Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Activite Sport  120 tab.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

2016-07-08
Nos, mint laboranalitikus, szerintem a készítmény nagyon is jó. Az RDA sokszorosát tartalmazza a legtöbb vitaminból (mint tudjuk, az RDA inkább szánalmas minimális mennyiségnek tekinthető, mintsem "kell" vagy "elégséges" értéknek). Az összetétel kiváló, talán D- és C- vitaminból lehetne benne több. Kevesen tudják, hogy a legtöbb multivitaminban (nem ritkán a több 10e Ft-ba kerülő, márkás készítményekben is) az ásványi anyagok és nyomelemek szervetlen sók formájában vannak jelen (magnézium-oxid, calcium-karbonát, stb.). Ezek olcsó, de szinte hatástalan formák, felszívódásuk igen rossz (20-25% körüli). Magyarul aki ilyet szed, az kidobja a pénzét. Örülök ennek a terméknek, végre egy, a modern élettani kutatásokat figyelembe vevő komplex termék. A kevert E-vitamin tartalom külön bónusz, ilyet eddig csak külön készítményként, borsos áron láttam (bár most nézem, hogy az Animal Pak is tartalmazza, nagyon helyesen). A D-alfa-tokoferol a leghatástalanabb formulája az E-vitaminnak. Természetesen szinte kizárólag ezzel van tele minden multivitamin. Aki nem érezte a hatását, annak azt tudom mondani, hogy egy hónapnyi szedés után nem is fogja (minimum 3 hónap). Egyébként ez nem drog vagy alkohol, a hatását elsősorban nem érezni kell. Aki azt szeretné, hogy a drága pénzen megvásárolt multivitaminjában található ásványi anyagok és vitaminok nagy része ne a WC-ben kössön ki, az jól teszi, ha ezt, vagy hasonló összetételű, a bevinni kívánt anyagokat szerves kötésben tartalmazó készítményt választ. Máskülönben sajnos inkább csak placebo hatásról beszélhetünk...
2008-12-11
Én legalább fél évig, vagy még tovább is használtam ezt a vitamint, és igazán csak most, hogy váltottam egy másik multivitaminra, érzem, hogy mennyire nem ért semmit, emellett az ára sem mondható kedvezőnek.. Próbáltam 1*4 vagy 2*2 adagban is, de őszintén szólva semmi különöset nem tapasztaltam vele kapcsolatban.
nemhiszem hogy máskor is fogok ilyetvenni
2008-02-17
Hát nemis tudom... Lehet kevés időt adtam neki de nemhiszem hogy máskor is fogok ilyetvenni... legalábbis ennyi pénzért biztos nem.
2008-02-08
Jó termék lenne ha több vitamint és ásványianyagot tartalmazna adagonként!
2007-01-05
Animal Pak után szedtem, nem éreztem különbséget. Érdemesebb 1x4 helyett 2x2-t szedni. Szerintem nem éri meg ezt venni. Ennyiért legalábbis semmiképp nem.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet