Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Vitargo CRX 2.0  0,8 kg

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Sokkal jobb, mint kész tömegnövelőt venni!
2018-10-03
Tömegnövelő fázisban, túl egy Myomax, Jumbo Hardcore és Volumass35 eresztésen, ezzel gyúrom a vasat. a kombó hydrolyzed whey+CRX 2.0 málna+ON Micronized creatine+ON BCAA Pro. 3 hete tolom és 1 cm plusz körbe az eddigiekre. nem puffaszt, nem telít, nem zsírosít a 2 kanál sem, ízre rendben, nem édes, szépen oldódik kókusztejben és vízben egyaránt. Más kérdés?! :D
Kiváló
2018-04-20
Én a zöld almásat szeretem. Az oldódása nehezen megy, de ha rendesen felrázza az ember akkor nincs vele gond. Csak edzés után használom, rögtön vissza tölt, nem vagyok hulla fáradt edzés után.
Never again
2018-01-22
Ízre (málnás) szörnyű, oldódás az katasztrófa és még a gyomrom is kegyetlenül fájt tőle. Maradok a sima Vitargonál, mert ez nekem egyáltalán nem vált be.
Nehezen oldódik
2016-09-19
Az az igazság, hogy én az Olimp Carbonox-ot preferálom, mert az kiválóan oldódik, és van benne mindenféle földi jó. De gondoltam, teszek egy próbát. Valóban van némi plusz benne energia visszatöltés szinten, de az oldódása iszonyat. Valami zselés trutymóvá áll össze, úgy kell lekaparni a shaker oldaláról. Nem ártana, ha a gyártó kicsit javítana rajta. Akkor biztosan átállnék erre, de amíg ilyen trágya az oldódása, maradok Olimp Carbonox fogyasztó.
Dobja a napomat!
2016-03-10
A termék, szerintem észrevétlenül -mivel nem varázsszer- teszi a dolgát! Aki egy picit is odafigyel magára, azért találhat némi pluszt. Eddig csak a zöld alma ízesítésűvel volt dolgom, ami egészen jó! Csodát senki ne várjon! Javaslom próbáljátok ki milyen!
masszív
2015-09-26
Az eddigi tejsavó + szőlőcukor/maltodextrin turmixról ebben a hónapban átálltam a 100%whey+vitargo crx koktélra. Abszolút érezhető a különbség edzés után. Hamar ellát energiával, sűrűbb állagánál fogva szinte érzed hogy telít és visszatölt. Persze kreatintöltés alatt is vagyok épp a tömegelés elkezdése miatt - tehát nem csak ennek tudható be - de nagyon szépen jön az izom és erő! Mire hazaérek edzés után, ismét tudok enni, étvágyat meghozza. Egy nagy hátrány, hogy oda kell figyelni, hogy miképp oldja fel az ember. Gyorsan leszoktam az eddigi gyakorlatról, hogy előre elkészítem a turmixot, mert a Vitargo nagyon szépen leülepedik és odaragad a shaker aljára.. Ehelyett száraz(!) shakerbe fehérje és vitargo + egyebek (kreatin, gluta, amino stb), és csak mielőtt iszom, akkor töltök bele vizet.
kemény edzések után kötelező
2015-07-04
Nem tartom jó ötletnek a nagy dózisú cukor fogyasztást, még akkor sem, ha azt edzés után teszi az ember. Szerintem hosszú távon nem egészséges egyszerre nagy adagokkal bombázni a szervezetet. Remek alternatíva a glikogénraktárak feltöltésére edzés után a vitargo. Sokkal kevésbé terheli a gyomrot, és van étvágya utána az embernek, ami tömegelésnél elég hasznos. A hozzáadott kreatinnal pedig tökéletes edzés utáni kiegészítő (persze egy jó minőségű tejsavóval együtt), vagy akár edzés előtti is. Lehetne írni hosszasan arról, hogy miben jobb még a vitargo a cukornál, de ha az ember kipróbálja egy kemény edzés után, érezni fogja a különbséget. Azt mindenki maga dönti el, hogy megér-e neki ennyi pénzt.
Edzés után a legjobb!
2015-06-16
Eddig 3 dobozzal fogyasztottam el belőle és nagyszerű termék! Próbáltam edzés előtt és edzés után is. Mindkét esetben jól bevált nekem. Edzés után remekül visszatölt. Egyetlen hátrányát tudom csak említeni hogy nincs semleges ízben, bár ez lehet az én finnyásságom miatt van mert se a csoki-mogyoró se a csoki - narancs ízű fehérjémmel nem alkot jó párost. Ez leszámítva 5*-os termék!
Nekem problémás a termék
2014-12-30
Összességében, biztosan nem lehet rossz, viszont nekem, nagyon nem jött be. Az alábbi dolgok voltak a problémáim vele: Mivel elég kényes a gyomrom, így a Creatine Monohydrate tartalma miatt, gondolom, bármivel fogyasztottam, nekem hasmenést okozott, így be is fejeztem a fogyasztását. Ezenkívül, edzés közben semmit sem éreztem a hatásából, valamint nagyon émelyítő, mű íze volt a zöldalmásnak. Nálam ez így szerepelt, de mivel nem vagyunk egyformák, és mindenkinek más a szervezete, így ez csak egy egyéni vélemény.
hatalmas!
2014-10-19
Iszonyat jó termék a Vitargo CRX 2.0!!! Edzés előtt használva nagyon jó bedurranás érzetet ad, és én úgy pöröggem tőle, mint egy gép. Hatalmasat, minőségit lehet vele edzeni! Mindenkinek ajánlom, és szerintem nem drága, ha azt nézzük, h mire képes! Ráadásul sokáig elég. HARDCORRREEEE!!!
edzések után legjobb gyors ch és kreatin transzporter
2014-03-23
Én edzés után fogyasztok belőle 30-35 grammot 40 g helyet így tovább tart.


Meg testsúlyom és 25% zsír miatt :)


Nagyon jól feltölti az embert edzések után!


De ajánlom hogy pl edzés előtt 15 perccel meg inni és kb 10 perc múlva érzed a hatását én ez után lenyomok még 2 ismétlését pl 2*10 fekve nyomás vagy bicpesz stb és simán megy ezzel rá tetem egy lapáttal az edzésre :) És boldogan megyek haza :D
jól visszatud tölteni mikor edzel egy keményet!
2014-02-04
Kedvencem már egy 4-6 dobozzal elfogyasztottam belőle nagyon jól visszatud tölteni mikor edzel egy keményet! Én edzés után iszom az oldódása szerintem sajnos nem a legjobb nekem letapad állandóan a shaker aljába viszont az íze finom! Én csak ajánlom!
2012-09-20
A legjobb kreatin transzportrendszer!!! Reggel és edzés után ittam 1-1 adagot. Tökéletesen visszatölt. Oldódásával se volt semmi gond. Ajánlott!! :):):)
2011-02-17
VITARGO CRX !!!


zöldalma Király az eddigiekhez hasonlítva. Jó íz és T.N.T HATÁS a gépezetnek :)


csak ajánlott shékerben és a folyadék tetejére, jól felrázni !


És a azért ott legyen a többi kiegészítő is na meg a MAXIMÁLIS edzééés !!!


Ciao gyúrunk vazze ?! Ng.L
2011-01-30
Aki edzés utáni kreatin bevitelnek szánja: Most fogyasztottam el egy 800 grammos kiszerelést szigorúan csak edzések után napi 1 adagoló kanállal, mivel Jumbot szedtem mellé és a kettőből a szénhidrát tartalom bőven fedezve volt.


Észrevételek: Nehezen oldódik, de az egész megoldható langyos, illetve meleg vízzel, ebben az esetben nagyon hamar feloldódik és fogyasztható. A shakert öblítsük ki a fogyasztás után, mert ha benne marad egy kevés por is a vízzel együtt igen masszívan beleköt és csak nagyon nehezen tudod belőle kimosni.


Hatása: Úgy vettem észre (1 hónap alatt), hogy edzések után a bedurrantott hatás sokkal tovább megmarad, volt olyan nap, hogy még másnap is rendesen éreztem a mellezés vagy hátazás hatását, mintha aznap gyúrtam volna rá.


Komoly erőnövelést nem idéz elő, ha edzés után szeded, így ha ez a cél ajánlott valami mást is szedni az edzések előtt. Nem leszel tőle fittebb vagy lendületesebb én legalábbis nem éreztem semmi változást az edzés során, hogy energikusabb lennék tőle. Egy Hot Blood használata edzés előtt ajánlott, ha hasonló a probléma.


Edzés utáni kreatinnak én személy szerint nem annyira ajánlom, de edzés előtti szedésről egyelőre nem tudok nyilatkozni.


Ebben az esetben 10es skálán nálam 6os a termék. Egyszer kipróbálható, de én szerintem edzés utánra keresek magamnak mást vagy kipróbálom milyen edzés előtt szedni.
2010-12-10
Én 1hete használom és kezdem érezni a dolgot többet bírok edzésnél és tényleg megdobja az egészet jah az oldodása elég rossz volt az elején de csatlakozom az elöttem szólóhoz ásványvízzel jól oldódik az ize tökéletes (zöldalmásat rendeltem) én ajánlani tudom csak!
2010-11-23
Helló!


Nekem már korábban bement vagy 3 doboz 0,8-as VitargoCRX és nagyon meg voltam vele elégedve. Én mindig csak edzés előtt 45 perccel fogyasztottam belőle 1 kanállal.


Most megint megpróbálkoztam vele szokásos kreatin töltés után. Ismét nem csalódtam benne! Nagyon jó erőt és kitartást ad edzések alatt, látványosan emelheted a munkasúlyokat is, fekve nyomásban 110-ről 120-ra tudtam emelni kb. 1-1,5 hónap alatt. Nem lehet másképpen leírni, megint elkezded érezni a karjaidban a mindent megmozgató erőt, új lendületet ad az edzésnek!


Az oldódása tényleg szar, meleg vízzel orvosolható. Ja és vizes aljú shakerbe bele ne tegyétek egy napra, mert beleköt mint a beton.
2010-10-12
A zöldalmás kifejezetten finom. Az oldódása tényleg nem a legjobb, de a csapi melegviz, kis rázás és tökéletes az oldódás. Amúgy én néha direkt csomósra is hagyom, jó móka edzés után rágni a csomókat, utánna meg lekaparni a fogadról:D
2009-06-19
Jó kis termék bár az íze meg az oldódása hagy kívánni valót maga után. Kétségtelenül hatásos. De sztem jobb ha veszel kreatint meg vitargot külön és magad állítod össze az edzés utáni turmixot.
2007-11-14
Jó termék, edzés után tejsavó izolátummal használtam, nagyon jól betölt.
2006-11-30
Szerintem ennél rosszabb oldódásu kreatint keresni sem lehet. Nálam sajnos a hatás is elmaradt.
2006-11-14
A NAGYOKOSOKNAK ÉS A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT:

1db shaker

3dl ásványvíz

1adag Vitargo

2percig rázzátok

Tökéletesen feloldódik és a szénsav is távozik!

Üdv RED
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet