Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Daily Vita-Min  90 tab.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Elégedett voltam vele!
2019-09-11
Még anno a Scites-es eladó fiatalember ajánlotta nekem, meg is vettem. Betartottam, hogy naponta csak 1-et és ÉTKEZÉS KÖZBEN! Nekem égegyadtavilágon semmi bajom nem volt tőle. :D Aztán későbbiekben már nem csak reggel vettem be kaja közben, hanem este vacsora közben is és nem volt gondom tőle úgy sem. :D Most fogyott el, ezért is írom most a véleményemet. :D Egyébként tényleg jók az összetételei és szerintem árban is megfelelő! :)
Kajás vagyok tőle :(
2019-08-06
A 100x-os !!! B12 vitamin miatt (250µg) akkor is éhes vagyok, ha tele van a hasam. Ez diétázásnál nem túl jó, pedig egy szuper vitamin, mert minden benne van, amit sok multivitamin készítményből kihagynak vagy keveset raknak bele: króm, szelén, D-vitamin, vas. Ha a B12 csak 10-20 µg lenne, akkor ez lenne a non plus ultra. Kedves Scitec! Csináljatok egy csökkentett B12 fajtát! Köszi. :)
2017
2019-06-11
Bontatlan 2017-es verziót kezdtem most szedni visszaolvasva láttam több panaszt is rá ,nekem nincs gond pedig elég kényes a belem. Régen is ezt szedtem évekig és ha a mostani elfogy újra ilyet veszek majd.
2019-01-25
Hármadik de egyben utolsó alkalom, hogy bevettem. A gyomorfájás első nap elviselhető volt puffadással egybe kötve, második nap erősebb lett de legalább nem puffadtam, ma már pedig össze görnyedve ültem fél órát amíg elmúlt a fájdalom.
2018-09-09
2 hete szedem,de szerencsére gyomorpanaszt nem tapasztaltam.
Gyomorfájás 2.0
2018-08-04
Egy időben gyomorpanaszaink voltak tőle, amit a forgalmazók a termék bizonyos összetevőjére fogtak. Egy ideig hanyagoltuk a szedését, majd újra visszatértünk hozzá. Egy ideig nem volt problémánk, de most megint panaszaink vannak tőle. Kiszámíthatatlan, hogy a következő széria milyen minőségű lesz, így átnyergelünk valami másra. A tablettákat természetesen mindig étkezés után vettük be, de a panaszok akkor is fennálltak. Amúgy, nagyon jó kis vitamin lenne...
Nagyon jó
2017-09-06
Régebben sokat vettem belőle (majd jött egy jelentős kihagyás) most rendeltem, nemcsak én hanem a családban mindenki szedi, panasz nélkül! Olvastam, hogy az új bevonat hasfájást, és egyéb kellemetlen dolgokat okoz, ezt biztos orvosolták, mert semmiféle kellemetlenséget nem éreztem sem én, sem családtagjaim. Bátran ajánlom mindenkinek! Egy kis Ca-Mg Scitec Nutrition, kiegell tök jó, alapnak!
Gyomorfájás esetén
2017-08-21
Esetleg ha valaki kenyeret szok enni, javaslom egy szelet kenyér után (bármivel megrakva, megkenve) vegye rögtön be kevés vízzel... nekem azőte mióta így szedem nemfáj a hasam, nemis érzem h bevettem, pedig előtte szörnyen fájt...
Gyomorfájás
2017-07-03
Én kb 3 hete szedem és nem tapasztaltam gyomorfájást, bár ezelőtt nem vettem ilyet, lehet h a régi termékkel se lett volna problémám.
Negatív---
2017-01-01
A régi változata nekem bevált,a nyújtott felszívódása és a tartalma miatt, ellenben az új változat már nem nyújtott felszívódású, és nekem is elég komoly gyomorfájást- és égést okoz. Ahogy olvastam, nem vagyok ezzel egyedül, tehát nem egyéni érzékenységről van szó.
Gyomorfájást okoz, nem ajánlott
2016-10-14
Nagyon kellemetlen gyomorfájást okozott minden bevétel után, ami körülbelül 20-30 perc alatt múlott csak el. Emiatt odaajándékoztam a majdnem teljes dobozt ismerősnek, aki szintén hasfájásra panaszkodott a termék használatától. Ezen tapasztalatok, valamint a korábbi vélemények tükrében nem egyedi eset sajnos... :(
Minőség!
2016-08-21
Kiváló minőségű termék, számomra sokkal jobban bevált mint a Mega Daily One Plus (egy tabletta naponta és kiegyensúlyozottabb vagyok tőle).
Gyomorfajas +++
2016-07-12
Ahogy az elottem szolok is leirtak, gyomoreges, puffadas.. szornyu! Senki ne vegye!
Gyomorfájás
2016-07-11
Nem egy dobozzal megettem már ebből a vitaminból, eddig tökéletes volt, viszont az új doboz megbontása óta komoly gyomorfájást tapasztalok a bevétel után pár perccel. Ez így nem frankó...
Komoly gyomorfájást okoz - és ezzel nem vagyok egyedül
2016-07-09
Ez egy nagyszerű termék lehetne ár-érték arányban, viszont kb. 10 perccel a bevétele után mindig olyan komoly gyomorfájást okoz 20 percen keresztül, hogy úgy döntöttem, inkább abbahagyom a szedését, mert így nem éri meg, tényleg roppant kellemetlen érzést okoz. És ahogy olvasom, ez nem csak egyéni probléma, mióta változtattak rajta. Úgyhogy ha a vásárlói visszajelzéseket figyelembe visszatérnének a régi összetételhez, vagy akárhogy kiküszöbölnék a gyomorfájást okozó hatását, akkor újra használnám, addig is inkább a Mega Daily One Plusnál maradok.
Mert vitamin mindenkinek kell!
2016-06-22
A vitamin az egyik legfontosabb kiegészítő amit használunk. Nekem tökéletesen megfelelt de inkább Mega Daily One Plus-t használok vagy Builder pak-ot. A semminél ez is jobb és több. Mindenki a saját igényeihez mérten dönti el, hogy mire van szüksége. Nekem ez kevés de másnak még lehet ideális.
Új tabletta, soha többet
2016-05-16
Ugyanazt tapasztaltuk feleségemmel, mint az előttem szólók. Eddig szerettük, bevált. Elfogyott, vettünk egy új dobozt, teljesen más tabletta, más forma, kb kétszer akkora. Az összetétel is változott. Ez az új tabletta durva gyomorégést okoz perceken belül. Nyilvánvalóan más beszállítótól van az új tabletta, elég "érdekes" ugyanazon a néven és csomagolásban forgalmazni, mintha semmi változás nem történt volna.
Változtatás után nekem nem tolerálja a hasam
2016-05-11
Nekem fáj tőle a hasam, amióta változtattak az összetételen. Régen kicsi volt a tabletta, most meg sokkal nagyobb lett. Elvileg Ca és Mg került bele kb. Ezelőtt semmi bajom nem volt tőle. Bevétel után 10-15 perccel megfájdul a hsama tőle mindig. Azt hiszem ezután mást fogok használni.
Miért kellett változtatni rajta??
2016-04-21
Régóta használjuk ezt a multivitamint és eddig nagyon elégedett voltam vele. Most nem tudom mi történt, de sztinte a duplájára nőtt a kapszula pedig az összetételben nem látok változást. Ellenben két komoly negatívum: A címke szerint már nem nyújtott felszívódású (legalább is nincs ráírva) és eddig nem égett tőle a gyomrom, most viszont igen... :-(((( kár érte.
Kiváló termék
2016-03-11
Az általános célra, amire kitalálták, kiváló. A legtöbb szükséges vitamint és ásványi anyagot tartalmazza, de ahhoz, hogy teljes értékű legyen, érdemes megvenni hozzá még egy-két kiegészítő terméket. Ennek ellenére megérdemli az öt csillagot.
Tökéletes! Nagyon bevált!! :)
2016-03-01
Többféle multivitamint kipróbáltunk már a férjemmel az évek során, de ez az egy termék, aminél érezhető egyértelműen a pozitív változás, több energiánk van a hétköznapokon, és hiába betegszik le körülöttünk mindenki, minket elkerülnek a szokásos téli nyavalyák. Időnként egy egy kedvező akció miatt kipróbálunk mást multivitamint is, de nem találtunk soha jobbat és mindig visszatérünk!
Szuper!!!
2016-02-15
Autoimmun beteg vagyok (ami jelenleg nem gyógyítható) és ezért immunszupresszív kezeléseket kapok (kemo és biológiai terápia), ezt a vitamint szedem megközelítőleg 3 éve (némi kihagyással amikor éppen nem tudtam valami oknál fogva beszerezni, vagy mással kísérleteztem esetleg - kár volt egyébként)... Még nem találtam ehhez foghatót, mármint nagyon komoly közérzet javító hatása van. Engem kifejezettten energizál, szedek mellé 1000-es c vitamint (télen 2-4 szemet is) és d-vitamint (3000-4000 NE) és egy kis magnéziumot. MIóta szedem sokkal kevésbé érzem a gyógyszerek káros hatásait, javult a máj funkcióm és az általános vérképem nem beszélve a teljesítőképességemről... :) Nincsenek zabálási rohamok, de étvágytalanság sem. Azóta szinte az egész család szedi, mindenkinek javult a közérzete, energia szintje. Nagyon ajánlott!!! :)
Télen-nyáron jól jön!
2016-01-20
Már 2 éve szedem rendszeresen és hála istennek elkerülnek a nyavalyák. Napi 1-et szedek igaz nem edzek de tökéletesen megfelel. Esetleg aki igényli annak C vitaminnal érdemes pótolni de a többi mennyiség nagyon rendben van. Könnyen lenyelhető és reggeli közben fogyasztva hamar jön az étvágy.
Elég ha a króm és a szelén mennyiséget nézzük már amiatt is megéri az árát!!!!
2016-01-04
Gyakorlatilag részben ajándékba vettem ezt, és egy Mega Daily One Plus vitamint egy barátomnak, aki zöldséget-gyümölcsöt nem, sajnos alkoholt cigarettátannál inkább fogyaszt, mellette pedig rengeteget dolgozik. Tél lévén érezte, hogy kezd megrogyni, ekkor javasoltam a vitaminkúrát. Mikor átadtam, a másikból azonnal szedett be, és kb fél óra múlva, mikor elment....khm.... pisilni, már mondta, hogy elég látványos a B vitamin jelenléte a szervezetében, ha értitek mire gondolok :-) Ezt a gyengébb napokra javasoltam, na meg azért, mert köztudott, hogy ha állandóan magas vitaminmennyiséget viszünk be, akkor a szervezet hozzászokik és hajlamos pazarolni. Lényeg: másnap hívott, és mondta, hogy egész meg volt táltosodva a vitamintól. Persze ebben közrejátszott az is, hogy volt mit bepótolnia.....
2015-11-16
Szerintem teljesen jó alap vitamin, ha spórolósabb időszak van. Érdemes lehet kiegészíteni C vitaminnal is. Ajánlom a terméket. Ár/érték arányban kiváló szerintem. Fehérje mellé tökéletes kiegészítés a kollekcióba. Ajánlom idősebbeknek is télre, segít a betegségek megelőzésében. :)
Általános vitamin a mindennapokra.
2015-11-01
Minden alap vitamint tartalmaz ami szükséges a mindennapokra normál dózisban. Árban és mennyiségben is rendben van. Az ize nem a legjobb de elviselhető és könnyen lenyelhető. Mind soprtolók mind aktiv emberek számára szerintem nélkülözhetetlen. Nekem bevált bátran ajánlom mindenkinek!
Kicsi a bors, de erős
2015-10-12
Egytablettásak között a legjobb! Érdemes összehasonlítani az összetételét és azok mennyiségét a többi gyártó által kínált egy, de akár a többkapszulás verziókkal. Magas A, B és D tartalommal + nem elhanyagolható mennyiségű krómmal és szelénnel. Ehhez már csak + C vitamin, esetleg Ca-Mg szükséges egy jó kis "csomag" összeállításához. Erősen ajánlom azoknak is, akik nem feltétlenül élnek aktív életmódot, nem edzenek, például szülők és nagyszülők.
Bevált
2015-10-11
A tabletta mérete nagyon kicsi és ugyanannyi vitamin van benne mintha egy másik készítményekből 2 óriási tablettát vettél volna be. Nem tudom, hogy préselték össze azt a rengeteg vitamint egy ekkora tablettába bele... na mindegy. És ban íze is, engem citrus-vanilia ízre emlékeztet és az ára is jó.
Jó!!
2015-07-17
Ar értek arányban az egyik legjobb alap vitamin.


Első sorban szüleimnek vettem egy dobozzal így mindketten napi 2x1 tablettát szedtek. Azonban én is megpróbáltam szedni és kellemesen csalódtam benne, elég kis tabletta így könnyen bevehető akár folyadék nélkül is! illetve nem böffen vissza mint a Mega Daily one!! Mindenkinek ajánlom bátran.
Kifogástalan!
2015-06-13
Egy igazi komplex vitamin minden van (és megfelelő mennyiségben) ami kell egy sportolónak. Nem is veszek többet mást.... :D


Kifejezetten ajánlom!
Vitamin mindenkinek
2015-05-08
Nagyon jó multivitamin, szinte mindenkinek. Van benne minden, ami alap. Scitec-es CaMg-vel, 1000mg-os C-vitaminnal és Omega3 vitaminnal egy nagyon jó kis pakkot kapunk. Az ára is nagyon jó. Csak ajánlani tudom.
Bárkinek nem csak sportolóknak
2015-03-31
Hibátlan ár érték arány, alap vitamin amit mindenkinek szednie kellene. Kàr, hogy a tb semmien tápkieget nem támogat, ne hogy egészségesek legyünk mert akkor nincs kinek eladni a gyógyszereket. Szedd ezt ha kell ha nem es gyogyszerre nem fogsz költeni.
Nem kérdés.
2015-02-26
Ha vitamin, akkor Daily Vita-Min. Lényegtelen, hogy ki és mit sportol (vagy valamilyen komolyabb fizikai munkát végez). Nem szeretném szajkózni, amit már korábban többen leírtak. Egyszerűen mindenki tekintsen a szervezetére úgy mint egy erőműre. Főleg a bádisok'. És ebben a rendszerben ez a termék egy olyan elem mint az apró csavarok egy komolyabb szerkezetben.


Mellesleg az én tapasztalatom szerint is igen jó stratégiának bizonyul az, ha edzőnapon kettő, pihenőn egyet dobsz be.
Minden megvan benne ami kell
2015-02-18
Minden megvan benne ami kell, szamomra elegendo a napi egy szem bevetele. Merem ajanlani akarkinek.
Alap vitamin
2015-01-20
Alap vitamin, ami elengedhetetlen sportolók részére. Vannak kompexebb termékek is, de ár alapján jó.
Alap tápkieg.
2014-12-25
Kezdőknek ajánlanám napi alap vitamincsomag!
Szedését ktelezővé tenném!
2014-12-18
Könnyen lenyelhető, emésztési és egyéb gyomor problémákat nem okozott. Azt hiszem ez egy nagyon jó komplex multi vitamin. Felesleget nem tartalamz, az összetétele meg magáért beszél, mindez kedvező áron. Patikát elfelejteni, daily one-t venni! :-) Rendszeresen ezt veszem és szedem már évek óta. Erősen ajánlott a szedése mindenkinek, testépítéstől, sporttól függetlenül! :)
Az olcsóbb vitamonok közül számomra a legjobb.
2014-11-16
A többi hasonló árú vitaminhoz képest ebben van a legnagyobb mennyiségű vitamin és ásványi anyag. Szerintem alap dolog annak, aki valamit sportol, de egy átlag ember számára is az kellene legyen.
Számomra ideális
2014-11-08
Én 2x1-et szedek ebből, és igen hatásos! Nem fáradok el annyira, gyorsan regenerálódok. Ja, és könnyű lenyelni is a filmtabit, ami nem is nagy.
Nagyon jó alap
2014-09-19
Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy ez egy kitűnő alap lehet egy jó vitamin kikeveréséhez! Sok B-vitaminkomplex-szel, C-vel és magnéziummal kiegészítve egy nagyon jó terméket kaphatunk. (Plusz némi Omega-3.)


Hiszen van benne elég A-vit., elegendő D-vit., elég B12, elég vas, jód, cink, szelén (!), réz, mangán és bőséges króm. Ezen kívül "fölösleges" extráktól mentes. Ezeket nem sok másik termék mondhatja el magáról.


Gyomorpanaszokat nem okozott.
Inkább női vitamin
2014-08-27
Barátnőmnek szoktam venni, aki szintén sportol. Nincs benne sok b-vitamin, így talán az étvágyát annyira nem dobja meg a diétázóknak. Összetételből látszik, hogy inkább nőknek szánták ezt a terméket. És bár a c-vitaminnal mindig csínján bánnak a multivitaminok, azért legalább 2x ennyi elfért volna bele. Ettől függetlenül ez a legjobb ár-értékben amit választhattam neki.
Elégedett vagyok vele
2014-07-24
Nagyon jó az ár-érték aránya, energiát ad, és külön tetszik, hogy még krómot is tartalmaz. Mióta szedem energikusabb vagyok, és még a külsőmnek is jót tesz. Szebb lett a hajam, egészségesebbek a körmeim. Szuper!
nagyon jó ár / értékű általános napi vitaminkészítmény
2014-05-21
A Mega Daily One után sokszor savas volt a gyomrom, ez a kemény tabletta jobban bejön. Nem sportolok versenyszerűen, így a tápanyagtartalma ennek is tökéletesen megfelel. A szintén nagyon jó Scitec Ca+Mg tablettával együtt szedem. Egy apró negatívum, hogy lehetne 100as kiszerelésű is :)
Maximálisan tudom ajánlani hajproblémákkal küzdőknek is!
2014-05-15
jó ár-érték arány.


Nekem a 15 éve tartó hajhullásom szüntette meg... 4 nap alatt érezhető volt a változás, 1 hét után meg már egyáltalán nem hullott, fésülködésnél is csak max. 5 szál. A röhej az, hogy szedtem én a 15 év alatt a r*** kapszulától kezdve a b***-n át egy halom hajhullásra való kapszulát meg mindenféle hiper-szuper sampont kipróbáltam és mégsem szüntették meg a hajhullásom. Sokan mondták biztos hormonális... már én is kezdtem elhinni, mire 1 hét szedés után megszünt a hajhullásom :) Ha most belegondolok mennyi kidobott pénzt költöttem a sok vitaminra és egyik sem hatott... Az összetevőket összehasonlítva a hajkapszulákkal messzemenően többszöröse vitamin van benne, ami a hajra, bőrre, körömre kell. Maximálisan tudom ajánlani hajproblémákkal küzdőknek is! :)
Daily Vita-Min termék értékelése
2014-02-28
Jó ár - érték arány
Van jobb is
2014-02-16
Szerintem a Vitabolic jobban megéri, de nincs vele különösebb baj.
2013-08-12
Hát már jó ideje rendeltem ezt a vitamint, de elég csalódottan vettem észre, hogy az utolsó doboz összetétele nagyon megváltozott! Több vitamin dózisát is jelentősen csökkentették, mindemellett a d-vitamint megnövelték (bár nem egyezik az adat a csomagoláson (500mcg) és itt (50mcg) ??) ami mondjuk ez zsíroldékony vitaminnál nem biztos h annyira előnyös. - szerkesztői megjegyzés: az idén emeltek szinte az egész világon a D-vitamin ajánlott adagján, mert minden kutatás igazolta a jó hatását, akár 2000NE-ig biztonsággal használható napi szinten is)


A tabletták jóval kisebbek lettek, egyetlen pozitívumként talán azt tudnám felhozni, h az új elvileg folyamatos felszívódású, nemtudom h a régi az volt-e de ha jól emlékszem nem.


Na meg ebben 90 db van nem 75.


De még ezek sem tudják ellensúlyozni azt ahogyan lecsökkentették egyes vitaminok mennyiségét....


Azt hiszem többet nem veszem ezt!
2013-05-29
Az új kiszerelés tájékoztatóján benne van, hogy búza összetevőt tartalmaz. lisztérzékenyek kerüljék!
2013-03-17
Október 1. óta szedem a vitamint, azóta volt egy kisebb műtétem, átvészeltem egy 300 fős cég HR osztályán egy influenza szezont, és mégis, 5,5 hónapja még egy megfázásom sem volt! Korábban nagyon könnyen megfáztam, havonta volt valami bajom.


Emellé alkalmanként szedek C-vitamint és B vitamin komplexet. Maximálisan meg vagyok elégedve:)
Alap egytablettás
2012-06-28
Alap egytablettás multivitamin baráti áron. Növelhető a napi adag, praktikus. A tabletta nem túl nagy, érdemes étkezés előtt bevenni, mert utóíze maradhat.
2012-05-24
Naponta 2db-ot szedek ha edzek, egyébként csak egyet. Nagyon bevált, amióta szedem nem volt megfázásom még az orrom se folyt. Ha teheted minden nap 2-t vegyetek be belőle! Csak ajánlani tudom!
2012-04-11
Már nem tom hányadik dobozom veszem ebből, én teljesen meg vagyok ezzel elégedve. Általában 2-3 db-ot szedek naponta. Még anno Szász Máté is írta a fórumon, h többek is észrevették, h napi 2 db-tól észrevehetően jobban mennek a dolgok a testben. Mondjuk nekem mániám fél tabinként beszedni, úgyh ha napi 2db-ot szedek az nekem napi 4 étkezések előtt (van egy ilyen érzésem, hogy így talán jobban hasznosul). A tuti ehhez még C1100, Kalcium-Magnezium, D3. Én így szedem. Viszont a régi Scitec-es Daly-Vitamin sztem jobb volt...
2012-04-05
Nagyon ajánlom mindenkinek, nálam egy alap kiegészítő! Reggeli után szedek két szemet, egész nap energikusabb vagyok mióta használom és a betegségek is elkerülnek. Ennyi pénzért tökéletes!
2012-03-15
Sziasztok! Szeretném elmondani, hogy megvagyok elégedve a termékkel. Eddig szinte minden hónapba lebetegedtem de amióta ezt szedem sosem voltam influenzás! Sokkal fittebb és egészségesebb vagyok:) Naponta szoktam 1 szemet szedni étkezés közben. Nagyon pénztárca kímélő termék és elképesztően hatásos! Szóval aki eddig gondolkozott a vásárláson az ne habozzon!:)
2011-12-10
Ár/érték a arányban nagyon jó. Nekem bevált a súlyzós edzés mellé, de az egész családnak ilyet rendeltem! Tabletta pici arra sem lehet panasza senkinek.
2011-12-02
Ezt a terméket csak ajánlani tudom mindenkinek! Régebben mindig meg voltam fázva ősszel és tavasszal is, viszont amióta ezt a vitamint szedem valahogy elkerülnek a betegségek!!! A vicc az, hogy nem csak minőségben de árban is veri a patikákban kapható vitaminokat. Ugyanez a véleményem a Daily One-ról is!
2011-11-04
Reggel 1 szemet szedek.. és sokkal jobb egészségi állapotnak örvendek :), sokkal frissebb vagyok.. energikusabb (pedig a gyerkőc mellett sokszor nehéz) de bírom a kiképzést.. és mióta alkalmazom nem is nagyon voltam beteg..:)
2011-09-26
Mega Daily One-nal szedem együtt, naponta 1-et ebből + 1-et abból, reggel és este. Így nem sokkal marad el egy pakktól, de árban sokkal jobban megéri. Nem is fogok váltani egy darabig.
2011-09-18
en a baratnomnek rendeltem ezt a vitamint es a multi prot szedem, de ugy gondolom, hogy az o 45kg-os sulyanak ez elegedno. mostanaban miota szedni nem annyira faradekony es jobb a hangulata is. nekunk bevalt termek
2011-07-26
Akkor váltottunk erre, amikor a Daily One éppen nem volt rendelhető. Igazából nincs vele semmi baj, bár én neonszínűt pisilek tőle... Szerintem aki változatosan tud kajálni, sok zöldséget eszik, nem fáradékony, nem ideges, nincs semmi baja, annak legfeljebb télen kell ennél több.
2011-07-24
Régi összetételben kiváló vitamin volt ennyiért! De a lecsökkentett beltartalom miatt elgondolkodom, hogy inkább váltok valami másra!
2011-07-02
Hááj!


Naponta szedem és semmi problémám nincs a termékkel. Nincs az, mint sokszor korábban, hogy elálmosodnék edzés alatt. Bár szedem már két hete, de úgy érzem, hogy nekem nagyon megérte!!!! Ha elfogy valószínűleg kipróbálom a sokat emlegetett Multi Pro-t is. .... Kiváncsi vgyok melyik a jobb! :)))
2011-05-22
Hi! Legjobb vitamin termék, minden benne van ami kell és mindez nagyon kedvező áron! Amíg szedem semmi bajom, jobb az étvágyam, jobban alszok. Edzés mellé alap!
2010-12-18
egyet értek az előttem szólókkal. jó termék, de az uj összetételt nézve már jobban megéri a bioteches vitabolic... szóval valószinüleg ha elfogy a mostani dobozka akkor váltás lesz...
2010-11-18
Aki nem tudja mi változott a termékben annak íme:

- E vitamin 100IU-ról 30IU-ra

- B1 vitamin 50mg-ról 25mg-ra

- B2 vitamin 50mg-ról 25mg-ra

- B12 vitamin 200mcg-ról 50mcg-ra

- Kálcium 150mg-ról 54mg-ra

- Vas 18mg-ról 10mg-ra

- Jód 225mcg-ról 150mcg-ra

- Kálium 10mg-ról 1mg-ra

- Kolin bitartarát 50mg-ról 15mg-ra
2010-11-11
Jó dolog a megújulás, de ha az az összetevők kárára megy azt nem szeretem, és szinte mindneből kevesebb lett benne.... én szívesebben költök a belsőségekre... mint a mutatós külcsínre... :(
2010-11-08
Alaposan lecsökkentették a vitamin tartalmát, főleg a B vitaminokét amit nagyon szomorúan tapasztaltam... Hiszem mind árban, gyártóban és minőségben nagyon megérte ezt venni. Amióta csak a piacon van, ezt használtam, elődje a Daily One is nagyon bejött. De így a B vitamin tartalom miatt már kell keresnem egy tökösebb alap multit és szerintem nem én vagyok az egyedüli aki így látja... Nemértem hogy miért kell elcseszni egy menő multivitamint ami sláger a gyúrósok körében, legalábbis nálunk igen népszerű. A scitec biztos tudja, de így elveszít jópár vásárlót... A bioteches vitabolic árban ugyantt van kb és B vitamint tartalomban sokkal jobb... Legközelebb olyat fogok rendelni és ha beválok akkor maradok annál. Scitec párti vagyok, de attól függetlenül nem kizárt az ésszerű gondolkozás és nemcsak ez az egy gyártó létezik a piacon...
2010-10-28
Nekem bevált, mióta szedem ritkábban vagyok beteg, ha elkapok valamit akkor egy kis plusz vitaminnal sikerül elkerülnöm a súlyosabb megfázást. DE nemrég ismét rendeltem, már új csomagolásban van. Azonban meglepetésemre az összetétel is megváltozott ahhoz képest amit kb. fél éve rendeltem. Fele annyi B1, B2, B6 vitamin van benne és még sorolhatnám. Én Scitec párti vagyok, de ez nem volt szép tőlük.


Valóban, az új dizájn hozott pár összetételbeli változást is... javítottuk az összetétel adatbázisban.
2010-10-23
Állandó termék nálam, nagyon jó multivitamin. Sokkal fittebb az ember tőle, kisebb az esély lebetegedésre vagy fejfájásra! Kell a B-vitamin komplex a kondizáshoz, és a többi elem is. Ha több zsém lesz, szerintem kipróbálom a Multi-Pro-t! :)
2010-09-16
Minden reggel beveszek egyet. Azóta semmilyen betegség nem talál rajtam fogást. Nem vagyok annyira fáradékony sem. Mintha a teljesítményem is megdobta volna. Napi egy Calcium-Magnesium (Scitec) is illetve napi egy Multi Mineral Complex (Biotech), napi egy Omega 3 megy mellé. Ez az ütős négyes, ennél árban kicsit drágább, de jobb választás a Multi Pro Pak. (Ebben viszont van Q10, Lecitin stb.) Legközelebb Multi Pro Pak-ot veszek.
2010-08-28
Nos én igaz nem sportolok épp ezért csak hétköznapi használatra vettem meg de nem érzem a hatását, már ha lehet ezt érezni valahogy is ;-/ a kiszerelés nekem pontosan meg volt se több se kevesebb és nem volt törött sem, a B skála tuti benne van mert iszonyat sárgát lehet dobni tőle! :-O még annyit hogy más patikai dolgokkal szemben mint pl, a centrum vagy eurovit ettől nem émelygett a gyomrom nem volt hirtelen hányingerem, vagyis éh gyomorra is be tudom venni :) Étvágyat sem csinált pedig az nagyon rám fért volna :( na mindegy, végül is rosszat nem tudok mondani.
2010-08-17
Az én dobozomban is egyel kevesebb volt. Jó kis vitamin. Amióta szedem megnőtt az étvágyam. kb 2 óránként meg tudnék enni egy ökröt is...
2010-06-09
Először nem tartottam fontosnak a vitaminokat, de tévedtem. Kellemesen csalódtam bennük.


Nőtt az állóképességem, nem fáradok annyira (bár a glutamin is közre játszik) és sokkal kipihentebb vagyok reggel.


A legjobb és legolcsóbb kombó:


scitec C-1000+ Calcium-magnesium+ Daily Vita-min!!!!!!!!!


Ezt szedem, ezt ajánlom! Megéri!
2010-04-02
Nekem meg 4el több volt benne:) Szerintem újra kéne kalibrálni azt a gépet. Amúgy jó, hogy lehet újra rendelni, mert nekem ez jött be a legjobban. Ár/érték arányban ez a nyerő. A mindennapjaimhoz bőven elég úgy gondolom (egy kis C vitamin kiegészitéssel). És honnan tudom hogy használ? Nem voltam télen egyáltalán beteg, ha megfázott a torkom akkor is 2nap alatt elmúlt, H1N1-t sem kaptam el, úgyhogy remek. Ajánlom mindenkinek még aki nem edz annak is. Aki viszont betegszabadságot akar a munkahelyén vagy a suliban annak NEM AJÁNLOM! :D
2010-02-10
Kispóroltak 5 tablettát. 200ft, nem nagy pénz, de azért mégis... Nem szabad megszámolni, mennyi van benne:)
2010-02-04
Ez a legjobb vitamin amit valaha csináltak a világon! Könnyű lenyelni jó tőle a közérzetem nyugodt vagyok sokkal aktívabb jobb a kedvem is tőle semmi utóhatása nincs egyszerűen csak isteni a közérzetem tőle. Megnéztem jó pár vitamin összetételét utánaolvasgattam a benne lévő ásványi anyagoknak meg vitaminok hatásainak meg mennyiségének és nagyon jó mondhatni tökéletes! Előzőleg bioteches vita-complexet szedtem az is jó volt egy kicsit de ez sokkal jobb! A Béres Csepp kutya f.sza ehhez képest. :D Mindenkinek ajánlom nem csak testépítőknek meg sportolóknak kéne szedni!
2009-11-22
Jó látni hogy újra lehet rendelni! Azt hittem hogy végleg eltűnt.....
2009-03-04
Nagyon jó kis vitamin, sokkkal jobb a közérzetem tőle, és nem is voltam még beteg, pedig körülöttem mindenki kidőlt. azért mert nem béres cseppet szedek, hanem ezt :) még tolok mellé napi 2 db c-1000 -t is!
2008-12-02
egy átlagos, sportolóknak készült vitamin... jó áron, jó dózisban, nállam állandó termék lesz
2008-11-15
Mióta ezt szedem, nem tudok eleget enni. Mindig éhes vagyok. Tegnap például egész nap ettem, ebből kettő meleg ebéd volt. Hihetetlen. Még ha tele is tömöm magam, tuti, hogy másfél óra múlva megint ennék:) Nem is beszélve arról, hogy mióta 1000 miligrammos c-vitaminnal szedem sokkal jobb a közérzetem és fittebb vagyok
2008-08-03
Alap kieg szerintem a tejsavó mellett... kedvező az ára... egyszer abbahagytam a szedését kb 3 hétig, akkor komolyan éreztem a hiányát
2008-04-26
Ugyanaz az összetétel, mint a Daily One-ban és még olcsóbb is. Szerintem ár/minőség kategóriában a legjobb. Én csak ajánlani tudom.
2008-03-25
Én csak fáradtabnak érzem magam tőle! Az universal-tól a daily one az sokkal jobb!!!!!!!


igaz, hogy az összetétele pontosan miligrammra megegyezik, de ízlések és pofonok... az érzés fontosabb, mint a tudomány...
2008-03-23
Alap vitamin! Mióta fogyasztom sokkal fittebbnek érzem magam (komolyan nem sablon szöveg)! Ajánlom mindenkinek!
2008-03-01
A szedés első hetében levertség és gyomorfájás jelentkezett. Miután elmúlt megszűnt a fáradékonyságom és sokkal jobban bírom a gyűrődést. Érdemes használni ezt a terméket!
2008-02-28
ilyen árban abs. megéri 75 napra, főleg a B skálája miatt. C-1000el + Ca-Mgal 3 hónapra 6 ezerből ki lehet jönni és egy ütős kis vitamin és ásványianyag kombinációt kapsz cserébe.
2008-02-17
Nekem nagyon bevált + C-vitaminnal, Csak ajánlom mindenkinek.
Nem jó választás!
2008-02-09
Amióta ezt szedem egyfolytában betegeskedem...


Nem jó választás!
2008-01-30
Daliy One helyett most már végleg ezt eszi a család: olcsóbb, a hatása meg ugyanaz!
2008-01-24
Nemrossz ennyi pénzért, de a multi mega sport-tól jobban éreztem magam....
2007-12-26
Én augusztus óta ezt szedem és nekem bevált!! Nagyon jó termék sztem bár most a hidegebb időkre átváltok multi-x re kell az extra vitamin :D :D !!!
2007-11-02
A vita-x jobb.
2007-08-30
Mivel a Daily One elfogyott ezt rendeltem helyette, nagyjából ugyanaz a kategória. Edzőnapokon két szem +tejsavó és garantált a gyors regenerálódás!
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet