Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Glutamine-SR  1000 gr.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Kiváló, de drága
2015-07-14
Mikor rátaláltam erre a termékre a 12 órás felszívódás ragadott magával és rendeltem is egyet bármennyire is drága mondom egy próbát megér. Mikor elkezdtem szedni rögtön éreztem a hatását mintha egész nap be lettem volna durranva, kemények voltak az izmaim egész nap. Én reggel szedtem be egy adagot étkezés előtt illetve este 6-kor. Száraz izomtömeget hozott :)


Összeségében:


- hatása: kiváló egész nap kemény izmok


- íz: vízzel elég gáz de valamilyen gyümölcslével nem érezni


- ár: drága, de egyszer mindenképp megéri kipróbálni :)
2013-05-21
Az oldódása lehetne picit jobb, a hatása érezhető, javult az izmaim teljesítőképessége. Reggel és edzés közben fogyasztom.
2012-12-12
Nagyon jó minőség az egyszer biztos, nem ígér többet mint amit tud, de azt 100%-osan teljesíti!!! Kb a felét szedtem be eddig reggel 6-és este 6-kor egy adag(5-6g) hogy legyen már értelme ennek a 12 órás elnyújtásnak, amúgy én a munkám miatt is vettem mert igaz hogy drága de ha vki nemtud minőségi fehérjéhez v elegendő tápanyaghoz jutni és főleg hogy edzés után kell dolgozni azoknak ez ajánlatos kis kincs!!:)


Saját tapasztalat, jobban fejlődöm úgyérzem tehát ahogy eddig volt sajnos izomveszteségem, most nemnagyon, regenerálódásom sztem egy 20-30%-al jobb, és az izmaim fullon bekeményedtek!!:) Mellé azért vettem egy amino liquid 50et segítségnek edzés mellé, így együtt a 2 szupi!!:)


Ezért is a Glutamine SR-t kértem a shop builder Mikutól, Köszi Mikulás tudom hogy én nyerek ma!!!:D
2012-11-14
Rendkívül hatékonyan segíti a regenerálódást. Diétában nagyon hasznos, túledzettség veszélye esetén pedig szinte kötelező (napi 2-4 adag).
2011-10-04
Hát nem hiszem hogy csak nekem nem vált be......


A hagyományos Scitec glutamin után nem éreztem semmi eget rengető különbséget!!


(talán nem is kellett volna XD)


Én inkább maradok a simánál, ennyi pénzért kapok 1,5 kg -ot :)


Ez a felszívódás csak duma.....
2011-08-28
Ez egy nagyon jó termék, számomra azt nyújtotta amit elvárok tőle, én ilyeneket soha nem éreztem hogy jobban megy az edzés teltebb vok stb, én 2hónapja nem edzek, de a glutamin szedem majdnem ugyanúgy, az izmaim ugyanolyan kemények mint voltak, veszítettem tömeget, de nem sokat izomból inkább vizet sztem, izom megörző hatása az csillagos ötös, ez nem olcsó termék, de a jót meg kell fizetni, ez a glutaminok közt a legjobb nekem legalábbis. Mindenkinek ajánlom!
2010-01-13
két napja vásároltam meg sokak ajánlására. amit eddig éreztem tőle, hogy keményebbek az izmaim, jobban mennek az edzések, és kicsit gyakrabban járok könnyíteni magamon (gondolok itt a pisilésre). nagyon meglepett hogy egy kiló mennyi ideig jó (mondjuk én napi 2 edzés miatt többet is fogyasztok), csak ajánlani tudom. ízre semmi különöset nem érezni, max hogy egy kissé sós.


scietec g-bombot is fogyasztottam, de az nekem nem jött be. ha megnézzük ár-érték arányban ez most a legjobb, szerintem.


GO MHP!
hatásos termék
2009-11-15
Első termék amit kipróbáltam az MHP-tól de nagyon jó minőségű, hatásos termék. Nem csalódtam
2009-07-09
Reggel, edzés előtt - és után, használom, ill. éjjel, ha fel kell kelnem. Ezelőtt g-bombot, és scitec L-glutamint használtam, az MHP félével kicsit talán gyorsabb a regenerálódás pl lábazás után, de hatalmas különbséget nem érzek a többi glutaminhoz képest. Összességében sztem jó cucc, ha elfogy veszem a következőt.
2008-10-19
Kiváló termék. Nem tudok mást mondani, bármennyire scitec párti vagyok. G-bombnál nemcsak jobb de sokkal takarékosabb megoldás. Köszönjük MHP!
2008-01-24
G-bombhoz viszonyítva, nem durrant be egyből, de hosszú távon jobb, mert nem birizgálja gyomromat, viszont egy kb. 2 hét alatt jol bekeményednek az izmok.
2007-12-03
Tényleg jó cucc. Eddig csak a Gluta-fx-et próbáltam, de ez annál sokkal jobb.


És jó ár/érték aránnyal rendelkezik. Napi 2 adagot szedek belőle edzés előtt/alatt sportitalba keverve. Szintén csak ajánlani tudom!
2007-11-27
Már kb. 600 grammot fogyasztottam el belőle. Sajnos eddig még csak 2 másik glutamint próbáltam (Scitec G-Bomb és Prolab Glutamine), de azokhoz képest szerintem jobb. Napi 2-3 adagot szoktam használni (reggel, edzés után, este). Kanál is van benne a könnyebb adagolás érdekében. Ilyen áron pedig ajándék. Ajánlom mindenkinek!
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet