Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Mega Creatine Caps  150 kap.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Korrekt!
2016-10-10
Most először szedek kreatint, napi 5 gramm, egyértelműen érezhető erőnövekedést okoz és "vizuális tuningot" is ad. Mellékhatást nem érzek. A termék maga nagyon jó, a pontosan 1 grammos kapszuláknak köszönhetően könnyű az adagolás, és nekem az is tetszik, hogy csak a kreatin-monohidrát van benne, nincs hozzá még ilyen-olyan plusz adalék!
Hozza amit kell!
2015-07-14
Én erőemeléssel foglalkozom és az egyik verseny előtt szedtem be egy dobozzal.


Stabil erőnövekedést okozott, bár talán egy kicsit többet vártam, mint amennyit hozott. Viszont ez szerintem nem a termék hibája, csak annyi, hogy egy doboz kevés lesz egy rendes kreatin kúrához és ezt jobb ha számításba veszed. Viszont a termékkel nincs semmi probléma, nyugodtan eshet erre a választásod.


A kapszulás kiszerelés kényelmes, könnyen kordozható.
Működik, mint a Monohidrát általában
2015-07-09
Működik, mint a Monohidrát általában. Semmi különbséget nem éreztem a por állagúhoz képest, egyedül az árában. Viszont előnye, hogy mindig elfér egy pár kapszula a zsebben, és bármikor lehet az arcba adagolni. És precízebb adagolást tesz lehetővé. De ha nem ez a fő szempont, hanem inkább az ár, akkor ár-értékarányban Builderes kreatin a legjobb.
Nagyon jó termék! Ajánlom mindenkinek!
2015-07-04
Elengedhetetlen kiegészítő! Hatása már az első héten érezhető. A legjobb kreatin, feltöltésre és szinten tartásra egyaránt. Pontosan kimért, így nem kell bajlódni a hígítással, de kellő mennyiségű folyadékot kell inni hozzá. Látványos övekedés érhető el szedésével!
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet