hogy rossz és jó peridóusok váltakoznak, aminek következtében a bélrendszerben található lactobacilusok folyamatosan ürülnek ki a szervezetből és csak lassan képesek újratermelődni maguktól. Én napi 1 kapszulával kezdtem a szedését még nyár elején és azt kell mondjam, hogy azóta nem fáj a hasam, fittebb vagyok és jobb a közérzetem is. Akinek hasonló bélbetegsége van (Colotis, vagy akár Crohn), annak bátran tudom ajánlani, mert egy rövid idő után észrefogja venni a kedvező hatásokat.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet