Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Vitamin Complex  60 kap.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

2019-03-26
Napi rendszerességgel szedem C-vitaminnal kiegészítve. Elfogadható áron, szuper hatás.
Átlagos napi vitamin, elfogadható áron
2018-06-11
Feleségemnek vettem, sikerült végre rávennem, hogy érdemes multivitamint szednie. Összetétele alapján neki ez megfelel, napi vitaminnak, Biotech minőség elfogadható áron. Én a sport mellett komolyabb összetételűt szedek.
Alap vitamin
2018-04-03
Olcsó, egyszerű, nagyszerű. C-vitamint szedtem mellé. Semmivel nem volt jobb hatású egy drágább készítmény, amit korábban szedtem.
Ki a kicsit nem becsüli
2017-08-22
Családnak szoktam rendelni az immunrendszer támogatásért, de aki aktív életet él, annak ez az adag kevés lesz. Árban remek, Biotech minőség széles spektrumban. Nekünk bevált!
alap
2017-06-17
Alap multivitamin, vitaminhiány kialakulásának megelőzése érdekében. Kis hatóanyag tartalom de kedvező ár. Idősebbeknek, vagy nem sportolóknak ajánlom.
Szuper ár, szuper hatás!
2017-04-18
Szuper ár, szuper hatás. Tökéletes védelem az immunrendszer védelméért. Reggel étkezés közben veszek be belőle lassan 1 hónapja és maximális védelem alatt érzem a szervezetem. Ezt is mint sok más BioTech USA terméket csak ajánlani tudom :)
Kis ár magas érték
2017-04-01
A barátnőm szedi, segít a fáradékonyságán, az egész napi ülő munkában, és a heti edzésekben. A legjobb vitamin Biotech Usa minőség!
Nem rossz
2017-04-01
Szüleimnek rendeltem, nem sportolnak és nem végeznek fizikai munkát. Viszont eddig nem szedtek semmiféle vitamint, így elsőre elégnek gondoltam ezt is. Legalább megszokják, valamint sokkal olcsóbb a gyógyszertárban kapható multivitaminoknál. Hatóanyag tartalomban hasonló azokhoz. Méretre szerintem nem nagy, szerintük egy kicsit nehéz lenyelni. Egy alap vitaminnak jó lehet és árban is jó.
eddig jó
2017-03-01
Még nem régóta használom, eddig csak c-vitamint szedtem, de terhesség után jódhiány miatt pajzsmirigy nagyobbodás alakult ki nálam, és a diétámhoz is úgy gondoltam, hogy szükségem van multivitaminra. Úgy veszem észre, hogy szépen lassan a nagyobbodás helyreáll, igaz én emiatt 2 tablettát szedek be egy nap, hogy megfelelő legyen a jód, szelén bevitel.
Tökéletes
2017-01-16
Ha vitamindúsan táplálkozik az ember ennél több nem is kell. Családban mindenkit ledöntött már a betegség, én még álom a sarat és párom is jobban lett tőle, hogy lekezdte szedni besegítve egy kis MSM+C vitaminnal. Ajánlom mindenkinek, főleg annak aki alacsony költségvetésből oldja meg.
Adja, amit kell
2016-07-04
Kiváló árban van a termék, és egy átlagos szükségletet (pláne így nyáron, amikor nincs influenza félelem meg köhögős kollégák mindenhol..) simán kielégít. Vettem anno hardcore-abb vitaminokat, amik nagyobb dózist tartalmaztak, drágábban. Őszintén megvallva, nem érzem a különbséget, így maradok ennél egy ideig.
Nem rossz
2016-04-06
Sziasztok, Alapvitaminnak nem rossz, de nem árt mellé még valami kiegészítő (példaul halolaj, magnézium, stb...). Már ha rendszeresen kondizol. Ha semmi extra nincs a programodnan ez is jó. Ár/érték arányban viszont egész jó. De a kieg€szítés miatt ez változik.
ez jó nekem :)
2016-02-15
sziasztok :)


most már 1 hónapja szedem azt a vitaminkészítményt és azt mondhatom, hogy használ! ha volt is közben egy kis nátha az is elmúlt pár nap alatt és valóban jobban érzem magam. használni fogom ezek után is, ár-érték arányban pedig szerintem jó választás.
Ár-érték arányban remek egy hétköznapi embernek
2016-01-04
Ár-érték arányban remek egy hétköznapi embernek, értem ezalatt azokat, akik nem végeznek olyan munkát, mely erősebben igénybe venné a testüket, ám a megfelelő vitamin- és ásványi anyag bevitelről gondoskodni szeretnének, ugyanis ilyen téren igencsak sokoldalú multivitaminról van szó: 13 féle vitamin, köztük a ritkaság K is, illetve 11 ásványi anyag képezi a tartalmát. Édesanyámnak vásároltam belőle, lassan két hónapja szedi, és állítja, jobban érzi magát, mióta szedi. Nemrég vettem még neki mellé Omega-3-at, ez még az, amit MINDENKINEK tanácsolok egy jó kis multivitamin mellé, főleg hogy egy havi adag el sem éri egy adag gyorskaja árát, csak míg utóbbi nem igazán segíti a kardiovaszkuláris rendszer működését, addig előbbi nagyon is. :)
Kicsit kevés magában...
2016-01-03
Kipróbálás céljából vásároltam az egyik üzletben, bevallom, az ára győzött meg. Nem rossz vitamin, de télen azért mindenképpen érdemes beruházni egy komolyabbra (Nekem a Mega Daily One Plus lett a favorit), mert ahogy tapasztaltam, sajnos hideg időben. vagy olyan munkahelyeken, ahol az ember sok mindenkivel találkozik (kvázi nagyobb a valószínűség, hogy beszed valami vírust) egyszerűen nem elég magában Vita complex. Ettől függetlenül jó alap termék.
a vitaminok fontosak
2015-11-04
Talán ezzel nem mondok semmi újat hogy pénzér barmit kaphatsz, csak egészséget nem. De hozzá járulhatsz annak fenttartásához és ez nogyon fontos. Ezt a terméket nem lehet az egekbe magasztalni, de nem is kell elég az hogy jó az ára nincs rossz íze és a szervezetednek szüksége van rá.
Kezdőknek tökéletes.
2015-09-28
Azért választottam ezt a vitamint, mert érzékeny a gyomrom. A nagyobb dózisú vitaminoktól fáj, néha erősen görcsöl a gyomrom, a beleim. Ez úgy néz ki bevált, a vitabolic is jó volt. Azt hiszem maradok a biotech termékeknél. Sajna a Scitech termékeket nem bírja a pocak....
Alap vitamin
2015-07-20
Ezzel kezdtem a táplálék kiegészítésemet, mert olcsó volt és gyorsan kellett. A helyi üzletben vásároltam, kb két hónapig ezt is szedtem, barátnőm azóta is szedi. Amit észrevettem az a fáradékonyság csökkenése és a valamivel ellenállób immunrendszer. Őszintén megvallva kicsit kevésnek találom a vitamin tartalmát, jó ez, de véleményem szerint nem sportolóknak. Azóta áttértem a Vitabolic-ra, most pedig az SC Stike Back-re amiben már emberes adagok vannak, sok extrával.
Teszi amit tennie kell
2015-07-19
Olvasva az előző véleményeket csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy nálam a magyar és az angol címkézés tökéletesen egyezik, mindenhol ugyanazok a számok szerepelnek. Három hete vettem, lehetséges, hogy ez csak régen volt probléma mára orvosolták a csomagolók.


Maga a kapszula nem kicsi, meg fog gyűlni a bajuk vele azoknak akik alapvetően nem bírják bevenni a nagyobb bogyókat.


Ettől függetlenül szerintem tökéletes kis termék, nyilván jó hatással van rád, ha szedsz mellé c vitamint vagy halolajat, de ennyi pénzért igazán nem lehet rá panasz.


Legalábbis nekem nincs bátran ajánlom mindenkinek!
Vitamin minimum
2015-06-25
Jó ár-érték arány. Mióta szedem, azóta a menetrendszerűen engem utolérő betegségek elkerültek. Esetleg c vitaminnal meg lehet egy kicsit támogatni. Alap vitaminnak tökéletes, de ha valaki fizikai munkát végez vagy rendszeresen sportol annak inkább a One-A-Day-t ajánlom.
Jó alap multivitamin
2015-05-11
alap multivitamin nem sportolóknak. Érdemes kiegészíteni C-vitaminnal, kálcium-magnéziummal, Omega3-mal. Nagyon jó ár/érték arány!
Vitaminnélküliség helyett
2015-05-02
Ha a megfázásban szenvedő családtagot sikerül meggyőzni arról, hogy nem szed elég vitamint és hajlandó is ezen a szokásán változtatni, akkor jön a képbe a Vita Complex. Olcsó és két hónapig elég, de még egy kiegészítő C-vitaminra nem árt rábeszélni a fogyasztó személyt.
Alapvitamin
2015-04-22
Napi 3 szemet szedek belőle C, D, E vitaminnal, pulsz calcuim-magnézium és omega 3 megy mellette. Meg vagyok vele elégedve, bár a b-vitamin tartalma lehetne egy kicsit több. A K-vitamin viszont igazi ritkaságnak számít a multivitaminok között.
Alap
2015-04-17
Én kicsivel erősebb vitamint szedek, ezt egy ismerősömnek rendeltem! Ő teljesen meg van vele elégedve! Elmondása szerint nem olyan fáradékony mióta ezt és egy ezres C vitamint szed.
Teljesen jó!
2015-03-24
Egy nem sportoló ember számára teljesen jó vitamin. Szerintem többet ér, mint egy gyógyszertári "multi". És az ára is kedvezőbb!
Bevált
2015-03-07
Jó ideje szedem ezt a vitamint, és mivel elkerül minden betegség, a vérképem is szép, azt hiszem ennek is köszönhetem. :) Nem szeretem állandóan szedni, szerintem néha "meg kell vonni" kis időre a szervezettől, hogy ne szokjon hozzá teljesen, ne ez legyen az "alap". Persze mellette a gyümölcs-zöldség bevitelemet is figyelem. Azért is választottam ezt a vitamint, mert teljesen "állatmentes", ami pl a One-A-Day-ről nem mondható el, és a kapszulás formátumokról sem.
Nagyon megéri főleg így akcióban :-)
2015-01-23
én ***-es árra, amiből - *** froncsi még lejön, pontokban ugyan, de később fel lehet használni. így ha jól számolom **ft/db- ra jön ki természetesen nem is gondolok arra, hogy ez elég ha keményen edzel, de ha négyet veszel be, (az elosztás három-négy időpontra egyébként is ajánlott) akkor még mindig kevesebb mint ***ft(nap -nál vagy azaz havi ***ft !!! ekkor már van benne értékelhető mennyiségű szelén, és chrom is, nézd meg, hogy ugyanezt a mennyiséget megvéve már eleve ott lennél. ÉS a szelén nagyon fontos, ha a csajozást nem veted meg, a chrom meg a fogyókúrához elengedhetetlen, főleg ha szereted a csokit. (legalábbis úgy hallottam, hogy ha valakinek nagyon erős csokivágya van, az elképzelhető, hogy chromhiányban szenved.) De majd kijavítotok, ha hülyeséget beszélek .-) mindegy vegyétek, szedjétek .-)
Családnak bevált
2014-11-19
Nem edző családtagjaimnak rendelem már egy ideje, én magam One a Day-t vagy Multi Pro-t szedek. Nekik viszont elég ez is, és észrevehetően kevesebbet betegeskednek mióta szedik. Úgy gondolom egy ilyen általános vitamin mindenkinek alap kéne hogy legyen, még annak is, aki nem edz.
Végülis a semmitől jobb
2014-11-17
Végülis a semmitől jobb, olcsó, de viszont kevés benne a hatóanyag (főleg C és B vitamin), így napi 2db-t szoktam, így 1 hónapig elég lesz, de 200 pontért megérte.
érdekes!
2014-04-19
Elkezdtem szedni reggel este 1-1 db-ban! Semmit nem tapasztaltam, mintha bevettem volna egy aluminium kanalat! Majd talán 2-2 reggel-este ér valamit!


(Mondjuk azt nem tudom hogy egy vitamintól mit kellene érezni... - szerk. megj.)
Hát...
2014-02-12
Ha már vitamint vesz valaki, akkor olyat vegyen ami ér is valamit...


Ilyen adagokkal ami ebben van, kéne 5-6 db naponta... :-)


Persze ha valaki nem sportol semmit, ez is jobb mintha semmilyen vitamint nem szedne...
a lenyelés nehézkes
2013-12-08
a nagymamámnak és magamnak is rendeltem ebből, 2 havi adag ennyiért nagyon olcsó ilyen összetétellel. a kapszulák mondjuk jó nagyok szóval a lenyelés nehézkes viszont ilyen tartalommal tényleg király ár!
2013-04-18
Szerintem tök jó vitamin ez ennyiért. Csak a dupláját kell mindig bevinni ezekből a tápkiegekből, hogy tényleg hatásos legyen.
2012-08-13
Sziasztok!


Ez volt az első multivitamin amit megvettem, de hát nem tudom... én még kezdőknek sem ajánlom.


Ugyanolyan fáradt voltam, ugyanúgy náthás lettem (egyébként most is az vagyok).


Napi 1 db-ot szedtem, de változást nem tapasztaltam, ezért átváltottam napi 2-re... Semmi(:


Mikor egy sima bolti multivitamint ittam akkor jobban éreztem a változást.


Szerintem egy hétköznapi embernek talán jó aki nem végez fizikai munkát, de hát ugye aki itt van az általában edzi a testét.


Átváltottam most One-A-Day-re remélem mire elfogy a doboz szebb sorokat is írhatok(:


Azt meg már nem is mondom hogy a magyar címkén magasabb adatok vannak, Egyébként ha lehúzom a matricát alatta vannak a valós értékek angolul.


Egyébként Biotech boltban vettem, szóval kidobja majd alattam a sort mi szerint nem vásároltam itt, és vegye figyelembe.
2011-12-02
Sok féle vitamint próbáltam és sokat olvastam róla, és ha nem tellik jobbra vitabolicot szoktam venni persze megy mellé c-vitamin is. Egyszer véletlenül elnéztem a dobozt, és ezt vettem meg helyette nagy csalódás volt! Ezt a vitamint nem testépítők igényeihez fejlesztették ki szerintem, mehet gyerekeknek, meg az olyan sportolóknak akik beszélgetni és telefonálgatni járnak a kondiba, mert kb annyit ér mint az edzésük. Lehet azt mondani hogy kezdésnek jó, de ha komolyan veszi valaki, akkor már jusson egy vitabolicra!
2011-10-13
Két ismerősöm számára rendeltem a termékből, meg vannak elégedve vele. Ár/érték aránya nagyon jó. Átlagos, nem sportoló életmódot folytató egyének számára ideális választás lehet.
2011-09-09
Jó kis vitamin komplex! Nem olyan mint egy multi pro, de egy kezdő testépítőnek tökéletes. Alapvitaminok minden napra
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet