Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Shock Therapy  840 gr.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Nekem nagyon bevált!!
2018-04-04
52 éves vagyok 5-éve edzek. Most próbáltam ki, ez a készítmény tényleg teszi a dolgát, nagyobb erőszintem van, hoszabb kitartás, nagyon finoman segít, még a kedvem is jobb tőle. Eddig is szerettem edzeni, de így fantasztikus. 2-3-óra hosszáig simán működik, segít! Érdemes kipróbálni szerintem.
Mindig meghozza a kedvem az edzéshez
2011-01-27
Nekem nagyon bejött! Mindig meghozza a kedvem az edzéshez. Éhgyomorra edzés előtt fél órával és kitart végig. Igaz nem a legkeményebb de bedurrant és edzés végén is rátudok tenni egy kis plusz súlyt!!:) A kreatin pedig szépen kikerekít, lehet tőle fejlődni!!!
2010-08-09
kb 1 adag van még a dobozban, de nincs az az isten hogy mégegyszer ilyet vegyek


sokféle eddzés elötti formulát próbáltam, de nálam eddíg ez hatott a legkevésbé


ár érték arányát is erősen lepontoznám már csak azért is mert 1adag (20g) ból 9g csak cukor


1 adaggal nem is érdemes próbálkozni, pláne nem éhgyomorra


pörgető hatása minimális, de a bedurrantásban valamelyest segít - ettől függetlenül nem ajánlom
2007-06-19
na, ahogy ígértem. edzés előtt shock therapy, edzés után storm, ebben a 30 fokos melegben 7 deci jéghideg vízben keverve. baromi jó szomjoltó szőlős íz, ilyen higításban kellemesen enyhe. és működik. kőkeményen. szerintem jobb, mint a monohidrát, pedig az sem volt rossz. igaz, hogy négyszer annyiba kerül...
2007-06-18
elég jó anyag, már a megivásnál enyhe melegséget okoz (itt a hőérzetre gondolok...), aztán edzésen meglehetős pumpált érzést biztosít. gyakorlatilag ugyanaz, mint a NO burst, csak az ára jobb, és az iszonyatosan keserű, ez meg iszonyatosan édes. nem az ízükért szeretjük, az biztos... ja, és adnak benne egy adag storm-ot kipróbálásra, mert rá van írva, hogy azzal lehet kombinálni. az valami kreatin ügyesség, majd ha benyomom, akkor írok róla.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet