Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Proteinissimo Prime  50 g

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

2019-05-03
Nagyon finom mindhárom íz amit kipróbáltam (dupla csoki, csoki - vanília, földimogyoróvaj). Utóbbi a kedvenc, nagyon ízletes. Tízóraira vagy kerékpározás után szoktam fogyasztani.
2019-03-29
A mogyoróvajas a csoda, de a dupla csokis is csúszik. olyan csoki csokis. finom, kimondottan.
2019-03-27
A dupla csokis nem annyira ízlett, de a mogyoróvajas kimondottan finom.
2019-03-03
Először dupla csokisat ettem, az nem jött be annyira, ezért kellemes csalódás volt a vanília-csokis íz! A vanília-málna sem rossz, de kicsit műíze van szerintem és van benne glutén is sajnos, ami nekem nem jó. De a vanília-csokisat továbbra is eszem. Edzés utàn vagy reggelihez szoktam enni egyet, szuper hogy alig van benne cukor. Diétában tökéletes nasolnivaló.
2019-02-17
Nem a builderen vásároltam a termékből, de legközelebb már itt is bedobok a kosaramba belőle az fix. A mogyoróvajas és málnás ízeket próbáltam eddig. Nekem a mogyoróvajas jobban ízlett, kifejezetten finom, igazi csoki élmény. A ropogós darabok és a karamell miatt az ember észre sem veszi, hogy egy fehérjeszeletet eszik.
2019-02-15
Nagyon jó íze van, és eléggé közel áll a hagyományos csokikhoz. A mogyoróvajast kóstoltam.
2019-01-29
Igazán finom, én nagyon szeretem. Az állaga különösen tetszik, nagyon roppanós, viszont negatívumként fel lehet hozni, hogy engem cseppet sem telít el (ellentétben a zero barral mondjuk, ami után 2-3 óráig sem vagyok éhes). Ebből képes lennék elpusztítani egy egész raklappal. A mogyoróvajas és az epres ízben vettem eddig, mindkettőt ajánlom bárkinek, aki édesség után sóvárog.
2019-01-27
Mind a négy íz nagyon finom. Sokféle protein szeletet kóstoltam már, de ez áll legközelebb az édesség kategóriához. Mert valljuk be, nassolásra használjuk dietában, nem pedig étkezés helyettesítésére. A mogyorovajas ráadásul engem a régen kapható Chocito-ra emlékeztet. Imádom. Hatalmas pirospont a Scitecnek érte. Kellemes emlékeket hozott vissza. Igazi retró íz. Vegyétek, egységek, de csak óvatosan, mert rá lehet kattanni
2019-01-17
Mogyoróvajasat kóstoltam, számomra túl édes volt, az állaga viszont pont jó.
Nem rossz
2018-12-06
Csokis ízben kóstoltam, nem rossz, de ettem ennél sokkal finomabb fehérje szeletet is már.
Bevállt
2018-11-26
Ár árták arányban tökéletes, ízvilágban is nagyon bejött, ezt fogom rendelni folyamatosan.
Kiváló
2018-06-14
Az eddigi legjobb ízű fehérjeszelet amit eddig vásároltam. Ajánlom mindenkinek! Diéta alatt is megfelelő lehet ha kell egy kis édesség az alacsony cukortartalma miatt.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet