Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Micronized Creatine Powder  634 gr.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

2019-05-22
Nemtudom most kezdtem el szedni nem is kapkodok napi 5 gramm 2-3 hétnél járok.... olyan mintha könnyebben mozgatnám a súlyokat. Szerintem lesz eredménye meg ha már megvettem...
2019-03-09
Kipróbáltam más gyártok termékeit is de nekem ez vált be, mint erőben és izom növekedésben érezhető a hatása.
Éljen a király!
2018-09-26
Nincs is ezen mit ragozni: a szokásos prémium minőség az ON-től. Egy társ a tömegnövelésben, mely teszi a dolgát mindenféle feltűnés nélkül. Tökéletesen oldodik mind a Volumass35 Pro, Jumbo Hardcore, Myomax Hardcore, Scitec Hydrolyzed whey-ben, me puffaszt, nem "érződik" a gyomorban, nincs hasmenés. Az eredmény heti 3 edzés mellett dupla adaggal tolva 3 kg izom 2 hónap alatt. Egyszerűen tökéletes, felesleges i mással próbálkozni.
Minőségi és megbízható
2018-07-11
Diétát követő kis átmeneti időszak után kezdtem el a feltöltést, majd a szintentartást. Azért választottam az ON termékét, mert számos cikk született már az olcsóbb kreatinok szennyeződéseiről és megbízható cégtől akartam. Az talán kevés szót érdemel, hogy hogy működik és mit okoz, ez egy kreatin, azt csinálja amit kell, edzés jobban megy, erőszint jobb, több ismétlés, edzésnapon sokáig telt izmok. Ami érdekesebb az az oldódás és felhasznalhatóság. Ha csak simán felrázod vízben, aránylag jól oldódik. Ha rászánsz annyi időt , mint egy átlagos BCAA-ra, akkor nagyon jól oldódik. Ha melegvizzel kezded, majd felöntöd hideggel, akkor majdnem tökéletes. Nem találkoztam még olyan kreatinnal, ami teljesen feloldódott volna, ez sem tette, mindig marad egy nagyon kevés az alján, viszont eddig ez a legjobb, amit próbáltam. Porcukor vagy liszt szerű állagának és ízetlenségének köszönhetően jó kiegészítője lehet bárminek (edzés előtti kevés kreatintartalmú kiegészítőt felturbózni, edzés után a fehérjébe, stb), ízét, állagát nem befolyásolja. Én BCAA és glutamin itallal kevertem időnként az edzés utáni turmixon túl, teljesen rendben volt. A mikronizáltsága miatt könnyen felszívódik, gyomorpanaszt még nagyobb adagoknál sem okozott. Az oldhatósága nem tökéletes még ennek sem, de ajánlom.
Creapure
2017-01-08
"99,9%-os tisztaságú Creapure védjeggyel ellátott kreatin-monohidrát"


Sajnos a Creapure védjegy már nem található rajta:(


(Jogos, nem frissítettük a leírást sajnos... Most pótoltuk. Az ügyfélszoglálatunk keresni fog... Sorry! Bocsánat! - szerk. megj.)
minőségi termék, jó ár
2016-03-06
Nekem bevált a mikronizált kreatin. Szerintem a mikronizált kreatin az amelyiknek a sima Kreatin monohidrátnál érdemileg bizonyítottan hatékonyabb. Legalábbis a legtöbb (nem-reklám) szakcikk ezt támasztja alá. Azért vettem ezt a márkát, mert a vásárláskor ez volt a legolcsóbb mikronizált kreatin jónevű cégtől.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet