Kapcsolat

Vásárlói vélemények
G-Bomb 2.0  25x14 g

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Hihetetlen, de nagyon jó!
2018-06-07
Hihetetlen, de nagyon jó. Ice teást kaptam ajándékba a Bcaa Xxpressz mellè. Hála a Shop buildernek. Eddig ízre és hatásra is ez vált be legjobban. Fèltem a Scitec túl èdes ízei miatt, viszont fogyóban volt a Bcaa kèszletem, de minden várakozàst felül múlt ez a párosítás. Egész nap tudnám iszogatni a G-bombot. Már keresem, mikor lesz megint akcióban. Érdemes kipróbàlni
Picit drága de ajánlani tudom!
2012-07-22
Egy ilyen dobozzal vásároltam a jó híre miatt. Napi egyet ittam ittam belőle. Mell edzés napon viszont kettőt, egyet nap közben és egyet edzés előtt! Imádtam az izét és a 2 héten meg is jött az a kis erő ami miatt vettem! 7,5 kilót dobott fekvenyomásban a csúcsomon! (130-137,5) Picit drága de ajánlani tudom!
Nagyon jó termék!
2012-01-03
üdv!


Nagyon jó termék! Edzés után fogyasztva rendesen felébreszt, de ha edzés előtt iszod akkor kicsit meg is dobja az edzés menetét! Én a fehérjét preferálom edzés után elsődleges kiegészítőnek, és az után következő 1 órában mindíg eszek egy kis szénhidrátot, csirkét.


Edzés előtt kiváló kiegészítőnek tartom, rendes kajálás, edzés mellett (És pihenés) hozza az elvárt eredményeket. De senki ne várjon tőle semmit ha az edzés, étkezés, pihenés nincs rendben!! Előtte ezeket kell rendezni!


Hajrá!


(Ice tea:finom)
jól kitolja a fáradtság érzetet
2011-07-25
Edzés alatt kiváló, jól kitolja a fáradtság érzetet. Regenerációból 5-ös :)


Az íze az meg relative, kinek mi a jó... de mint tudjuk nem az íz a lényeg.


Edzés közben, valamint lefekvés előtt 1-1 tasak ;)


Ár / ÉRTÉK : Kiváló, jó kis termék. Csak ajánlani tudom!
Nekem az íze nem jött be
2011-06-17
Nekem az íze nem jött be, csak teába keverve tudtam meginni. Hatása megegyezett a normál glutamin termékekével.
aminok királya
2010-02-13
huuu aki szereti a savanykás ízeket az imádni fogja:D én ezekkel toltam: edzés előtt 20 perccel hot blood, közben egy tasak g-bomb kortyolgatva a sorozatok között, 1 kitolja a fáradságot és nagyon jó hideg vízzel nyáron:D edzsé véégn vmas 35 és tuti a fejlődés!!! aminok királya a g-bomb
Rohadt jó íze van, imádom!
2009-02-28
Rohadt jó íze van, imádom! Edzés közben szoktam tolni egy kis dextrózzal, jól betölt és lassabban fáradok!
feltölti a kimerült izmokat
2009-01-10
Most fogyott el az első doboz. A véleményem csak annyi lenne a termékkel kapcsolatban hogy számomra azt nyujtotta amit elvártam tőle. Edzés utolsó harmadába ittam 1 tasakkal+1 tasak crea bomb - al s akár ujra tudtam volna kezdeni az edzést. Szinte azonnal éreztem hogy feltölti a kimerült izmokat. jobb alvás közbeni regenerálódás+ másnap zéró izomláz. Nekem bevállt! Rendelem is a következőt.
2008-11-16
Edzések alatt nem fáradok el annyira. És gyorsabb a regeneráldás! Szerintem jó termék. Csak ajánlani tudom!
2008-05-26
Frankó, mert az első adagot is érezni, viszont hosszútávon egyszerúbb (olcsóbb) glutamin is ugyan ilyen jó...
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet