Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Animal Pump  30 pak.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Az utolsó simítás :)
2017-08-02
Napi fix 1 tasak állandó bedurranást eredményez, a lehető legjobb minőségű kreatinokkal kb. 1 hét alatt feltölti az ATP raktárakat... 2 hét múlva megkérdezik, mit szedsz/szúrsz. :) Szerintem ezen a téren nagyobb bók nincs :)
pihentető alvás
2017-02-15
A termék nagyon szuper, gyors regenerálódás, pihentető alvás, tehát mindent produkál, ami a fejlődéshez kell! Én nem ezen az oldalon vásároltam.
Legjobb edzés előtti
2016-02-24
Nekem ez az edzés előtti jött be eddig legjobban, nem érzem úgy hogy kiugrik a szemem mégis jól bedurrant, erőt ad, kitolja a fáradságot, egyetlen hátránynak azt mondanám (talán nincs benne annyira sok koffein), saját tapasztalatom szerint, ha hullafáradtan álltam neki edzeni nem éreztem annyira a hatását, mint mondjuk egy Big Bangnek, kipihenten viszont nagyot dob! Kérdésekben láttam vki kérdezte mehet e m-stakel, igen mehet animalos termékeknél a piros kapszulában van a pörgető, szóval egyikből csak ki kell hagyni a pirosat!
mintha milliónyi atombomba robbanna az izmaimban
2012-10-20
Ez is egy sokadik generációs fejlesztés!!! Az UNIVERSAL prémium kategóriája!!!


En mikor szedtem olyan érzésem volt, mintha milliónyi atombomba robbanna az izmaimban és irtózatosan csavartam a vasat.


Az igaz , hogy drágább a többi hasonló kiegészítőnél, de messze jobb a hatása is.


Érdemes megnézni az összetevőket.


Ami fontos, hogy pakkokban van csomagolva (a csomagok több különböző hatóanyagú tablettából illetve kapszulából állnak) csak úgy mint bármelyik másik animál termek.


Tehát aki ideírja, hogy bevett napi harmat...... Azon gondolkodjunk el igaz e....


Egy teljes csomag van kimerve amely egy 120 kilós szín izom profi testépítőnek is megfelelő adag!!!! Direkt ennek a kategóriának kifejlesztve!!! Amikor mar semmi más nem hat. Nem kell több!! Brutálisan erős dózis!!!


En animal pakkal es ON Simple wheyyel szedtem. Kb 3 kiló szín izom pattant fel. El sem akartam hinni.


Akinek van rá pénze és szeret keményen edzeni igazan, ez a megfelelő termek...


Figyelem!!!! Mivel sok tablettából, kapszulából all a csomag nagy mennyiségű vizet kell fogyasztani!!!!
2012-09-21
Sziasztok! Nagyon jó termék, én egy brutális 3-as kombinációban használtam. ANIMAL PAK, PUMP és NITRO. Ezek hárman olyan energialöketet adtak, hogy az hihetetlen! Nem hittem volna. Csak ajánlani tudom mindenkinek, igaz a 3 együtt nagyon drága, de aki ezt megteheti próbálja ki. Erőben NAGYON sokat adott, az első alkalommal tényleg szaladtam a kondiba, hogy edzhessek. Ha elfogy akkor viszont visszavetheti az ember kedvét, de csak egy picit :). A három kombinációja úgy néz ki, hogy a Pak-tól nem tudsz elfáradni, a Pump berobbantja az izmaidat, a Nitro meg után éget. :D Jó cucc(ok)! Még egy megjegyzés: Pak és a Pump is bőven elég egy nagyon minőségi edzéshez, viszont rendszeres szedésnél a Pump-pal érdemes 2 hét szünetet hagyni, különben hozzászoksz és már nem fog úgy ütni, (Nitronál, Pak-nál nem érzékeltem ezt). ;)
jobban bírtam koncentrálni, durrantam mint állat
2010-12-12
HUUH hát nekem nagyon odavágott edzés közben jobban bírtam koncentrálni, durrantam mint állat energiában sem volt hiány jobban megy tőle az edzés az biztos ez az ANIMAL!:D
semmi külnöset nem tapasztaltam
2009-05-05
Sziasztok, hát én semmi külnöset nem tapasztaltam pedig a vége fele már napi 3at szedtem és semmi.....
2009-04-21
Nekem nagyon bevált!! csak az nem tetszik hogy igy felment az ára:(
VILÁGVÉGE, annyira jó cucc
2009-02-18
csak annyit mondanék róla hogy szerintem VILÁGVÉGE, annyira jó cucc.


dunkival egyetértek. MENTÁLIS ATOMBOMBA. : )
2009-01-10
3 pumpot nyomtam be megfelelő étrenddel hozta az eredményt.

2 csomagnál már szédültem
2008-11-27
Nagyon ütős készítmény. Egy hosszú, fárasztó nap után próbáltam ki először és pillanatok alatt helyretett. Felpörgetett, energiát adott, és nagymértékben javított a koncentrációmon. Minden gyakorlatnál sokkal jobban éreztem az izmot, kisebb súllyal is lazán kicsináltam magam, és növelni tudtam az ismétlések számát is. Komoly edzést már nem is tudnék elképzelni nélküle.
mentális atombomba
2008-10-28
Hali Mindenki! A Pump számomra egy mentális atombomba volt. Edzésnapokon le se lehetett lőni, toporzékoltam hogy: mikormegyünkmár-mikormegyünkmár...? Edzés közben gyakorlatilag gyűlöltem a pihenőidőt és legszívesebben megsokszoroztam volna minden gyakorlat sorozatszámát. Ha a lustaság lett úrrá rajtad vagy egész edzésen a guggoló lányokat bámulod de edzeni szeretnél mindenképpen ajánlom. Biztosan én rontottam el valamit de +kilóban sajnos nem sokat segített.
2008-05-29
Szintúgy, eddíg az egyik magassan legjobb kiegészítő amit próbáltam. Majdnem minden gyakorlat 6-8kg-al többel ment, mindenképpen jó vétel. Csak nem jó abbahagyni, akkor nagyon érezni, hogy már nincs mi hajtson. De mivel csak edzés előtt kel szedni egész jól kitart, megéri!
rengeteget dobott az erőmön
2008-05-15
Ez volt eddig a legjobb kiegészítőm. Mindenkinek csak ajánlani tudom, rengeteget dobott az erőmön.
2008-05-11
nálam már az első zacskó után érezhető volt az erőnővekedés, nagyon jó cucc!!
2008-03-30
jó cucc! nekem bejött
2008-02-28
én fehérjével szedtem. már pár nap után éreztem energetizáló hatását, eléggé felpörgette az edzéseimet. erőben az utolsó zacsiknál dobott meg olyan 7% körül. elég drága, de nem rossz készítmény.
2007-12-20
a legjobb, legtisztább kreatin, és nitrogénoxid fokozó! 10 kg-mal jobban nyomtam tőle már 1 hét után, persze a táplálkozásra oda kell figyelni. nekem nagyon bejött
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet