Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Korean Red Ginseng Root  90 kap.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Ginseng
2017-05-07
Fiatalos erőnlét, egészség, pörgés... libidó, és társai. Próbáld, használd. Nekem bevált.
Ne ezt vegyétek!
2016-11-26
Napi 2-3 darabot szedtem belőle, s csak ekkor éreztem a hatását. Sajnos felületes voltam a választásnál, ti ne legyetek azok! A Scitech-es Mega Ginseng kapszulájában ugyan kevesebb van (~60-70mg), VISZONT annál 8-szoros (!) az aktív hatóanyag - gizenozid - tartalom: 50 mg / kapszula, tehát a nyolcadába kerül.
Hű..
2015-07-16
Kicsit túltoltam az edzés előtti pörgetőket, így ezt és Tyrosine kombinációját kaptam ajánlásképp, hogy kicsit összerakjon fejben edzésen kívül is. Nagyon nem vagyok érzékeny a stimulánsokra, szedtem Revexet, Anadroxot, Hot Bloodot, Grenade .50 calibert, Explosint, szóval elég sok pörgető hatású dolgot korábban, de ez valahogy egész más módon hat, bevettem egy szemet és 2 perc múlva kinyíltak a szemeim.. :) De nagyon érezhetően, mintha a 'Limitless' című film csodakapszulája lett volna.. Még csak 2 napja szedem, de eddig nekem nagyon bevált.
Hasznos kiegészítő
2015-07-06
Frissességem megőrzése érdekében a MACA után ezt próbáltam ki, hogy a téli depresszív hangulatot elűzzem. Nem éreztem olyan fokú pezsgést mint az előző növény kivonattól, viszont tette a dolgát. Nem vesztettem el a lelkesedésemet semmilyen téren. Ajánlom felváltva szedni a MACA-val.
Kicsit gyenge
2015-06-02
Egy natur boltban vettem egy dobozzal teszt jelleggel, mert itt a webshopban éppen semmilyen normális ginseng készítmény nem volt elérhető (még ez sem). A kérdéseknél valaki tudni akarta, hogy mennyi a ginzenozid tartalma, most elárulom. A vitakinges matrica alapján egy darab 400 mg ginseng tartalmú kapszulában 6,4 mg gizenozid van, ami 1,6%-os arány. Multi Pro Plus mellé szedtem, először napi 1-et két héten át - Semmi hatást nem éreztem. Aztán napi kettőnél (szintén két héten át) talán valami.... de ezt akár a pihentetőbb alvás javára is írhatnám. Napi 3 kapszulánál (19,2 mg) van az, hogy ténylegesen van valami hatása, de még így sem igazán ütős (3 hét tapasztalata) Szerencsére nemrég megjött a Mega Ginseng, úgyhogy hamarosan átállok arra, de addig is növelni fogom a napi adagot 4 bogyóra, hogy gyorsan elfogyjon, na meg a kísérlet kedvéért is :)
Tiszta energia
2015-05-10
Napi 1, és lesz lendületed amire akarod. Kiegészítőként tökéletes, és hasznos!
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet