Kapcsolat

Vásárlói vélemények
BCAA-X  120 kap.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Nagyon jó
2018-03-24
Hatásos. Jobban bírok, kitolja a fáradásom. Dobálom a súlyokat. :)
Kezdőknek tökéletes
2018-02-25
A semminél több, de ha valaki komolyan sportol nem ezt ajánlanám neki hanem valamelyik erősebb poros BCAA terméket.
Jó, de nem gazdaságos
2017-02-07
Kezdő fejjel sokszor fogyasztottam, mert elsőre olcsónak tűnik. De ha utána számolunk hogy kb 10 kapszula egy adag, sokkal jobban járunk valamelyik poros társával.
Sok kapszula szükséges
2016-11-23
Jó termék, de sok kapszulát kell bevenni egy nap, ha megfelelő BCAA bevitelt szeretnék fedezni. Érdemes nagyobb dózisú terméket választani
Viszlát izomláz
2015-12-28
Szerintem hibátlan egy termék. Mindig is izomlázas típus voltam, javasolták haverok hogy szedjem ezt és az L-Glutamint. Azóta elég durva edzés kell, hogy fájjak másnap. Mindenkinek ajánlom! Nagy előnyének tartom a tablettás kiszerelést, hiszen így legalább az ízével nem kell foglalkozni, illetve könnyen magammal tudom vinni akár a futóversenyekre, akár a kondiba.
Gyenge
2015-08-20
Hiába 120 kapszula, ha rendesen fedezni akarja valaki a BCAA szükségletet, az ajánlott napi 2 tabletta édes kevés. Megemelni tehát muszáj az adagot, úgy pedig már nem tart ki olyan sokáig az a 120 darab... :) Szerintem egy BCAA-Xpress jobban megéri.
megvagyok vele elégedve
2015-08-19
Szerintem ez egy jó termék, legalábbis én megvagyok vele elégedve. Tabletta ezáltal nem kell a különböző unalmas mixként inni és a hatóanyagok is megfelelőek. Árértéke teljessen megfelelő, vedd és szedd :) !
Pont annyi, amennyi kell
2015-08-18
Egyszerű, mivel kapszulás és nem kell szórakozni a porral. A hatás vitathatatlan, Scitec minőség, bárkinek merem ajánlani.
Nemrég óta használom, használ
2015-08-17
Bokszolok, edzés előtt szoktam bevenni 2 db tablettát, futás ill. úszás előtt is. Bokszedzésen a mostani nagy meleg miatt annyira nem éreztem erőnövekedést, hamarabb fárad ilyenkor az ember, és nehezebben libben át a holtponton, ugyanakkor a 4-5. futásnál, valamint úszás alatt észrevettem, hogy kitartóbb voltam jóval. Én beta-alaninnal együtt szedem, állóképesség javításához szerintem ez a kombó egészen jó lehet, kíváncsi vagyok, mi lesz az eredmény 2 hónap múlva.
A szükséges jó
2015-07-11
Hogy mennyivel járult hozzá az eredményekhez nem tudom de erőszint növekedést tapasztaltam. Persze nem önmagában a BCAA-tól valószínűleg, mert közben a szedésével együtt megnöveltem a vitamin dózisomat is. Dehát valamitól mégiscsak javultam. Mivel ezt a két dolgot változtattam úgy gondolom ezek miatt együtt. Vagy csak simán jól vagyok bekötve.
Összetétel hiányos
2015-04-03
A tájékoztatás kedvéért: a termék titán-dioxidot tartalmaz, ha esetleg valakit zavarna még rajtam kívül. Az én véleményem, hogy teljesen fölösleges volt beletenni mint színezék. Ez egy tabletta, nem ruha. Remélem ez már elfogadható vélemény. - (Namost, ebben csak az az érdekes, hogy éppen a FEHÉR, természetesnek tűnő, nem színezettnek gondolt kapszulákon/ban használják, ettől lesznek szép csillogó fehérek a kapszulák (de pl. fogkrémek is). Jószerivel majdnem minden kapszulás termék tartalmazza, sőt, ez a leggyakrabban használt ételfesték, mivel fehér. Rengeteg élelmiszerben ez a fehér színezék. Hivatalosan a magyar élelmiszerkönyv nem nevezi károsnak. Azt, hogy valaki olvasott valamit a neten, valamilyen fura szekta ezzel hívja fel magára a figyelmet, ezt mi mindig is igyekeztünk elkerülni. Igen, tudományos kutatások is voltak a rákkeltő hatásáról, de a belélegzésen kívül (akik vele dolgoznak az iparban), egyelőre nem sikerült hitelt érdemlően igazolni a károsságát. Az összetétel észrevételt pedig köszönjük, beleírtuk. Valóban nem árt, ha fel van tüntetve, sajnos hozott anyagból dolgozunk, amit a gyártók adnak a katalógusaikban, azt tudjuk feldolgozni. - szerk. megj.)
Megfelelő BCAA
2015-04-01
Az egyik alap kiegészítő. Edzés előtt és után használom amikor úgy adódik, hogy por állagú BCAA-t valamiért nehéz volna bevinni (pl egyből melóból megyek edzésre és nem akarom egész nap magammal cipelni). Ebből csak bekészítek pár kapszulát és kész.
Hatásos
2015-02-24
Esténként szedem véleményem szerint egy jó termék persze nem csodaszer.. jó étrendel lehet vele tartani a formát.
2015-02-10
Mindenképp segítséget ad az edzésben! Muszáj az edzéshez a bcaa! ár/érték arányban tökéletes! Vegyétek és egyétek!! :)
Bomba jó!
2014-11-21
Nagyon jó kiegészítő és még az ára is kedvező, hatásával is meg vagyok elégedve bátran tudom ajánlani mindenkinek.
Remek kiegészítő, főképp diétában
2014-11-09
Rendszeres hosszú használatával szerintem lehet elérni eredményeket! Én reggel, délben és este használtam, na meg edzés napokon edzés előtt.
Remek kiegészítő, főképp diétában használtam.
Jó kis kiegészítő
2014-10-18
Jó kis kiegészítő pluszba ha másra nincs keret bár én tripla adagot szedtem edzés előtt-után, lefekvés előtt.
2013-03-19
3 fontos összetevőt tartalmaz, árban jó, én lefekvés előtt szedek be 2 adagot a fehérje lebontás miatt.
2012-09-28
Nem kell tőle csodákat várni. Ezzel kezdeném. :)) Kapszulás kiszerelés, tehát ár/értékben nem nyerő, de kis adag. Én csupán azért szedtem, hogy lefekvés előtt (az ektomorf testalkatom miatt) megelőzzem az éjszaka során fellépő katabolizmust. Ehhez pont megfelelő volt. De persze a BCAA Xpress jobb.
2012-05-24
Naponta 3szor szedem, edzés előtt-után és lefekvés előtt 2db-ot. Nekem nagyon bevált. Rándulás, sérülés megelőzésére épp oly alkalmas, mint kezelésére. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
2012-05-20
Én 100% whey protein professional mellé használom. A kettő így együtt elég jó párosítás! Megvagyok vele elégedve!! Nagyon jó termék! :)
2011-07-19
mikor megrántottam a csuklómat és két hétig nem tudtam lemenni az edzőterembe ez a termék sokat segítet nekem és megelőzte a katabolikus állapotot (izomleépülést)


a kapszulás verzíót ajánom mindenkinek egyszerűbb hatékonyabb gyorsabb (tökéletes)
2011-06-17
Diéta alatt használtam, és megvédett az izomleépüléstől. Szerintem aki szálkásít vegyen belőle...
2010-10-08
akinek esze van az a por állagú bcca-át válassza... többszörösen drágább a kapszulás verzió és kényelem ennyi pénzt nem ér... sztem
2007-01-18
Diéta alatt alapvető fontosságú és a kapszulás kiszerelés miatt nem kell megbirkózni a szörnyű ízzel.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet